|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego u Ciebie tak jest? Nadmiar nauki, choroba czy inne sprawy? edit: juz doczytalam. I az od sylwestra nie ma mozliwosci, zeby przez te droge przejechac...? Uciekam sie uczyc - musze chyba wylaczyc wi-fi w komputerze, zebym nie mogla tu do Was zagladac! Inaczej nici z uczenia ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-01-10 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Widzimy się co tydzień, wcześniej on był chory,a ja miałam sprawy rodzinne i nie mogłam go odwiedzić, a dziś ta pogoda.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale mi sie na rozmyslanie o nim zebralo.... mam ochote napisac mu smsa, ale chyba sie powstrzymam ![]() cynamonka a moze faktycznie TZ sie tylko pogubil. Moze dajcie sobie czas. Z tego co piszesz jeszcze niedawno byl czuly i kochany. Moze to minie. Ale to nie zmienia faktu ze zdradzil.... :/
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Rozeznanie
|
Idę do koleżanki, bo w domu sama zwariuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu nie przyjedzie? Daleko do siebie macie?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Kropla ja zapewne bym i tak jakoś dotarła do Tżta,przyznam się że kiedyś szłam 40 km przez taki śnieg do kuzynki z koleżanką
![]() ![]() tyle dni to ja się nie widziałam z Tżtem jak we Włoszech byłam.Ojjj tęskniło się..
#4629 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To nawet mojemu się nie zdarzyło tak długo nie dawać znaku życia ![]() Nie wiem naprawdę o co mu chodzi. Ciężko mi teraz cokolwiek Tobie doradzić. Pewnie denerwujesz się jak diabli. Hmm nawet nie możesz do jego mamy zadzwonić, bo kontakt macie kiepski. Ja bym od razu do jego mamy dzwoniła pytać co się z nim dzieje. A w tej sytuacji sama nie wiem ![]() Na pewno musisz się strasznie denerwować ![]() Cytat:
Ale u Was jest wyjątkowa sytuacja, my mieszkamy 5 min drogi od siebie, Wy macie gorsze warunki. Masz rację idź do koleżanki, bo zwariujesz w domu. I nie przejmuj się, jak już któraś mówiła: całe życie przed Wami ![]()
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
Na początku nie byłam zazdrosna, nie bałam się o nic, nikt nie był dla mnie zagrożeniem.
Tutaj nawet nie chodzi o taką prawdziwą zazdrość, u mnie raczej chodzi o strach o to, że okłamuje, że coś robi za plecami, że mówi jedno, a robi drugie... Wiele razy wyszło coś na jaw po czasie, wiele sytuacji jest nadal niewyjaśnionych, może to przez to tak wariuję, bo chciałabym znać prawdę? Chciałabym wiedzieć, jak jest? Jak poznałam TŻ, byłam pewna siebie, otwarta, wygadana, roześmiana. Spotykałam się ze znajomymi, każdy do mnie pisał na GG, dzwonili do mnie. TŻ powoli mnie od tego odcinał, twierdził , że moje koleżanki są głupie, o kolegów był zazdrosny, nie pozwalał siedzieć na GG, co mnie od starych znajomych odcięło. Za dużo sobie na początku pozwalalam, zgadzałam się na wszystko, żeby tylko nie było kłótni, żeby On mógł być szczęśliwy. Dopóki byłam uległa, jak wykastrowany kot, nie kłóciliśmy się wcale, no chyba, że był o coś zazdrosny. Moim światem stał się tylko TŻ. Zaczęły się kłótnie. Nie dowartościowywał mnie w ogóle, traciłam pewność siebie, za każdym razem powtarza, że wszystko, co złe, dzieje się przeze mnie. Rok temu to wszystko już osiągnęło szczyt, po każdym zdenerwowaniu mdlałam, potrafiłam sobie z nerwów wyrywać włosy, brałam "Deprim", piłam jakieś herbaty na uspokojenie. TŻ doskonale wie, że jestem słaba, że musze unikać stresu (przechodziłam 3 operacje, a teraz jeszcze leczę twarz), ze jestem wrażliwa. Teraz widząc każdą dziewczynę myślę sobie, że byłaby lepsza niż ja, że na pewno nie byłaby takim problemem dla niego, że nie musiałby się z nią kłócić... O to chodzi. ![]() ![]() Dzisiaj TŻ mi tylko oznajmił, że nie spotykamy się, bo on jedzie do rodziny na moim osiedlu. On mi oznajmia, a ja jemu muszę się ze wszystkiego tłumaczyć ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Kropla - fakt, z tymi drogami na wsiach to masakra, bo rodzice się chcieli wybrać do babci, a się okazało, że droga nieprzejezdna w ogóle! Wspólczuję Ci Kochana. ![]()
