|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
oczywiscie kciuki za synowa mocno trzymam
|
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
Przepraszam musiałam nie zauważyć wcześniej.
Tak lubi bardzo. Śmiga już w po mieszkaniu i jest zadowolona. Ale np. córka znajomych starsza o 2 m-ce nie lubi chodzika i się go boi. Wychodzę z założenia, że dzieci wiedzą na co są gotowe, i ona najwyraźniej jeszcze nie. Często też kładę ją na brzuszku żeby ręce też ćwiczyła no i są efekty już (jak wcześniej pisałam).
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałam, ale za chyba za krótko go grzałam (dałam na 50 sec.) i nic się nie roztopiło. Ale dzisiaj dam na więcej
![]() Cytat:
Dzień dobry ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Ważenie za mną i jest 1 kg mniej |
|
|
|
|
#2434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję spadku wagiWasze kciuki cuda działają właśnie wróciłyśmy, Martynka obdarzyła panią swoim wyjściowym uśmiechem nawet się nie skrzywiła, patrzyła tylko z ciekawością jak jej z paluszka kropelkami krew pobierają, byłam w szoku U mnie tylko 0,5 kg w dół, chociaż zawsze coś...Od kilku tygodni ma ten cholerny zastój wagi i waha się pomiędzy 60 a 61,5 ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Co tu tak pusto? Mała zasypia, domek troszkę ogarnęłam i myślałam że przy śniadanku z Wami posiedzę...gadam sama do siebie chyba...
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2/ Dziękuję Tobie również gratuluję spadku wagi, pół kilo ale zawsze w dół, a przecież o to nam właśnie chodzi Ciekawe jak u pozostałych dziewczyn z wagą?
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wahania mam ważąc się codziennie rano przed sniadaniem...
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie zacytuje bo mam mala na kolanach wiec na szybko pisze i to jedna reka ![]() impreza sie udala, jestem zachwycona domem tej mojej przyjaciolki-jest pieknie urzadzony nawet powiedziaalm tz ze chce dom budowac ![]() z waga pewnie u mnie kiepsko nie wiem czy cos ruszylo skoro nie trzymalam sie diety wcale.........wczoraj tez sie tak objadlam na tej imprezie ![]() Malga moje gratulacje
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-01-11 o 09:31 |
|
|
|
#2438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jesteśmy ciekawe jak było - wpadnij i opowiedz jak było w szpitalu itp. ja właśnie myślę o mojej koleżance, która o 9 miała prawdopodobnie cesarkę - ciekawe czy jest już po i jak się czuje...
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to sie nazywa poswiecenie ![]() ciesze sieJa pospalam, bo maz wstal do malej zrobilam sobie wypasione sniadanko a na wadze 3 w dół
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#2440 | |||
|
Zakorzenienie
|
HEj
![]() Niewyspana jestem Maly chyba przezywa moja prace, bo budzi sie czesto i nie chce spac ![]() Cytat:
Cytat:
Na ten watek nawet nie bede tracic czasu, bo widze, ze ta mnostwo nastolatek i pisza, wybaczcie, czesto bez sensu: "sniadanie 4 lyzki salatki z tynczyka, 2 sniadanie jablko..." , kojarzy mi sie to z tekstami poczatkujacych anorektyczek, czesto z jadlospisami duzo ponizej 1000 kcalCytat:
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz racje jak zwykle ![]() ja zasuskrybowalam co by inspiracji szukac, bo na 1 turze nie chce skonczyc Svinecko przyszla Tamilee, w tejze chwili buziak aaaa teraz mam twoj adres ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- otworzylam koperte przeczytalam opis plytki oplułam monitor i kota
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#2442 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
znowu za dużo grafiki ![]() Cytat:
za jajka czy co ![]() i to jeszcze pediatrzy, co powinni być delikatni ten antybiotyk to jest na bakterie w moczu, a siusiak już się prawie zagoił, ale to chyba zasługa rivanolu nawet sobie ich nie wyobrażam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pewnie już napisałaś co z dzisiejszym dniem ale ja jeszcze nie doczytałam ![]() ściskam Cię mocno ![]() biedna Zuzia z tymi ząbkami ![]() Cytat:
![]() mój też coś mniej sika ![]() Cytat:
niestety nie zapisałam sobie tej strony którą podawała Texasik ![]() ach ci petenci hojni są ![]() Cytat:
![]() z drugiej strony mały przecież sika po tym gaziku więc to nie jest tak żę ma rivanol ciągle na siusiaku
