|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
Wracajac do Twojego pytania - ja kompletnie nie jestem zazdrosna o obce osoby spotkane na ulicy. Co innego o kogos znajomego...Ale to tez coraz rzadziej mi sie zdarza ![]() Reb, sie pewnie zakopala pod ksiazkami i bidulka wyjsc nie moze ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-01-09 o 23:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4593 |
Zadomowienie
|
Mam chyba słabą głowe ale to nie ważne
![]() ![]() Mój odwiozł mnie do domu a własciwie jego kolega bo on trochę pił a teraz został sam ze swoim kumplem i pewnie ![]() ![]() w ogóle jestem do dupy bo siedze jak ta ciota i nic się nie odzywalam znalam zaledwie dwie dwie może osoby.. ![]() ![]() chcę się otworzyć ale przy nim się jakoś hamuje nie potrafię bo sobie myślę że on mnie zna taką jaka jestem nieśmiałą teraz a jak coś powiem to pomyśli że się chce podpasować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nawet patrzyłam jaką ma minę gdy patrzy na te głupie teledyski ![]() ![]() Proszę odpiszcie cos bo jutro już się nie otworzę pewnie( niestety) ![]() ![]() Między nami źle się dzieje, nie mamy o czym rozmawiać, o pracy, szkole..koniec ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-09 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ze składnią też problemy ![]() Co ja mogę powiedzieć. Nie rób nic na siłę. Nie bądź towarzyska, jeśli taka nie jesteś. TŻ wybrał Cię taką i taką Cię kocha i akceptuje. Nie musisz się zmieniać na siłę. Skąd wiesz, że on chciałby towarzyską dziewczyne? Mówił Ci to? Na pewno nie. Dlatego nie przejmuj się. Jeśli chcesz poznawać nowych ludzi to otwieraj się po mału, przecież to nic złego. Ale nie zmieniaj się na siłę ![]()
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci tylko tyle , ze przecież to tacy sami ludzie jak Ty, więc czemu nie pogadać z nimi? nie pośmiać sie? Właśnie, czy Ci koledzy są że tak powiem, na tym samym poziomie co Ty?
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trudno się otworzyć kiedy z Tż wychodzimy gdzieś tak rzadko.. ![]() ja jestem nieśmiała on raczej też.. ciężko mi z tym bo czuje że się izolujemy.. ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
Powiem tak: są starsi ode mnie nawet od mojego tż o rok dwa jego znajomi ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-09 o 23:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja bylam w sytuacjach że nie miałam wspólnych tematów więc siedzialam cicho, albo gadalam z kimś innym.
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Koszka dziękuję za zainteresowanie moją sytuacją
![]() tak mi głupio, że nie mam czasu was nadrabiać, zawsze byłam na bieżąco a teraz po prostu nie mam czasu.. dziś się dowiedziałam, że jestem dopuszczona do przedterminu więc w czwartek mam pierwszy egzamin z logiki ![]() z TŻtem bardzo dobrze, bez kłótni, chociaż okazji by się znalazło wiele. oboje mamy ciężki okres, ale obiecaliśmy sobie, że przeczekamy. TŻ napalił się na akwarystykę i zakłada wielkie akwarium. za każdym razem jak przychodzi ma banana na twarzy, wyrywa mi laptopa z rąk i ogląda te swoje rybki rośliny filtry grzałki i tak dalej ![]() jak już wcześniej pisałam nawet nie mam kiedy myśleć co robi i z kim, zazdrość jakoś tak TYMCZASOWO uleciała ![]() wczoraj miałam taką sytuację, że leżymy sobie w łóżku, przysypiamy, godzina 00:20, słyszę wibracje w telefonie TŻta. czerwona lampka mi się oczywiście zapaliła i spytałam ironicznie kto mu smsy wysyła o tej porze, a on że to bateria się rozładowuje. nie powiem, korciło mnie by się dopytać, sprawdzić czy mówi prawdę, ale odpuściłam. czułam jak mu serce szybciej zaczęło bić w obawie przed moją reakcją ![]() ![]() teraz to on jest bardziej zazdrosny o moich kolegów niż ja o jego koleżanki. u niego na uczelni raczej żadnego zagrożenia dla mnie nie ma więc przestałam się przejmować. od razu lżej na sercu. ciekawe tylko jak długo ![]() Madame, napisz w skrócie co z TŻtem, bo nie nadrobiłam, tylko mi się "o oczy obiło", że jakiś zgrzyt był u was ![]() zmykam spać, bo o 4 muszę przywieźć rodzinkę z wesela ![]() trzymajcie się ![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-09 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A mam nadzieje, że zazdrość nie że tymczasowo tylko ulatnia się coraz bardziej i to na STAŁE ![]() ![]() Zazdroszczę że potrafiłaś się powstrzymać, gratulacje ![]() mnie to by pewnie skręcało i mój by się domyślił tak jak dziś. ![]()
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
KochajMniie- skoro Twój TŻ też jest nieśmiały, to na pewno rozumie Twoje zachowanie.
