|
|
#31 | ||||
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Fergie wymienia: kolorówka(meteoryty), minerały, pielęgnacja(filtry), PERFUMY..
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje![]() Cytat:
bardzo chétnie-bo tego szukam odpowiadalo by Ci 30ml estee? |
||||
|
|
|
|
#33 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fergie wymienia: kolorówka(meteoryty), minerały, pielęgnacja(filtry), PERFUMY..
niestety nic
dziekuje.Cytat:
Cytat:
Moglabym dac Ci za ta paletke pare sampli kremow, polowe rozswietlaczy mineralnych(wet sand i beige), polowe rozy(nawet moj ukochany Pink Ribbon rozdziele Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Hydrolat z kocanki pochodzi z Naturalisa 95/100ml wazny 04/2011
HA roslinny tez z Naturalisa, domieszalam do niego maloczasteczkowy HA wazny 15/11/2011 Tonik BHA moge zrobic, mam wszystkie skladniki. Moge Ci je tez przeslac, to sama sobie umieszasz
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
meteoryty Guerlain(odsypka)-limitowana seria Butterfly Pearls oraz klasyczne Mythic. Originalne, kupione w Debenhams. cos za?zapraszam do obydwu watkow
|
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(bha jest dobry dla naczynkowcow czy pha..?)w Twoim watku wyczytalam ze potrzebujesz tez: -miceli(mam maly micel Avene i LRP, wkleje pozniej zdjecia) -filtrow - wiekszosc Avene, mleczko Klorane, Boots Soltan(gdyby ktoras z was miala dostep do sieci Boots i mogla mi go zakupic przy okazji wymiany, bylabym bardzo wdzieczna, wplaty moge dokonac jeszcze przed zakupem)(mam dostep do Bootsa i TBS, jesli chcesz moge cos Ci kupic i dolaczyc do wymianki) -mam jeszcze dwa nieuzywane pedzle z Urban Decay(dorzuce tez zdjecia, wczoraj dopiero zalozylam watek nie uzywam bo.. maluje sie palcaminiestety nic narazie dziekujeCytat:
ale czytalam Twoj watek @szukam@-polecam effeclar k, LRP |
||
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
interesuje mnie podklad bourjois i ew. odsypka mythic
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo chętnie oddam Coco ale jest to podróbka i ma lekko obtłuczony flakon na spodzie a Twoje perfumki są oryginalne więc nie wiem czy Ci sie opłaca taka wymiana.
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() Cytat:
dziekuje w takim razie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
dianko-tym " *C.Dior Miss Dior Cherie EDP 100ml NOWY!(zdublowany prezent)
*C.Dior Addict EDP-mogę zrobić odlewkę,ale sporą *C.Dior Miss Dior Cherie EDP-mogę zrobić odlewkę,sporą" powaliłaś mnie na kolana ale bylabyś zainteresowana odsypką perełek za odlewkę perfum..?[/QUOTE] Szczerze byłabym na całe Meteorki plus Idylla za całą flaszkę Miss lub Adicta Jeśli nie,trudno rozumiem i chętnie odsypki(chociaż jedne w oryginalnym pudełeczku)plus odlewka Idylli za Odlewki z obydwu perfum napisz tylko jaka ilość odlewek Cię interesuje.PS.Piękne makijaże |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie,trudno rozumiem i chętnie odsypki(chociaż jedne w oryginalnym pudełeczku)plus odlewka Idylli za Odlewki z obydwu perfum napisz tylko jaka ilość odlewek Cię interesuje.PS.Piękne makijaże dziekuje ![]() ale ktore meteorki? Butterfly czy Mythic? |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ktore meteorki? Butterfly czy Mythic?[/QUOTE] mythic mam troszkę,ale tez chetna jestem,w ogóle te 3rzeczy mi sie podobają a jaka poj Idylli?
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odsypke Mythic moge wymienic na odsypke twoich meteorkow. Butterfly sa limitowane i nie moge juz ich niegdzie znalezc, a na ebayu nie kupuje-wiec Motyle ida na cos special ![]() Napisz co myslisz. Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-01-11 o 15:23 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,poczytałaś o tym moim kremie?
