2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 10:50   #2611
madmuazelle
BAN stały

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Tancerko gratulacje.

Marii,fajne autko.
A właśnie niby dlaczego swoim autem nie można jechać do slubu.My chcemy właśnie jechać swoim.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 10:51   #2612
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
mam pytanie do tych, co zaproszenia rozdają:
Jak je wręczacie komuś osobiscie, to wyjmujecie z koperty, czy podajecie w niezamkniętej kopercie?
w kopercie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
witam was po weekendzie
spieszę się pochwalić że od soboty jestem certyfikowaną tancerką=księgową
a do tego posiadaczką kilku nowych lamp i kibelka w mieszkaniu
jej cały weekend spędziłam z tżtem- 3 dni i 3 noce razem... właśnie wróciłam na stancję i nastąpiło bolesne zderzenie z rzeczywistoscią...
a do tego przeraziła mnie wasza metoda liczenia czasu do ślubu- w tygodniach!!! tak mało zostało ze szok!!! normalnie nie nadążam
gratuluję
Cytat:
Napisane przez kami2i5 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panie Stronkę tą znalazłam niedawno, więc nie jestem jeszcze w niej obeznana W tym roku przygotowuję się także do ślubu więc Wasze rady są mi bardzo pomocne mam nadzieję, że sama także będe mogła się podzielić swoimi doświadczeniami z tego okresu. Wczoraj także chodziłam z moim TŻ oglądać obrączki i powiem, że dzięki Wam mam trochę na to inne spojrzenie. Niestety nic nie wybraliśmy, ale już wiemy jak mają one wyglądać . Pozdrawiam.
Witam napisz coś o Was kiedy slub??
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
to jest coś w ten deseń, tylko nie mitsubishi a nissan
fajny
Cytat:
czy ten twój kiciuś się kąpał w umywalce czy tylko tam sobie siedział dla relaksu?
a może pić mu się chciało??

A mi zawsze marzyło się jechać do ślubu audi TT tylko ja i tz. Widziałam jak młodzi kiedys jechali i bardzo mi się podobałoNo ale wypozyczenie kosztuje no i jakby padało to już by nie było to. I pojedziemy audi ale a4 Brat nas powiezie
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 10:52   #2613
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
hehe ale kluska śmieszna fajne są zwierzaczki wczoraj jak jechaliśmy z tżtem autem to przy drodze wałęsała się taka fajna psinka- normalnie mieliśmy ochotę ją zabrać ze sobą do domku i uwielbiać jak swoją ale nie wiadomo czy to czyjś piesek sobie poszedł na spacer czy co więc zostawiliśmy psiankę w spokoju za to szwagier ze szwagierką stwierdzili że chcieliby mieć 3 psy... taaa... jednego mają i zapominają mu jeść dać a co mówić 3...
Jak będą 3 to jeśli 3 psy na raz będą się dopominać o jedzenie to w końcu do szwagrów trafi, że one chyba jednak zcegoś chcą. Bo tak jak jeden tylko skomle to może oznaczać wszystko a jak tak wszystkie 3 na raz to już nie może być przypadek.. Oni tak profilaktynie na skleroze
Stary 2010-01-11, 10:54   #2614
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Johoł
Po tym jak wyrwałam samochód z lodowej czapy (3 cm w niektorych miejscach <eek>) i po tym jak wykopywali mnie łopatą z parkingu, dotarłam do pracy... jak zwykle jest zimno i w dodatku nie jadłam śniadania
Jest cudnie
obrączki breuningi nadal mnie fascynują mimo swojej złej opinii i ceny jak mega przesada
aaaa
zrobiłam wreszcie zrzut kocich fot na webshota : klikuś
3cm? chyba 30 raczej u mnie osiedlowa uliczka wygladała jak ta z 1 zdjęcia: http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1637555...wiadomosc.html

A kociaki pierwsza klasa Szkoda że tż ma uczulenie na koty bo mnie do nich bardzo przekonałyście
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 10:55   #2615
madmuazelle
BAN stały

