![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
Cytat:
A podoba Ci się coś ode mnie z wątku? poza wątkiem mam próbki m.in.: - L'Artisan Tea For Two - Hugo Boss Essence de Femme - Naf Naf Une Touche de Naf Naf - La Perla J'Aime les Fleurs - Gwen Stefani L.A.M.B. ewentualnie mogłabym jeszcze poszperać i poszukać ![]()
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
a ile chcesz?ja mam duża flaszkę 65% z 75ml
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16359446]Czy interesowalby Cie zapach Rumeur Lanvin 100 ml w zamian za Miss Dior?[/QUOTE] W Twoim wątku baza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zamieszczam zdjęcia Hypnose. Na 1. zdjęciu wygląda jakby go było mniej, ale porównywałam w różnych pozycjach flakonu i zostało ok 30ml - na bank więcej niż połowa (najlepiej to właśnie widać, gdy flakon leży poziomo, ale nie udało mi się tego dobrze ująć na zdjęciu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
baza Dax Cashmere-zużycie ok 25% puder w kompakcie Isadora velvet touch 12 beige mist-znikome zużycie
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
czyli masz ponad połowę z 75ml Magnifique? (bo nie wiem czy to do mnie odpowiedź była:P) Jeśli tak, to wiadomo, że jak najwięcej
![]() ![]() Musiałabyś powiedzieć czy podobają Ci się te próbki, czy jeszcze szukać, no i co w wątku widzisz dla siebie ![]() ![]()
![]() |
#249 | ||
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16360857]Nie mam do oddania nic spoza watku. Za baze nic nie znalazlam. Podobaja mi sie meteoryty, ale nie trawie odsypek
![]() Pozdrawiam[/QUOTE] no tak,wiem,ale może wzięłabyś Miss za meteorki(wiem,że masz)plus jakis zapach mniejsza poj,ewentualnie dobry krem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Niestety Ddianko, chyba nic nie mam z Twojej listy
![]()
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
zaraz sprawdze ale napewno dluzsza bo doipero niedawno kupilam
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
nawet odżywki do paznokci?błyszczyk lancome jaki ma kod?moze kulki wezme jakie to?kurcze juz miałam nie brać rzeczy nie potrzebnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odżywek sama potrzebuję.. a na błyszczyku starło się prawie wszystko, może rozszyfrujesz coś z tego: na pewno jest "Ma (nie wiem r,n,czy p? i dalej starte) a pod spodem chyba coś się starło z cyferek i 40. Nie wiem czy Ci to coś mówi ![]()
![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16361415]Swoich meteorytow nie oddaje.[/QUOTE]
pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewentualnie mogę spróbować zrobić zdjęcia, ale nie wiem czy cokolwiek teraz wieczorem będzie widać robiąc komórką:/ Myślę, że ponad rok może mieć, moja mama go dostała w prezencie, ale nawet nie używała bo to nie jej kolor. Zapach nie zmienił się i konsystencja też chyba ok. Chyba, że byłabyś zainteresowana samymi próbkami perfum co Ci wymieniłam i mogłabyś zrobić mi chociaż malutką odleweczkę.
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-01-09 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
szukam daty waznosci na tym balsamie euphoria ale nie ma , jest tylko ze 25 miesiace od momenty otworzenia, kupilam ten balsam przed swietami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten podkład Ysl(jaki odcien,bo nr mi nic nie mówi)? ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A oprócz tego załatwię atomki ![]() Nie mam pojęcia, dostałam niedawno 2 próbki - sama jeszcze nie próbowałam.. Ale jak swój otworzę to dam Ci też znać co do koloru ![]()
![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie butelka Miss Dior Cherie, ale wiem, że odsypka to za mało, a nie poświęcę całego opakowania Imperiali...
ale dziękuję za propozycję ![]()
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Dziewczyna zapraszam do odnowionego wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Witaj ,niestety maz nie przepada za tym zapachem,dziekuje za propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() pierwsza sprawa to jest taka,że się muszę wybrać do Sephory po jakiś pojemnik na odlewkę MCD ![]() I wyślę Ci go wraz z odlewką Gucci by Gucci EDT w atomizerku. Natomiast jeśli chodzi o pędzel EDM (i inne tam,co bym Ci mogła jeszcze zaproponować) to zainteresowała mnie ta baza L'Oreala (choć ogólnie staram się unikać L'Oreala i Lancoma ![]() Ona ma pędzel zintegrowany,tak??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- to jest podkład nie baza,ale bazy też sa w tej lini. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.