| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-11, 09:24 | #4261 | |||
| Wtajemniczenie | 

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat: 
 Cytat: 
  Nie chcę wam tu opisywać co i jak, bo to bardzo długa historia i zbyt smutna. Ważne, że teraz Aga jest szczęśliwa i młody jest bardzo grzecznym chłopcem. Cytat: 
 Ja mam jednak nadzieję, że pozbiera się i jak wróci wreszcie odetchnie i znajdzie kogoś godnego  A co do mnie to ja właśnie czekam na @ z utęsknieniem jak nigdy. Mam około 32 dniowe cykle, a dziś jest 28 dzień cyklu więc odliczanie rozpoczęte. Tylko jakoś mnie brzuch boli od tygodnia i zastanawiam się czy tam się nic nie dzieje. Chyba trzeba znowu wybrać się do gin. Na 100% dostanę, bo mój nawet jednego żołnierzyka nie wypuścił na wojnę przez jakiegoś gościa  Niech jeszcze raz zadzwoni do drzwi to   
				__________________ | |||
|     | 
|  2010-01-11, 10:15 | #4262 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-01-11, 10:54 | #4263 | 
| Zadomowienie | 

Hejka dziewczynki   Dziekuje Wam bardzo za troske,jestescie poprostu kooooochane !!!!      Bilet juz kupiony,wyjezdzam w srode o 18 i w czwartek o 9 bede na miejscu  Ciesze sie strasznie ze to juz tak niedlugo i bede nareszcie u siebie i miedzy swoimi  Ale jednoczesnie zal mi bylego,jakos tak,ostatnie tygodnie byly calkiem mile i chyba dlatego  Ahh wiem e pozegnanie bedzie straszne,ale coz musze to jakos przezyc i cieszyc sie tym ze po kilkunastu godz w autokarze bede nareszcie u siebie  Juz kolezanka obiecala ze jak przyjade mam dac znac i przyjdzie mi pomoc poprzenosic kilka rzeczy z piwnicy do mieszkania   Dzis zabieram sie za pakowanko,a troche sie uzbieralo tych rzeczy...i mam nadzieje ze uda mi sie wszystko jakos zgrabnie spakowac  Tak tak siostra bylego urodzila 8.01 o 4 nad ranem  Biedna meczyla sie w sumie z bolami 50 godz...a akcja porodowa trwala 30 godz - normalnie masakra jakas...ale wydaje mi sie ze to dlatego ze porod byl wywolywany stopniowo...Felicja wazyla 3127 gr i dl 51 cm  Jest przesliczna...normalnie nie moglam sie na nia napatrzec ehh...jej tatus jest Portugalczykiem i ma po tatusiu sliczna ciemna karnacje,oczka czarniutkie jak wegliki,wloski tez ma czarniutkie...normalnie miodzio  Zeberka sliiiiczne foteczki  Piotrus jest przeslodki i pieknie razem wygladacie  Alexa babo za te wczorajsze wyczyny to normalnie  sie nalezy !!!! Tak wiem,pewnie poczulas sie troche lepiej i odrazu do roboty,no ja Ci dam,nie wolno tak !!! Stopniowo sobie rozkladaj obowiazki !!! Agus co to sie znow u Ciebie dzieje?? Co to za zmartwienia?? Nie martw sie ze Karinka sie mniej porusza,ona ma poprostu coraz mniej miejsca... Suuupcio ze juz macie pokoik zrobiony...teraz tylko ciuszki przygotowac i wyczekiwac przyjscia Karinki na swiat  Pepus Sloneczko a moze akurat jakis zolnierzyk sie przedostal na pole bitwy a Ty poprostu nic o tym nie wiesz  Nioo to czekam z niecierpliwoscia na Twoj 32 dc i trzymam kciuki zeby @ nie przyszla  Buziaczki dziewczynki kochane   
				__________________ ''Kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz to cały Wszechświat sprzyja potajemnie Twojemu pragnieniu''. Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..." | 
|     | 
|  2010-01-11, 11:08 | #4264 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: piekny inny swiat 
				 | 

