|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja bym na Twoim miejscu wybrała się jednak żeby to gruntowniej zbadać. Biegunki, bóle brzucha nie biorą się z niczego. Nie wspominając o tym, jakie długofalowe skutki mogą Ci zafundować. Odwodnienia już się nabawiłaś, o nie nietrudno, dalej będzie już tylko mniej "wesoło". Do rodzinnego marsz. Morfologia jaką robiłaś ostatnio to oczywisty wstęp, ale żaden szanujący się lekarz nie powinien bagatelizować krwistych stolców i kończyć tylko na morfo Twojej diagnostyki. Nie straszę broń Boże, siedzę w tym, więc namawiam dla Twojego dobra ![]() Co nie zmienia faktu, że powinnaś powrócić do racjonalnego odżywiania. Niełatwo będzie się przestawić, bo dla normalnie funkcjonującego (pracującego/uczącego się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kilka dni temu byłam na badaniu moczu, wszystko ok. Miałam ponowną morfologię - wszystko ok. Ale chcę się wybrać na badanie pod kątem pasożytów, wirusów itp. Wiem, że siedzisz ![]() Dzięki Dziewczyny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
aante miałam zagranicznego Waxa i nie byłam zbytnio zadowolona, służy mi za to bardzo polski L`Biotici dla blondynek
![]() ![]() BTW. Właśnie była u mnie fryzjerka, podcięła mi końce i wycieniowała włoski, więc wyglądają teraz o niebo lepiej ![]()
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałaś znów krew w stolcu, tak? Czy mówisz o tych biegunkach i bólach brzucha? Jeśli o pierwsze chodzi, to u zdrowego człowieka płatki śniadaniowe nie mogą dawać aż takich efektów. Coś się złego musi dziać wewnątrz organizmu, bo nie ma możliwości żeby poharatały człowieka do tego stopnia (w trakcie obróbki stają się przecież zwykłą papką ![]() Inna sprawa- to, że stolec teraz wygląda normalnie na pierwszy rzut oka, nie znaczy, że nie zawiera krwi. Należałoby się upewnić robiąc test na obecność krwi utajonej w kale. Nie będę pytać jaki charakter miała ta krew (żywoczerwona sugerująca, że problem dotyczy dolnej części układu pokarmowego, stolce smoliste- górnej, logiczne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Czy u Was też cały dzień pada śnieg? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2916 |
po prostu Em :)
|
U mnie nie pada, za to topnieje.
![]()
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Jelonku dziekuje
![]()
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
U mnie też i jest lodowisko o czym pisałam rano, bo ze śniegu zrobił się na chodnikach lód. Mam nadzieję, że do poniedziałku albo nasypie świeżego śniegu albo ten lód się roztopi, bo inaczej połamię nogi w drodze do pracy
![]() Ale pachnie piernikiem w całym domu. Mama upiekła i nie mogę się doczekać aż zjem kawałek ![]()
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Bossy, mam nadzieję, że szybko nastąpi poprawa Twojego zdrowia
![]() Cytat:
![]() dziś chyba ludzie zastrajkowali, bo chyba nie widziałam porządnie odśnieżonej powierzchni, wszędzie zaspy , że nie da się iść, z autobusu ciężko wysiąść nie wpadając w kupę śniegu, potworność.
