2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 15:02   #2521
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja też tak niestety mam, że do przesady panikuję. Zazwyczaj wszystko zdaję, ale stresuję się najbardziej na roku Na I roku zdarzyło mi się nie zdać egzaminu i strasznie to przeżyłam. A teraz po każdym zjeżdzie mam bóle stawów- i wiem to na pewno, ze to wynik stresu. No ale nie umiem wyluzować, mieć wszystko w d.... Myślisz, ze mi to przejdzie? Jeszcze zostało mi 1,5roku studiów. A tak w ogóle to też jak byłam na stażu i niedawno praktykach, to to dodawało mi pewności siebie.
Ja podobnie do Ciebie się zachowywałam I niestety doprowadziłam się do nerwicy. Do tego stopnia, że miałam naprawdę problemy. Z tego wszystkiego sama chciałam pójść do psychologa, bo nie dawałam sobie sama rady. Dlatego staraj się nie wpadać w nerwy, nie panikować Szkoda zdrowia. Nic Ci po studiach jeśli nie będziesz zdrowa. Trzeba umieć sobie wytłumaczyć,że oblany egzamin czy nawet egzaminy to nie koniec świata.
Stary 2010-01-10, 15:23   #2522
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ja jeszcze w żadnym nie byłam A obok tojtoja jakiś jest? Nie kojarzę...
no jest, jechałam ostatnio i patrzę a tam salon z sukniami..
ździebko się zdziwiłam..
jak będziesz w okolicy toitoja to looknij..
http://www.suknieslubnemegan.pl/?id=1&lang=1

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-01-10 o 15:27
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:33   #2523
Monisia_1331
Rozeznanie

Witam wszystkie Panny(jeszcze)...Pamiętac ie mnie jesczez??
Jekies 3-4 wątki mnie nie byłopewnie mnie baaaaaaaardzo dużo ominęłoale postaram sie być na bieżącoU mnie po staremu...na razie stoje w miejscu...zaproszenia zamówiłam ostatnio i chyba dziś biżuterię zamówię

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 16:17   #2524
woda sodowa
Wtajemniczenie

Esti10 ja to juz teraz nie pamietam, ktory ci bukiet wyslalam...Co do tego bukietu Jablczynskiej, to ja jestem fanka czerwonych bukietow (mimo, ze ja bede miala kremowy), a bialo-czerwono-czarna kombinacja to dla mnie cudddo
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Jak miło widzieć, że mój suwaczek jest tak rozchwytywany
Ja to sobie nawet bookmarka zrobilam

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Znalazłam coś takiego,niektóre są dziwne.
Wkliłam też tą opasko-bandaż z kwiatuszkami.
Rzeczywiscie jak bandaz troche wyglada, a z reszty, to ten przedostatni nie jest zly

Cytat:
A ten kapelusz
Oj kapelusz duzy, nie wiem czy by sie TZ mnie nie przestraszyl
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

my jutro jedziemy do Ikei i innych sklepów z meblami
a co do bejbika to dziś rozmawialam z rodzicami i ustaliłam tyle - moge miec dziecko już/niedługo pod warunkiem - że pn-pt jest u moich rodziców i tż je urodziDlatego jeszcze kilka lat poczekamy, chociaz mój tata nie wierzy w moj upór
Pewnie tata jako doswiadczony mezczyzna spodziewa sie, ze niedlugo wscieku macicy dostaniesz A dzisiaj moj niuniek taka mi niespodzianke zrobil, ze polowa z was pewnie pawia pusci...Zdjelam mu pieluche i zostawilam go tak na dywanie na 10 minut, zeby sobie pupe troche przewietrzyl, przyraczkowal sobie do mnie i sie pobawil troszke. Ja patrze, a tu cos na ziemi kolo mojej nogi lezy, w salonie jest ciemnawo, wiec myslalam, ze maly znowu cos przytachal z kuchni, podnosze a to...sredniej konsystencji kupa.
Cytat:

tez mi sie podoba a ruda, chociaż na takiej brunetce woalka z kwiatkiem tez jest fajna. Wg mnie będziesz wygladać super, ciekawa tylko jestem jak wygladasz
Oj, zebys sie tylko nie rozczarowala, bo ja to taki przecietniak jestem

Cytat:
Dzis jesteśmy jeszcze o kolejny krok bliżej, bo zarezerwowaliśmy mieszkanie:ju pi: Także w końcu pewnie skumam o co kaman z tymi karniszami I będe randkować z tżcikiem w naszym mieszkanku! Zamienie sie w Tancerkę