Witajcie kobietki z rana   ja juz dzieci wyszykowalam i odwiozlam do szkoly  w koncu troszke ciszy i spokoju  bo jak moje diabelki sa w domu to idzie oszalec normalnie  albo sie kloca,bija a za chwile godza i tak ciagle na przemian  a tu jeszcze 3 niedlugo zawita  mam tylko nadzieje,ze nie oszaleje  KICIA bedzie dobrze  poczatek moze bedzie nie najlepszy ale wszystko sie ulozy jak u naszej ORIORI  jestes silna kobietke i dasz rade  my jak cos sluzymy do wysluchania i wyplakania  PEPUS a moze jednak z tego calego stresu  a jak  nie to kiedy zaczynasz na nowo staranka  bo my tu czekamy na pozytywny tescik  AGNIESIA a Ty lepiej tak nie rozmyslaj bo stresy niedobre dla mojej synowej  moj Dorian tez jakos tak ostatnio sie malo porusza i wczoraj wieczorem,prawie w nocy zadzwonilam do poloznej i powiedziala,ze od 29 tygodnia dzidziulki maja coraz mniej miejsca i moga nas kopac w tyl i my tego nie czujemy a jedynie mozemy odczuwac jako bol np plecow czy krzyza ale niektore moga nic nie czuc  SENSUEL czekamy na wiesci   | 
|     | 
|  2010-01-11, 11:20 | #4265 | 
| Zakorzenienie | 

Witajcie  . Jak się dzisiaj rozpisałyście  . Ja zjadłam śniadanko i teraz czekam aż mąż zrobi kawkę  . Nie wiem co tu dzisiaj robić,jakoś brak planów  . A na tych saneczkach byłam tylko chwilkę  . Alexa jak Dorianek będzie w domku to starsze dzieciaczki się pewnie troszkę uspokoją  ,nie będzie tak źle. Pepus a może jednak jakiś żołnieżyk wyszedł na pole walki i coś zdziała  ,a tak wogóle to masz napisane,że staranka zawieszone,to kiedy możemy liczyć na emocjonujące czekanie na wyniki testów???  Kicia teraz jest ciężko to normalne,ale jak już będziesz wśród swoich to z czasem staniesz na nogi i będzie dobrze,pożegnania zawsze są ciężkie,ale jak już dasz sobie z tym radę to będzie lepiej  Sensuel a Ty jak wrócisz to od razu zdawaj relacje z wizyty  Enigma a Ty się jeszcze nie martw,jeden cm to nie jest dużo,a trzeba wierzyć w to,że maluchy jeszcze te pare tygodni posiedzą sobie spokojnie. Miłego początku tygodnia życzę   | 
|     | 
|  2010-01-11, 11:23 | #4266 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-01-11, 11:50 | #4267 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Danmark 
				 | 