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-01-09 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam, tym bardziej nie lekceważ proszę tego, szkoda zdrowia
![]() U mnie taka zawierucha, że szkoda słów. Co śmieszniejsze, kocurowi to w ogóle nie przeszkadza ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2010-01-09 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
|
Cytat:
![]() Jak ja chciałabym znów mieć kotka. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() U mnie pada śnieg z zamarzającym deszczem ![]()
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Nie było mnie dosyć długo bo moja ciocia jest w szpitalu
![]() Dzisiaj miałam kilka egzaminów na uczelni. Jutro kolejne 2. Teraz zaczynam oszczędzanie też, więc zakupów nie będzie w najbliższym czasie. Ale mam nadzieję dać radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ja tylko na chwilkę, pożegnać się bo jutro bladym świtem (a raczej jeszcze ciemną nocą
![]() ![]() Postaram się odezwać jak tylko będę już miała jakieś lokum i internet ![]() ![]()
#2925 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do soli i cukru. Herbaty nie słodzę od podstawówki i w zasadzie cukru używam tylko do pieczenia czy inszych deserów, w sezonie do truskawek. Noo, odkąd zaczęłam pić kawę, to i ją słodzę, ale ostatnio jedną łyżeczkę, a wypijam max 2 kubki dziennie i to tylko jak jestem w pracy, w domu czasem max 1 kawkę łyknę. Solić solę mało, a w zasadzie mogłabym nawet z niej zrezygnować, bo i tak zwykle jak ja coś gotuję, to dla innych jest to niesłone ![]() A propos, nie wie któraś z Was co było w składzie mieszanki do jaj i kefirów FitUp Kamisa? Bo chyba ją wycofali ![]() Cytat:
Ale w sumie ledwie wczoraj złożyłam zamówienie w YR, więc trochę kasy pójdzie. Wzięłam dla siebie ten nowy krem Cure Solutions i do tego zestaw na wypróbowanie serum i maseczki z tej samej serii, a w gratisie za zamówienie puder matujący Couleurs Nature. Zaryzykowałam z Jasnym, mam nadzieję, że nie będzie za ciemny. Porcelanki jednak się trochę bałam. Najgorsze jest to, że mimo wszystko korci mnie jeszcze zamówić sobie w Eskulapie krem do cery suchej i ten krem czy to pianka ![]() ice, Ty masz wersję dla suchelców, nie? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja teeeż ![]() ![]() ![]() lizzie miłej podróży ![]() Ale mam dziś szopę na głowie i w dodatku każdy włos sterczy w swoją stronę ![]() Dopóki mi włosy nie odrosną trochę będę pewnie miała problemy z ich ułożeniem, bo po nocy będą powykręcane. Niestety nie mam ochoty znów myć głowy rano ![]() Zrobił mi się jeszcze jakiś bardzo bolący wyprysk (a właściwie dopiero się tworzy) na płatku ucha i dziad jeden boli jak cholera ![]() ![]()
#2928 |
Zakorzenienie
|
MagJa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A pudrem martwić się nie powinnaś ![]() ![]() Wiedziałam, że o czymś zapomnę ![]() Lizzie- powodzenia w "wyprawie" ![]() ![]() Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2010-01-10 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Ela, trzymaj się cieplutko!
![]() ![]()
#2930 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
lizzie, życzę powodzenia i trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło.
![]() ![]() Podobnie jak Em i Isa, chciałabym mieć kotka. ![]() ![]() ![]() Dziś rano wyszłam to było lodowisko wszędzie, a kiedy 1.5h później wracałam do domu to wszystko zasypane. Dalej pada taki ogromny śnieg. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Ech muszę iść się uczyć ![]()
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
U mnie też śnieżyca a pługów ani widu ani słychu
![]() ![]() Na dodatek w tym tygodniu ma znów być bardzo mroźno, ale chyba już wolę mróz niż gdyby ten śnieg zaczął się nagle topić.
#2933 |
|
U mnie to samo, takie wielkie płatki śniegu.
![]() lizzie, koniecznie daj znać jak Ci się tam udało zadomowić. ![]()
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Lizzie powodzenia
![]() ![]() Dziewczyny ma być zima największa od pięciu lat, ma sypać, padaći ma być mróz przez najbliższe miesiące ... No pieknie ![]()
#2935 |
Zakorzenienie
|
Lizzie, trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko udało i mam nadzieję, że będziesz o nas pamiętać!