Ja ustaliłam z TŻtem , że śpię u niego za tydzień. Chciałabym, brakuje mi tych wspólnych nocy...
![]() |
#4601 |
BAN stały
|
Koszka no moze i czepiam... W sumie to mi go szkoda, bo on dzisiaj caly wieczor mnie przepraszal, przytulal mnie i calowal. A ja nic - lód. I on w pewnym momencie pyta sie czy ja sie do niego przytule. Odpowiedzialam, ze nie. I moj TZ odsunal sie i zaslonil reka oczy... Pytam sie co jest, a on ze po prostu ma ogromna ochote zebym sie do niego przytulila, bo on to robi non stop a ja nic i ze jest mu bardzo przykro.... Kurczezla jestem wiem....
![]() I nie zostalam z nim na noc. Ale to dlatego, zeby projekt zrobil, bo tak to by sie do mnie przytulal i by nic nie ruszyl. Rebe za duzo by pisac.... Moze jak znajdziesz czas to kiedys nadrobisz ![]() Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-01-10 o 00:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Mam chwilke wolną i zaraz Was nadrobie tylko się chciałam przywitac po imprezie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Napisałam gdzieś o 2 do mojego, że jakby chcial wiedziec to mam super impreze a on po 2 mi napisal, że myślal że już spie i wogóle, a potem, że się martwi o mnie jak ja dam dobie rano na wykładach, tez nie wiem ale była taka impreza że nie moglam jej opuścic, nie wiadomo kiedy na takiej bede jeszcze. ---------- Dopisano o 05:22 ---------- Poprzedni post napisano o 05:09 ---------- Jak otrzymam jakieś to na pewno ale własnych nie mam bo nie mam aparatu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Dobry...
ale fajnie mnie wczoraj Tż olewał ![]() ![]() Nie było mnie w domu,bo byłam na zakupach,ale moja mama była to se z nią gadał. Przyszłam,pojechaliśmy kupić router...jak wychodizliśmy ze sklepu to gadam do niego coś tam,a on nic,patrzę a on sie gapi na jakas laske, a ja 'sluchasz mnie?' NO A CO? Nic nie odpowiedziałam.Znów mnie nie słuchał.Fajnie. Zaczyna mnie to wkurzać...coraz bardziej...kiedyś bym się uśmiechnęła i zapewne dostałby po główce tak na niby oczywiście. A teraz? ![]() Potem montował ten router,zrobiłam mu kolację...i dalej się tym bawił.Coś tam potem czytał.Gadał z moim tatą....no a ja co? Pfff...podeszłam i sama zaczęłam to wszystko podłączać itp. a on dalej swoje. Taka olewka. A ja oczywiście chora a on nic. Potem mu gadam daj sobie spokoj juz,to po 30 minutach dopiero sobie dał spokój. ![]() Wrrr...Ale dzisiaj Drogie Panie... ![]() Przyjedzie ok,15:30,więc mam nadzieję że pobędziemy sobie fajnie sami....poprzytulamy się,pośmiejemy. Ps.Dzisiaj leci SŁODKI LISTOPAD,więc na pewno się trochę poromantykujemy... ![]() ![]()
#4604 |
Zadomowienie
|
E.J cieszę się bardzo że impreza była udana i bawiłaś się świetnie
![]() ![]() należało Ci się ![]() ![]() ![]() mijjenka a czym Ty sobie zasłużyłaś że on Cię tak olewał ![]() Nooo i mam nadzieje, że dziś będzie dobrze ![]() oo słodki listopad a to tv idzie? na którym programie? słyszałam że fajny ![]() ![]()
#4605 |
Cytrynka
|
U mnie jak było beznadziejnie tak jest nadal.
Wczoraj mu przyszedł ten prąd i rozmawialiśmy na gg jeszcze.Ale miałam nerwa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem weszłam na gg. Powiedział że nie napisał jak mu włączyli ten prąd bo myślał że coś robie bo mnie nie było na gg i zaczął grać i tak gra. Ale ta rozmowa już była jakaś taka hmm... inna niż ta przedtem... Spytałam w końcu czy może się zdenerwował za to że tak zaczęłam dopytywać czy się gdzieś wybiera. Odpowiedział że nie. Napisałam że to dobrze bo spytałam bo go plecy tak bolały a nie po to żeby robić jakieś wyrzuty. Odpowiedział że wie i się nie zdenerwował. Popisaliśmy z 20 minut ale grał powiedziałam mu że niech sobie gra, a tak wgl to ja już ide do spania i wgl. Napisał mi "Dobranoc ![]() Potem byłam jeszcze na gg na niewidocznym koło 22:30 i dalej siedział, faktycznie nigdzie nie pojechał. Zresztą tak myślałam że z tym zapaleniem to nigdzie nie pojedzie. Nie chce dzis do niego pisać ![]() ![]() ![]() Jutro najwyżej zapytam co z tymi jego korzonkami i w rezultacie co ze spotkaniem. Na razie nic o tym spotkaniu nie mówimy. Tego esa co wczoraj tu napisałam, nie wysłałam. Nie wiem co on o tym wszyskim myśli, raz mi się wydaje że pisze tak na odpie.prz się, drugi raz znowu myśle że po co by pisał do mnie na gg jak sie czuje po co by mi szukał piosenek które bardzo lubie po co by potem pisał esy, dawał co chwile ![]() Co do mnie to już sama nie wiem. Myśle o tym cały czas. Bardzo mi jest cieżko z tym że nie dość że mnie oszukał to jeszcze tam grał sobie w tą butelke i wgl ale kocham go i chyba nadal w niego wierze ehh...