Jestem,jestem   No więc lekarz rodzinny to nie ginekolog,ale czasami bada ginekologicznie  .Krem,mocz i ciśnienie OK.Serducho puka także maluchowi nic nie jest. Co do historii z wczoraj.Otóż niestety,albo stety należę do osób które nie przykładają większej wagi do twarzy innych osób,no chyba że jest ona wyjątkowo charakterystyczna  .A potem właśnie zdarzają się różne,różniste historie tego typu. Wczoraj w polskim przedszkolu była organizowana zabawa choinkowa dla dzieci przez Związek Polaków w Danii.No i zabawa odbywała się w takim baraku.Wchodzę do niego z TŻ i z Oskarem i widzę,że jest tam kilka osób w tym jakiś facet (to ten mikołaj,sobie pomyślałam).No więc wszystkim obecnym mówię cześć i wtedy ten facet odwraca się i leci do mnie."Noooo cześć,co słychać!!Dawno cię nie widziałem.Jak zdrówko.Oj to niedługo rozwiązanie  itd" skacze nade mną i całuje wylewnie,a za plecami TŻ stoi z kwaśną miną.Ja mam oczy jak 5zł i nie wiem o co chodzi,ale udaję że faceta znam.No i mu mówię,że wszystko OK,że od ostatniego razu nic się nie zmieniło itp. Pomyślałam sobie,że to koleś którego na sylwestra u znajomych poznaliśmy,no ale tamten to był chyba łysy,a ten miał włosy.Podchodzę do męża z dziwną mina,a on mnie pyta "kto to jest??".No to ja mówię,że nie mam bladego pojęcia."No jak to nie wiesz,skoro on ciebie zna  ".Mówię mu,że to może ten Stefan z sylwestra.TŻ spojrzał na mnie i poszedł koledze pomagać odśnieżać. Wtedy ten koleś znowu do mnie podszedł i gada o jakieś Patrycji  .O kogo kurna chodzi,sobie pomyślałam ??Wtedy to jakoś do mnie dotarło  .To był mój kolega z którym jeszcze miesiąc temu chodziłam na zajęcia do mojej szkoły języka duńskiego  .Doznałam wtedy takiego szoku,że normalnie aż się popłakałam ze śmiechu i z własnej głupoty    .No i powiedziałam TŻ kto to jest,bo opowiadałam mu o nim przecież to się orientował. Ale no niestety,pamięci do twarzy to ja nie mam.Poczułam się trochę jak ten typ z filmu Vinci co nie poznawał swojej zony i dziecie,bo nie miał pamięci do twarzy  .Normalnie masakra  Idę sprzątać,bo po weekendzie to jest co robić   
				__________________ ......Myśli stają się rzeczami.... | 
|     | 
|  2010-01-11, 11:51 | #4268 | ||
| Wtajemniczenie | 

No ja też nie wiem o co pytasz  Cytat: 
 Cytat: 
  Miałam chwilę słabości by zrobić test, ale w głowę się puknęłam i stwierdziłam, że nie będę go marnować by zobaczyć to co oczywiste czyli jedną krechę. 
				__________________ | ||
|     | 
|  2010-01-11, 11:59 | #4269 | 
				 | 

bo ja żle przeczytałam i nie wiedziałam, czy byko czy nie. przperaszam.    | 
|     | 
|  2010-01-11, 12:41 | #4270 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

MAGiALENAa Wy juz zaczeliscie staranka?    | 
|     | 
|  2010-01-11, 12:47 | #4271 | 
				 | 

mój mężuś siedzi przy komputerze, a ja pasożytuję przeklikując na wizaż i zaglądając mu przez ramię. właśnie otworzyłam wątek, a tu takie pytanko.  pytam go: "zaczęliśmy?" on: "a nie?!"   | 
|     | 
|  2010-01-11, 12:49 | #4272 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-01-11, 13:16 | #4273 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Co prawda żadna to pomoc, bo gdyby się udało załatwić transport to byłoby inaczej. Magda ja nadal nie kumam o co pytasz, no ale cóż dziś jakaś taka mało kumata jestem. ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Nie wiem za co przepraszasz, w końcu nic się nie stało. 
				__________________ | |
|     | 
|  2010-01-11, 13:58 | #4274 | 
| Zakorzenienie | 

witam  Ale jestem zla !!!!! wrrrrrr w piatek paczka byla juz w dublinie wiec koles powiedzial ze dzisiaj z rana bedzie u nas wiec czekam czekam i nic dzwonie do TZ zeby zadzwonil zapytal bo na necie pisalo ze zly adres na paczce i nie dostarczona (dostalismy kod ktory wpisuje sie na stronie firmy i pokazuje gdzie jest paczka)wiec zadzwonil i pyta okazalo sie ze adres dobry koles zadzwonil do kierowcy i okazalo sie ze w dublinie pakowali paczki na dwa busy jeden w do Bray a drugi w inna strone no i sie pomylili i nasza spakowali do busa ktory pojechal w druga strone wiec paczka bedzie jutro masakra | 
|     | 
|  2010-01-11, 14:14 | #4275 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ ......Myśli stają się rzeczami.... | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-11, 14:21 | #4276 | 
| Zakorzenienie | 

sensuel no niby to jeden dzien ale juz tyle na nia czekam ze mnie szlak trafia mam w niej torbe i rzeczy dla malego z pl ktore do szpitala biore najgorsze jest to ze mam juz takie skurcze bole ze boje sie ze mnie moze w kazdej chwili zlapac a nie mam spakowanej torby dla malego tylko swoja,a ciuszki ktore mam to sie nie nadaja do szpitala dla malego a niekupowlam bo mama sie uparla ze ona mi kupi w pl    | 
|     | 
|  2010-01-11, 14:31 | #4277 | |
				 | 

