|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Z4koch4n4 - dziękuję
*Kamisha - ty wiesz rybuś <3 ------------------------------------
Dowiedziałam się o tym niespodziewanie i nigdy nie pomyślałabym, że zmieniłeś zdanie Podobałam się tobie , podobałeś się mi nasza historia miała mieć początek Lecz początek okazał się końcem smutnym dla mnie nijakim dla ciebie I ciągle wierzę w to , że jednak czasem znaczyłam coś dla Ciebie To ty zacząłeś i ty skończyłeś chciałabym byś wiedział że nigdy nie zapomniałam o Tobie i nigdy nie powiedziałabym, żebyś się dowiedział... To moja wina ze sie urodzilam. To moja wina ze pierwszego papierosa spalilam. To moja wina ze sie doluje. To moja wina ze sama siebie oszukuje. To moja wina ze jestem sama. To moja wina ze nie moge zobaczyc niebieskich bram. To moja wina ze sie zakochaam. To moja wina ze walke o Ciebie przegralam. Ale to Twoja wina ze umrzec musialam.
|
#3062 |
|
BAN stały
|
bo ciągle wierzę , że nie ma niczego , co potrzebowała bym oprócz ciebie.! ;3 bum, bum, bum - słyszę bicie twojego serca - szepnął. zepsuliśmy miłość, postarajmy się nie spiep.rzyć nic więcej.. nie umiem żyć, milczenie wychodzi mi lepiej... kochasz mnie tylko dla przyjemności. Szczęście to po prostu skurcz serca, którego doznaje się czasami, kiedy człowieka przepełnia taka radość, że wprost trudno ją znieść. Znika równie szybko jak się pojawia. I nie ma go, dopóki nie nadejdzie znowu, by sprawić, że człowiek uzna życie za najwspanialszy dar. |
|
|
|
#3063 |
|
Raczkowanie
|
ZeliNa_ - kradnę
_midnight_ - szacuneczke poraz drugi ![]() ![]() ![]() ![]() ______________ Nie bój się wszystko Ci dam nawet jeśli czegoś nie będziesz chciał... Wszystko już wiem Nie musisz już grac... lecz nie jest tak jak miało być ![]() ![]() "Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni Żebyś nie mógł oglądać tych Które są dla nas zagrożeniem" "Są chwile Gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym Się Tobą dzielić" Zanim znikniesz gdzieś gdzie nie będzie nas proszę przytul mnie ten ostatni raz Tylko my, pośród gwiazd Więcej nic, Ty i ja Razem tak, Cały czas "Inny ktoś doradził mi, że wie lepiej kogo chciałabym, lecz pojęcia nie ma nikt..." Spośród wszystkich ludzi dzisiaj wybieram Cię, i bez trudu w całym tłumie dostrzegam, że, ten którego szukam przecież jest obok mnie... ---------- i ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę |
|
|
|
#3064 |
|
Zadomowienie
|
_mandarynka najwspanialsza Mandarynka
Właśnie zaczęłam Cię lubić, a Ty to psujesz. Pora przestać być czyjąś dziewczyną.
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
przyrzeknij, że nie spóźnisz się o całe życie.. Że tylko tam, daleko może przestać wreszcie „czekać na niego” i spróbować zacząć wszystko od nowa. A gdybym potknęła się o twój ironiczny uśmiech - pomógłbyś mi wstać? Wracają w najbardziej niespodziewanym momencie. Nie ganiaj za mną więcej, chyba, że jesteś gotowy mnie złapać Ciekawe, o czym myślisz w tym momencie? Ja właśnie żuję gumę dla dzieci Przystawiam do szyby nos... Policja śpi na drzewie, anioły bombardują ziemię Czasami wyrastają skrzydła I to bardzo boli A u takich norników preriowych naukowcy znaleźli gen odpowiadający za tworzenie się receptorów w mózgu. Dlatego u nich monogamia jest zjawiskiem powszechnym. Wiesz co to? To moje serce. Jest złamane. Czujesz?
|
|
#3066 |
|
Raczkowanie
|
kupił bilet do szczęścia i wsiadł nie do tego pociągu...
