|
|
#1471 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
nie naleze do grubych,jak juz pisalam ale to co dzieje sie u mnie w pasie,wymaga niestety poprawy....najchetniej to odessalabym tu i tam a skorke powycinala...
|
|
|
|
|
#1472 |
|
Zadomowienie
|
marchwianka, no wiesz ... od jutra koniec z goferkami
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Horo, o Tobie tez pamietam! I to nie tylko o tym, ze w maju sie widzimy ![]() Misiaczku, jak psiaki? Czy wszystko sie juz zagoilo? I czy za bardzo Was nie zasypalo. Sami, a Was? Bo mam wrazenie, ze i drogi zasypane i Wam net obcieli
|
|
|
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
vichy
A gdzie jestes w sukience ?, bo ja w Twoim albumie tylko cycuchy widzialam ![]() Jest mi wstyd , za moje lenistwo . Ja tez zaczynam cos ze soba robic
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
nie ma mnie w sukience
jest tylko link do niej
|
|
|
|
#1475 | |
|
Rozeznanie
|
od czwartku nie jadlam, tylko ryz i rosołek z kucharka
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i maj i wtorek (nie wiem czy zacząć od basenu czy od silowni... czy dodać saunę, co ćwiczyć, jak jeść) są pewniakami Doradź proszę coś odpowiedniego dla mnie ![]()
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
macerata-i jeszcze ode mnie
A jak Twój pernamentny , bo coś wspominałaś?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-10 o 19:02 |
|
|
|
#1479 |
|
Raczkowanie
|
@ marchwianka
wysłałam Ci pw z mailem!wielkie dzieki!!! Jestes może dietetyczką?? Dziewczyny mam dylemat teraz... miałam bąble w kwietniu robić, ale teraz dostałam znowu propozycje zeby do szwajcarii jechac na sezon wiec operacja by sie na listopad przełozyła... ja juz nie chciałam tam jechać,w Dublinie do collegu chciałam isc 2-letniego, no ale okazja jest super, kasa pierwsza klasa...tylko znowu tak sama z dala od przyjaciol przez 7 miesiecy...ah sama nie wiem co teraz robic
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
aniu-oj widzę, że będe musiała się z Wami bardzo mocno
zaprzyjaznić jak wrócę do ćwiczeń . Miniony rok to był na pół gwizdka, co ja mówie - może na ćwierć . Nigdy nie przliczałam białka na kilogramy -miałam zwiększyć to zwiększałam: 10 białek, pół kostki sera białego, 2-3 małe jogurty (cikawa jestem jak to się ma do Waszych obliczeń )-oprócz normalnego jedzenia, nie zamiast. Tylko ja troszkę inaczej ćwiczyłam-bo spalać nie miałam. Starałam się by wagi nie stracić poniżej 48kg. Więc były to krótkie serie z maksymalnym obciążeniem z przerwą do całkowitego odpoczynku. Już się doczekać nie mogę jak znowu zacznę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#1481 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Net u mnie działa w przeciwieństwie do Sami..ale jakiś ciężki dla mnie ten dzień..chyba winko otworze psiaki coraz lepiej ale jeden wciąż niezdiagnozowany ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Bo to już zaraz połowa stycznia będzie
|
||
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brwi,ale nie jest to pierwszy raz,robiłam ostatnio chyba ze 4 lata temu,ale byłam młoda więc chciałam takie wyraziste![]() ..no i były wwwwyrazzzissssttte.. ..przez te lata,domalowując do nich resztę twarzy..oczekiwałam,aż te wyraziste zbledną na tyle,że je będzie można od nowa czymś dyskretniejszym skorygować.. ![]() kolor blednięcia z brązu:różowy.. ![]() ..te nowe są mniejsze,a dookoła mają lekko różową krawędź.. ![]() ..na razie są takim ciemnym,sklejonym,szarobu rym strupkiem.. docelowo mają być blond.. na ile pokryją ten róż.. ![]() ..wkrótce się dowiem.. ..póki co wygląda to jak osmarowane błotkiem błyszczące,bo trzeba natłuszczać....i jutro znów będę udawać,że nie wiem czemu ludzie się na nie dziwnie patrzą..
|
|
#1484 |
|
Kazar Lady
|
Macerata no padłam
![]() ![]()
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Macerata-
|
|
|
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
Macerata a nie da się tego jakoś wybarwić???
Ja mam zero widoczności moich własnych brwi, prawie jak albino i myslałam, żeby sobie tą metodą piórkową zrobić, wygląda ładnie jak naturalne włosy
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
..zrobię sobie makijaż taki trochę wieczorowy i jakoś to będzie..