Cytat: 
 aaaa,no to poproś małego o jeszcze jeden dzień cierpliwości  .Pociesz się tym,że ja też mam ostatnio skurcze dość bolesne  ,ale ja mam jeszcze dużo więcej czasu niż ty do porodu  W każdym razie nie pozostaje ci nic innego jak tylko czekać,ale zawsze w razie czego masz jakieś ciuszki przecież także tragedii nie ma. 
|     | 
|  2010-01-11, 14:59 | #4278 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Może jednak mały poczeka ten jeden dzień. 
				__________________ | |
|     | 
|  2010-01-11, 15:44 | #4279 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 no wlasnie ja mam takie rzeczy jak koszulki na dlugi rekaw,spodnie dzinsowe,struksowe takie rzeczy na wyjscia a body,pajace to mama mi pokupowala chociaz mowilalm ze kupie no ale ona chciala kupic dla wnuka wyprawke to bez sensu bylo zebym i ja kupila body i pajace i potem miec tego duzo no ale damy rade do jutra   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-01-11, 17:40 | #4280 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

kochane pozniej Was poczytam i nadrobie.... SENSUEL RATUJJJJJJJJJJJJJ na jakiej str jest ten przepis na rogaliki....albo powiedz mi ile drozdzy mam dac...bo nie napisalam sobie.   :pros  i:    :p  rosi:    
				__________________ MOJA PRINCESSA 26.03.2010   http://s6.suwaczek.com/201003261565.png ADRIANEK 11.10.2011   NASZ SLUB 11.08.2012    | 
|     | 
|  2010-01-11, 18:52 | #4281 | |
				 | 

Cytat: 
 mam u siebie w przepisać pod swoim avararem  . 10g drożdży. http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=922 
				__________________ ......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2010-01-11 o 18:53 | |
|     | 
|  2010-01-11, 20:53 | #4282 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

ja znow tylko na chwilke ROGALIKI PRZEPYSZNE        :  D       
				__________________ MOJA PRINCESSA 26.03.2010   http://s6.suwaczek.com/201003261565.png ADRIANEK 11.10.2011   NASZ SLUB 11.08.2012    | 
|     | 
|  2010-01-11, 21:04 | #4283 | 
				 | 

zgadzam się z Tobą w 100%   
|     | 
|  2010-01-11, 21:37 | #4284 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

a ja chcialabym cos napisac, ale totalnie nie mam mocy. nie doszlam jeszcze do siebie po sobotnich atrakcjach hehe   ale i tak nie mialam duzo do nadrabiania, ale jak to w weekend, czas poswieca sie rodzince  ciekawe jak tam ma sie atinas jako swiezo upieczona zonka  boze mnie to czeka za lekko pomad miesiac  a powiedzcie mi kochane, kiedy mniej wiecej dowiedzialyscie kto kryje sie w waszym brzuszku ?   | 
|     | 
|  2010-01-11, 22:00 | #4285 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-01-11, 22:27 | #4286 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

o cholera... tyle czasu nie wytrzymam    | 
|     | 
|  2010-01-12, 09:37 | #4287 | 
				 | 

Czyżbym była pierwsza dzisiaj   Wstawać leniuchy  do garów,albo do pracy zasuwać  .Mnie coś brzuch troszkę pobolewa,ale to norma.Ja już po śniadanku i właśnie krówki zajadam i oglądam TVN.Do sprzątania nic nie mam i do gotowania też nie,bo obiad z wczoraj jest o dziwo.Chyba pójdę się wykapać potem pranko i w końcu prasowanko  Miłego dnia   
|     | 
|  2010-01-12, 09:54 | #4288 | 
| Zadomowienie | 