Evo,ale słodki kicorek. Podobny do naszego Mańka.
Stary 2010-01-11, 10:58   #2616
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Tort cudo, zaproszenia prześliczne Nie zmieniaj koloru - ta fuksja jest super. Sama chciałam, żeby to był u mnie kolor przewodni, ale się okazało, że na sali mają bordowe fragmenty ścian i bordowe dekoracje Z bukietu w kolorze fuksji i tak nie zrezygnuję
mialam napisac, zeby sie nie przejmowac wystrojem sali, bo to niewazne, a wlasnie mi sie przypomnialo, ze przy wyborze sali nie chcialam jednej, bo miala dekoracje w kolorze... fuksji
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
mam pytanie do tych, co zaproszenia rozdają:
Jak je wręczacie komuś osobiscie, to wyjmujecie z koperty, czy podajecie w niezamkniętej kopercie?
Ja wreczam w kopercie

Cytat:
witam was po weekendzie
spieszę się pochwalić że od soboty jestem certyfikowaną tancerką=księgową
a do tego posiadaczką kilku nowych lamp i kibelka w mieszkaniu
Ja gratuluje najbardziej tego kibelka

Cytat:

a mam takie pytanie, czy monikadavvida zdała już relację? bo Was nadrobiłam ale tego nigdzie nie widziałam

no i cały czas jest problem jaka wódka, bo każdy chce inną a mnie to lotto wódka jak wódka ale chyba zamówimy taką, co ma nadruk "wódka weselna" i kontur pary młodej już na butelce i do tego zrobię jakieś delikatne ozdoby na szyjkę, może wstążeczki same bo ładnie to wygląda. (byleby było winko carlo rossi )

a w tym tyg tż ma spotkanie z jakąś tam szychą ze straży co ma reprezentacyjne auto strażackie:lo ve: a jeśli to nie wypali to będziemy mieć passata (metalic-błękitny dla mnie średnio, ale tżcik chce) i asystę ze straży
Monika jeszcze tu nie byla, moze na miodowy pojechali

My mamy smirnoffa, za dlugo debatowalismy nad wodka i w koncu moja mama nie mowiac nic nikomu pojechala i kupila. I bardzo dobrze, bo kolejna rzecz z glowy Ta asysta ze strazy to super wyglada, bo juz kiedys widzialam taki slub
Cytat:
ooo proszę ale wypas się szykuje a my dalej nie wiemy czy chcemy jechać swoim autem czy czyimś. kurczę mamy taki sentyment do naszego autka i marzy nam się za kilka lat obejrzeć sobie płytę z wesela z naszą ukochaną furą ale rodzina marudzi strasznie że nie jedzie się swoim autem do ślubu i jakieś dziwne sprawy ogólnie nie wiem o co chodzi ale katują łeb... i jak tu dogodzić wszystkim nie chce mi się już słuchać tych durnot czasem o przesądach i innych kretynizmach.. kto to w ogóle wymyślił
Prawda jest taka, ze nie dogodzisz. Ja to mysle, ze te wszystkie przesady to wymyslila jakas tesciowa, ktora chciala mlodym po swojemu zrobic wesele
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

A jeśli chodzi o przesądy to nasze małżeństwo nie ma żadnych szans już na starcie
Tż widział mnie w sukni, ślub w miesiącu bez "r" w nazwie i będę miała biżuterię z perełek (sztucznych, ale i tak ktoś się przyczepi)
Pewnie jeszcze kilka rzeczy uda nam się "spartolić" przed ślubem
Jak bedzie sprawa w sadzie, to mozecie to podac jako powody rozpadu malzenstwa:cojest :
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 11:00   #2617
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Ciunia pije wode. Ani razu nie widziałam, żeby piłą z miski ale już parę razy widziałam jak doiła kran

mój kiciuś za to uwielbia podgrzewaną podłogę w łazience. odbija się łapkami od ścian i się turla po podłodze i baaaardzo głośno mruczy

