Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 14:15   #1441
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

[QUOTE=martus9191;16392281]No ja mam pewnego chłopaka na oku Ale zobaczy się co z tego wyjdzie:P Ja w klasie mam ponad 2 razy więcej chłopaków ale nastała moda na '13' więc sobie biorą panny z gimnazjum a na ich pomoc to nie warto liczyc

Słyszałam o tych "13" u mnie w klasie na 21 osób jest 14 chłopaków dwóch zaoferowało pomoc. Jeden zaproponował swojego kolegę którego znam z widzenia i się w nim podkochiwałam(wiecie taka platoniczna miłość) jeden chłopak przyprowadza studentkę, jeden siostrę. Jest u mnie taki chłopak który idzie na trzy studniówki po kolei z dwóch zaproszeń musiał zrezygnować bo na w tą sobotę u mnie w mieście aż trzy szkoły mają studniówki i z każdej jakaś laska zaprosiła Go ,ma chłopak powodzenie.
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:16   #1442
wiewioreczka
Wtajemniczenie

ja jeszcze też nie, ale liczę, że jak przyjdzie co do czego to wszystko się da

wiewioreczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:22   #1443
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SiemaszSkarbie Pokaż wiadomość
wiewioreczka właśnie się zastanawiałam jak można schować butelke w kozaki jakoś sobie tego wyobrazić nie moge
Ja też tego kompletnie nie ogarniam
Stary 2010-01-11, 14:23   #1444
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
martus9191 klasy macie ?? dziwne

wiewioreczka właśnie się zastanawiałam jak można schować butelke w kozaki jakoś sobie tego wyobrazić nie moge
Nom studniówka jest w szkole i na sali by się nie zmieściło 700 osób tak aby zostało trochę parkietu do tańczenia :P

A faktycznie dobre pytanie

[QUOTE=plesiunia;16392578]
Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
No ja mam pewnego chłopaka na oku Ale zobaczy się co z tego wyjdzie:P Ja w klasie mam ponad 2 razy więcej chłopaków ale nastała moda na '13' więc sobie biorą panny z gimnazjum a na ich pomoc to nie warto liczyc

Słyszałam o tych "13" u mnie w klasie na 21 osób jest 14 chłopaków dwóch zaoferowało pomoc. Jeden zaproponował swojego kolegę którego znam z widzenia i się w nim podkochiwałam(wiecie taka platoniczna miłość) jeden chłopak przyprowadza studentkę, jeden siostrę. Jest u mnie taki chłopak który idzie na trzy studniówki po kolei z dwóch zaproszeń musiał zrezygnować bo na w tą sobotę u mnie w mieście aż trzy szkoły mają studniówki i z każdej jakaś laska zaprosiła Go ,ma chłopak powodzenie.
E to nieźle by było jak by Ci się z tym chłopakiem udało iśc JA nie mówię że wszyscy biorą '13' ale Ci najgłośniejsi to na pewno A reszta to się dowiem w dniu studniówki, chociaż szczerze mówiąc paru chłopaków którzy zapraszają dziewczyny sobie po prostu nie wyobrażam

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:28   #1445
linuska_93
Przyczajenie

GG do linuska_93

cześć dziewczyny
dużo tu tego by wszystko czytać
ja ide na studniówke 16stycznia na całę szczęście tylko jako osoba towarzysząca..
mam juz sukienke (musze tylko odpowiedjni stanik znaleZc jeszcze), buty jako taka koncepcje fryzury...ale mimo to jakoś nie jestem spokojna... juz nie mowie o strachu przed polonezem bo jako osoba z innej szkoly nie biore udzialu w probach...
możecie ocenić moją sukienke (jest do kolan) i wizje uczesania...oraz jaka bizuterie zalozyc do tego i cos odnosnie delikatnego makijazu...
linuska_93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:29   #1446
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

[QUOTE=martus9191;16392784]Nom studniówka jest w szkole i na sali by się nie zmieściło 700 osób tak aby zostało trochę parkietu do tańczenia :P

