|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
[QUOTE=slimaczek19;1638817 2]
Cytat:
Tańsze-poprawiłam już ![]() Wydaje mi się,że pudełeczka fajniejsze,bardziej eleganckie. A chcecie je dawac przy nakryciach? Ja jeszcze myśle o Aniołkach gipsowych,ale na All za takie porzadne płaci się 5-6 zł za 6 sztuk,ja potrzebuję 140-150. To chyba kupię formę do odlewania,gips modelowy i sama zrobię (koszt formy to 20 zł).
![]() |
#2522 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas z transportem to będzie tak że autobus zabierze część rodziny z domu chyba albo poprosimy zeby do kosciola jakos przyjecali, a po kościele autobusem pojedziemy do sali, po 12 mamy do dyspozycji bus z sali wiec jakby ktos chcial wczesniej wrocic to nie bedzie problemu, a tak ok 3 bedzie autobus dla reszty... wysadzi ich w umowionych miejscach i juz ![]() ![]() ![]() ja jak bylam u znajomej to nie przejmowala sie jak dojade, a innym razem po kosciele byl bus... z niemiec mam rodzine ale nawet nie mysle zeby im placic transport... i tak przyjezdzaja na urlop... jak dla kogos dojazd to problem to trudno ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-01-11 o 11:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2525 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiście pudełka są bardziej eleganckie.
Będą stać przy nakryciach od początku wesela. Dowiążemy wstążeczkę i do jednego z końców powiążemy karteczkę składaną. Z wierzchu będzie nazwisko gościa (funkcja winietki) a po otwarciu podziękowania za przybycie z opisem co symbolizują migdały ![]() Chciałam wcześniej winietki robić kremowe, ale skoro pudełka białe to karteczki też muszą być białe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
mi sie aniołki z dziećmi kojarzą, więc jakbyśmy dali takie na stoliki pewnie były by pytania o potomstwo
![]()
#2527 |
Raczkowanie
|
Kociak85 my znowu unikamy karczm i zajazdów
![]() Co do transportu, u nas trzeba bedzie dojechac 20km z koscioła na salę i nie wyobrażam sobie, żeby nie było transportu specjalnie dla gości. Jak dojechałby starsze ciocie, babcie, które są spoza Wrocławia, a ich mężowie na pewno nie nadają się już na kierowców? Niestety pewne rzeczy czasami trzeba brać pod uwagę. My wynajmujemy autobus. Co do noclegów - mamy 2 awaryjne pokoje (dla tych którzy by się zle poczuli i małych dzieci), babcie pewnie będą u nas, a reszta gości jesli chce, może sobie wykupic pokój - na szczęście nie są wcale takie drogie. A oprócz tego w nocy bus bedzie wracał jakąs ustaloną trasą tak żeby ludziemieli w miarę blisko. Nie wiem jeszcze tylko co zrobimy z poprawinami. Edytowane przez RNG Czas edycji: 2010-01-11 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle ze moze byc kremowa a wstazka zlota ![]()
![]() |
#2529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ile kosztują migdały we Włoszech? Ciekawa jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też będę przyczepiać karteczkę z jakimiś podziękowaniami.Imion i nazwisk nie,bo planuję plany stołów (będą okrągłe i wteyd niebzyt mi się widzą winietki). Co do ANiołków to nie mam tkaich skojarzeń,ale TŻ chciał,żebyśmy dawali autka ![]()
![]() |
#2531 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nic, zobacze jak przyjdą pudełka jaki odcień bieli mają ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
Autka ![]() Aniołki to aniołki, my będziemy mieć dwa śpiące na skrzydłach na stole przed nami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
Autka symbolizują hobby T Ża
![]() ![]() A ja o dekroacjach jeszcze nie myślałam.Pomyślałam tylko jaką chcę kolorystykę,że ma być przewaga kwiatów i zero balonów. A od reszty będzie dekorator.