kocham Cię, więcej grzechów nie pamiętam... serwus diabełku, mam do Ciebie słabość. mamo, on znowu bawi się w miłość! i znowu wygrał! Dear Lord, can you hear me? dziękuję za wszystkie pochwały ;*
|
#3067 |
|
Przyczajenie
|
Transcendentna energia
Miłość to późna godzina Jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką Jestem prostym pytaniem Ty jesteś na nie odpowiedzią Bóg to jeden wie, jeden Bóg to wie Czasami starczy wystarczy tylko splunać na szęście |
|
|
|
#3068 |
|
Raczkowanie
|
1. A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.
2. Jedwab jego ust przesunął się po moich. Serce fiknęło mi kozła w piersi. Zaciskałam razem dłonie, które nagle stały się lodowate. Oczy zaczęły mnie piec, tak jak wtedy kiedy zbyt szybko piję colę. Fala ciepła przelała się przez moje ciała, a po niej w mojej głowie nastąpił wybuch sztucznych ogni. 3. Ile mamy czekać aby znowu się pojednać, ramię w ramię nawzajem siebie wspierać, rodzimy się by żyć, żyjemy by umierać. 4. Coś Ci powiem. Gdybyś teraz dał mi mi swój narkotyk, a ja bym go zażyła, i gdybyśmy byli razem w wieżowcu i widzieli przed sobą gładką, lśniącą taflę okna, i gdybyś powiedział, że chcesz skoczyć, to ja chciałabym zobaczyć, jak wygląda twój skok. Jesteś moim najlepszym przyjacielem, ale chciałabym to zobaczyć, ponieważ dopóki tego nie widzę, nie wzrusza mnie to, i nie mogę nijak zareagować. Jestem twoją przyjaciółką więc nie próbowałabym Cię zatrzymać. 5. Jeszcze cię dopadnę, Supermanie! 6. Chciałabym czynić zło. Okradać banki, popełniać morderstwa, tak żeby wszyscy wiedzieli, że jestem twardzielką i bali się mnie. Bardzo chciałabym zdradzać męża, wstrzykiwać sobie crack, wszystko. Ale nie mogę. Wiesz dlaczego? Boję się, że urażę czyjeś uczucia.. 7. Przypominaj mi nieustannie, że jesteśmy tylko przyjaciółmi! Ale jeśli tobie też się zapomni, to mi nie przypominaj, bo takie zapomnienie może zdarzyć się nawet największym przyjaciołom.. 8. Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywają takie rozmowy,(...) które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy sie na nie przygotować. Czyhają gdzieś na nas, zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.. 9. Czas nigdy nie zwalnia biegu [...] Ale wszystko pod słońcem musi przeminąć i skończyć się. 10. I'm getting hungin' over & over. But I don't care, Just wanna drink. Give me alcohol Gan! Gan! Gan!
Go crazy out of mind Drink or die!
|
#3069 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Byles moim słoncem , takim ..osobistym .
![]() ![]() . . . Bo Twoje serce bije juz dla kogos innego . ![]() ![]() Jeszcze zdziwisz się jak szybko to właśnie tobie zabraknie mnie ![]() ![]() I czemu mam serce, a nie kamień ?
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
`wybacz Boże, coś we mnie pęka..
`pamiętasz, jak kiedyś byliśmy pewni, że zawsze będziemy istnieli? `kiedy skończy się gniewny, buntowniczy okres w twoim życiu, kiedy masz gdzieś cały świat, zaczyna się przerażający okres, w którym chcesz całemu światu dokopać. `miłość nie wyraża się w pragnieniu uprawiania seksu, lecz w pragnieniu wspólnego snu. `bo to ideał dla milionów.
|
#3071 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ciebie tu słońce brakuje . . .