Jutro jedziemy na targi ślubne obczaic zaproszenia i buty ślubne, plus zaliczymy rajd po marketach budowlanych i Max Flizie w poszukiwaniu insrpiracji do łazienki i sklepach meblowych, bo poszukujemy kuchni.
Chyba padnę po tym weekendzie, tyle emocji to j achyba nigdy nie miałam.
A kiedy sie wprowadzicie?Sa juz jakies plany?
Cytat:
Woda wrzucila bukiety - ten jest boski http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1263060830
Jak cie interesuje jakis konkretny kolor, to moge ci powrzucac mnostwo bukietow, bo ja mam takie ladniejsz, hamerykanskie

Cytat:

DziękiFajna, ale powiem Ci, że na tą chwile mnie to przerasta. Dlatego zaraz wskauję do wanny, bo musze wziąc gorrrąca relaksującą kępiel
Z tego miejsca od razu chciałam seredcznie współczuć wszystkim dziwczynkom budującym domy (a zazdrościc dopiero efektu końcowego)- bądźcie dzielne, ja wymiekam przy malym mieszkanku a jakbym miała dom rozkminic to bym chyba oszalała
No to juz niedlugo we wlasnej wannie bedziesz sie moczycSuper

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Powiem tak
Nie mamy piosenki, nie umiemy tańczyć, nie wiemy co z podziękowaniem komukolwiek, aaaaaaaaa ratunku
Dodatkowo na każdą myśl o ślubie pojawiającą się w mojej głowie, zanim zdążą się pojawić endorfiny i uśmiech na twarzy, pojawia się nerwowa myśl dotycząca pracy

Tosiu, tyle co moge ci doradzic, to poza praca staraj sie o niej nie myslec, wiem, ze ciezko, ale jesli pozalatwiasz wszystkie slubne sprawy, to przynajmniej to nie bedzie ci dawalo bolu glowy Usiadz z TZ, spiszcie co jest jeszcze do zalatwienia, w miare mozliwosci rozdzielcie obowiazki i sprobujcie to zalatwic w przeciagu 2-3 dni. I nie przejmuj sie tymi wszystkimi *******kami jak: podziekowania dla gosci, ich rozsadzanie, jakies ksiegi, zawieszki, kotyliony itd, bo to tylko dodatkowy problem, o ktorym pewnie teraz nawet nie chce ci sie myslec (w gruncie rzeczy po co?) Co do tanca, to wybierzcie sobie jakas wolna piosenke, ktora lubicie i po prostu sie do niej pobujajcie. Bedzie dobrze malenka, ale pod warunkiem, ze nie dasz sie zwariowac
Cytat:

Czy planujecie mieć torebki ślubne?
Ja napewno nie bede miala, bo po primo-dodatkowy wydatek, po drugie primo() nie chce mi sie tego wszedzie nosic. W sprawie chusteczek, pudru itp, zdam sie na torebki moich swiadkowych

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
woda sodowa mi się najbardziej podoba ta, jakos do tej Twojej sukni pasuje mi najlepiej
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1262998547

i jeszcze ewentualnie te dwie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1262998547

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1262998547
Wlasnie konsultuje z siora na gadulcu woalki, kwiatki itp rzeczy. Dobrze, ze jeszcze 4 miesiace zostaly, moze jakos mi sie uda to ogarnac do 15 maja
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 16:34   #2525
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość

Pewnie tata jako A dzisiaj moj niuniek taka mi niespodzianke zrobil, ze polowa z was pewnie pawia pusci...Zdjelam mu pieluche i zostawilam go tak na dywanie na 10 minut, zeby sobie pupe troche przewietrzyl, przyraczkowal sobie do mnie i sie pobawil troszke. Ja patrze, a tu cos na ziemi kolo mojej nogi lezy, w salonie jest ciemnawo, wiec myslalam, ze maly znowu cos przytachal z kuchni, podnosze a to...sredniej konsystencji kupa.
usmiałam się
Cytat:
Wlasnie konsultuje z siora na gadulcu woalki, kwiatki itp rzeczy. Dobrze, ze jeszcze 4 miesiace zostaly, moze jakos mi sie uda to ogarnac do 15 maja
no może się da u mnie 4-mce i pół
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:35   #2526
blackrose4u
Wtajemniczenie

Witam wszystkie przyszłe Panny Młode
Wyrażam chęć dołączenia do Waszego grona
Ślub 27.04.2010

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 18:41   #2527
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Rosół u mnie też obowiązkowo I też pewnie będzie z 5 rodzajów mięs... 100 sztuk na 40 osób A samych ciepłych posiłków chyba 4 będą...
My mamy 3 porcje mięsa na osobę, ale możemy wybierać z 11 rodzajów. I tak pewnie zdecydujemy się na 5-6, bo 11 to chyba przesada

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy u was zimne napoje i cieple sa bez ograniczen? bo u nas tak a spotkalam sie kiedys z restauracja w ktorej bylo 0,5l zimnego napoju i 1 kawa i herbata na jedna osobe a kazda nastepna dodatkowo platna normalnie masakra
Ciepłe napoje u nas są bez ograniczeń, a zimne musimy kupić we własnym zakresie, bo nie są wliczone w cenę.

