|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
uciekłam z zajęć 2 godziny u już jestem w domku
Wszystkim mającym jakieś rocznice dzisiaj GRATULUJĘ ![]() Miłego
|
#2402 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Hej Dziewczyny
![]() Dziś w miarę leniwy dzień Wybieram się wieczorkiem na rynek, a resztę dnia spędzam w domciu prawie że w piżamach Dziewczyny tak piszecie o tych rezerwacjach terminów u zespołu, kamerzysty i fotgorafa. A my pomimo, że salę zarezerwowaliśmy w czerwcu ubiegłego roku nadal nic więcej nie mamy. Mam nadzieję, że uda nam się teraz w styczniu pojechać do naszego rodzinnego miasta i zarezerwować terminy u nich bo potem rzeczywiście może być tylko ciężej.
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze zrobilaś
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne te sukienki
|
|
|
#2405 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam do tż..
auto strasznie zaśnieżone a dalej sypie.. mam nadzieje ze wydaje z tego osiedla :p będe wieczorkiem miłego popołudnia
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez uciekam muszę si ubraci jade do tego kina
|
|
#2407 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki. wczoraj mnie mialam siły pisać na wizazu nawet. Najgorszy trzeci dzien diety dla mnie był-w głowie mi sie kreciło, mdło mi było od tych białek. Ale przetrwałam. i dzisiaj zjadlam rybke zamiast mięska wolowego i kurczaka.i odrazu lepiej. i dostałam powera do dalszej diety
zaangażowalam wszystkichh w to,że nei jem nic poza mięsem i jajami Frida dziękuje za książki na maila. zaczełam cztytac ale mi czy padały i poszłam do empika i kupiłam "nie potrafie schudnąc". jedynie przepisy poczytam z maila ![]() ja zaczęłam od czwartku bo stwierdziłam,ze jak znów zaczne od poneidziałku to do tego czasu nażrę się złych rzeczy i to bez sensu.pomyślałam w środe wiecozrem.a w czwartek drazu dieta. Cytat:
Cytat:
.Można usmażyć rybke lub pierś kuraka w panierce z otreb-tak zrobiłam-pycho! tylko bez oleju smażyć of course ja wspierałam się wodą zwykła i gazowana-ale ta się pieni jak nie wiem co na patelni i bardziej dusi mięso. ale da sie żyć ![]() Mnie to ratuje to,ze można musztardy troszke używać do smaku. juz chce wtorek i warzywka ![]() A TAK W OGÓLE FRIDA widze,że równoczesnie zaczełyśmy dietke. ja 5 dni na proteinkach samych jadę-chociaz miałam 3 dni tylko być. Cytat:
a tak na serio-trzeba pogadać z ginem o dolegliwościah. a ja ide do swojego-wkońcu sie zapisalam na 22 stycznia. Miałam przyjść w ciąży (ahahha)-znowu bedzie tłumaczenie jak to "się robi"A propo ciąży-wiecie co mój tż powiedział na moje pytanie:kiedy przestanie całkowicie palić?-że jak przytyję 3 kg 200gram-ja oczy w słup,że się odchudzam to chyba mam tyle schudnąć i że źle powiedział- ale oswiecil mnie tępaka że mam przytyć 3,2kg - czyt.dzidzia. Postukałam sie w czolo i powiedziałam-chyba 13 kg 200 gram ![]() PS.KUPIŁAM SIMSY3 ps. wczoraj miałam z tż tez półrocznice minęło nam 6 lat i pół roku.Jeszcze równo półtora do ślubu...
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2010-01-10 o 15:35 |
|||
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jolka ile wyrzeczeń ja bym tak nie mogła
|
|
|
|
|
#2409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o Yasmin i Yasminelle jest ostatnio głośno,bo dużo kobiet przez nie ma problemy zdrowotne albo poumierało. Jeśli mam być szczera-jestem wielką przeciwniczką tabsów. Więcej szkodzą niż pomagają. Mam mnóstwo przykładów z najbliższego otoczenia. Nawet jeśli teraz nic Wam po nich nie jest,to w przyszłości odczujecie skutki. Jak byłam młodsza i nie wiedziałąm o wielu aspektach brania tego,to łykałam to jak witaminki. A teraz to.... ech najgorszy syf to jest:/ A w te bajki co mówią lekarze,że tabsy chronią przed nowotworami to nie wierzcie.Lekarze mają profity z przepisywania Wam recept. Nawet spotkałam sięz czymś takim,że lekarz był oburzony kiedy koleżanka po 7 latach ciągłego brania mówiła mu,że odstawia. Po prostu się wnerwił i powiedział,że wszystkie kobity teraz powariowały (nooo tak a on ma mniej kasy przez to,że zmądrzały). Cytat:
Też nie wierzę,żeby to było konto Twojego TŻa...tak samo jak nie wierzę,że tamto było mojego. Ale 100% pewności nigdy mieć nie będziemy... Cytat:
|
|
#2410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Tylko gorzej że wagi nie mam. Jolka ważyłaś się już? coś drgnęła wskazówka? Tak zrobię jak mówisz. Mnie też ta musztarda sporo ratuje, smaku dodaje. Poza tym robie do mięsa sos z jogutru i przyprawy tzatziki. Niezły. Z warzywami będzie o niebo lepiej Kupiłam sobie też serki Turek light 5% tłuszczu i jem je z wędliną z filetu indyka - dobre ![]() Powodzenia Jolka!!