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- w ogóle zależy mi na wydaniu flaszki Miss,za coś extra i u Ciebie są fajne rzeczy
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko skoro masz naczynkowa skore, to nie polecam rozpuszczania BHA w etanolu http://www.zrobsobiekrem.pl/?bezalko...-alantoina,159 wszystkie skladniki moge Ci przeslac. Bylabym Ci ogromnie wdzieczna gdybys zakupila mi Soltana SPF 50+ W takim razie czekam na zdjecia ![]() Moze widzisz cos jeszcze w moim watku? z rzeczy do wymiany mialabym jeszcze dopiero co otwarta wode termalna Avene 150ml, cement termiczny Kerastase, olejek myjacy pomaranczowy z BU. Jakas lyzeczke miarowa tez moge dorzucic jak nie masz, bedzie Ci sie latwiej odmierzac skladniki
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, dam się pokroić za odsypkę meteorytów Mythic, a poza tym chciałabym jeszcze odlewkę Idylle.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
ja po meteorki
zajżyj do mojego wątku(mimo że zamknięty) po za mam korektor rozświetlający Kanebo sensai, jednak trudno będzie okreslić zużycie bo opakowanie nieprzezroczyste
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za meteoryty i/lub DKNY?
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ferguusson;16386605]ni
Przejrze jeszcze Twoj watek-choc najbardziej by mi na paletce zalezalo. (do kiedy jest wazna?) Moglabym dac Ci za ta paletke pare sampli kremow, polowe rozswietlaczy mineralnych(wet sand i beige), polowe rozy(nawet moj ukochany Pink Ribbon rozdziele Hejka Givenchy paleta Arty to sympatyczne cienie , kilka odcieni napigmentowanych kilka matowych, praktycznie nieużywane(3x) dają fajny look, ładnie komponują się ze sobą.. Na moim datecalkulatorze wychodzi Givenchy paleta Arty-produkcja date: 01.2007. Kurczę, chodzi o to,że najchętniej zamieniałambym je na 1 lub 2 kosmetyki. Konkretne ![]() Pink Robbon jest sliczny, miałam go., ale sypkich nie umiem uzywać...tak samo jak kulasy 01, 02 i o3 Wszystko poleciało w świat.Jaki masz pędzle ? Szykam dobrego do pudru sypkiego, a może jakieś cienie prasowane, róże/rozświetlacze? Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-11 o 20:41 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
jutro postaram się zeskanować i wrzucić zdj. cienia Armaniego (mam analoga i dlatego trochę to trwa)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#55 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
przepraszam was najmocniej za taki pozny odzew, mam strasznie duzo obowiazkow w pracy teraz, a jeszcze robilam rozbiorke perfum(i tylko po to sie zalogowalam wczoraj)..
