|
|
#1321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III
Wy tu piszecie o szpilkach, a moja koleżanka idzie w trampkach
jej TŻ to samo
|
|
|
|
#1322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba najlepszym wyjście będzie zmniejszenie waszych kontaktów do minimum. A może akurat TŻ pozytywnie Cię zaskoczy?Głowa do góry
|
|
|
#1324 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ufff, nadrobiłam wszystko! Jestem dumna z siebie, naprawdę
. Nawet pięknie zacytowałam prawie wszystkie wypowiedzi, do których się odnoszę .Cytat:
Cytat:
Aaa dziękuję Cytat:
Moim zdaniem jak najbardziej wypada . Buty są klasyczne, więc możesz bardziej zaszaleć z innymi dodatkami wtedy .Cytat:
.Cytat:
![]() Cao, daj spokój, nie przejmuj się! Facet jest debilem, jak nie docenia, że mógłby Ciebie mieć :P. Spytaj wprost, powiedz nam, jak się potoczyły losy ii baw się dobrze na studniówkach!! Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy! Mam czerwoną satynową sukienkę i zamszowe czarne buty, jaką kupić kopertówkę? ![]() O rany, musiałam zmienić tego posta, bo było w nim za dużo emotikonów! Może być max. 20, co to za głupia zadada?!
|
|
#1325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jutro wyruszam na poszukiwanie butów (do 3 razy sztuka...) a póki co idę się uczyć niemieckiego branoc
|
|
#1326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My nie mamy takich problemów, szybko wybralismy zeby kolezance klopotu nie robic która była za to odpowiedzialna. Tak samo plakietki na studniówke. Szybko poszło i z głowy. A zaproszenia mielismy sliczne.---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy! Mam czerwoną satynową sukienkę i zamszowe czarne buty, jaką kupić kopertówkę? ![]() Czarna bo bedzie Ci pozniej do wszystkiego pasować I do butów też bedzie
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Raczkowanie
|
ta dziewczyna co idzie w trampkach może jest fanką pewnej sagi??? hahahahaha
|
|
|
|
#1328 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no moim zdaniem wyglada to beznadziejnie ;p no kurcze mamy to sa zawsze niezastapione ;p
|
|
|
#1330 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Zadomowienie
|
a z moja sukienką w sumie dobrze by było gdybym tańczyła na końcu;p przynajmniej by jej nikt nie przydeptał
Edytowane przez malinoweciastko Czas edycji: 2010-01-10 o 22:23 |
|
|
|
#1333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet jeżeli robią z siebie idiotki
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=winyl;16381491]
Moim zdaniem bardzo pasuje Ci tak fioletowa i turkusowa (bo chyba są identyczne, prawda?). Bardzo dobrze w nich wyglądasz . A jak nie któraś z tych, to czerwona . Zdradzisz, skąd one wszystkie są? ![]() Cao, daj spokój, nie przejmuj się! Facet jest debilem, jak nie docenia, że mógłby Ciebie mieć :P. Spytaj wprost, powiedz nam, jak się potoczyły losy ii baw się dobrze na studniówkach!! Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy! Mam czerwoną satynową sukienkę i zamszowe czarne buty, jaką kupić kopertówkę? ![]() QUOTE] dzieki za odpowiedz ![]() wlasnie mysle że korzystkie wygladam w fasonie bombka ![]() ta jedna czerwona z Magnolii (600zl ) a reszte z jakis malych sklepikow osiedlowych ![]() ja na kopertowke stawiam czarna, tylko chyba taka bez kamieni itd bo do zamszu nie wiem czy by dobrze wygladalo..
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#1335 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1336 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Potrafi się na mnie obrazić np o to że na imprezie zbyt długo gadam z jego kolegą :P
|
|
#1337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Przeglądam album (trochę to jeszcze potrwa) i muszę zaznaczyć - touchofpink, piękna z Ciebie kobietka i TŻta też masz niezłego
|
|
#1338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Przyczajenie
|
moim zdaniem, jeśli masz zamszowe buty to zamszowa torebkę ! w top secret widziałam całkiem ładną kopertówkę zamszową
|
|
#1341 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1342 |
|
Wtajemniczenie
|
dbra dziewczyny, ide sie wyspac.
trzymajcie za mnie jutro kciuki mocno... czuje sie jak zbity pies :|
|
|
#1343 |
|
Raczkowanie
|
Ewelinqusia, wyglądałaś cudownie! Najlepiej ze wszystkich dziewcząt
![]() Ciekawi mnie tylko, jak wyglądała królowa balu, gdzie można zobaczyć zdjęcie?
|
#1344 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1346 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. czemu nie sa "fajne"? nie chcialam szczegolnie szalec z butami, maja 9cm i pierwszy raz bd w takiej wysokosci.. - wiec po co rzucac sie innym na pozarcie ?zaznaczam, ze szukalam zakrytych, prostych, czarnych butow.. nic innego mi sie nie przytafilo.. a studniowka tuz tuz .Cytat:
?Cytat:
. czyli jednak do takich sandalkowych butow, mozna zalozyc "odznaczajace" sie rajstopy.o! dziekuje Ci za Twoja pozytywna opinie --- kopertowka czarna chyba, ze bd miala jeszcze cos czarnego, to moze i czerwona, gdybys natrafila na ten sam odcien koloru? |
||||
|
|
|
#1347 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=winyl;16381981]Tak, tak, na pewno czarną, ale chodzi mi raczej o materiał. No bo tak zamsz i satyna, więc np. skóra, a już tym bardziej jakaś lakierowana to raczej już nie będzie pasowała, prawda? :/
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Materiał taki jak buty musisz kupic. Bo inaczej nie bedzie pasowac Ja tak sobie teraz pomysłałam ze cholera kupiłam kopertówke a butów jeszcze nie mam.. I teraz musze szukac cos w podobie ten materiał..
|
|
|
|
#1348 |
|
Zadomowienie
|
W jakiej cenie są podwiązki??? U mnie w mieście jest chyba tylko jeden sklep w którym można je dostać- Triumph a tam podobno tanie nie są.
|
|
|
|
#1349 |
|
Raczkowanie
|
zmartwilyscie mnie dziewczyny
. czemu nie sa "fajne"? nie chcialam szczegolnie szalec z butami, maja 9cm i pierwszy raz bd w takiej wysokosci.. - wiec po co rzucac sie innym na pozarcie ?zaznaczam, ze szukalam zakrytych, prostych, czarnych butow.. nic innego mi sie nie przytafilo.. a studniowka tuz tuz .Nie są złe, jeśli są wygodne, dobrze się czujesz w nich i pasuja to sukienki to nie ma problemu. Ja jednak postawiłabym na jakies inne bo mnie osobiscie nie podoba sie ten fason. A jaka masz sukienka długą czy krótka? |
|
|
|
#1350 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

jej TŻ to samo 

). Już do mnie napisał, i gadaliśmy trochę. Będziemy jeszcze siedzieć przy jednym stole ;/ Czyli moje kochanie zrobi wszystko żeby mi dogadać i zepsuć humor ;/
Chyba najlepszym wyjście będzie zmniejszenie waszych kontaktów do minimum. A może akurat TŻ pozytywnie Cię zaskoczy?Głowa do góry

I do butów też bedzie

.