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja biorę yasminelle od 2,5 roku, co pół roku robię badania krwi i nie ma żadnego zagrożenia śmiercią nie wypowiem się za inne biorące tylko za siebie - jestem dorosła i sama decyduję o sobie, jak mnie dosięgną skutki uboczne z którymi się liczę, to ja będę miała problem a nie ty a ty masz jakieś profity z tego że tu tak apelujesz przeciwko? |
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do moich przygotowań,to salę już miałam wyszukaną 3 miesiące temu,ale co z tego,skoro Teściowa ciągle wymyśla jakieś nowe i w ogóle?
Tak samo z zespołem-był już wybrany,a tu znowu mi jakiś inny podsuwają. Mamy tylko fotografa,bo jego szukaliśmy sami i sami zapłaciliśmy. A tak to kicha Już mnie to męczy,już mam tego dość.---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
Nie mam Ale mówiłam-to,że teraz niby jest tak świetnie nie oznacza,że nie będzie problemów w przyszłości.Tabsy baaardzo często powodują zakrzepice (ogólnie wiele chorób żylnych) i inne schorzenia,ale to też już trzeba sobie poczytać,bo mi się nie chce wszystkiego wymieniać
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chcesz to nie bierz, proste przecież czytałam o tych śmierciach rzekomych na zachodzie, jest nawet wątek ale nigdzie nie napisali czy były obciążone chorobą, czy chorowały, czy brały jakieś inne leki a wydaje mi się to nagłaśnianiem tylko pisałam ci, robię badania co pół roku, APTT i fibrynogen również i żadna zakrzepica raczej mi nie grozi edit: nie musisz nic wypisywać i wymieniać bo sama jestem świadoma skutków ok? |
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
wróciłam i od razu wizaż![]() TŻ z kolegami odwiózł mnie dziś do RZE i bylismy chwilkę na Rynku na koncertach wczpraj bylismy podpisać umowę z cateringiem |
|
|
|
#2415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kolejna rzecz z głowy
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
czyżby wszyscy gdzieś puciekali??
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w trakcie nadrabiania i od razu pytanko do Niuni (wybaczcie bo już wiem że gadałyście o tym ale ja jestem indywidualny przypadek, czyt. tępy
Jeśli w 2010 zrobię licencjata (czyli mam wyższe wykształcenie) a pracuję na umowie od września 2008 to kiedy będę mieć te 26 urlopu? 2 lata po zrobieniu licencjata? bo jak pójdę na mgr to 2 lata bo zrobieniu mgr? bo się nie sumują te lata, tak? Sorki ale nie moja dziedzina ![]() A co do konta wspólnego to jestem chyba na tak. Nie wiem.... będzie się myśleć ![]() wracam do nadrabiania
|
#2419 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
Ja chyba też zacznę na Dukana, zostały mi ok 2 kg do zrzucenia i jakoś nie mogę ich ruszyć. Dziewczyny ile płacicie za zespół muzyczny???