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
hello dziewczyny!

ja wlasnie się relaksuję z wizażem odpoczywam psychicznie, bo dziś miałam kolokwium zaliczeniowe (zdane na 4,5) a wczoraj egz i uważam że całkiem dobrze mi poszło, także jestem z siebie zadowolona
Gartulacje

Cytat:
Raczej tak jak Mad wszystko będę trzymac w apartamencie, bo tam tez będe chodzić do toalety.
U mnie na sali jest toaleta dla niepełnosprawnych i jest wieeelka, więc jakby co, to zmieści się tam ze mną nawet moja świadkowa, w razie gdybym sobie z kiecą nie mogła poradzić

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
usmiałam się
ja też

Ależ nas dziś zasypało. Samochodu w ogóle nie było sensu odpalać. Jakoś nam się z TŻ udało dobrnąć do kościoła, ale naśmiałam się przy tym i ubawiłam jak małe dziecko
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 18:49   #2528
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
Ślub 27.04.2010
witaj

widzę że slub tuż tuż
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 19:01   #2529
chilanes
Zakorzenienie

Jak jest ktoś nowy i chce się dopisać do kalendarza to proszę o ilnfo na pw, bo nie nadąrzam

blackrose4u Ciebie dopisuję, ślub we wtorek?

Jestem przeziębiona, byliśmy dziś na targach ślubnych i nic ciekawego nie było, ale spędziliśmy miłą niedzielę ze znajomymi, a jutro znów robota

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-10 o 19:06
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 19:19   #2530
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
witaj

widzę że slub tuż tuż
uż tuż jutro idę wysłać zaproszenia a w sobote będziemy jeździć tu po okolicy do rodziny i znajomych

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Jak jest ktoś nowy i chce się dopisać do kalendarza to proszę o ilnfo na pw, bo nie nadąrzam
t

blackrose4u Ciebie dopisuję, ślub we wtorek?

Jestem przeziębiona, byliśmy dziś na targach ślubnych i nic ciekawego nie było, ale spędziliśmy miłą niedzielę ze znajomymi, a jutro znów robota
tak we wtorek, wysłałam na pw jeszcze

Ach jutro wolne uczelnia ma święto więc mogę iść z tymi zaproszeniami i obrączki dać do skończenia graweru

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 19:22   #2531
chilanes
Zakorzenienie

blackrose4u mam nadzieję, że dostaniemy jakąś obszerniejszą relację z dnia ślubu

Ta sugestia tyczy się wszystkich dziewczyn

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 19:23   #2532
201701300931
Konto usunięte

A ja mam całe trzy zdania z referatu, który muszę oddać we wtorek A jutro muszę się już zacząć uczyć na kolejne 2 egzaminy, które mnie w sobotę czekają I ćwiczeniowiec miał mi dzisiaj wysłać wyniki z koła i się ciągle nie mogę ich doczekać

Wściekła jestem jednym słowem
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 19:25   #2533
BlackAngel
Adwokat diabła

a ja wczoraj zrobiłam imprezę urodzinową..
było 25 osób
a prezenty dostałam śmiechowe np 22 lizaki związane w bukiecik, hihi
ale najlepsze jest to, że dostałam w prezencie profesjonalną sesję zdjęciową w studio i w plenerze..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 19:33   #2534
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha a śmiałaś sie ze mnie
wiem, teraz mi wstyd

Cytat:
ale i tak bardzo sie cieszę i od razu wytrwałości i zdecydowania życzę, bo sie można z tym urządzaniem zakręcić tyle tego wszystkiego jest

suuuuuuper, że wszystko idzie po Waszej myśli
fajnie, że sie cieszysz, bo ja tez sie cieszęOj jest tego mnóstwo, nie spodziewałam się, że aż tyle, Jeszcze w łazience będzie prawdopodobnie kuć, bo chce w innym miejscu pralkę lub wc, w salonie będziemy ryć w ścianie i podłodze miejsce na kable, żeby wystawały ze ścian a nie platały się po podłodze. EhhhhhhAle co tam wazne, ze nasze