Hejka Dziewczynki   Alexa kochanie tez tak mysle ze dam sobie rade,przeraza mnie tylko ten poczatek...ale co zrobic,trzeba wierzyc ze nadejda lepsze czasy  Dziekuje Slonko  Anusia kochaniutka...w cos trzeba wierzyc,wiec wierze ze z czasem bedzie lepiej...musze tylko stanac twardo na nogi  Sensuel historia z Mikolajek poprostu bomba...usmialam sie do lez :bravo: Pepus Sloneczko dziekuje  Jestescie wspaniali !!!! Kochana pomogliscie mi baaardzo,jestem Wam ogromnie wdzieczna !!! O transport sie nie martw,kupilam bilety za pol ceny i wszystko jest oki,dojade bezpiecznie  Pozdrowionka dla meza    Elcia nie martw sie kochana...malutkie napewno poslucha mamusi i pobedzie w brzuszku jeszcze troszke  A dzis juz paczuszka i bedziesz spokojniejsza  MAGiALENA Slonce no to trzymam mocniutko  za 2 kreseczki !!!! Agusia kochanie,smaka narobilas tymi rogalikami...normalnie az mam ochote zjesc kilka...tylko checi do robienia troche mniej  Kochane trzymajcie sie cieplutko,milutkiego dzionka  Mysle ze jeszcze dzis uda mi sie tu wstapic   
				__________________ ''Kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz to cały Wszechświat sprzyja potajemnie Twojemu pragnieniu''. Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..." | 
|     | 
|  2010-01-12, 10:32 | #4289 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: piekny inny swiat 
				 | 

Cytat: 
  takie osoby jak Ty maja napewno duzo przyjaciol a Oni potrafia wspierac w ciezkich chwilach      A tak wogole to witajcie laeczki  moje dzieciaczki juz w szkole,ja ide zjesc jakies sniadanko bo glodna jestem strasznie az mi slabo  pozniej musze sie wykapac i polezec troszke w wannie dla relaksu  i umyc wloski a nienawidze tego robic bo pozniej przez godzine musze je prostowac  takie mam niesforne wlosiska  moj mezus do piatku w domu :yupi: wiec poszalejemy troszke po sklepach dla Doriana dokupic reszte rzeczy  U nas w koncu zima chyba na dobre odeszla :yupi: ale za to powrocily te wstretne wiatrzyska,na sekunde wysiadlam z auta i jak zawialo to myslalam,ze razem z drzwiami odlece  ale w koncu nie ma sniegu i mrozu  mam tylko nadzieje,ze szybko zrobi sie cieplutko bo ja wrecz nienawidze zimna  milego przedpoludnia kobietki  ja pozniej zajrze tylko musze isc sie poobjadac i doprowadzic do ladu skladu   | |
|     | 
|  2010-01-12, 10:56 | #4290 | 
| Zakorzenienie | 

Wtajcie kochane  . Ja wstałam i będę jadła płateczki na mleczku,coś mnie tak wzięło  . U Nas zima jest dalej dość silna,śnieg nie pruszy,ale są przymrozki i się utrzymuje. Dalej się samochody zakopują  . Bajeczka a co do płci maleństwa to ja wstępnie poznałam w 12 tygodniu już,a później to samo się potwierdzało aż do teraz     . 
				__________________ Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek  Gracjanek  Fabianek   Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2010-01-12 o 10:57 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

. A ja po powrocie do domku się źle poczułam,nie dość,że złapało mnie rozwolnienie,to brało mnie na wymioty i okropnie bolał mnie brzuch
. A ja po powrocie do domku się źle poczułam,nie dość,że złapało mnie rozwolnienie,to brało mnie na wymioty i okropnie bolał mnie brzuch ,ale już mi troszkę przeszło a już się bałam,że na pogotowie będę musiała iść
,ale już mi troszkę przeszło a już się bałam,że na pogotowie będę musiała iść no i ciekawa jestem jak tam nasza PEPUS ?????czy  ta wredna @ przylazla do niej
 no i ciekawa jestem jak tam nasza PEPUS ?????czy  ta wredna @ przylazla do niej