Kiedy serce się uprze, rozum idzie w odstawke. chyba teraz moja kolej na brak czasu. poczekam, aż zatęsknisz i wmów sobie, że to z radości ten płacz. Świadomość zobojętnienia. . |
|
|
|
|
#3072 |
|
Raczkowanie
|
Adzia1311 - rozkochujesz kochana z każdym postem Rudawiewiora- ponawiam wołanie o Ciebie ![]() bezwład me serce opętał Pytasz czy coś mnie jeszcze wzrusza ... Odpowiadam Ci : Twój udawany ból. Głupotę mierzy się w imbecylometrach. A smutek ? W ciemności nie widać podłoża. Nie znaczy to że go tam jednak nie ma
...jesteś odpowiedzialny za to,co oswoiłeś..... Edytowane przez Almost lover Czas edycji: 2010-01-10 o 21:49 |
|
|
|
#3073 |
|
Raczkowanie
|
' Twoja ślina ma smak papierosów i wina.'
' ciągle goniła wiatr ! ' ' Gdybym jeszcze umiał się śmiać, to bym chciał umrzeć tu ze śmiechu. I to nie raz. '
|
|
#3074 |
|
Zadomowienie
|
Całymi garściami ciebie brać
rosły jej skrzydła, jak mogłeś wszystko tak spie-przyć?! na niebie naprawdę nic się nie dzieje w postępowaniu i ciele swoim jestem zakłopotana powiedz co mam zrobić ze swoją tęsknotą?
|
#3075 |
|
Raczkowanie
|
morphine_ dziekuje <3 Almost lover jejQ . nawet nie wiesz jak mi miło to słyszeć . dziękuję Ci kochana <3 Siedząc na parapecie, przy zgaszonym świetle, z kubkiem gorącej herbaty, który wręcz parzy mnie w dłonie, patrząc na krople deszczu odbijające się od okna, dochodzę do wniosku, że lubię być sama. Bez kogokolwiek obok. Czasami obecność innej osoby nie pozwala mi na bycie taką, jaką jestem w żadnym momencie. Często udaję, że jest dobrze, byleby uniknąć zwierzeń i pocieszeń. Jednak z drugiej strony dobrze mieć obok kogoś, kto wyciągnie nas z powrotem, gdy wypadniemy za burtę, i dobrze czuć się potrzebnym, by komuś innemu móc zawsze pomóc. Jakby nie patrzeć jest to zamknięte koło. Dla mnie bez wyjścia. Nie potrafię być bardziej w lewo, ani w prawo. Bo wiesz.., jeśli się kogoś naprawdę kocha, słowo "koniec" nabiera zupełnie innego znaczenia. W jednym momencie wszystko jest tej samej, szarej barwy, patrząc w lustro czujesz się brzydka a uśmiech wykrzywiony jest w drugą stronę. Wstając rano zastanawiasz się po co w ogóle wyszłaś z łóżka, z trudem nabierasz powietrza, siadasz w kuchni i pijesz kawę. Głucho patrzysz się w ścianę i zaczynasz rozumieć, że nawet te podstawowe czynności tracą sens. Bijesz się z myślami a każda z nich jest przepełniona jego imieniem. Miłość.. nie nawidzę tego słowa. za długie na opis... ale może się przyda . ![]()
Odszedł. tak po prostu. już bym wolała, żeby na mnie nakrzyczał jak na małą dziewczynkę. ![]() Edytowane przez Adzia1311 Czas edycji: 2010-01-10 o 22:24 |
|
|
|
#3076 |
|
Raczkowanie
|
<3 A gdy się uśmiechasz, rozpływam się jak w smaku czekolady i zdaję sobie sprawę, że nie do mnie ten uśmiech..
|
#3077 |
|
Przyczajenie
|
sms od Ciebie pisz mi następne takie małe coś sprawia, że życie jest piękne
chciała czegoś więcej, a on tego nie chciał. Powiedział, że przyjaciółmi mogą zostać. kilka nieznaczących słów, przelotnych spojrzeń, uśmiechów na więcej Cię nie stać ? chciała tylko jego choć mogła mieć każdego, a on o niczym nie wiedział. uwielbiała te noce dzięki, którym mogła go obserwować.Widziała każdy jego uśmiech, ruch to powodowało, że jej serducho waliło oszalałe. codziennie nieobecna myślami.Przez Ciebie Ty chyba dobrze wiesz, że opętałeś cała mnie. czy może nie ? kładę się spać wyobrażając sobie, że leżysz koło mnie. Czy wiesz, że w każda noc o Tobie śnie? Czy ja również kiedyś przyśniłam Ci się ? Czy w Twoim śnie tańczę dla Ciebie ? może kiedyś opowiesz mi, że w każdą noc myślisz tylko o mnie..