Cytat:
Wczoraj i dziś była teoria i teraz uwaga kiedy będzie pierwsza jazda.... JUTRO o 17.00 Ograniczę się pewnie do uruchamiania na placu ale na wszelki wypadek nie jeździjcie w okolicach Żerania
uff jestem na tyle daleko, że moge czuę sie bezpieczna - chociaż coś słyszałam, że trzepot skrzydeł motyla w jakiejś dżungli ma wpływ n ajakies tajfuny czy tsunami także zupełnie spokojna nie będę

Cytat:

Pewnie tata jako doswiadczony mezczyzna spodziewa sie, ze niedlugo wscieku macicy dostaniesz A dzisiaj moj niuniek taka mi niespodzianke zrobil, ze polowa z was pewnie pawia pusci...Zdjelam mu pieluche i zostawilam go tak na dywanie na 10 minut, zeby sobie pupe troche przewietrzyl, przyraczkowal sobie do mnie i sie pobawil troszke. Ja patrze, a tu cos na ziemi kolo mojej nogi lezy, w salonie jest ciemnawo, wiec myslalam, ze maly znowu cos przytachal z kuchni, podnosze a to...sredniej konsystencji kupa.
Oj, zebys sie tylko nie rozczarowala, bo ja to taki przecietniak jestem
spryciarz, tak zaskoczyc mamęJa team akurat do kup nic nie mam, najabrdziej mi przeszkadza, że dziecko trzeba wszędzie ze soba targać -->do wścieku macicy jak widac daleko
Taaa juz jedna tu sie nazywała przciętniakiem a ładna dziewczyna z niej wyszła

Cytat:
A kiedy sie wprowadzicie?Sa juz jakies plany?
tz najpierw sie wprowadzi ale to dopiero za jakieś 2-3 miesiące, bo bierzemy na mieszkanko kredyt i załatwianie potrwa a później trzeba je wyremontowac, bo to rynek pierwotny. Ja sie wprowadzam grzecznie po ślubie

Cytat:
Jak cie interesuje jakis konkretny kolor, to moge ci powrzucac mnostwo bukietow, bo ja mam takie ladniejsz, hamerykanskie
ja juz mam bukiet - w załączniku

Cytat:
No to juz niedlugo we wlasnej wannie bedziesz sie moczycSuper
niestety nie, bo bede miała prysznic u rodziców się wymoczę Oni tu maja wannę z hydromasażem i w drugiej łazience kabinę z sauną, więc będę jeździc do nich na weekendy spa

Byliśmy na targach ślubnych i znaleźliśmy cukiernie z boskim tortem!Wklejam w załączniku, zdjecie z telefonu, więc kicha, ale jest udekorowany żywymi różami Przekrzywił sie troche, bo stał cały dzień w cieple, my bylismy po 16 dopiero. Jeśli weźmie się u nich pakiet to wraz z tortem, ciastami na stół i paczkami dla gosci wychodzi 18 zł/osobe to chyba niedrogo?Jak myślicie?Sam tort kosztowałby 600 zł.

Do tego znaleźliśmy rewelacyjne zaproszenia - 3,36 zl sztuka plus 90 groszy za presonalizację/szt. i 80 zł nadruk/nakład. za nasze zaproszenia zapłacimy 320 zł, bo pani zrobiła nam kulkulację.
To sa te http://www.dgraf.pl/foto.php?id=483223495e08e8e i sa przewiązane wstążka taka jak Chili ma w zaproszeniach. Zastanawaimy sie nad kolorem, bo w katalogu była taka odważna fuksja na perłowym papierze, chyba się odwazymy, bo piekne te zaproszeniaA jak Wam się podobają?

Powiem Wam, ze niesamowicie sie ciesze, że mam juz suknie z głowy, bo nie mogłam patrzec na te na targachTakże moja Lorna to byl dobry wybór i milośc od pierwszego wejrzenia

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-01-10 o 19:36
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 19:44   #2535
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:

ja juz mam bukiet - w załączniku

niestety nie, bo bede miała prysznic u rodziców się wymoczę Oni tu maja wannę z hydromasażem i w drugiej łazience kabinę z sauną, więc będę jeździc do nich na weekendy spa

Byliśmy na targach ślubnych i znaleźliśmy cukiernie z boskim tortem!Wklejam w załączniku, zdjecie z telefonu, więc kicha, ale jest udekorowany żywymi różami Przekrzywił sie troche, bo stał cały dzień w cieple, my bylismy po 16 dopiero. Jeśli weźmie się u nich pakiet to wraz z tortem, ciastami na stół i paczkami dla gosci wychodzi 18 zł/osobe to chyba niedrogo?Jak myślicie?Sam tort kosztowałby 600 zł.