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
3cm? chyba 30 raczej u mnie osiedlowa uliczka wygladała jak ta z 1 zdjęcia: http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1637555...wiadomosc.html

A kociaki pierwsza klasa Szkoda że tż ma uczulenie na koty bo mnie do nich bardzo przekonałyście
oż matko, prawie jak u nas

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 11:00   #2618
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

No nie no ja mowie o samym lodzie.. pal licho ś+nieg... bo machnąć miotłą i po śniegu (przynajmniej u mnie)ale ten lód.. czułam się jak nie wiem.. dobrze, że od drzwi łatwo poszła rysa .. poprowadziłam ja na okno i jakoś mi poszło... włączyłam grzanie na szyby na maxa i zeszło mi co prawda pół godziny... ale wydostałam samochod spod czapy

Co do kota to wiesz.. w zasadzie zawsze mozesz powiedziec TZ zeby poszedl do alergologa po tabletki .. Są chyba jakieś takie leki..że bierzesz pigułke i spotkanie z kocią niestraszne ... a takich alergii to nie da się tak wyleczyć całkowicie - tylko zachowawczo??
Stary 2010-01-11, 11:02   #2619
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
mialam napisac, zeby sie nie przejmowac wystrojem sali, bo to niewazne, a wlasnie mi sie przypomnialo, ze przy wyborze sali nie chcialam jednej, bo miala dekoracje w kolorze... fuksji
Ja wreczam w kopercie

Ja gratuluje najbardziej tego kibelka

Monika jeszcze tu nie byla, moze na miodowy pojechali

My mamy smirnoffa, za dlugo debatowalismy nad wodka i w koncu moja mama nie mowiac nic nikomu pojechala i kupila. I bardzo dobrze, bo kolejna rzecz z glowy Ta asysta ze strazy to super wyglada, bo juz kiedys widzialam taki slub

Prawda jest taka, ze nie dogodzisz. Ja to mysle, ze te wszystkie przesady to wymyslila jakas tesciowa, ktora chciala mlodym po swojemu zrobic wesele
Jak bedzie sprawa w sadzie, to mozecie to podac jako powody rozpadu malzenstwa:cojest :
ja też, ale tylko na kasecie czyjejśtam z wesela, ale efekt jest rewelacyjny i mam nadzieję że u nas też fajnie to będzie wyglądało

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-11, 11:05   #2620
monikadavvida
Raczkowanie

GG do monikadavvida

dziewczyny dodaję kilka zdjęć ze ślubu na zdjęcia od fotografa jeszcze muszę troszkę poczekać...
monikadavvida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 11:10   #2621
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też, ale tylko na kasecie czyjejśtam z wesela, ale efekt jest rewelacyjny i mam nadzieję że u nas też fajnie to będzie wyglądało
A w kosciele tez beda strazacy przed wami maszerowac?
Cytat:
Napisane przez monikadavvida Pokaż wiadomość
dziewczyny dodaję kilka zdjęć ze ślubu na zdjęcia od fotografa jeszcze muszę troszkę poczekać...
Wow! Kochana, jak ty slicznie wygladaszI te zdjecia z choinka i ze sniegiem, teraz to zaluje, ze nie mam zimowego slubu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 11:10   #2622
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
śliczne Bardzo ładnie wyglądałaś
Stary 2010-01-11, 11:11   #2623
woda sodowa
Wtajemniczenie

Monika napisz nam jak wypadl ten dzien, no zdaj relacje, please
Stary 2010-01-11, 11:12   #2624
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Wygladalas bajecznie Ciaza Ci sluzy! Ktory to byl miesiac? W ogole nie widac brzuszka

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 11:13   #2625
monikadavvida
Raczkowanie

