|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cześć
![]() Melodio życzę ci znalezienia faceta, z którym będziesz szczęśliwa )Cytat:
![]() Cytat:
) Tak jak Dorinka powiedziała trzeba spożyć coś słodkiego, ale z tego co wiem najlepsze są płyny, bo szybciej się wchłaniają (szczególnie cola, bo ma dużo cukru).Przy dużym niedocukrzeniu szybko traci się przytomność, a jedzenie może spowodować zadławienie.Diabetykowi jak straci przytomnośc wstrzykuje się domięśniowo glukagon. Mój młodszy brat ma cukrzycę. Raz stracił przytomność przy komputerze na fotelu. Powiedział, że złapała go senność i nawet nie zdąrzył sprawdzić cukru. Dzięki Bogu zdarzyło mu się to tylko dwa albo trzy razy ![]() Natomiast co było u ciebie to nie wiem ![]() super ![]() Nas też zasypało Dobrze, że już weekend ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Zapomniałam dopisać.Poemi ty znowu zakochana do szaleństwa
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-01-08 o 21:00 |
||
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w pracy
![]() Zaspałam, wybiegliśmy z TŻ z domu, a tu całe auto pokryte lodem. 10 minut zajęło nam wyskrobanie dziurki w szybie o powierzchni 10 cm2...masakra. Oczywiście się spóźniłam... Jest taka gołoledź, że szok. Nie widziałam czegoś takiego jeszcze nigdy... Co do spadków cukru, to najlepiej mieć pod ręką colę albo cukier w kostkach czy tabletkach. Ja przy niskim poziomie cukru mam zawroty głowy, drżenie rąk, bóle głowy...ale wystarczy mi zjeść jabłko i jest ok... |
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia dzięki za odpowiedź, po tym co przeczytałam wnioskuję jednak że to nie to hipoglikemia a sytuacji z bratem nie zazdroszczę Butter może to marne pocieszenie ale niedługo do domu i zawsze extra kasa wpadnie Madzia cześć! opowiadaj co u Ciebie Poemi a idziesz na grzańca ?
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Jodi u mnie w sumie nic nowego
praca dom, praca dom i oczekiwanie na weekend hehe ![]() w pracy spoko. z męzulem spędzam 24godz na dobę i to juz tak 1,5 miesiąca. bo nie dośc , ze w pracy razem to i poza nią też non stop razem. Przez co praktycznie wcale sie nie kłocimy. aktualnie szukamy jakiegos projektu domu ale cięzko cos wybrac. no i zastanawiamy się z męzem nad powaznymi planami czyli nad powiększeniem rodziny. a własciwie to juz to postanowilismy. ale to dopiero za ładnych pare miesięcy. mamy taki plan, ze jak wrócimy do Polski, to idziemy na wszystkie potrzebne badania i jak wyniki wyjdą dobre, to odstwiam tabletki i zaczniemy sie strac, ale tak jak pisałam to dopiero najwczesniej pod koniec roku. o.. tak nas wzięło ostatnio na dziecko, ze codziennie tamatami naszych rozmów jest własnie dziecko i dom hehe
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko tak mi smutno, że będę mieć mało z weekendu...bo jak wrócę do domu to już 17 będzie, a jutro znowu wizja, że następnego dnia do pracy trzeba iść
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
butter a to w każdy weekend tak będziesz pracowała??
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to wyjątkowa sytuacja. Bo dziewczyna, któa jest zawsze w soboty, dziś nie może...
Ale jak to ja, lubię sobie pomarudzić
|
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa to spoko. raz na jakis czas można wziąc taką sobotę, co innego jakby to miała być każda sobota
|
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
no ja niby wracam zazwyczaj koło 13.30..ale z dołem, że znowu nie zdążę odpocząć. 1,5 dnia wolnego przestaje mi wystarczać :/
|
#4032 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Strasznie napadało.Dobrze, że tato odśnieżył mi auto, bo chyba bym go nie znalazła w tym śniegu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do śniegu, to już się boję poniedziałku.Wizja odkopywania i skrobania auta o 6.45 mnie przeraża ![]() cześć ![]() Cytat:
A z bratem nie jest tak źle.Niestety bywają gorsze choroby ![]() Siedzę przed komputerem i nic mi się dzisiaj nie chce!