Edytowane przez Cynamonkaa Czas edycji: 2010-01-10 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzwonie od wczoraj i nic. I juz nie robie mu wyrzutow nawet jak dlugo sie nie odzywa ale to co robi teraz to juz jest przegiecie. Ostatni raz rozmawiałam z Nim w piatek wieczorem i w sobote rano napisał mi smsa ale tylko dlatego ze cos chciał. I od wczoraj od godziny 7.40 ciszaaa. Zabije Go poprostu. Ja wszystko rozumiem ale nawet nie wiem co sie z Nim dzieje.. Nic nie wiem. Teraz ma okienko, probowalam sie dodzwonic i NIC. Trafi mnie coś... Napewno.
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
Cynamonka
![]() ![]() Dziwię się że dasz radę tak spokojnie z nim pisać o wszystkim ja bym chyba nie dała rady, naprawdę nie czujesz do niego żalu o tą Kamile? kochać kogoś to chyba nie wystarczy, potrzeba też zaufania, a jak Ty masz mu zaufać po tym wszystkim, będziesz potrafiła? Czasami lepiej cierpieć z tego że z nim już nie jesteś i układać sobie od nowa życie, poznać nowych ludzi, kogoś nowego niż cały czas się zadręczać co on robi, czy mnie jeszcze kocha, czy zdradził lub zdradza. no ale ja piszę tylko swój punkt widzenia bo pewnie tak bym myślała jakbym byla w takiej sytuacji i nie narzucam Ci go, do Ciebie przecież należy decyzja ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-10 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Cytrynka
|
Cytat:
Siedziałam tak przed chwilą z mamą i się popłakałam. Płakałam jak bóbr nie dlatego że mnie oszukał ale dlatego że to może być już koniec... Bardzo się boje co on mi powie. Czuje że chyba będzie chciał to zakończyć bo jednak nie widze jego jakiś specjalnych starań czy cos. Ale z drugiej strony znam dobrze tą jego "lepszą" część i chyba wierze że ona przemówi. Sama już nie wiem mam mętlik w głowie ![]() Dziękuje za wsparcie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Beznadziejna pogoda. ![]()
![]() |
#4611 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co mi sie wydaje, ze ja chyba praktycznie w ogole nie jestem zazdrosna. Nie ruszaja mnie dziewczyny w autobusie, w kasie, na ulicy. Malo tego sama mowie jak widze jakas ladna dziewczyne i jak TZ mowil ze taka sobie to odpowiadalam ze smiechem "nie znasz sie"
![]() ![]() ![]() ![]() Cynamonka brak slow... nie wiem jak Ty tak mozesz... *wanilia* widocznie Twoj TZ chce sobie cos przemyslec skoro nawet w trakcie okienka nie odbiera.
![]() |
#4612 |
Cytrynka
|
Wiem że jestem głupia i bardzo naiwna...
![]()
#4613 |
Wtajemniczenie
|
Nie przesadzajmy
![]() ![]()
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
EJ fajnie, ze ci sie imprezka udala
![]() mijjenka jak to cie olewal?? a ma powod chcoiaz?? ![]() U mnie narazie wszytsko oki, czyli ze bez focha i klotni ![]() cynamonka ![]() Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2010-01-10 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Cytrynka
|
Cytat:
![]() Ja pier.... nie moge ide się wyryczeć ![]()
![]() |
#4616 |
Zadomowienie
|
Laguna oo jaaa
![]() ![]() ![]() ![]() Cynamonka też Ci się dziwie i nie jestem w stanie tego zrozumieć chyba ![]() ![]() ![]() Edit: jak on jest taki dobry i wgl jak mówisz to może po prostu waha się i mówi że nie nadaje się do związku dlatego bo czuje się winny i nie chcę ranić tym siebie i Ciebie ![]() Racja pogoda jest koszmarna a ja przez tor przeszkód normalnie idę do szkoły ![]() ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-10 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Rozeznanie
|
Witam.
Mam doła. Ile czasu najdłużej się nie widziałyście z Waszymi Tż? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeśli jedno z nas gdzies wyjechało to 2 tygodnie, a tak normalnie to może z 4,5 dni ![]()
![]() |
#4619 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a pokłóciliście się czy nie? Jak mieszkacie nie daleko to może zrób mu niespodziankę i go odwiedź hm? ![]() Masz teraz czas dla siebie, wyjdź gdzieś ze znajomymi i wgl a z Tż sobie napewno odbijecie całe życie przed wami ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-10 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.