Po kolei :Cytat:
ale bede robila rozbiorke coco, moze bedziesz chciala originalne.tak, i podziekuje za krem. Cytat:
motylki tylko na odsypke, za odspyke pryzm. Nie moge juz nigdzie znalezc motyli, a sa najpiekniejszymi perlami, stąd te limity. Nie chcesz pare mythic za pare pink.. ?Cytat:
pędzelek jest mały, do oczu, z tej paletki , nie uzywany. Swietny do mineralnych, ale raczej do kresek, dość cienki.Podaj mi dokladną listę co chcesz ode mnie(ile odsypki cieni, pol lyzeczki?) i ile ktorych perfum, a ja sobie wybiore w podobnym zakresie finansowym biochemii ![]() lyzeczkę taaak..gdzie kupiłas??Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie, dziekuje ![]() [QUOTE=tompola;16401311] Cytat:
rozswietlacz daje piekny efekt. mam pare makijazy w nim. Pedzle mam do mineralnych tylko, duzo, ale zadnego do wymiany bo uzywam ich.. moglabym Ci dac benefita za givenchy, dorzucic moze perfumy..? we flakoniku, ale nie pelne. YSL Elle( Cienie prasowane mam tylko i wylacznie z UD, ale nic na wymianke ![]() 2007 mowisz..? musze sprawdzic do kiedy wazna by byla.. Ale i tak bylabym chetna ![]() byl uzyty pol raza(czyli jedno oko ) szczoteczka umyta, bo zawsze myje.Daj znac ![]() Cytat:
dziekuje. czekam na zdjecia.. albo moze jakies z neta..? |
|||||||
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
za mythic jestem wybredna.. ale nie az tak jak za motyle
motylki tylko na odsypke, za odspyke pryzm. Nie moge juz nigdzie znalezc motyli, a sa najpiekniejszymi perlami, stąd te limity. Nie chcesz pare mythic za pare pink.. ?no,
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Chcialabym:
Odsypki z tych szesciu sampelkow sampelkow EDM, tak po pol lyzeczki Idylle, najlepiej 10ml, ale widze, ze masz duzo chetnych na nie, wiec 5ml tez mnie zadowoli ![]() Wspominalas cos o micelkach - ktore to sa konkretnie i jakie pojemnosci? zdjec nie potrzebuje, tylko nazwe produktu Na pedzelek urban decay tez bym byla chetna, gdybys mogla, to zrob zdjecie w wolnej chwili, moze byc tez z sieci jakies zdjecie jesli znajdziesz, chcialabym tylko orientacyjnie zobaczyc, jak to to wyglada ![]() Lyzeczki miarowe mam rozne, glownie kupowane w sklepach z polproduktami: ZSK, mazidla. W Ikei ostatnio tez widzialam taki caly zestaw lyzeczek miarowych, wprawdzie do kuchni, ale do odmierzania polproduktow tez sie nada Czasem 5ml sa tez dodawane do syropow albo uda sie wyprosic w aptece
Edytowane przez lorane Czas edycji: 2010-01-12 o 21:12 |
|
|
|
|
#59 | ||
|
Zakorzenienie
|
otwarty tylko raz, nieco ponad miesiac temu. sprawdzilam wczoraj i jest jak nowy.
(ja w sumie jeszcze nie wiem co chce od Ciebie )Cytat:
idylle za taka sama ilosc MCD ![]() Cytat:
) wiec wysle Ci w originalym op.Pedzelek dam Ci gratis i tak nie bede go uzywac, a do mnie jest troszke drozsza przesylka.idylle 5ml bedzie micele-sprawdzilam wczoraj-mam dostepny jeden z LRP, nieotwierany i jeden z Avene ale byl otwierany, wiec pewnie tylko LRP. Lyzeczki juz mi kolezanka z Pl sle, ale dziekuje cos jeszcze bys chciala ?
|
||
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ferguusson;16423311]
sypie roze tak samo jak w kamieniu. ja wole nawet sypkie bardziej, lepiej mi sie dozuje. bronzer/rozswietlacz jest swietny z benefita.. w sumie nie wiem czemu go wymieniam, bo lubie bardzo rozswietlacz daje piekny efekt. mam pare makijazy w nim. Pedzle mam do mineralnych tylko, duzo, ale zadnego do wymiany bo uzywam ich.. moglabym Ci dac benefita za givenchy, dorzucic moze perfumy..? we flakoniku, ale nie pelne. YSL Elle( Cienie prasowane mam tylko i wylacznie z UD, ale nic na wymianke ![]() 2007 mowisz..? musze sprawdzic do kiedy wazna by byla.. Ale i tak bylabym chetna ![]() Hej No dzięki za propozycje , kurczę...ale nie jestem jakoś przekonana do Benefita, woałabym bardziej różo/rozswietlacz..a YSL Elle ..po prostu nie znam, a wciemno już się wymieniałam i średnio mi to wyszło Ja nie mam zamiaru trzymac kurczowo palety Givenchy, ale tez musi mi coś wpaść w oko Tymczasem pozdrawiam![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

samples: LRP Effaclar M, LRP filtr 30 Anthelios AC

a jaka poj Idylli?

Wszystko poleciało w świat.