|
|
#4033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4034 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Wreszcie zamówiłam sobie kartę MULTISPORT - od lutego ruszam nie mogę się doczekać A teraz zmykam przywrócić się do porządku jutro w końcu dzień wolnego
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
jodie zaraz zobacze stronkę
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Nie chce mi się nic, męża bierze jakieś przeziębienie. Wszystko zasypane - taka pogoda miała być na święta i sylwestra, a nie teraz ![]() Przyszło mi ostatnio zamówienie z Biochemii Urody, dziś wypróbuję serum Lemon, wczoraj ukręciłam ![]() Z domem sąsiadki chyba na szczęście wszystko się poukładało. Będzie nasz, po spisaniu odpowiedniego aktu notarialnego zapłacimy bratu T. połowę wartości nieruchomości. A jeśli nie będzie to kosztowało zbyt dużo, to kupimy jeszcze tę zaklepaną działkę Jutro jadę z teściami kupować tapetę do knajpy, podwieszany sufit mojego projektu już wisi Zabieram się za uzupełnianie mojego portfolio i cv, muszę na początek założyć nowe konto mailowe, bo w moim dotychczas używanym mam panieńskie nazwisko, co może nieco mylić ![]() Rodzice dali mi dzisiaj stary (choć nigdy nie używany) grill elektryczny z firmy Tefal. Nikt go nie używał, bo ma jakiś feler - za każdym razem podłączenie go do prądu wywala korki. Mam nadzieję, że da się to naprawić i będziemy mogli z TŻ pichcić sobie zdrowe rzeczy ![]() Miłego wieczoru! |
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
asiuk czyli same + jak narazie
super ![]() mi tez by sie przydał grill elektryczny. |
|
|
|
#4039 |
|
Rozeznanie
|
Helloo
![]() Wiecie co..... lubię swoją pracę, o ! Może zabrzmi to dziwnie, bo czego można uczyć się w sklepie odzieżowym...... ale mimo wszystko codziennie dowiaduję się nowych rzeczy, cieszę się kiedy mogę komuś doradzić, pomóc. Codzienny kontakt z ludźmi pomaga mi przełamać się w wielu sprawach..... 2 miesiące pracy tutaj, dało mi więcej niż niemal rok w poprzedniej pracy ![]() Wiadomo, praca w sklepie nie jest szczytem moich ambicji, ale narazie nie jestem do końca określona - nie wiem co chcę w życiu robić, dlatego będę starała się wykorzystać wszystkie możliwości dostępne w obecnej pracy(y ) za niedługo przejmuję obowiązki głównego kasjera, mam nadzieję, że się sprawdzę i dostanę etat z większymi możliwościami - tj. dofinansowanie na naukę języka obcego na czym mi bardzo zależ I strasznie ale to strasznie się cieszę, że w końcu ruszę swój tyłek na jakieś zajęcia sportowe tym bardziej, że karta daje mi niesamowite możliwości - wiem, że juz to pisałam ale taka mnie radość rozpiera , że pewnie napiszę to jeszcze nie raz!
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Novo jaki optymizm od ciebie bije
![]() a ten karnecik to na jakies cwiczenia tak?? |
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jodie;16352101]Madziu fajne plany, nie wiem w jakim stylu szukacie domu , mi osobiście bardzo podobają sie domy z tej stronki : www.domyzwizja.pl
marudź do woli ![]() tak zrobię Piękne te domy z tej strony !!!! Cytat:
![]() Cześć, ale zasypane, masakra
|
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, nie będę się rozpisywać na temat dróg, śniegu itp., bo wiadomo że masakra.
w dodatku w weekend miałam zajęcia i zaliczenia, więc co chwila latałam na uczelnię. Na szczęście jeszcze jeden zjazd tylko za dwa tygodnie i potem egzamin końcowy i koniec. Muszę trochę odpocząć i mieć kilka wolnych weekendów. |
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak zgadzam się, nawet szkoda słów na opisanie otaczającej aury |
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co jest najgorsze? Że dzisiaj mam kolosa z kobietą z Krakowa! I wczoraj razem z... No, wiecie z kim (on też ma z tego samego materiału co ja, tyle że u niego to pierwszy termin, a u mnie poprawka już) pół dnia przegadaliśmy o tym, że kobieta pewnie nie dojedzie. Ale wieczorem już się dowiedziałam, że przyjechała
. I znowu kolosa nie zaliczę! Jeszcze jest szansa, że szkoła zamarzła...
|
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Rozleniwiłam sie na maksa. najchętniej wzięłabym urlop na całe dwa tygodnie..ale nie mogę. Choroba wcale mi nie przeszła..teraz mam zawalone zatoki Co do otaczjącej nas aury...nawet ja mam już dość tego śniegu. Czekam na słonko. W temacie...nasz kumpel i Szwajcar wracali w sobotę pociągiem z Katowic 12 godzin. Ha. Super. Właśnie takie rozwiązanie wydawało mi sie najrozsądniejsze.
|
#4047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jakoś Ci pójdzie jednak ten kolos ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak tam rozpieszczasz kulinarnie kolegę
|
|||
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale znając życie wrócę z innymi zakupami a butów nie będzie
|
|
|
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tak się nie robi! No może jakoś pójdzie, ale to mnie nie urządza bo chcę 5! Już zapowiedziałam temu mojemu (a co sobie będę żałować?) chudzielcowi, że jak nie zaliczymy to będziemy pisać konspekty i uczyć się razem i nie ma szans by na 5 nie zdać . Kurczę, my byśmy jej wybaczyli gdyby nas olała i została w domu...A jeśli już mowa o butach to się Wam pochwalę... Kupowałam dawno temu, ale kocham je każdego dnia tak samo (i wszystkim się podobają) http://www.butyk.pl/towar.5227.Kozak...air_13442.html |
|
|
|
|
#4050 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Trzymam kciukasy w każdym razie aby się udało.Cytat:
Życze owocnych poszukiwań ![]() Cytat:
Skonsultuję się dziś z kuzynką- lekarką. Ona mnie szybko wyleczy ![]() Póki co to on mnie rozpieszcza bo przywiózł pyszne sery, czekoladki i wino ![]() Wczoraj zabraliśmy go na polski obiad do mojej mamy, a dziś jedziemy na obiad do teściowej..także póki co ja się nie popisuję za specjalnie ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

)
a jak jej powiedziałam ze łykam od listopada to powiedziała - to proszę łykać 8 i dowidzenia, no sie wściekłam 
tylko co to ma wspólnego z omdleniem . ehh , nie ma jak polska służba zdrowia.

Dobrze, że już weekend