GG do monikadavvida

dziękuję
jak dostanę zdjęcia od fotografa to wstawię kilka z sesji plenerowej - w śniegu
Stary 2010-01-11, 11:14   #2626
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
pomijając fakt, że zdjęcia same z siebie ładne - bo my jesteśmy ładne więc nasze zdjęcia muszą być ładne
this calls for a celebration
pierwsze PM-kowe fotki na naszym wątku.. pierwsza żonka odhaczona ale haczyk będzie mały bo jest bez relacji

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-01-11 o 11:16
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 11:15   #2627
mariiasia
Zadomowienie

monika super zdjęcia, a już się nie mogłam doczekać! ślicznie wyglądałaś!klaski :
i przyłączam się do prośby o relację

woda nie pomyślałam o tym, żeby przed nami szli w kościele, ale aż mnie dreszczyk przeszedł, więc pomyślę intensywnie albo jakiś szpaler? tżcik na pewno byłby wzruszony

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-11, 11:17   #2628
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję
jak dostanę zdjęcia od fotografa to wstawię kilka z sesji plenerowej - w śniegu
Na pewno będą bajeczne.
Stary 2010-01-11, 11:19   #2629
monikadavvida
Raczkowanie

GG do monikadavvida

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Wygladalas bajecznie Ciaza Ci sluzy! Ktory to byl miesiac? W ogole nie widac brzuszka
to początek 6. już miesiąca ale żeby był taki efekt musiałam wziąć większą halkę pod suknię...

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Monika napisz nam jak wypadl ten dzien, no zdaj relacje, please
ten dzień wypadł wspaniale! było sporo stresu - szczególnie jak usłyszałam u siebie na klatce akordeon ale mama zakupiła mi środek uspokajający i poszło jak po maśle najgorsze było błogosławieństwo... moja mama się rozkleiła i ja siłą woli również. w kościele było już ok później tylko pierwszy taniec i zabawa do rana mieliśmy karaoke, od ręki drukowane zdjęcia z podziękowaniami dla gości. wszystko wypadło lepiej niż się spodziewałam!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 11:22   #2630
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
no nareszcie sie pokazalas wygladasz slicznie a ta kokardka na tej sukni wyglada cudnie
juz nie moge sie doczekac zdjec z pleneru na pewno sa piekne
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 11:24   #2631
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
to początek 6. już miesiąca ale żeby był taki efekt musiałam wziąć większą halkę pod suknię...

ten dzień wypadł wspaniale! było sporo stresu - szczególnie jak usłyszałam u siebie na klatce akordeon ale mama zakupiła mi środek uspokajający i poszło jak po maśle najgorsze było błogosławieństwo... moja mama się rozkleiła i ja siłą woli również. w kościele było już ok później tylko pierwszy taniec i zabawa do rana mieliśmy karaoke, od ręki drukowane zdjęcia z podziękowaniami dla gości. wszystko wypadło lepiej niż się spodziewałam!
Niezle! Dobrze wiedziec z ta halka

Super ze sie wszystko udalo, skoro pierwsza PMka miala tak udany slub i wesele to znaczy ze taki bedzie caly nasz rok

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 11:25   #2632
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
ale slicznie wygladalas

jeszcze raz wszystkiego co najlepsze

a zdjcia w sniegu to cos co kocham i gdybym miala pewność ze danej zimy bedzie duzo śniegu to bym sie od razu zdecydowala na ślub, ale u nas niestety pogody sie nie przewidzi i chyba ze 2 lata temu moja kolezanka brala w styczniu slub, mroz jak cholera a sniegu ani grama

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 11:25   #2633
madmuazelle
BAN stały

Moniko,gratualcje raz jeszcze i najlepszego na nowej drodze życia.Wasze zdrowie Super zdjęcia,pięknie wyglądasz/łaś.
Stary 2010-01-11, 11:26   #2634
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
nie wierzę!!! stało się!!! pierwsze zdjęcia ze ślubu panny młodej 2010 na wątku!!! super!!!!!!!!!! jeszcze raz gratulacje
Cytat:
ale mama zakupiła mi środek uspokajający i poszło jak po maśle
zdradź mi jak sie nazywa ten środek uspokajający bo ja też planuje jakiś zakup przed ślubem
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 11:29   #2635
Aaś
Zakorzenienie

Oooo... o wilku mowa!