..to różowe widać tylko z bardzo bliska,no i jeszcze trochę bolą,mam nadzieję że do jutra się ta skóra trochę wreszcie uspokoi,to bym choć przyhamowała na parę godz. z tym natłuszczaniem.. ![]() ..bo one pod wpływem tłuszczu nabierają tego wściekłego efektu.. ..ja to jednak jestem wrażliwa na ból.Samii mówiła,że jej to nic,a mi i krew(osocze..?),i do tej pory piecze,to znieczulenie trzeba było co chwila dosmarowywać,a i tak myślałam,że się wścieknę.. ..a podobno to był już jakiś nowszy znieczulacz niż ostatnio.. ![]() ..babka mówi,że to dlatego,że to już trzeci raz,a skóra zapamiętuje ból.. ..no to co będzie w przyszłości..? ..he!..dla urody trzeba cierpieć.. ..a podobno dla normalnych ludzi to te brwi są właściwie bezbolesne.. ![]() ..ciekawe,jak będzie z biustem.. ![]() jak będzie się czym chwalić,to się pochwalę,ale na pewno już nie dzisiaj,bo ostatnio to już naprawdę,wszelkie obowiązki,wszystko do góry nogami,zaniedbane i w ogóle,najpierw święta,potem konsultacja,w piątek się rozchorowałam bo jak zdrzemnęłam się na pół godzinki po powrocie tak się w południe obudziłam,i to z jakimś przeziębieniem co dyszało mi nad uchem.. ![]() z przyjemnością zarywam z Wami noce,ale jak tak dalej pójdzie..to będzie niedobrze.. nawet listy do wysłania i rachunki do opłacenia czekają,już nawet nie pamiętam gdzie leżą.. ..to chyba już nie pierwszy raz,że deklaruję ograniczenie nałogu.. ![]() ..bo tak generalnie to dobrze mi tu z Wami.. ![]() ..a ten internet to chyba tak co tydzień,zapycha się na początku tygodnia? ..czy mi się zdaje? ..tydz.temu w pn.i wt.wszyscy z nim walczyli,ciekawe jak będzie tym razem.. ..bo mi już zaczął,tak od popołudnia..jak ja tego.. ..bez sensu tak,patrzeć w ekran jak w święty obrazek i zastanawiać się,na co się zdecyduje.. ![]() ..nudna się robię bo zła na siebie jestem,że nie robię na czas,co do mnie należy,a póżniej taka niedziela wieczorem,i zaraz spać trzeba będzie iść,a ja wciąż jaszcze nie wiem,od czego to miałam zacząć.. ![]()
|
#1488 |
|
Rozeznanie
|
wyżaliłam sie w klubie, cisnienie mi wzrosło i nie wiem co mam robić, jakis ze mnie straszny nerwus
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..to nie tak,że ja przez te lata byłam niezadowolona,na mój ówczesny gust było git.. ![]() ..teraz jak patrzę na niektóre zdjęcia,to podziwiam moją ekstrawagancję,ot co.. ![]() ![]() ..nie wiem co to za metoda-piórkowa,się nie znam, jak dla mnie ten permanentny to świetne rozwiązanie,bo mam spokój,jak chcę to sobie mogę mocniej domalować,a przynajmniej jak jestem niedospana i niedowidzę z rana to wiem,gdzie tan makijaż ma się znajdować..a różnie bywało.. ..bywało,że po południu spoglądała w lustro i nadziwić się nie mogłam.. ![]() ![]() ..tylko,że to tak jak z robieniem biustu, można zaufać lekarzowi,albo uprzeć się na swoim.. ![]() ..nie jest tak źle,a z tego obecnego strupka,tzn.jego kształtu,jestem bardzo zadowolona.. ![]() ..tylko nie wiem,jaki będzie efekt jak się wygoi..
|
|
#1490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
będzie trzeba nad jakiś odwykiem pomyśleć, grupa już jest
|
||
|
|
|
#1491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Wtajemniczenie
|
Anna akt z twojego albumu mam jako tapete w telefonie;-))
|
#1493 |
|
Kazar Lady
|
![]() :conf used:
|
|
|
|
#1494 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1495 |
|
Rozeznanie
|
matko i synu... ale pojechałyście! ile czytania miałam!
|
#1496 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Rozeznanie
|
a masz zgodę Ani na kopiowanie?
![]() Był ktoś w kinie na "Ciachu"? Warto?
|
#1498 |
|
Kazar Lady
|
ja też a wyłączyłam komputer koło północy i rano 3 strony miałam
|
|
|
|
#1499 |
|
Raczkowanie
|
macerata
oto ta metoda piórkowa, rzuc okiem, efekty takiej pracy są super!!! jest to metoda ręczna i bardzo naturalnie wyglądająca, nie da się odróżnic od zwykłych brwi, zamiast kropek robia kreski
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
Mnie by mezus za akt na necie przeswiecil
i bylabym.. przeswiecona! ![]() A tak na powaznie - prawa autorskie - swieta rzecz.Buziaczki!
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

Bo mam wrazenie, ze i drogi zasypane i Wam net obcieli 
16.12. 2009
*wiesz,za co
..cała przyjemność po mojej stronie.. 

Bo to już zaraz połowa stycznia będzie

będzie trzeba nad jakiś odwykiem pomyśleć, grupa już jest