|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam jednak nadzieję, że pozbiera się i jak wróci wreszcie odetchnie i znajdzie kogoś godnego ![]() A co do mnie to ja właśnie czekam na @ z utęsknieniem jak nigdy. Mam około 32 dniowe cykle, a dziś jest 28 dzień cyklu więc odliczanie rozpoczęte. Tylko jakoś mnie brzuch boli od tygodnia i zastanawiam się czy tam się nic nie dzieje. Chyba trzeba znowu wybrać się do gin. Na 100% dostanę, bo mój nawet jednego żołnierzyka nie wypuścił na wojnę przez jakiegoś gościa ![]() ![]()
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki
![]() Dziekuje Wam bardzo za troske,jestescie poprostu kooooochane !!!! ![]() ![]() ![]() Bilet juz kupiony,wyjezdzam w srode o 18 i w czwartek o 9 bede na miejscu ![]() Ciesze sie strasznie ze to juz tak niedlugo i bede nareszcie u siebie i miedzy swoimi ![]() ![]() ![]() Juz kolezanka obiecala ze jak przyjade mam dac znac i przyjdzie mi pomoc poprzenosic kilka rzeczy z piwnicy do mieszkania ![]() Dzis zabieram sie za pakowanko,a troche sie uzbieralo tych rzeczy...i mam nadzieje ze uda mi sie wszystko jakos zgrabnie spakowac ![]() Tak tak siostra bylego urodzila 8.01 o 4 nad ranem ![]() ![]() ![]() Zeberka sliiiiczne foteczki ![]() ![]() Alexa babo za te wczorajsze wyczyny to normalnie ![]() Tak wiem,pewnie poczulas sie troche lepiej i odrazu do roboty,no ja Ci dam,nie wolno tak !!! Stopniowo sobie rozkladaj obowiazki !!! Agus co to sie znow u Ciebie dzieje?? Co to za zmartwienia?? Nie martw sie ze Karinka sie mniej porusza,ona ma poprostu coraz mniej miejsca... Suuupcio ze juz macie pokoik zrobiony...teraz tylko ciuszki przygotowac i wyczekiwac przyjscia Karinki na swiat ![]() Pepus Sloneczko a moze akurat jakis zolnierzyk sie przedostal na pole bitwy a Ty poprostu nic o tym nie wiesz ![]() Nioo to czekam z niecierpliwoscia na Twoj 32 dc i trzymam kciuki zeby @ nie przyszla ![]() Buziaczki dziewczynki kochane ![]()
#4264 |
BAN stały
|
Witajcie kobietki z rana
![]() ja juz dzieci wyszykowalam i odwiozlam do szkoly ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KICIA bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() PEPUS a moze jednak z tego calego stresu ![]() zaczynasz na nowo staranka ![]() ![]() AGNIESIA a Ty lepiej tak nie rozmyslaj bo stresy niedobre dla mojej synowej ![]() ![]() SENSUEL czekamy na wiesci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() A na tych saneczkach byłam tylko chwilkę ![]() Alexa jak Dorianek będzie w domku to starsze dzieciaczki się pewnie troszkę uspokoją ![]() Pepus a może jednak jakiś żołnieżyk wyszedł na pole walki i coś zdziała ![]() ![]() Kicia teraz jest ciężko to normalne,ale jak już będziesz wśród swoich to z czasem staniesz na nogi i będzie dobrze,pożegnania zawsze są ciężkie,ale jak już dasz sobie z tym radę to będzie lepiej ![]() Sensuel a Ty jak wrócisz to od razu zdawaj relacje z wizyty ![]() Enigma a Ty się jeszcze nie martw,jeden cm to nie jest dużo,a trzeba wierzyć w to,że maluchy jeszcze te pare tygodni posiedzą sobie spokojnie. Miłego początku tygodnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Wtajemniczenie
|
Jestem,jestem
![]() No więc lekarz rodzinny to nie ginekolog,ale czasami bada ginekologicznie ![]() Co do historii z wczoraj.Otóż niestety,albo stety należę do osób które nie przykładają większej wagi do twarzy innych osób,no chyba że jest ona wyjątkowo charakterystyczna ![]() Wczoraj w polskim przedszkolu była organizowana zabawa choinkowa dla dzieci przez Związek Polaków w Danii.No i zabawa odbywała się w takim baraku.Wchodzę do niego z TŻ i z Oskarem i widzę,że jest tam kilka osób w tym jakiś facet (to ten mikołaj,sobie pomyślałam).No więc wszystkim obecnym mówię cześć i wtedy ten facet odwraca się i leci do mnie."Noooo cześć,co słychać!!Dawno cię nie widziałem.Jak zdrówko.Oj to niedługo rozwiązanie ![]() Pomyślałam sobie,że to koleś którego na sylwestra u znajomych poznaliśmy,no ale tamten to był chyba łysy,a ten miał włosy.Podchodzę do męża z dziwną mina,a on mnie pyta "kto to jest??".No to ja mówię,że nie mam bladego pojęcia."No jak to nie wiesz,skoro on ciebie zna ![]() Wtedy ten koleś znowu do mnie podszedł i gada o jakieś Patrycji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale no niestety,pamięci do twarzy to ja nie mam.Poczułam się trochę jak ten typ z filmu Vinci co nie poznawał swojej zony i dziecie,bo nie miał pamięci do twarzy ![]() ![]() Idę sprzątać,bo po weekendzie to jest co robić ![]()
![]() |
#4268 | ||
Wtajemniczenie
|
No ja też nie wiem o co pytasz
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miałam chwilę słabości by zrobić test, ale w głowę się puknęłam i stwierdziłam, że nie będę go marnować by zobaczyć to co oczywiste czyli jedną krechę.