#2533 |
Zakorzenienie
|
nie zauważyłam że podałaś cenę za 6 szt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() dobra i zla wiaodmosc...zla to test-z 21 pytan mam popranwie 5 ![]() ![]() ![]() bambusiek fajnie,ze juz jestes ![]() ![]() ![]() dotta z transportem to u nas tradycja juz,ze w obrebie miasta bedzie bus rozwoil gosci,a ci co dalej mieskzaja to maja hotel. a jutro sadny dzien-dowiem sie, zy moge pisac i jesli moge to o 18 test.caly dzien na uczelni ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- T'ai jakbys byla tak mila to podeslij mi te badnaia-watroby to ja nigdy nie robilam!i ilemniej wiecej to kosztuje jak mozesz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aaa zdjecie pokaze jak zeskanuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dukan na serio ma fajne i smaczne (!) te przepisy ![]() ![]() ![]() ![]() transport - my dla dojezdnych, pewnie dla rodzinki P, bo oni sa znad morza wynajmniemy jakis busik ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do targow-to kicha ![]() ![]() slimaczek a nie boisz sie, ze pudełeczka ci zżółkną do Twojego ślubu?? bo ja myslalam ostatnio nad zakupem pudełeczek, ale boję się, że mi z bieli zostanie żółć ![]() -------------- wrocilam wlasnie z warszawy, bylam tate odwiezc na lotnisko, bo do usa leci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w ogole dzisiaj jakos kiepskawo sie rano czulam. glowa mnie bolalo, krecilo mi sie w niej i mdlilo...ehhhh mam nadzieje, ze to od niewyspania, bo dzisiaj niewiele spalam, bo wstalam o 4 i o 5 juz bylismy w trasie do wawki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- zabieram sie za sprzątanko i robie łazanki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
zaraz zacznę podejrzewać że tylko ja nie mam znajomości transportowych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ehhh nei chce mi sie wychodzic nigdzie juz...ide sie przespac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
aja wlasnie chce sale, w ktorej bedzie duzo miejsc do spania
![]() ![]() mysle,ze ok.20 osob bedzie spac w hotelu.a w domu u nas hmmm...nie wiem jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
a był ktoś na "Ciachu"?? na weekendzie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a noclegi rozwiazemy (chyba ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Konto usunięte
|
cześć! przez cały tydzień nie miałam czasu pisać bo mam strasznie dużo nauki np. w czwartek mam 4 egzaminy w środę 3 :/
widzę że sporo nowych PMek jest witam ![]() u nas nie wynajmujemy ani autobusu ani żadnych pokoi bo wszyscy goście są z okolic a Ci co trochę dalej to u rodzin będą nocować. Wiecie co właśnie tak dziś myślałam to już za rok będziemy jeździć zaproszenia rozwozić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Raczkowanie
|
dottta z doświadczenia (będąc juz na paru weselach) wiem, ze taki 1-2 pokoje zapasowe bardzo się przydają - a to dzieci, a to starsze osoby zle sie poczują, lub są juz po prostu bardzo zmęczone, a jeszcze nie odwozi ich bus, a to ktos przesadzi z alkoholem i lepiej, zeby sie połozyl choc na chwilę. Czasami potrzeba odrobiny wytchnienia, kiedy jest juz pozno. Nie spotkalam sie z sytuacja, zeby taki pokoj nie zostal wykorzystany. W koncu lepiej jest pojsc tam, chwile odsapnąć, a potem wrocic na sale, niz wracac od razu do domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Karolinusienka ja sie nie boję,że żżółkną,bo mam ecru
![]() ![]() Dotta to macie nieciekawych znajomych. U Nas sąsiedzi jak się dowiedzieli o weselu,to sami zgłosili chęć rozwożenia gości busami Teścia. Takich mamy znajomych ![]() Pewnie chcą się pobawic na Naszym weselu (bez picia,ale tak też się da ![]()
#2549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-11 o 12:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
dotta a to zalezy chyba od rozdziny i znajomych
![]() ![]() karolinusienka tak mi sie wydaje przynajmniej,ze rodzice beda tez w hotelu...u sis byli;p zeby dopilnowac wszytkiego od rana, opitolic/pochwalic kelenerow itd. ![]() RNG u nas jak byly sluby to tez zawsz ejeden pokoj byl dodatkowy ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- butterfly u nas tez bedzie wujek rozwozil do domow ![]() ![]() ![]() a co do godzin...tez bym wolala tego busa na 1-2 godziny tylko wynajac,ale kurcze...rok temu mam sie poklocila z tata i za taxi 40 zl (15km) bo bus byl o 6 a ona wyszla o 3.tzn my z TŻ razem z nia i przy okazji M. sie wkurzyl,ze ja zawsze za mama jestem...;p dzizes dzis mam kolede! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.