|
|
|
#2443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak się cieszę z Twojego szczęścia dziewczynka śliczna, a Ty będziesz wspaniałą mamusią Cytat:
![]() ale w sumie czytam co pisze w necie
|
|
|
#2444 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomijam już sam fakt wyjścia z domu i wejścia między ludzi, ale dodatkowo przez dwie godziny jestes w zupełnie innym świecie, wolnym od kupek ii glutenu, a to zdrowo![]() E, reszta fotek to sama wiesz... Byłaby tam łazienka i przedpokój, pokój Stasia częściowo już widziałyście (regały z książkami), więc w sumie nie ma co pokazywać, ogólne zarysy znasz Inna rzecz, że musze jakies fotki cyknąć pod kątem ogłoszenia o sprzedaży...![]() Cytat:
![]() Prawda, że film fajny? Przepadam za wampiriadami, to najlepsze melodramaty, jakie znam Tylko błagam - nie zdradzaj mi, co w drugiej części Już TZ mi coś przbąkiwał, że w częsci trzeciej Edward zejdzie na dalszy plan, a Bella zacznie trzymać z wilkołakami Mam nadzieję, że ściemniał![]() Cytat:
Myśmy kiedyś używali Żywca, teraz najczęściej Dobravę Cytat:
Jak nic się nie dzieje, to po co masz zmieniać A kto by tam liczył!... Ale troszkę m artwię się, że coś na kształt czwórki pcha się jako pierwsze...A co lubisz czytać? poprawka: już wiem, że teksty trzymające w napięciu (jak nasz wizaż Cytat:
Przemyślenia na temat rowerka i śliwek - boskie ![]() Cytat:
GRATULACJE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : )Cytat:
![]() Cytat:
Eh, tego typu fora to początek końca. W naszych stronach spokój. STas śpi, a ja zgubiłam szkło kontaktowe No rewelacja... Borys też śpi - na mojej stopie. W tym tygodniu jedziemy do wterynarza, gdyż ostatnio wciąż coś się Boniowi przytrafia...No i dziś czwarte USG bioderek - nie widzę powodu, dla którego lekarz nie miałby nas zaprosić na niedzielny obiad... - przełożone z poniedziałku przed świętami (nie wiedzieć czemu, pocałowaliśmy klamkę ).I taki to ten poniedziałek.
|
|
#2445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Eleeri, Miramejku, jak Wasze siusiaki? Tzn. Nie "Wasze", tylko "wasze wasze" jest już nieco lepiej? matko, to chyba nie może się tak ciągnąć... - to do studentów.A to jest chyba stronka Texasik: http://www.seans24.pl/index.php CO do petentów - to wcale nie jest takie fajne... Przyjdzie ktoś z czymś takim, odmawiasz, bo: 1.wykonujesz po prostu swoją pracę, a nie robisz łaski; 2. wystarczy byle pozór i posądzenie o korupcję gotowe... A i tak petent, przekonany o własnej wspaniałomyślności, zostawia coś na biurku albo w poczekalni, albo jeszcze gdzieś i gestem imperatora ucisza wszelkie protesty... Eleeri, pisz coś, bo mi humorek szwankuje
|
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Mamusie
Tomuś marudny dalej nie chce spac w nocy, a ja juz czuje się jak zombiak i jeszcze tyle nauki, No ale juz nie smęce, uśmieszki Tomcia wynagradzają mi jego nieospałość. Mały nauczył się wyjmować sobie smoka z buzi i z powrotem go wkładać. Przesłodko to wygląda Miramej i Eleeri współczuje Wam takich lekarzy. Mój powiedział że absolutnie nie można odciagac bo to dziecko boli.....(ale to jak prywatnie bylam) Dziś pierwszy dzień na diecie Onz zobaczymy co z tego wyjdzie.....Adzis nie mialo byc wazenie? Umnie jest 63,5 to sobie schudlam
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
narazie napisze tylko ze jestem w domu mam dzis urlop na zadanie odezwe sie pozniej milego dnia
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
jezuuu zabije tego gnoma zaraz
![]() ![]() juz od godziny mu mowie zeby wstawl bo musze jechac do urzedu a on tylko mowi"zaraz" i jak ja zaraz tam zajde to mu kopa w dupe zasadze!!! juz mnie wkurza bo jak on musi gdzies jechac to raz-dwa i wyszykowany a jak ja to mnie olewa ![]() ![]()
|
#2449 |
|
Ola-Unhola
|
Dzień dobry
(mam nadzieję...)Wczoraj pokłóciłam się z Gnomem, także nie wiem czy dzisiaj będzie lepiej... ![]() Humor mam zły... Z dobrych wieści, to moje dziecię zaczęło interesować się swoimi stópkami. Jak to słodko wygląda, gdy chce dopaść swoją nózkę. Zresztą wkleję filmik później ( na razie fotki) Zaczął też mówić TATA , filmik już się wgrywa na YT, także dzisiaj zaserwuję Wam nie lada kino Zmierzch przy tym wysiada ![]() Idę napić się bawarki
|
#2450 |
|
Ola-Unhola
|
No tak, fotki...