Do tego znaleźliśmy rewelacyjne zaproszenia - 3,36 zl sztuka plus 90 groszy za presonalizację/szt. i 80 zł nadruk/nakład. za nasze zaproszenia zapłacimy 320 zł, bo pani zrobiła nam kulkulację.
To sa te http://www.dgraf.pl/foto.php?id=483223495e08e8e i sa przewiązane wstążka taka jak Chili ma w zaproszeniach. Zastanawaimy sie nad kolorem, bo w katalogu była taka odważna fuksja na perłowym papierze, chyba się odwazymy, bo piekne te zaproszeniaA jak Wam się podobają?

Powiem Wam, ze niesamowicie sie ciesze, że mam juz suknie z głowy, bo nie mogłam patrzec na te na targachTakże moja Lorna to byl dobry wybór i milośc od pierwszego wejrzenia

bukiet bardzo ładny, zaporszenia też sliczne, a tort zjadłoby sie go od razu, bardzo w moim guście
natomiast ja swojej wanny nie oddałabym za nic, nie ma to jak wymoczyć się w gorącej wannie w zimowy dzień np po takim spacerku jak my dziś mielismy
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 19:57   #2536
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Samoa, piękny bukiecik!Tort też mi sie podoba, bo jest inny niż wszystkie, nie biały i z żywymi kwiatami i płatkami! aż nabrałam ochoty, żeby taki zjeść
A zaproszenia zupelnie w moim stylu, bo też chcę coś takiego, na 100% wycinane laserowo, ale mi się podobają w kolorze starego złota(perłowy karton) a w środku perlowy jasny ecru.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:01   #2537
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
bukiet bardzo ładny, zaporszenia też sliczne, a tort zjadłoby sie go od razu, bardzo w moim guście
natomiast ja swojej wanny nie oddałabym za nic, nie ma to jak wymoczyć się w gorącej wannie w zimowy dzień np po takim spacerku jak my dziś mielismy
super, ze Ci sie podobają A co myslisz o takim kolorze?To taki ostry róż, ale wyglada ciekawie i fajnie sie mieniW środku jest perłowo-złota kartka, na której jest napisana treśc zaproszenia. Im dłużej o nich myślę tym bardziej mi się podobają, ale jakoś tak sie boję, bo wszyscy daja zaproszenia w brązach, złocie, bordo czy kremie a my wyskoczymy z różem...chociaż papier jest dobrej jakości i to nie taki szit Gdybym dostała takie zaproszeni uznałabym, że jest cudne, ale nie wiem co powiedza goscie w liczbie 120 czy tam 130 juz sama nie wiem

A co do wanny to jest na nia miejsce w łazience, ale wole kabine i wykorzystac to miejsce na pralkę czy szafkę, bo łazienka jest małaGdyby była przestronna tez chętnie chciałabym wannęChociaz powiem Ci, że w domu u rodziców mam i wannę i prysznic a częściej korzystam z prysznicaNIe trzeba czekać az się napełni wodą

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-01-10 o 20:08
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:03   #2538
201701300931
Konto usunięte

Samoa - zaproszenia śliczne! Widziałam podobne na żywo i naprawdę super się prezentują. I na pewno będą się podobać
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:06   #2539
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa, piękny bukiecik!Tort też mi sie podoba, bo jest inny niż wszystkie, nie biały i z żywymi kwiatami i płatkami! aż nabrałam ochoty, żeby taki zjeść
A zaproszenia zupelnie w moim stylu, bo też chcę coś takiego, na 100% wycinane laserowo, ale mi się podobają w kolorze starego złota(perłowy karton) a w środku perlowy jasny ecru.
no to sa tez takie tylko zlote O prosze http://www.dgraf.pl/foto.php?id=094610495e08fd7 i większe za 4,2 zł http://www.dgraf.pl/foto.php?id=345050495e08d7c

A te moje jeszcze raz wkleję z większymi obok dla lepszej orientacji bo to to samo a lepiej widać na większym http://www.dgraf.pl/foto.php?id=483223495e08e8e i będa miały taką wstążke jak te http://www.dgraf.pl/foto.php?id=836916495e08b86

W sumie wrzuce je do załacznika to od razu powiecie jak ta fuksja się prezentuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 20:11   #2540
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa - zaproszenia śliczne! Widziałam podobne na żywo i naprawdę super się prezentują. I na pewno będą się podobać
O fajnieDzięki za opinięciekawe czy ktos je zjedzie oczywiście walcie śmiało
Stary 2010-01-10, 20:23   #2541
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
Ślub 27.04.2010
witamy