#4631 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Masz racje idź do koleżanki ![]() ![]() Cytat:
![]() Masz racje we wszystkim co mówisz o tej zazdrości ![]() ![]() u mnie to sobie tak 'wychowałam' jeśli można tak powiedzieć tż że jak widzimy jakąś ładna dziewczynę na horyzoncie to on już odrazu boi się że mu dogryzę, a jakbym po prostu zapytała tak jak mówisz 'ładna prawda?' to on myśli że go tym atakuje i mówi zły żebym przestała przez co się kłócimy. ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
KochajMniie nie wiem czemu mam takie podejscie ![]() ![]()
pokochaj jeśli potrafisz... ![]() Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2010-01-10 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zakorzenienie
|
Reb, trzymam za Ciebie kciuki, wniosek z tego taki, że im więcej ma się zajeć, tym mniej się ma czasu na myślenie o czymkolwiek
![]() mijjenka na czym zakładanie tego routera polega? też musiałaś mieć jakieś haslo? bo ja mam zamiar kupić sobie to ,żeby nie musieć chodzić z mega długim kablem po pokoju i mają przyjechać "informatycy" z sieci internetowej i mi to podłączać i zakładac hasło, żeby sąsiedzi nie ciągneli internetu ode mnie ![]() Co do Twojego TŻta - mam nadzieję , że dziś Ci wynagrodzi wszystko ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() Jak spotykam dawne przyjaciółki, to jest gadka typu "cześć co tam u ciebie" , "Dobrze a u Ciebie". Zal mi trochę wszystkiego, bo te osoby wiedziały o mnie wszystko, przyjaźniłysmy się 6 lat ![]() Czasem jestem szczęśliwa. ![]()
![]() |
#4634 | |
Zadomowienie
|
Mandy to przykre co piszesz, zobacz jak ten facet Cię zmienił
![]() na początku pozwalałaś mu na wszystko i on teraz myśli że wszystko mu wolno. niestety czasu nie cofniemy ![]() Jesteś sliczna i mądra dlatego nie wiem dlaczego dalej w tym tkwisz? Kochasz go? Nadal ze wszystkiego musisz się tłumaczyć jest aż tak? ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() to powiedz im co jest grane dlaczego straciłyście kontakt a może zrozumieją jeśli byłyście przyjaciółkami. Nikt Ci nie może tego zabronić ![]()
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Kochaj Mnie - mam wrażenie, że przy nim boisz sie być sobą, żeby czegoś sobie przypadkiem nie pomyślał. Że tak naprawde Ty nie jesteś niesmiala i potrzebujesz kontaktu z ludźmi, potrzebujesz gadać, ale przy nim wstydzisz się otworzyć... Może czas to zmienić? wypiłaś wczoraj, na pewno trochę nieśmialosc znikneła, wiec trzeba było działać.
![]() Naprawdę jest tak źle,jak mówisz? Nie macie o czym rozmawiac? ![]() to tak odnośnie Twojego postu z wczoraj.
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-01-10 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
Mandy- to co masz masz na własne życzenie.
No zobacz ile razy mówiłyśmy Ci wszystkie ,,Jedź , sprawdź go!" Ile to już czasu minęło? A Ty dalej nie pojechałaś, myślę , że przez strach co możesz tam zobaczyć, że Twój swiat, chociaż nieidealny, runie , bo okaże się , że TŻ kłamał , zdradzał czy coś innego. Ja, jeżeli mam mieć coś na niby, to wolę nie mieć wcale. Sama zrobiłaś z siebie wrak. Przyzwyczaiłaś się już do tego , że jesteś nieszcześliwa. Piszesz , że coś Ci zrobił, a potem możesz już rozmawiać o malowaniu czy pogodzie, bo przywykłaś. Kiedy On coś zrobił dla Ciebie? Gdyby mój dowiedział się , że biorę leki typu Deprim, to chyba spałby ze mną w jednym łożku i pieprzył wszystko, bo bałby się , że coś sobie zrobię.