![]() Nie przejmujcie się bałaganem w tle i brudnym body - morelki
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jak napisalas Edward i Bella to skumalam, czyli 2 czesc ogladalam a co jest pieskowi? tak, wazymy sie i pw do cass wysylamy
|
|
|
|
#2452 |
|
Ola-Unhola
|
Aaa
Malga, gratulacje. W końcu się doczekałaś Córunia słodka
|
#2453 | |||||
|
Zakorzenienie
|
znowu za dużo grafiki
Cytat:
ja tez uwielbiam wampiry ![]() a o jakim filmie mowa bo chyba przeoczyłam ? ha, ha, ha ![]() problem z ratami, hmm jeszcze nigdy nie brałam nic na raty ![]() zgubiłaś szkło ? a w jaki sposób ??? co z pieskiem ? chory ? Cytat:
![]() nie wiadomo kogo słuchać ![]() jedni radzą odciągać, inni nie odciągać my nie odciągaliśmy i oto efekt ![]() mój siusiak ma się zdecydowanie lepiej siuśki dzisiaj pobrane już w laboratorium, dzisiaj wyniki i usg ![]() dzięki za stronkę już sobie zapisałam ![]() Cytat:
![]() bosssze i kogo słuchać Cytat:
Cytat:
![]() sorki, ale mój też leży na łóżku, tv gra a on drzemie a tyle miał dzisiaj zrobić, bo wziął sobie wolne ![]() wczoraj całą listę miał rzeczy do zrobienia na dzisiaj, a teraz śpi
|
|
|
#2454 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gorgulek i jak tam? dostałas L4? Ja nawet nie bede probowac........w nastepny piatek ide do pracy na poł dnia i tak samo w pon (podzieliłam urlop na pół) a od wtorku juz 7godz ![]() Cytat:
musze pochwalic moja fryzjerke Madziulke kochana, chyba jej te wszystkie wasze komplemety zaraz powysyłam ![]() A ty kochana sliczna jestes Cytat:
![]() musze sie zaopatrzyc w jakies czopki bo ja jej jeszcze nigdy nic nie dawałam przeciwbolowego ani przeciwgoraczkowego, co polecacie? Paracetamol? Moja sie nie boi ale i tak bym jej z tesciowa nie zostawiła, chyba bym sie z nerwów rozchorowała....... Cytat:
a tez uwielbiam dzinsy i bojówki ![]() Zbieram sie na ten ZMIERZCH i sie zebrac nie moge, mam nawet na płytce ale i tak mi schodzi (2 tez juz mam )Cytat:
Cytat:
podziwiam Jak juz pisalam w piatek moj dr stwierdził ze nie ma potzreby trzymac sie sztywno dawki glutenu, nie musi to buc dokladnie 2-3g Cytat:
az mi łezka poleciała jak twoja Jowitke zobaczyłam, nasze słoneczka tez takie malutkie były, ale to juz zleciało ![]() Gratuluje ![]() a ja musze przeanalizowac wszystkie za i przeciw bo moze tez sie do waszej listy przyłacze
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem o jaki film chodzi
![]() doczytałam ![]() Cytat:
ach te nasze gnomy Antoś boski i jak ładnie już siedzi, i się pochyla, i łapie za skarpetki ![]() słodziak a moje szczęście (Mati ) sie zbudziło idę mu dać mus owocowy
|
|
|
#2456 |
|
Ola-Unhola
|
http://www.youtube.com/watch?v=3sn9-p3MzuU
Nakręcone w sobotę wieczorem przed spaniem
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
kogo sluchac?
glosu rozsadku no bo jak umyc nieodciagajac powierzchu jak zdazylysmy zauwazyc to za malo i teraz maluchy cierpia niech sobie sam stary doktorzyna sam nie myje i niech doprowadzi sobie interes do tego do czego sie przyczynil dzieciakom z drugiej strony-nie pogniewajcie sie mamy, ale gdyby mi dr powiedzial nie to tak bym to robila, no bo znamy doskonale anatomie i wiemy ze jak nie zzsuniemy to nie umyjemy nie mam na mysli sciagania az do popekania, ale powolutku coraz wiecej i wiecej nie bic :P
|
|
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
Małga gratulacje! Śliczne imię
Eleeri ja nie odciągam , wole mu zaoszczędzić tej średniej jakościowo przyjemności Podobno to nie ma w ogóle wpływu na to czy zarośnie czy nie.katarzynko jak mam inne zdanie na ten temat, nie odciągam a jak narazie Tomuś infekcji nie ma to do mnie było o tym starym doktorzynie?
Edytowane przez WrednaAfrodyta Czas edycji: 2010-01-11 o 11:24 |
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje pomrozone sa warzywa a mieso moge jedne mu smazyc a sobie gotowac tylko nie wiem kiedy ten parowar nabede
|
|
|
|
#2460 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja Ci humoru nie poprawię, bo sama mam kiepski humorek i samopoczucie Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-01-11 o 11:45 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

ładnie prosze
gratuluję spadku wagi
nawet się nie skrzywiła, patrzyła tylko z ciekawością jak jej z paluszka kropelkami krew pobierają, byłam w szoku 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A nie, to jednak trzy

Mam nadzieję, że ściemniał
ojojoj