Cytat:
a idź ty cholero! teraz jeszcze jest miły niedzielny wieczór

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
było 25 osób
ale najlepsze jest to, że dostałam w prezencie profesjonalną sesję zdjęciową w studio i w plenerze..
ale ekstra
a po suknie będę jakoś w lutym jeździć to pewnie odwiedzę bo te na stronie są niczego sobie

Cytat:
uff jestem na tyle daleko, że moge czuę sie bezpieczna - chociaż coś słyszałam, że trzepot skrzydeł motyla w jakiejś dżungli ma wpływ n ajakies tajfuny czy tsunami także zupełnie spokojna nie będę
Taaa.... tylko że ja naprawę mam stresa póki co (chociaż wiem że to na razie będzie lajcik...)

A tort wygląda jak sztuczny, jakby z materiału był Ale bardzo fajnie to wygląda

Aa... i zaproszenia też Chociaż ja to faktycznie bym wybrała jakieś brązy czy coś bo ten róż to mi się bardziej z urodzinami dziecka kojarzy niż ślubem
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:24   #2542
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, laski potrzebuje waszej pomocy. Musze wybrac cos do wlosow i w oczach mi sie juz dwoi i troi i sama nie wiem co chce, a najpozniej w przyszlym tygodniu trzeba zamowic, zeby mi przyszlo zanim pojade do Polski Wrzucam na poczatku moja suknie, zebyscie nie musialy szukac, drugie zdjecie to kwiatek, ktory chyba jest moim faworytem...juz sama nie wiem. Jak sie juz wyspicie, to napiszcie mi, ktory wam sie najbardziej podoba
Mi się podoba to zaraz po sukni
Cytat:
nie ma sprawy, sama mam problem, bo chce mieć bukiet z kalii a nie podobaja mi sie we wlosach jak wyglada, wg mnie jak uszy shreka.... więc Cię rozumiem doskonale. nie wiem co ja zrobię, muszę mieć dlugi bukiet...

zrobiłam dzis 2 zaproszenia, co za orka na ugorze, może pyknę fotke i wkleje, ale mi bardzo mi się chce
pokaż fotki zaproszeń
Ja w piątek wypisałam,a le się okazało, ze składać nie mogę, bo to, ze zniszczyłam 20 kartek na niepotrzebne wydruki to nic... okazało się, że okładki wogóle wydrukowałam odwrotnie! tzn tak przód jest "Zaproszenie na ślub", a z tyłu tekst o pieniazkach, tyle, ze źle wydrukowany i jak otwiera sie zaproszenie, to tekst o kasie jest do góry nogami Jutro drukuję nowe egzemplarze.... znowu Nasze zaproszenia będą skromne, może i niedopracowane, ale robione "z sercem... i nerwosolem "
Cytat:
Znalazłam coś takiego,niektóre są dziwne.
Wkliłam też tą opasko-bandaż z kwiatuszkami.
ojjjj mi się nic z tego niepodoba, tym bardziej nie ten bandaż
Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy u was zimne napoje i cieple sa bez ograniczen? bo u nas tak a spotkalam sie kiedys z restauracja w ktorej bylo 0,5l zimnego napoju i 1 kawa i herbata na jedna osobe a kazda nastepna dodatkowo platna normalnie masakra
my ciepłe napoje mamy bez ograniczeń, a zimne sami kupujemy, wiec bedzie ile naliczymy. W sezonie letnim na wesele powinno się liczyć 2 l napojów na osobę (przynajmniej)
Cytat:
Powiem tak
Nie mamy piosenki, nie umiemy tańczyć, nie wiemy co z podziękowaniem komukolwiek, aaaaaaaaa ratunku
Dodatkowo na każdą myśl o ślubie pojawiającą się w mojej głowie, zanim zdążą się pojawić endorfiny i uśmiech na twarzy, pojawia się nerwowa myśl dotycząca pracy

Strasznie chciałabym mieć tą pewność

My też się jutro wybieramy na targi

Czy planujecie mieć torebki ślubne?
ja nie będę miała torebki, pokój mamy nad salą, tam będą niezbędne rzeczy, a jak coś, to świadkową mam od tego, by o mnie zadbała i w torebce miała husteczki, błyszczyk i perfumki
Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panny(jeszcze)...Pamiętac ie mnie jesczez??
Jekies 3-4 wątki mnie nie byłopewnie mnie baaaaaaaardzo dużo ominęłoale postaram sie być na bieżącoU mnie po staremu...na razie stoje w miejscu...zaproszenia zamówiłam ostatnio i chyba dziś biżuterię zamówię
jaką biżu, pokaż zdjęcie, pochwal się
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
było 25 osób
ooo sesja super prezent !!! czemu mdleje? nie cieszysz się?