![]() |
#4637 | |
Zadomowienie
|
Laguna - raczej nie sadze ze chce sobie cos przemyślec. Teraz miedzy Nami juz było dobrze wiec wydaje mi sie ze to nie to. On na okienkach praktycznie zawsze sie uczy. Ma wazny egzamin dzisiaj wiec podejrzewam ze sobie powtarza.
Cytat:
Ale odezwał się... Napisałam mu kilka smsów, ze sie martwie, ze nie odzywa sie ponad 24 godziny, ze boje sie itp. To wkoncu mi odpisał "Jest ok, nie bój się". Chociaz wiem ze nic sie nie stało ale co poza tym? Co robił wczoraj? Czym był az tak zajety zeby nie znalezc czasu na jednego smsa? Nie podejrzewam Go o zdrade czy coś podobnego ale mam dziwne obawy jak Jego siostra jest w poblizu. Nie potrafie być wtedy spokojna. Mam nadzieje ze sie dzisiaj zobaczymy i mi to wszystko wytlumaczy. Mam jakies dziwne myśli.. Ciezko mi jakos.
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
One doskonale wiedza, co jest u mnie grane. wiele razy proponowaly spotkanie, a ja ciagle mialam wymowki, ze musze sie uczyć, albo ze TZ przychodzi. no ile mozna sie komus narzucac? wiec sie im nie dziwię.
![]() |
#4639 |
Wtajemniczenie
|
No sluchaj ja mam "przyjaciolke" z ktora obijalam sie 14 lat (od zerowki). W liceum poznala chlopaka, wyjechalysmy do roznych miast na studia i kontakt urwany. Sa jakies tam zyczenia na swieta urodziny itp ale sie nie widujemy w ogole.... tylko "czesc" "czesc" na ulicy...
pokochaj jeśli potrafisz... ![]() Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2010-01-10 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4641 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zadomowienie
|
Kamila - zapytam napewno i napewno na spokojnie. Bo nie chce sie klocic, robic mu wyrzutów itp.
Tylko dlaczego On tego nie moze docenic? Wczesniej gdyby mi odwalił taka akcje to dzwoniłabym non stop a jak juz by sie odezwał to bym urzadziła taka afere ze by sie nie pozbierał. A teraz wszystko na spokojnie. Chociaz wkurzona jestem nieźle. Nigdy sie nie zdarzyło zeby az tyle sie nie odezwał. Uspokoiłam sie troche po Jego smsie bo przynajmniej wiem ze nic mu sie nie stało ale to dlaczego sie nie odezwał nie daje mi spokoju...
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-01-10 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
Mandy ja w tej chwili ciągne neta od sąsiada
![]() ![]() ![]() Powiem szczerze,że zanim nie znałam tz też spotykałam się z koleżankami itd. Teraz praktycznie w ogóle się nie widuje z różnymi koleżankami,nie umawiamy się... ale mi to ogólnie nie przeszkadza,przyznam szczerze... ![]() ![]()
#4645 | |
Cytrynka
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4646 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zmarnuj sobie życia proszę ![]() ![]() A co do tego co napisałaś to Tak własnie myślę ![]() ![]() Wiesz co z tymi rozmowami to jest różnie czuje że szukam sobie problemów na siłe, nie wiem czy ja szukam powodu do rozstania podświadomie czy mam gorsze dni.. ![]() Edit: i jeszcze jak tak czytam to też zerwałam dużo kontaktów, i nie ma szans żeby je odnowić. brakuje mi tego wszystkiego co było kiedys chyba.. ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() i bez sensu żebyście byli razem kiedy on nie jest pewny a robi to tylko dlatego żeby Cie nie ranić nie uważasz? ![]() ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-10 o 11:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
On chciałby sie im postawiac. Zwlaszcza matce. Powiedział mi to i ja sama to widze. Ale On porostu nie potrafi.. Boi sie jak matka zareaguje, boi sie klotni. Eh jedna wielka masakra...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Cytrynka
|
Cytat:
![]() ![]() tak to wygladało jak się widzielismy ostatni raz ![]() nie ma go na pewno na gg, na pewno nigdzie nie poszedł. Wiem że teraz dużo leży. Może o tym myśli...
![]() |
#4649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Cytrynka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.