|
|
#3078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kuurcze musze znów zgrzeszyć kradnę ![]() Od momentu gdy odeszłeś tylko zapach sie zachował szare chmury opisują stan w którym jestem teraz Minęło tyle dni a nawet nie usłyszałam przepraszam ![]() I choc w Twoich oczach widzę zło ja lubię widziec to |
|
|
|
|
#3079 |
|
Zadomowienie
|
no kurde, niedajesz o sobie zapomnieć <3 no patrz
<3nie unoś się z powodu osoby, która ma mózg wielkości fistaszka poza tym i tak nie odejdziesz, za bardzo mnie kochasz <3--------------------------------------------------------- jak tak bardzo będę chciała wejść do twego serca , to i klucz nie będzie mi potrzebny. rozp.ierdolę drzwi łomem .
.
|
#3080 |
|
Rozeznanie
|
kamisha <3 __________ Obserwuję walące się konstrukcje. Syntetyczne fascynacje i plastikowe histerie.
Nie przywykłam tego mówić, ale tylko przy Tobie - powietrze ubrane jest w porcelanę. Nasze usta szukają namiętności pośród nocy bezosobowych ciał. A alkohol smakuje okej i gdybym miała czerwony telefon bałabym się wykręcić numer. A w płucach powietrze co mrozi źrenice, odurzający zapach zielonych butelek. Boże pomóż, bo mi sumienie pieprzy.
|
#3081 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
___________ Jako małe dziecko, co noc patrząc w gwiazdy rysowałam Cię w wyobraźni. Wiedziałam że jesteś jednym z pośród tysiąca światełek na niebie, że kiedyś Cię odnajdę, nie teraz, nie zaraz, lecz za kilka kropel łez, za momenty bólu i upadku. Wiedziałam to. . . i szlam dalej, bo po burzy przychodzi słońce...
Ja Szukam kogoś z kim będę mogła spędzić resztę życia. Podołasz temu? A i na dobranoc, nie lubię związków po jednej randce.
|
|
#3082 |
|
Gość
|
Together ♥ siatkara18 ♥ kamisha ♥ruda wiewióra ♥ chocapic ♥ IhateU ♥ DorotaComa ♥ TiScatteroUnaFoto ♥ ciiri ♥ lalaine ♥ Z4koch4na ♥ kamisha - cudowne moje talenciary
Miałam cudne marzenia, które już się rozsypały po koncikach najciemniejszych zakątków moich myśli..
I znowu wpatruję się w okno, a za nim zamiast Ciebie widzę tylko płatki białego śniegu... Proszę nie mów już nigdy, że nas coś łączy.. |
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
ahhh , jak mi miło .
z Nią jesteś na szczycie , bez Niej budzisz się na dnie .
I tak wiem , że mnie kochasz , tym pachnie Twoja skóra . Obraziłaś mnie przez sen , to przeprosisz gdy się zbudzisz . pomyślałam , że fajnie było by Go spotkać , przecież On jest taka słodki .
Edytowane przez xMalenKaaa Czas edycji: 2010-01-11 o 01:34 |
|
|
|
#3084 |
|
Raczkowanie
|
To wstyd przesypiać życie! I chować głowę w poduszkę.