Samoa - bardzo fajne zaproszenia !
Stary 2010-01-10, 20:28   #2543
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
O fajnieDzięki za opinięciekawe czy ktos je zjedzie oczywiście walcie śmiało
Mnie się bardzo podobają
Moim zdaniem ten kolor jest super, bo jest inny niż zazwyczaj spotyka się w zaproszeniach
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:28   #2544
Monisia_1331
Rozeznanie

Samoa zaproszenia śliczne...w takim kolorze bedę mieć kwiatki i chciałam ogólnie jakieś dodatki w takim kolorze na sali itpjestem na TAK!Mojej siostrze kazałam kupic suienke w podobnym kolorze(ona jest swiadkowa)Jeśli Ci się podobają to jest najważniejsze!

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:34   #2545
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa.... tylko że ja naprawę mam stresa póki co (chociaż wiem że to na razie będzie lajcik...)

A tort wygląda jak sztuczny, jakby z materiału był Ale bardzo fajnie to wygląda

Aa... i zaproszenia też Chociaż ja to faktycznie bym wybrała jakieś brązy czy coś bo ten róż to mi się bardziej z urodzinami dziecka kojarzy niż ślubem
niczym sie nie stresujWybralas najlepszy okres na nauke jazdy, jak sie wtakich warunkach nauczysz to noramlnie będziesz wymiatać

Moze wygląda tak na zdjęciu, bo robilam komórkąJest cały z czekolady a po bokach ma taki zawinięte płaty czekolady przeczyczepione i płatki róż JEst az 20 smaków do wyboru, np. gruszka z cynamonem lub czekolada z chili i te masy nie sa ciężke, to sa takie lekkie musy. Pójdziemy na degustacje i spróbujemy wybrac cos lekkiego co podejdzie każdemu, chociaz póki co bez degustacji wygrywa mus czekoladowyOni robia te torty z belgijskiej czekolady, więc teoretycznie powinna byc mega smaczna

No własnie dośc odważna i niebezpieczna ta fuksja, ale na żywo prezentuja się ciekawie

Cytat:

pokaż fotki zaproszeń
Ja w piątek wypisałam,a le się okazało, ze składać nie mogę, bo to, ze zniszczyłam 20 kartek na niepotrzebne wydruki to nic... okazało się, że okładki wogóle wydrukowałam odwrotnie! tzn tak przód jest "Zaproszenie na ślub", a z tyłu tekst o pieniazkach, tyle, ze źle wydrukowany i jak otwiera sie zaproszenie, to tekst o kasie jest do góry nogami Jutro drukuję nowe egzemplarze.... znowu Nasze zaproszenia będą skromne, może i niedopracowane, ale robione "z sercem... i nerwosolem "
o ja Chili juz sobie wyobrazam Twoje @#$%^&*Ale faktycznie zaproszenia będą z sercem i wysokim ciśnieniem robione I wlasnie wręcz przeciwnie niz piszesz - ostateczna wersja będzie n apewno na maxa dopracowana

Cytat:
Samoa - bardzo fajne zaproszenia !
cieszę się
Czekam na pierwsze zdecydowane NIE, ale to chyba Kaska musiałaby wpaśc i nazwac je pokemonami
Stary 2010-01-10, 20:39   #2546
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
niczym sie nie stresujWybralas najlepszy okres na nauke jazdy, jak sie wtakich warunkach nauczysz to noramlnie będziesz wymiatać

Moze wygląda tak na zdjęciu, bo robilam komórkąJest cały z czekolady a po bokach ma taki zawinięte płaty czekolady przeczyczepione i płatki róż JEst az 20 smaków do wyboru, np. gruszka z cynamonem lub czekolada z chili i te masy nie sa ciężke, to sa takie lekkie musy. Pójdziemy na degustacje i spróbujemy wybrac cos lekkiego co podejdzie każdemu, chociaz póki co bez degustacji wygrywa mus czekoladowyOni robia te torty z belgijskiej czekolady, więc teoretycznie powinna byc mega smaczna