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
bo ja żle przeczytałam i nie wiedziałam, czy byko czy nie. przperaszam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
BAN stały
|
MAGiALENAa Wy juz zaczeliscie staranka?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
mój mężuś siedzi przy komputerze, a ja pasożytuję przeklikując na wizaż i zaglądając mu przez ramię. właśnie otworzyłam wątek, a tu takie pytanko.
pytam go: "zaczęliśmy?" on: "a nie?!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Magda ja nadal nie kumam o co pytasz, no ale cóż dziś jakaś taka mało kumata jestem. ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Nie wiem za co przepraszasz, w końcu nic się nie stało.
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
witam
Ale jestem zla !!!!! wrrrrrr w piatek paczka byla juz w dublinie wiec koles powiedzial ze dzisiaj z rana bedzie u nas wiec czekam czekam i nic dzwonie do TZ zeby zadzwonil zapytal bo na necie pisalo ze zly adres na paczce i nie dostarczona (dostalismy kod ktory wpisuje sie na stronie firmy i pokazuje gdzie jest paczka)wiec zadzwonil i pyta okazalo sie ze adres dobry koles zadzwonil do kierowcy i okazalo sie ze w dublinie pakowali paczki na dwa busy jeden w do Bray a drugi w inna strone no i sie pomylili i nasza spakowali do busa ktory pojechal w druga strone wiec paczka bedzie jutro masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
sensuel no niby to jeden dzien ale juz tyle na nia czekam ze mnie szlak trafia mam w niej torbe i rzeczy dla malego z pl ktore do szpitala biore najgorsze jest to ze mam juz takie skurcze bole ze boje sie ze mnie moze w kazdej chwili zlapac a nie mam spakowanej torby dla malego tylko swoja,a ciuszki ktore mam to sie nie nadaja do szpitala dla malego a niekupowlam bo mama sie uparla ze ona mi kupi w pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaa,no to poproś małego o jeszcze jeden dzień cierpliwości ![]() ![]() ![]() W każdym razie nie pozostaje ci nic innego jak tylko czekać,ale zawsze w razie czego masz jakieś ciuszki przecież także tragedii nie ma.
![]() |
#4278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może jednak mały poczeka ten jeden dzień.
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie ja mam takie rzeczy jak koszulki na dlugi rekaw,spodnie dzinsowe,struksowe takie rzeczy na wyjscia a body,pajace to mama mi pokupowala chociaz mowilalm ze kupie no ale ona chciala kupic dla wnuka wyprawke to bez sensu bylo zebym i ja kupila body i pajace i potem miec tego duzo no ale damy rade do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Wtajemniczenie
|
kochane pozniej Was poczytam i nadrobie....
SENSUEL RATUJJJJJJJJJJJJJ na jakiej str jest ten przepis na rogaliki....albo powiedz mi ile drozdzy mam dac...bo nie napisalam sobie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4281 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam u siebie w przepisać pod swoim avararem ![]() 10g drożdży. http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=922
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2010-01-11 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Wtajemniczenie
|
ja znow tylko na chwilke
ROGALIKI PRZEPYSZNE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4283 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam się z Tobą w 100% ![]()
#4284 |
Zakorzenienie
|
a ja chcialabym cos napisac, ale totalnie nie mam mocy. nie doszlam jeszcze do siebie po sobotnich atrakcjach hehe
![]() ![]() ![]() ![]() a powiedzcie mi kochane, kiedy mniej wiecej dowiedzialyscie kto kryje sie w waszym brzuszku ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
o cholera... tyle czasu nie wytrzymam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Wtajemniczenie
|
Czyżbym była pierwsza dzisiaj
![]() Wstawać leniuchy ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#4288 |
Zadomowienie
|
Hejka Dziewczynki
![]() Alexa kochanie tez tak mysle ze dam sobie rade,przeraza mnie tylko ten poczatek...ale co zrobic,trzeba wierzyc ze nadejda lepsze czasy ![]() Dziekuje Slonko ![]() Anusia kochaniutka...w cos trzeba wierzyc,wiec wierze ze z czasem bedzie lepiej...musze tylko stanac twardo na nogi ![]() Sensuel historia z Mikolajek poprostu bomba...usmialam sie do lez :bravo: Pepus Sloneczko dziekuje ![]() ![]() Pozdrowionka dla meza ![]() ![]() ![]() Elcia nie martw sie kochana...malutkie napewno poslucha mamusi i pobedzie w brzuszku jeszcze troszke ![]() ![]() MAGiALENA Slonce no to trzymam mocniutko ![]() Agusia kochanie,smaka narobilas tymi rogalikami...normalnie az mam ochote zjesc kilka...tylko checi do robienia troche mniej ![]() Kochane trzymajcie sie cieplutko,milutkiego dzionka ![]() Mysle ze jeszcze dzis uda mi sie tu wstapic ![]()
#4289 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak wogole to witajcie laeczki ![]() moje dzieciaczki juz w szkole,ja ide zjesc jakies sniadanko bo glodna jestem strasznie az mi slabo ![]() ![]() ![]() ![]() moj mezus do piatku w domu :yupi: wiec poszalejemy troszke po sklepach dla Doriana dokupic reszte rzeczy ![]() U nas w koncu zima chyba na dobre odeszla :yupi: ale za to powrocily te wstretne wiatrzyska,na sekunde wysiadlam z auta i jak zawialo to myslalam,ze razem z drzwiami odlece ![]() ![]() ![]() milego przedpoludnia kobietki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Wtajcie kochane
![]() ![]() ![]() Bajeczka a co do płci maleństwa to ja wstępnie poznałam w 12 tygodniu już,a później to samo się potwierdzało aż do teraz ![]() ![]() ![]() ![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2010-01-12 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.