Historia się toczy. Czas płynie. Przypadki się zdarzają. Dzieje się dzieją. Gdy mówiłam, że kocham, ani przez chwilę nie pomyślałam, że zabieram mu te cenne 3 sekundy życia. Tak codziennie. Kajdany samotności ściskają prawie uschnięte nadgarstki krew zanim wypłynie już wysycha czuje się jak ogromna sucha drzazga tkwiąca w dłoni przemijającego czasu. Między nami nie ma nic A to czego dotykamy - o tym nie wie nikt Pomiędzy ustami przebiega cienka nić Nie jesteśmy potrzebni sobie, by żyć.. - Jamal-Mantra Uważam, że młodość mimo swej ulotności, beztroskości, alogice, nieprzewidywalności i totalnej głupocie, to całkiem fajny okres w życiu człowieka. W jednym szeregu słowa tną jak nóż. i nawet nie wiem kiedy ktoś do mej czarnej kawy - dolał - czekolady. Razem zmienimy życia bieg. Może i mnie przyjdzie dożyć takiej chwili gdy wrodzone prostactwo będzie można leczyć transfuzją błękitnej krwi. Zbieram z podłogi stłuczone szkło, układam białą magie, zapominam z Tobą o nas. Zapach wina rozbudza moje zmysły. Jedna lampka za Ciebie, druga za mnie, trzecia za nieprzespaną noc. Jestem naga, pozbawiana otoczki, ale nie w sensie odzieżowym, ale mentalnym. Mrówki też mają swoje życie intymne.
|
#3085 |
|
Raczkowanie
|
* Ja tutaj, a Ty tam..
* - Wróciłaś?! Ale dlaczego? - Bo nie mogłam już znieść samotności..
|
#3086 |
|
Zadomowienie
|
Kobieta z torebką, tatuażem, romantycznym spacerem.
On może być zbyt twardym orzechem dla mnie. Dlatego właśnie tak bardzo mnie przeraża i jeszcze bardziej itryguje. Może się rozbierzemy? Ta nie szczera gadanina zrzera człowieka. |
|
|
|
#3087 |
|
Przyczajenie
|
witam . (:
jestem nowa . ;d narazie tylko jeden , bo z rańca . długo czytam juz wasze opisy . ^^ jesteście niesamowite . ;P jak świat zrobi ze mnie dziwke , ja zrobie z niego burdel .
|
#3088 |
|
Rozeznanie
|
depresja to nic innego jak, jak bezdomność, na depresję cierpią ludzie, którzy nie mają w kim mieszkać.
Boję się rano wstać, boję się dnia, codziennie rano boję się otworzyć oczy, ze strachu przed świtem, zupełnie nie wiem, co zrobić z nadchodzącym dniem. No nie mogę. Mam niby jakieś obowiązki, a przecież – pustka, jakby zupełnie nie miało znaczenia czy wstanę czy nie wstanę, czy zrobię coś, czy nie zrobię (ja pier.dolę) higiena, jedzenie, szkoła, jedzenie, palenie, proszki, sen. (Ja pier.dolę, kur.wa). Ile osób może jednak powiedzieć, że są bezgranicznie szczęśliwe, że mają choćby jedną ludzką istotę, której mogą całkowicie zaufać? Własne cierpienia uczą, że nikomu nie należy robić żadnej przykrości . Może jak pokręcę się w przeciwną stronę niż świat, to mi się w głowie poukłada. Okres nauki to czas, w którym bywasz pouczany przez kogoś, kogo nie znasz, o rzeczach, których nie chcesz wiedzieć .
|
#3089 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
szczerze powiedziawszy nie przypuszczalam ze sie tutaj na tej liscie zanjde 3 razy j czytalam jak zobaczylam swoj nick ![]() . . .
Stało się to co miało się stać . przeciez ta magia wciąż nie mogła trwać . bo Twoje tajemnice powinny stać się sensacją. kup mi misia i możesz odejść . wystarczy mi to, że za każdym razem jak sie do niego przytule pomyśle, że dostałam go od Ciebie. coraz częsciej topie się w kałuży naiwności i nienawiści . niż w morzu miłości. ' Za bardzo się różnimy: kiedy ja spoglądam w niebo, Ty patrzysz pod nogi . ' . |
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
witam
podczytuje was wiecznie w paru czesciej raz na rok sie odzywalaam podziwiam was za talent![]() Palę papierosa, patrzę w Twoje oczy,myśląc, że to piekło w mojej głowie nigdy się nie skończy. Może czujesz to co ja i za czymś tęksnisz? W moim innym świecie jest inna prawda tu Ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia. Kiedyś chciałam zatrzymać czas, dziś chciałabym go raczej cofnąć. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

*