|
|
#2420 |
|
Rozeznanie
|
Hello hello
![]() Wpadłam tylko na chwilkę zapytać się czy któraś z Was jest z Lubelskiego ..jeśli tak..to jakiego ma fotografa bo ja jestem w trakcie poszukiwań ..ale niektórzy to mnie zabijają swoimi cenami ![]() Odbiór
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajną koszulkę znalazłam http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop...&lang=pl&ppts=
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Rozeznanie
|
Za dwa dni 5600 zł
|
#2423 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Jestem tutaj nowa przyszła panna młoda 2011 (ślub 14 maja). Witam wszystkich serdecznie
|
|
|
|
#2424 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a resztę rodzice i G na pół.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wieeeeem Cytat:
![]() I witam nowe PM A ja teraz muszę uciekać....paaaaa
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2010-01-10 o 18:32 |
||||||||
|
|
|
#2425 |
|
Rozeznanie
|
Hej
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiedz coś o Was |
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzis spokojnie tutaj
![]() Wiosenny deszcz hejo ![]() martilla nasz wemzie kolo 3.tys. ale jeszcze nie rezerwowalismy joanwi fajna ta koszulka ![]() butterfly wiaodmo,ze tabsy to nic dobrego...a le jak sie spytalam lekarza, czy przeszkodza mi w zajciu w cioze-biore juz 7 lat-to powiedizal,ze mial takie pacjentki, ktore braly i 15 i bylo ok,a byly tez, co wogole hormonow nie braly i nie moga...ja akurat biore je na cere przede wszystkim, bo wspolzyjemy rzadko ale badnaia musze zrobic, bo zaden z moich ginow nie dal mi takiego skierownia,a ni nawet nie mowil nic otym...dopiero wnecie czytalam,ze trzeba robic krew.ech meczacy dzien...byl chrzesniak z sis,ale to ja sie nimn zajmuje glownie i mnie wyczerpal maksymalnie...a w pt ide do niego na caly dzien,bo niania ma operacje.ide sie jeszcze pouczyc, apotem jestem umowiona na gg z M.
|
|
|
|
#2428 |
|
Raczkowanie
|
Hmm w sumie nie wiem, co miałabym opowiadać, jestem ze swoim TŻ już 3,5 roku, zaręczyny odbyły się 5 miesięcy temu. Oświadczył mi się o zachodzie słońca na plaży podczas naszego wyjazdu do Ustki
Na chwilę obecną mamy za sobą kurs dla narzeczonych i planujemy wesele gdzieś na ok. 80 osób, we wtorek siadamy nad konkretną listą. Trochę to wymarudziłam, bo mój TŻ chyba jak duża część mężczyzn powtarza mi: Jeszcze mamy bardzo dużo czasu, nie możemy zacząć gdzieś na wiosnę ![]() PS Może napiszę jeszcze, że oboje w tej chwili mamy po 25 lat. Edytowane przez Wiosenny Deszcz Czas edycji: 2010-01-10 o 19:01 Powód: Zapomniałam o czymś jeszcze |
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
ale poracha
chyba zostawię to na jutro
|
|
|
|
#2430 | |||
|
Rozeznanie
|
ALE TU CICHO
JEJ CO JEST? Wszystkie się z WOŚP bawią? ja do puszki nawet rzucilam dzis w sklepie Cytat:
A nie ważyłam sie bo wagi nie mam...a dzis dopiero sie zmierzyłam w obwodach. Więc nie wim czy chudne,ale w brzuchu czuje sie lepiej tak otęchła jakbym. No ale jak sie zmieszcze w jeansy stare to bede wiedziała,że schudłam ![]() Korcą mnie owoce morza,ale ja nie umiem tego robic. i nigdy nie jadlam....bleee... ale moze sprobuje. A po zakupach w carfourze dziś stwierdziąłm,że te etykiety kłamią. pisze co innego na pokrywce a na spisie kcal co innego. niby jogurt naturalny light-fakt malo tłuszczu ale węglowodanów 3 razy tyle co białaka. Razem z tż przeszukaliśmy całą półkę ja z prawej on z lewej i tak do środka i tylko do siebie okrzyki wydawaliśmy: ten nie ma 0%,ten też nie ma, o ten ma 3,5 g węglowodanów-to chyba najmniej z tego wszystkeigo Naprawde ciężko w sklepie cos naprawde chudego i zdrowego teraz znależć. a juz o szynce innej niż wieprzowa to mowy nie ma. masakra.... ![]() Ale z warzywami będzie lepiej ale to od wtorku Cytat:
(zespół pięcioosobowy-dwie dziewczyny spiewające-bliźniaczki ładne , i 3 panów-w tym saksofonCytat:
![]() joanwi witaj w klubie. tez nic sie nei uczylam a powinnam....w czwartek mam egz.z hiszpanskiego a nic nei umiem.
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2010-01-10 o 19:11 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

fajne te sukienki
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
za wytrwanie na diecie, ja zaczynam od pon
od zapachu jajek to już mi się na wymioty zbiera. jakąś rybkę dziś kupię chyba

ja bym tak nie mogła