No własnie dośc odważna i niebezpieczna ta fuksja, ale na żywo prezentuja się ciekawie

o ja Chili juz sobie wyobrazam Twoje @#$%^&*Ale faktycznie zaproszenia będą z sercem i wysokim ciśnieniem robione I wlasnie wręcz przeciwnie niz piszesz - ostateczna wersja będzie n apewno na maxa dopracowana

cieszę się
Czekam na pierwsze zdecydowane NIE, ale to chyba Kaska musiałaby wpaśc i nazwac je pokemonami
Cholerka podłuch masz w moim pokoju? Mało tam kurde nie padłam, jak to odkryłam, a wiązanka, która poleciała sprawiła, ze Tż już ze mną nie dyskutował, poszedł się w końcu umyć, jak mu kazałam i łóżko pościelił
Stary 2010-01-10, 20:45   #2547
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Mnie się bardzo podobają
Moim zdaniem ten kolor jest super, bo jest inny niż zazwyczaj spotyka się w zaproszeniach
no a ja do tego lubie róże, fuksje i fiolety i jak tylko jakies zaproszenie miało taki kolor to od razu przyciągąło to moja uwagę W sumie co mi tam, najwyżej goscie powiedzą, że jestem wieśniarą W razie czego suknię mam piękną to podratuję swoją opinię

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
Samoa zaproszenia śliczne...w takim kolorze bedę mieć kwiatki i chciałam ogólnie jakieś dodatki w takim kolorze na sali itpjestem na TAK!Mojej siostrze kazałam kupic suienke w podobnym kolorze(ona jest swiadkowa)Jeśli Ci się podobają to jest najważniejsze!
Własnie chciałabym menu na stole w takim kolorze, ale nigdzie nie widziałam takiego odcienia fuksji na perłowym papierze. I tez chcialam dodatki takie - nawet myślałam o takich pink butach W sumie bukiecik mam taki w fioletach to zawsze można powiedzieć, że zaproszenia pasuja do bukietu

I juz wybraliśmy wiersz na zaproszenia:
Ty i Ja spośród tysięcy
mocno trzymamy się za ręce,
niezwykły dzień, doniosła chwila
i szept nieśmiały: miły... miła...
Odtąd już razem zawsze i wszędzie.
Tak miało być i tak niech będzie.
Bolesław Leśmian

I myśląłam, żeby z treścia zaproszenia zrobic tak: na srodku taki zwięzly oficjalny tekst, ze zaprszamy SZ.P. na slub tu i tu o tej godzinie,od razu info mniejsza czcoionką, że zapraszamy na wesele i jeśli sie zmieści prosba o potwierdzenie przybycia. Jeśli sie nie zmieści prosba będzie z prawej strony(zaproszenie jest rozkladane) na dole a na górze będzie wierszyk o kase zamiast prezentów i wino zamiast kwiatów a na lewym skrzydle ten fragment wiersza Leśmiana.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Cholerka podłuch masz w moim pokoju? Mało tam kurde nie padłam, jak to odkryłam, a wiązanka, która poleciała sprawiła, ze Tż już ze mną nie dyskutował, poszedł się w końcu umyć, jak mu kazałam i łóżko pościelił
ja sie mu nie dziwię, też od razu podkuliłabym ogon i spieprzała Ci z oczu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 20:49   #2548
chilanes
Zakorzenienie

dobra laski, spadam spać, Ferwex sobie jeszcze zaaplikuję, ehhh weekendy tak szybko mijają
Stary 2010-01-10, 20:53   #2549
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Samoa cudne! Też sama bym chciała takie dostać!I ten kolor bardzo oryginalny, piękny!
Mi się podobają takie: http://www.zaproszenia-slubne.pl/prz...26sz&katalog=1 ale nie wiem czy te motylki pasują, tak średnio chyba, i takie, też z fuksją: http://www.zaproszenia-slubne.pl/prz...27bw&katalog=1 a takie widziałam na żywo i są cudne: http://www.zaproszenia-slubne.pl/prz...3.01&katalog=1

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-01-10 o 20:57
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 21:01   #2550
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa cudne! Też sama bym chciała takie dostać!I ten kolor bardzo oryginalny, piękny!
Mi się podobają takie: http://www.zaproszenia-slubne.pl/prz...26sz&katalog=1 ale nie wiem czy te motylki pasują, tak średnio chyba, i takie, też z fuksją: http://www.zaproszenia-slubne.pl/prz...27bw&katalog=1 a takie widziałam na żywo i są cudne: http://www.zaproszenia-slubne.pl/prz...3.01&katalog=1
Motylki są pierwsza klasa
A te ostatnie to mogą się łamać te konwalijki. Mieliśmy 2 lata temu w firmie na kartkach świątecznych choinki laserem wycięte i logo firmy a że to logo takie specyficzne to się na niektórych połamało
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości