|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Stres, pośpiech, praca, za dużo pracy, papierosy, alkohol itd.
Powiem Wam, ze takie staranka są mocno wykańczające. Kiedy przychodzi @ przychodzi załamanie. W dodatku co rusz się złyszy, ze ktoś tam wpadł, ktoś urodził - to wszytsko jest frustrujące, pytasz się czemu ja nie mogę. Ale teraz będąc w 5 cyklu starań patrze optymistycznie. Wszystkie te złe myśli już odgoniłam
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle ze tez ze tak powiem im mamy wiecej latek tym trudniej... wiec chyba nie warto odkladac tak bardzo w czasie tej dezycji. Moja szwagierka ma 35 latek, jest w ciazy pierwszej - na szczescie wszystko jest OK ale stresika ma... najlepszym wiekiem jest ponoc 20-25 latek. Ale z tego co widac juz ten model ze najpierw kariera potem dziecko przemija, bo to wlasnie teraz nasze organizmy najlepiej funkcjonuja na rodzenie dzieci. Mysmy sie jeszcze ze tak powuem konkretnie nie starali i planowali, ale bylo w zeszlym miesiacy kilka razow kochania przez zabezpieczenia i nastapila mozliwosc ciazy, ja sie na to tak pozytywnie nastawilam i jak juz pisalam plakalam jak bóbr, jak male dziecko jak dostalam @ wiec moge sobie wyobrazic ten bol strajacyjch sie gdzie pojawia sie @. Ale pozytywne myslenie, mniej stresu, wolniejsze tempo zycia i najwazniejsze radosc z zycia (i seksu ) to podstawa !Mocne kciku szcezgolnie dla tych dllluuugo strajacych sie !! |
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia
Wierzę, że się uda. 5 miesięcy to nie jest tak długo, niektóre pary starają się latami. Na szczęście mam fajnego gina, który po 4 miesiącach zaproponował przebadanie TZ-ta, bo nie ma sensu czekać. No i ja to podejżenie
|
|
|
|
#2884 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć śpiochy,wstawać
|
#2885 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette
![]() a myśleliście o jakis badaniach? |
|
|
|
#2887 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
To mocno trzymam kciuki, zeby okazały się zbędne
|
|
|
|
#2889 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
siema
wstałam z rana, zaczęłam ostro pchać się przez zaspy na pociąg i...poległam Wróciłam do domu i niedługo jadę do lekarza, bo mnie zatoki męczą Nienawidze zimy!!!!!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-11 o 09:36 |
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Test negatywny
a @ nadal brak Ale z tym testem to było przeżycie. Wy też tak przeżywałyscie Obudziłam się rano, serce tak mi waliło w łazience, ze szok. TŻ jeszcze spał. Jak to pole najpierw na czerwono się zrobiło a później pierwszaaaaaa kreska i pytanie czy pojawi się zaraz kolejna Ulga niesamowita, ale potem jeszcze co chwilę sprawdzałam czy przypadkiem nie pojawiła się kolejna kreska ![]() musze sie zapisac do lekarza... |
|
|
|
#2892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześc kochane, ja znow zostalam sama
TZ pojechał ![]() Cytat:
by nie ![]() tak mysle ze to jakies zaburzenia bo wole nie myslec ze to cos powazniejszego a napewno nie pozwole sie odeslac z kwitkiem od lekarza, chociaz ide do niego pierwszy raz (zmienilam gina) i ten z uslyszanych opini sam z wlasnej nicjatywy robi badania chociazby t podstawowe![]() Cytat:
Rosette ja tez trzymam mocno kciuki i iwerze ze wam sie uda, jak juz kiedys pisalam wierze ze kazda para ma gdzies tam przeznaczony "swój moment" wierze ze wasz jest juz tuż tuż Gold - jak pierwszy raz robilam test to co chwile budzilam sie w noc i patrzylam na zegarek czy juz jest rano a rece sie trzesly ze szok... ale potem kolejne i dzis juz to robie odruchowo jak parznie herbaty w koncu mam niezle doświadczenie nie? taki Żarcik z rana
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-01-11 o 10:04 |
||
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
parzenie herbaty? |
|
|
|
|
#2894 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
usg i badanie krwi, jak bylam 3 miesiace temu u mojego dotychcasowego gina to nie zrobil nic oprocz zwyklego badania ginekologicznego nawet nie zlecil usg jak mu powiedzialam z planuje ciaze... nigdy w zyciu nie mialam robionego usg, co dla mnie jest troche dziwne...nawet niewiem czy mam wszytko na swoim miejscu a za tabletki anty podziekuje - dopiero co niedawno odstawilam
|
|
|
|
|
#2897 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak, zeby caly czas nurki plywaly i czyhaly na leniwe jajo i wtedy akuku "mamy Cie" ![]() Cytat:
zapomnialam Wam jeszcze dodac, ze do tego calego zbioegu okolicznosci trzeba dodac jeszcze fakt, ze @ ma przyjsc w dniu imienin mezusia, wiec mam nadzieje na maly prezent-objawienie zyczenia urodzinowego kurde jak @ przyjdzie to bedzie mega zalamka, placz i szczekanie zebami Cytat:
Cytat:
hehe witaj nasz przodowniku no wlasnie, ze starych wizazanek ciekawe co tam jeszcze u Jupika? Cytat:
a po paru godzinach przyszla @ jakby nigdy nic i od tego momentu nie mam testow, nie sikam na 11zl bo po co, sikne dopiero, jak @ sie dluzej spozni .... no chyba ze teraz ostatni raz w styczniu w tz imieninki
|
|||||||
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Ja niedawno wstałam. Zrobiłam śniadanko mężowi i ruszył do pracy. A ja sama w domku zostałam dalej bez pracy
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
coś jakby.
![]() mnie się bardziej niż Keanu podobał ten metalowy. |
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Ja niedawno wstałam. Zrobiłam śniadanko mężowi i ruszył do pracy. A ja sama w domku zostałam dalej bez pracy Bylam wczoraj z mężem nakoncercie Paulli... SZOK |
|
|
|
#2901 | ||
|
Zakorzenienie
|
w czwartek
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2902 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zdam Wam krótka relację z wczorajszej kuligowej imprezy...było bosko !!!
![]() Wyszalałam się za wszystkie czasy...mam obity tyłek, bo spadłam kilka razy, zostałam natarta śniegiem,. sponiewierana grzańcem :P i ogólnie dziś ledwo co żyję, ale warto było. Żyć nie umierać Jednak świat może być piękny
|
|
#2903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszne jest tak siedzieć w domu![]() Cytat:
widzę,że Agatka szalała. Ja byłam na sankach z mężem i bratemw sobotę , ale było tak zimno,że uciekliśmy do domku |
||
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie w klubie!
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
agatko ciesze sie ze ty sie cieszysz
![]() a ja wrocila po dłuuuuugim weekendzie od srody nie gadałam z meżem w sobote przyjechała z kwiatuchami i sie pogodzilismy a wcoraj wracalismy z kościoła i mnei wytarzał w sniegu a potem pojechalismy na światełko do nieba z chrzesną męża i po powrocie weszlismy do nich na herbatkę i zanim weszlismy do domku urządzilismyz wujkami bitwę sniegową mąż mnie znów wytarzał takiego mokrego płaszcza dawno nie miałam
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też się kiedyś tak bawiliśmy |
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
A jak Wy dziewczyny odczuwacie brak pracy ???
Bo u mnie tragedia, jeszcze nigdy nie czułam się taka niepotrzebna |
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
no... ja się taka czuję od 1 lipca...
|
|
|
|
#2910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

Obudziłam się rano, serce tak mi waliło w łazience, ze szok. TŻ jeszcze spał. Jak to pole najpierw na czerwono się zrobiło a później pierwszaaaaaa kreska i pytanie czy pojawi się zaraz kolejna 

TZ pojechał 

czasem dziwnie sie czuje jak ktos mi nie odpisuje..nie rozumiem
i tez nic się nie wydarzyło :P ale ja mam manię zawsze sprawdzam gumkę po
robiłyście testy owulacyjne? takie paskowe na ktore sie siusia