![]() U mnie też pada śnieg właśnie, rano nie padał. A najgorsze jest to, że jak się zostawi samochód na kilkanaście minut na dworze, to zaraz cały jest pokryty grubą warstwą lodu! W przyszłą sobotę mam zjazd, a mają być ogromne mrozy. Jak sobie pomyślę o staniu na przystankach... Poza tym jestem cala wypryszczona i nie mam pojęcia od czego, jestem już po @ ![]()
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oby tylko po takiej zimie lato przyszło ciepłe i suche, bo jeśli cały rok będzie taki zimny i pochmurny to chyba oszaleję ![]() Jeszcze włączyłam przed chwilą jakiś program na Luxe.tv, pokazują tam ciepłe kraje i był reportaż o jakimś SPA na Bali. Jak tam jest pięknie ![]() A u nas za oknem istna syberyjska masakra ![]()
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
A ja mam taką piękną cerę ...
![]() Odpukać! Całe lato tak się z nią męczyłam, miałam trądzik gorszy niż jakaś nastolatka, teraz nie mam ani jednej krostki! Wnioskuję że to musiało być jakieś uczulenie ![]()
#2938 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Witam po ogromnie dłuuuuugiej nieobecności
![]() Tyle sie u mnie dzieje ze nie mialam nawet chwilki czasu zeby zajrzec do Was ![]() ![]() Poza tym przez około 3 tyg moja twarz miała odwyk kosmetyczny gdyż zmagałam sie z jęczmieniem ![]() Poza tym wszyscy bliscy juz wiedzą ze dla mnie najlepiej na prezent swiateczny kupic kosmetyk, dlatego mieli łatwe zadanie ![]() ![]() Moje zdobycze: -zestaw nutmeg i wanilia z Body Shop'u- zapach niesamowity! ![]() -zestaw mango tez z BS -balsam swiateczny Yves Rocher -szminka Rimmel w kolorze Airy Fairy -przepiekny kolor ![]() -lakier Avon Coral Bikini -eye liner Inglota -cudo! ![]() -krem złuszczający do mycia ciała Oriflame i do tego -krem do ciała do kompletu ![]() -szampon Herbal Niebieski ... więcej grzechów -mówiąc szczerze- na tę chwile nie pamietam ![]() Zakochałam sie ponownie w Inglocie! Zawsze kupowałam tusz do kresek w pisaku z oriflame. Niestety wyschnął mi mój ostatni wiec zmuszona do zakupu eyelinera innej firmy niz oriflame ( bo pisaka w katologu nie bylo) poszłam do Inglota. I tam oszalałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz ide do nauki, ale potem zasiąde i postaram sie chociaz czesc zaleglosci w postach nadrobić ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do pudru - rzyrafka mi je sprawdzała w salonie i pisała, że oba jasne i Porcelanka minimalnie bardziej chłodna/neutralna, a Jasny cieplejszy, więc wolałam ten drugi. Mam nadzieję, że pod koniec tygodnia sama się o tym przekonam. Cytat:
*************** Za godzinę będzie u mnie TŻ i mamy iść z psem na spacerek na Rynek na koncert WOSP. Sama nie wiem czy to dobry pomysł, no ale najwyżej postoimy chwilę i się zmyjemy. Pogoda mało zachęcająca. Co prawda taką zimę b. lubię, ale na stoku, w ruchu, bo stojąc to chyba przymarznę do podłoża. Niby mam świetne butki na okoliczności takiej pogody - coś a la trekkingi, ale lekko ocieplane, na grubej podeszwie i podgumowane z wierzchu, żeby nie przemakały od śniegu, ale obawiam się, że i tak po godzinie przemarznę ogólnie. W końcu nie założę na siebie kożucha do ziemii, bo nawet takiego nie mam, a moja kurtała mimo iż bardzo ciepła sięga tylko do pasa. Sama taką krótką chciałam, ale teraz to powoli żałuję, że nie kupiłam dłuższej, choćby za tyłek. A w ogóle to chyba mam dziś jakiś dzień paszteta ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.