GRATULACJE!! ślicznie wyglądałaś i czekamy na kolejne zdjęcia
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 11:30   #2636
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
ooo proszę ale wypas się szykuje a my dalej nie wiemy czy chcemy jechać swoim autem czy czyimś. kurczę mamy taki sentyment do naszego autka i marzy nam się za kilka lat obejrzeć sobie płytę z wesela z naszą ukochaną furą ale rodzina marudzi strasznie że nie jedzie się swoim autem do ślubu i jakieś dziwne sprawy ogólnie nie wiem o co chodzi ale katują łeb... i jak tu dogodzić wszystkim nie chce mi się już słuchać tych durnot czasem o przesądach i innych kretynizmach.. kto to w ogóle wymyślił
To jakaś bzdura jak dla mnie, jedziemy swoim autkiem I nikt nie mówi, że źle, wręcz przeciwnie, zachwyceni, że pojedziemy Mercedesem hehehehe

Cytat:
widziałam fotkę tego strażackiego na necie gdzieś, podoba mi się zaraz poszukam i wkleję tu
a dlaczego własnym nie wolno do ślubu? przecież tak czy siak twój tż nie będzie kierowcą, prawda? więc nie rozumiem a jakie macie autko??
A u nas - TŻ będzie kierowcą ....i ja też , ale krótko

monikadavvida - prześlicznie wyglądałaś, suknia śliczna
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
w ciąży? w zyciu bym nie powiedziała, to naprawdę przecudnie wyglądałaś!!

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-01-11 o 11:32
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 11:33   #2637
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
No co Ty W ogóle nie widać Ale suknia mozna dobrze zamaskować- u mojej siostry też nie było za bardzo widać-ślub tez miała w okolicy 6 miesiąc)a 2 tygodnie po slubie dostała brzuszek
Stary 2010-01-11, 11:38   #2638
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
To jakaś bzdura jak dla mnie, jedziemy swoim autkiem I nikt nie mówi, że źle, wręcz przeciwnie, zachwyceni, że pojedziemy Mercedesem hehehehe

A u nas - TŻ będzie kierowcą ....i ja też , ale krótko

monikadavvida - prześlicznie wyglądałaś, suknia śliczna

w ciąży? w zyciu bym nie powiedziała, to naprawdę przecudnie wyglądałaś!!
a to nie chcecie mieć kierowcy? bo to chyba wygodniejsza opcja?

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-11, 11:38   #2639
woda sodowa
Wtajemniczenie

Ja kompletnie zapomniala, ze Monika w ciazy jest, a na zdjeciach kompletnie nie widac!
Cytat:
pomijając fakt, że zdjęcia same z siebie ładne - bo my jesteśmy ładne więc nasze zdjęcia muszą być ładne
this calls for a celebration
pierwsze PM-kowe fotki na naszym wątku.. pierwsza żonka odhaczona ale haczyk będzie mały bo jest bez relacji
Przez chwilke pomyslalam, ze jestes baba wredna, bo przeczytalam: bez rewelacjiZwracam honor
Cytat:
woda nie pomyślałam o tym, żeby przed nami szli w kościele, ale aż mnie dreszczyk przeszedł, więc pomyślę intensywnie albo jakiś szpaler? tżcik na pewno byłby wzruszony
To jest moim zdaniem najlepsze jak oni tym swoim krokiem maszeruja przez kosciol w rownych rzadkach
Stary 2010-01-11, 11:42   #2640
monikadavvida
Raczkowanie

GG do monikadavvida

pomyślałam, że wstawię jeszcze zdjęcia bukietów były tak piękne, że goście przychodzili i robili zdjęcia samym bukietom nawet

Edytowane przez monikadavvida
Czas edycji: 2010-01-11 o 11:47
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości