|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
akuratCytat:
![]() Cytat:
|
|
#2552 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Samołszyn zaproszenia cacy, dostałam kiedyś takie bardzo intensywne fioletowe i mi się bardzo podobały, bo były takie inne niż wszystkie, wiec na barbie myślę, że nie wyjdziesz
śmiało możecie zamawiać i tort tez, normalnie zjadłabym go tu i teraz, nie zważając na porę, uwielbiam wszystko co ma czekoladę tylko szkoda by mi było go kroić taki ładny byliśmy na Ciachu, inteligentny bardzo nie jest, ale wg mnie można śmiało obejrzeć, taki dla odstresowania super, pośmialiśmy się no i brawo dla Małaszyńskiego jako Karolek był przesłodki ![]() za tydzień Avatar, bo chyba już wszyscy obejrzeli tylko nie my Tancia masz ode mnie a właśnie Can`t bo wcześniej chyba zapomniałam powiedzieć, podobają mi się te obrączki... choć sama wole żółte złoto, to te maja coś fajnego w sobie Woda sodowa Twój synuś wymiata
|
#2553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sa bardzo ładne, właśnie pasuja te motylki, tz zwrócił na nie uwagę, że sa ciekawe To zlote obramowanie ładnie sie mieni, gdyby były fioletowe sama bym rozwazała Ale cos mnie ciągnie do niebezpiecznym kolorków W ogole bardzo dobrej jakości sa te zaproszenia i cena wg mnie całkiem rozsądna ![]() Konwalijki to mnie nie przemawiają tak jak motylki ![]() Te z fuksja ciekawe, ale tez perłowe?JEśłi perłowe to moga fajnie wyglądać na żwyo ![]() Cytat:
Gdybyśmy dzis nie znaleźlii tych pink to cos takiego bysmy zamówili pewnie
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale po pierwsze miały być bez tej wstążki pierwotnie a po drugie i tak mi się nic nie podbało co oglądałam i znalzłam fajny papier, bo on sie mieni lekko złotawo więc i prosto i z pazurkiem ale w sumie zaproszenia mało istotne
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja sobie odpuszczę Ciacho i wybierzemy się na Parnasusa i jak nam życie pozwoli na Nine Ciacho pewnie zaraz na dvd wyjdzie za 12,99 zł:![]() Dobra powoli uciekam Jutro mam dwa interview
|
|
#2557 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
Byliśmy na targach ślubnych (nie lubię tłumów To pierwszy taki lajtowy dzień poza domem od tygodni ![]() Cytat:
Człowiek szybko się do tego przyzwyczaja, a atmosfera jaką daje obecność kotów, ich przywiązanie, okazywanie człowiekowi miłości Dwie kotki mamy nasze osobiste i dwa koty, które mieszkają u nas czekając, aż znajdzie się ktoś godny, by je adoptować czyli 4 sztuki na chwilę obecną w kawalerce.Wrzucam zdjęcia futer kolejno: Tosia, Selecta, Senea i LargoCytat:
![]() Ja w tym tygodniu planuję podjechać do Rzeszowa na drugą przymiarkę sukni ![]() Cytat:
Cytat:
Dziś na targach podpytałam odpowiednich ludzi o naukę pierwszego tańca, ale jakoś mnie zniechęcili i to nie tylko ceną (ok400-500zł) ![]() A o torebkę pytam, bo jakoś nie chciałabym ciągle męczyć o coś świadkowej ![]() Zresztą pewnie jakieś swoje rzeczy będzie miała, a z kolei do naszego pokoju to byłaby wyprawa (jak znam siebie to o korzystaniu z WC zapomnę), więc rozkminiam czy by nie kupić jakiejś niedrogiej torebeczki żeby była przy naszym stoliku z zawartością typu: chusteczki, 2KC ![]() Cytat:
A tort też zwrócił moją uwagę na targach ![]() My raczej nie będziemy mieli jakiegoś powalającego wizualnie, bo jednak ślub i przyjęcie w małej mieścinie mamy, to i wszystko takie bardziej małomiasteczkowe będzie ![]() Podobnie bukiet będę zamawiać na miejscu. A dodatkowo na wszystko muszę ostrożnie patrzeć, bo finansowo nie możemy szaleć
Edytowane przez toskaKrk Czas edycji: 2010-01-10 o 22:41 |
|||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 |
|
Rozeznanie
|
chilanes taka chce zamówić
![]() Samoa a ja o butka tez myslałam w takim odcieniu
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#2561 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesteśmy z Tż-tem z Tarnobrzega i tam bierzemy ślub, choć na codzień mieszkamy w Krakowie
![]() A suknię kupiłam w salonie Lisa Ferrera w Rzeszowie
|
#2562 |
|
Adwokat diabła
|
Chil, dlaczego mdleje? To była moja reakcja, szok jak nic!
Jazz, jak tam kitki ![]() Dziewczynki! w każdym bądź razie, za Wami też będę tęsknić!
|
|
#2563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten ostatni jak ładnie zapozował![]() Co to nauki tańca my rozmawialismy z dziewczynami z Pasji i indywidualne lekcje kosztuja stówkę i powiedziały, że 3 godzinki z reguły wystarczą na nauczenie się kroków. My pójdziemy na kurs dla początkujących, chcoiaz nie mam pojęcia kiedy znajdziemy na to czas A później dokupimy najwyżej 2-3 indywidualne. Aha a kurs weźmiemy w ramach akrty benefit(za mnei 150 zł miesięcznie i te wszystkie fitnessy, baseny i taniec będa w cenie, więc się opłaca)Ciesze się, że zaproszenia się podobają ![]() A co do tortu jest o stówke droższy od zwykłego Ale jeśłi nie wexmiemy tego to wezmiemy zwykły biały kwadratowy bez cudów, ten tylko nas zauroczył![]() Nie wiem tylko czy ta cena 18 zł za osobe z tortem, ciastami na stół i paczkami jest ok, ale chyba tak, jak myślicie????????? Cytat:
Chyba takie pinki do mojego fioletowego bukieu by pasowaly Tylko musze znaleźc takie, żeby sie z suknia nie żarły![]() Uciekam, dobranoc
|
|
#2564 |
|
Rozeznanie
|
Samoa ja mam chyba z tiulu czy czegoś takiego(nie znam się)
|
#2565 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc po weekendzie
![]() Cytat:
![]() ja tez nie wiem jak sie nazywaja deski na dole sciany Cytat:
![]() Cytat:
salatka owocowa tez atrakcja wielka by nie byla, bo owoce beda staly na stole.Cytat:
mi takie 6mm palucha przytlacza i wyglada jak balast wszystko co trzeba bedzie mi mama abo swiadkowa trzymac w swojej torebce ![]() Cytat:
![]() ja powiem tak: film piekny no ale ogolnie polecam. grunt to nie wymagac zbyt wiele od fabuly ![]() moze z czasem efekty 3D takze w filmach fabularnych zaczna robic lepsze ![]() najchetniej poszlabym na ten film do 5D ![]() Cytat:
z reszta na naszej stronie tez jest sliczny jest Cytat:
no ale coz poradzic jak czasu brak, a i filmy w wiekszosci malo powalajace. troche szkoda mi czasu na chodzenie na kiepskie filmy. chcielismy isc na Parnassusa, ale naczytalam sie, ze nic specjalnego, a wrecz meczacy i teraz juz sama nie wiem ![]() z reszta praktycznie za darmo mam tez baseny, aqua aerobic, sauny, kursy tanca, joge, groty solne itp. i co?? i chcialoby sie na to wszystko chodzic, a czasu nie ma w ten weekend troche sobie pokorzystalismy i bylo super Cytat:
sliczne sa ![]() strasznie przyjemny mialam weekend i TZ mnie dzis nauczyl pionowo schodzic pod wode i plywac przy dnie ![]() przyda sie do nurkowania![]() jutro powrot do rzeczywistosci i dalsza radosna tworczosc pisarska a w piatek ide mierzyc suknie na pierwszy odstrzal ida Madonny, bo tam mam najwiecej do mierzenia z mojej listy typowanych modeli calkiem pokazna mi wyszla ![]() haha TZ mi wyslal linka http://wp.tv/i,Strefa-Fan-modyfikacj...l?ticaid=69708to gosc ktory niedawno przekluwal mi uszy interesujacy osobnik Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-01-10 o 23:43 |
||||||||
|
|
|
#2566 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Toska, słodziutkie te Twoje kociaki!Też bym chciała mieć kotki, ale to dopiero jak będziemy mieszkać w swoim domku. No ale kotki nie byłyby w domu...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2567 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
) Tort bedzie super-smaczny, ja mam czekoladowo-smietanowy z truskawkami Co do zaproszen, to wzor mi sie podoba, kolor jest bardzo odwazny, ale pasuje ci do calej koncepcji kolorystycznej, wiec spoko. Ja zaproszeniami sobie w ogole glowy nie zawracalam, tylko kupilam pierwsze, ktore nam sie spodobaly i byly w dobrej cenie.Cytat:
Cytat:
Z pewnoscia niebawem bedzie ich mnostwo Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Ja sie dzisiaj rano dowiedzialam Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2568 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczescie moja lazienka jest w stanie pomiescic wanne i inne sprzety lazienkowe. i w mieszkaniu do ktorego wprowadzamy sie po slubie tez jest wanna uff ![]() tak sobie mysle, ze super, ze to mieszkanie jest full wyposazone. bede mogla spokojnie wybierac i systematyczne zaopatrywac sie w swoje wlasne rzeczy ![]() Cytat:
Cytat:
ja tego akurat na zywo nie widzialam, bo jak mi przekluwal uszy to mial dlugi rekaw ogolnie gosc byl mega mily i sympatyczny i niech sobie robi ze swoim cialem co chce, ale te teflony i np. ten jezyk to fuuuj
|
|||
|
|
|
#2569 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Po weekendzie padam na twarz szkoła + pogoda umie zrobić swoje ale najmilsza część weekendu była wczoraj wieczorkiem - spacerek z TŻ było cudoooo mmmmm uwielbiam taki relaks ![]() no i znów cały tydzień
|
#2570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z bukietu w kolorze fuksji i tak nie zrezygnuję ![]() Cytat:
Muszę się teraz streszczać, bo na pociąg nie zdążę. TŻcik mnie uprzedził, że nas kompletnie zasypało, więc muszę sobie dać więcej czasu niż zwykle na drogę na dworzec. Z moimi małymi stópkami ciężko się przedostać przez zaspy |
|||
|
|
|
#2571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo fajne! skąd masz te aplikacje? ![]() Cytat:
|
|
#2572 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ale rozpisałyście się przez weekend Muszę nadrobić co naskrobałyście Ja w szkole byłam i dotarcie do niej i powrót do domu to była wyższa szkoła jazdy No ale udało się I wczoraj o 20 padłam i spałam do rana Szok A dzisiaj pierwszy dzień po urlopie w pracy. Oj cieżko było wstać
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę do domu
Pominę już to poranne przedzieranie się przez zasypane, nieodśnieżone ulice W sobotę byliśmy na tym Avatarze, całkiem, całkiem filmik, chociaż ja nie lubię science fiction. Wracając mijaliśmy 1 (podkreślam Jeden) spych w ciągu całego weekendu, który oczywiście jechał, ale śniegu nie zgarniał
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-11 o 08:50 |
|
|
|
#2574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O tak zasypane ulice to koszmar. Wczoraj nie mogłam miejsca parkingowego znaleźć, bo wszytsko zasypane. Zaparkowałam w mało zasypanym miejscu ale snieg padał cały dzien i mi autko zasypoało. Już myślałam, ze nie wyjadę z zaspy, no ale po kilku próbach i mojej determinacji(aż było czuć zapach palonych opon )udało się No ale w razie czego ktoś by mnie musiał wypchnąć A ludzie bardzo mili są, bo sami się pytali czy nie pomóc Ale na szczęście sie udało Następnym razem jak będzie taki śnieg to brat mnie będzie musiał na pociąg zawieżć.A o spychaczach to sie nie wypowiadam. Po prostu nawet główne ulice nie były odśnieżone-tzn. spychacze widać, ale za mało ich jest, a u nas dużo pada i nie nadążają po prostu
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
obca7 nie mam możliwości iść na L4, bo stracę premię, a to dużo przy moich zarobkach, musiałabym brać urlop, ale nie chcę tracić wolnego, przyda się w okolicach ślubu
|
#2576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety tak to już u nas jest Nawet na chorobowe nie można iść I rozumiem Cię doskonale. U mojego tzta tez tak jest![]() To kuruj się kochana różnymi sposobami Na gardło sa takie fajne tabletki tylko nie pamiętam jak się nazywają. Jak się dowiem to Ci napiszę. Mi pomogły jak już nawet te zapisane od lekarza nic nie dały
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2010-01-11 o 09:30 |
|
|
|
|
#2577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wstążka i kokardka własnej roboty naklejone a w środku wydrukowane hm chyba znalazłam na str microsoftu, mają darmowe pliczki
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
tak??? ooo to lecę zobaczyć, bos zukaąłm czegoś podobnego do ozdoby, ale nie znalazłam
![]() obca dziękuję staram się nie poddawać i walczę dzielnie arsenał tabletkowo-chusteczkowy w natarciu!
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna.... U mnie droga do pracy wyglądała następująco: dodreptanie do przystanku, oczekiwanie 15 min na cokolwiek, przed moim przystankiem tramwaj stanął bo się okazało że był wypadek i wszystko stoi, motorniczy otwiera drzwi - śniegu po kolana - radźcie sobie sami Jeden facet odważny się znalazł na przetarcie szlaku i cały tramwaj gęsiego za nimLain ja jak tylko gościa zobaczyłam to wymiękłam... |
|
|
|
|
#2580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

A co myslisz o takim kolorze?To taki ostry róż, ale wyglada ciekawie i fajnie sie mieni
W środku jest perłowo-złota kartka, na której jest napisana treśc zaproszenia. Im dłużej o nich myślę tym bardziej mi się podobają, ale jakoś tak sie boję, bo wszyscy daja zaproszenia w brązach, złocie, bordo czy kremie a my wyskoczymy z różem...chociaż papier jest dobrej jakości i to nie taki szit
Gdybym dostała takie zaproszeni uznałabym, że jest cudne, ale nie wiem co powiedza goscie w liczbie 120 czy tam 130 juz sama nie wiem
Gdyby była przestronna tez chętnie chciałabym wannę
tzn tak przód jest "Zaproszenie na ślub", a z tyłu tekst o pieniazkach, tyle, ze źle wydrukowany i jak otwiera sie zaproszenie, to tekst o kasie jest do góry nogami 

tylko szkoda by mi było go kroić taki ładny 

Z bukietu w kolorze fuksji i tak nie zrezygnuję

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)