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
E to nieźle by było jak by Ci się z tym chłopakiem udało iśc JA nie mówię że wszyscy biorą '13' ale Ci najgłośniejsi to na pewno A reszta to się dowiem w dniu studniówki, chociaż szczerze mówiąc paru chłopaków którzy zapraszają dziewczyny sobie po prostu nie wyobrażam
Chciałabym właśnie iść z tym chłopakiem, myślę że się uda a jak nie to właśnie ten co ma takie powodzenie powiedział że ma kilku kolegów którzy by poszli na studniówkę. Więc trzymajcie kciuki żebym do środy miała z kim iść.
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:32   #1447
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
I jestem brak słów żeby określić moją studniówke, naprawde

zaczęło się wogóle ciekawie bo byłam umówiona z koleżanką 18.oo na piwo przed studniówką a o 18.30 wyszłam od fryzjera jak już wyjechałam to musiałam wracać po podwiązke xD ale szcześliwie dotarłam, bez picia al dotarłam. Na sali to przeżyłam lekki szok, bo wszyscy mi mówili że nie mogli mnie poznać, że ślicznie wyglądam i wogóle :P nawet wychowawca mnie nie poznał jedyne co mnie dziwiło to że mówiły to osoby z którymi się raczej nie lubie, nie rozmawiam i wogóle ^^ polonez to była chyba porażka roku zero organizacji, mieliśmy się ustawić w holu i wejść na sale chodząć między stołami. Mieliśmy takie długie stoły przez całą salę i między tymi stołami mieliśmy iść :P pominę fakt że ludzie szukali partnerów kiedy pierwsza para już ruszała, ja z tż wepchneliśmy się gdzieś pośrodku i każdy szedł w swoim rytmie ^^ potem toast i dyrektorka życzyła nam coś w stylu żeby matura była tak udana jak polonez za to pokazowy polonez jednej klasy był naprawde śliczny, wszystko równo, widać że dopracowane, miło było popatrzeć śmiesznie było kiedy puścili piosenki ze smerfów i rozdawali nagrody np. smerfetka, łasuch, ważniak, śpioch roku itd ^^ jedzenie było nawet dobre, ale my oczywiście z koleżankami musiałyśmy się pobawić i układałyśmy jakieś miny z marchewki groszku ziemniaków itp :P nasze osoby towarzyszące mało rozumiały jak zaczęłyśmy gadać o problemach badawczych np wpływ groszku na marchewke w warunkach studniówkowych [zboczenie biol-chemowe] fajna akcja ja rozlewamy wódke podstołem a między nami się nagle kelnerka pojawia wogóle wytańczyłam się za wszystkie czasy, naprawde nigdy tyle nie tańczyłam. co przyszłam do stołu to albo mnie ktoś wyciągał, albo ja wyciągałam chłopaków jak widziałam że siedzą za długo ^^ furore zrobili tańczący nauczyciele, zwłaszcza mój wychowawca jego tańca nie da się opisać, to trzeba było zobaczyć na własne oczy ^^ powiem tylko że do końca roku będziemy go gnębić muzyka była bardzo fajna, troche polskich [czarne oczy! ] lata '60, troche szybszej muzyki, kilka wolnych też było. pod koniec nawet 52dębiec puścili :P wszyscy korzystali z tego ze można było pójść i zespół poprosić o pozdrowienia - tym sposobem ze 3 klasy przełożyły sprawdziany wróciłam do domu przed 3 ale tak padnięta że ani makijażu nie zmyłam ani nic :P tylko się rozebrać i z tż pod kołdre ^^ [bez zbereźnych myśli zboczuchy ]
jeśli któraś przeczyta to do konca to gratuluje ale mówiłam że będe męczyć relacjami :P a widze że dostałam zaproszenie do klubu to spróbuje ogarnąć ten album i wrzuce zdjęcia

Cytat:
i już po studniówce w piątek była, ale cały weekend spędziłam z TŻem i nie miałam jak no kompa wejść
no więc zaczynam mój referat
Paweł wpadł po mnie po godz 18 ze względu na te wielkie zaspy śniegu. Jego pierwsze wrażenie na mój widok było takie: WOOOOW!! Zebraliśmy sie i wyruszyliśmy na sale... jakimś cudem dojechaliśmy Najpierw była przemowa dyrektorki, co oczywiste.. ale się uśmiałam no masakra, aż żałuję że aparatu nie miałam i w końcu "poloneza czas zacząć".. przejdę do rzeczy. wychodziła nam fala, każdy przykucał we własnym czasie a i chyba najzabawniejsze było to że para przede mną pomyliła kroki jakimś cudem i urwaliśmy poloneza w połowie tunelu. dyrektorka stanęła jak osłupiała i się nas pyta wystraszona co się stało. no to my migiem do tyłu sie zmyliśmy czyli to był taki 'polonez po swojemu' ale co się dziwić, skoro uczniowie mieli TYLKO 1 próbe, a OT ŻADNEJ. później ogólnie to było super duuużo tańczyliśmy, chociaż orkiestra mi się nie podobała.. 2 osoby grały :| wodę ognistą trzymaliśmy w dzbankach na wode zwykłą którą się wcześniej wypiło podobała mi się ta studniówka szczerze mówiąc.

dodam, ze nogi bolały, ale mój dzielny TŻ wziął sprawy w swoje ręce, wymasowywał mi je i mogłam tańczyć cały czas
na jedzenie ponarzekam. mały ktolet schabowy, 1 zwykła łyżka ziemniaków i troszkę surówki. to na kolacje. później krokiety 5x5 i barszcz nie za ciekawie

ale podobać się podobało

co do zdjęc, to nie mam zbytnio. aparatu nie było ale jak będzie płyta to może i jakieś zdjęcia też wpadną

dziewczyny fajnie że zabawa wam się udała Mam nadzieję że z naszymi będzie tak samo ;* pokazujcie zdjęcia ( tu , lub jak nie chcecie to na albumiku)

Cytat:
ja Wam laski mogę pokazać galerię z mojej studniówki

http://legniczanin.pl/index.php?opti...tki&Itemid=130

tak dziewczyny wyglądały
fajne zdjęcia gdzie mieliście studniówkę ? Jakaś restauracja?
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 14:32   #1448
paula661
Raczkowanie

[QUOTE=martus9191;16392784]Nom studniówka jest w szkole i na sali by się nie zmieściło 700 osób tak aby zostało trochę parkietu do tańczenia :P

Cytat:
ja tak samo...mam w klasie takich co są błaznami doslownie i jakos na oficjalnej imprezie to tak dziwnie bedzie sie ich oglądac poważnych i dostojnych. a co myslicie o sukience szaro-srebrnej(podszewka) a na niej czarna koronka? bo ja taka mam,mama sie zachwyca tym materialem,ale ja szlam do sklepu z mysla o niebieskim materiale,jednak ona mnie przekonala i ciekawi mnie wasze zdanie
paula661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:33   #1449
SiemaszSkarbie
Rozeznanie

Cytat:
aaa taki myk dużo macie ludzi u nas było coś ok 150.

13 tak się wymalują że ciężko będzie poznać. ja jak weszłam w korytarz tej sali to myślałam że jestem tam najmłodsza a w ogóle to widziałam jedną dziewczynę z brzucholem jak w ciąży ;o

SiemaszSkarbie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:35   #1450
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula661 Pokaż wiadomość
[. a co myslicie o sukience szaro-srebrnej(podszewka) a na niej czarna koronka? bo ja taka mam,mama sie zachwyca tym materialem,ale ja szlam do sklepu z mysla o niebieskim materiale,jednak ona mnie przekonala i ciekawi mnie wasze zdanie
to co prawda zależy od sukienki która z tego materiału powstanie, ale raczej wyjdzie ładnie Ogólnie lubie te kolory więc ja tam jestem na tak

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-01-11, 14:37   #1451
paula661
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez linuska_93 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
dużo tu tego by wszystko czytać
ja ide na studniówke 16stycznia na całę szczęście tylko jako osoba towarzysząca..
mam juz sukienke (musze tylko odpowiedjni stanik znaleZc jeszcze), buty jako taka koncepcje fryzury...ale mimo to jakoś nie jestem spokojna... juz nie mowie o strachu przed polonezem bo jako osoba z innej szkoly nie biore udzialu w probach...
możecie ocenić moją sukienke (jest do kolan) i wizje uczesania...oraz jaka bizuterie zalozyc do tego i cos odnosnie delikatnego makijazu...
ale glębokie wycięcie masz w tej sukience takie uczesani,a przynajmniej cos podobnego ktoras z dziewczyn prezentowala na wzór uczesania agnieszki popielewicz w chyba 2 czesci wątku,hmmm moze mam to nawet zapisane na dysku zaraz poszukam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 14:37   #1452
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
aaa taki myk dużo macie ludzi u nas było coś ok 150.

13 tak się wymalują że ciężko będzie poznać. ja jak weszłam w korytarz tej sali to myślałam że jestem tam najmłodsza a w ogóle to widziałam jedną dziewczynę z brzucholem jak w ciąży ;o
Jest 11 klas po 33 osoby plus osoby spoza szkoły plus nauczyciele (100 jest w szkole a ilu zaproszonych to nie wiem ale raczej dużo jak tyle klas ) z partnerami. Więc trochę tego jest

Ha w równoległej klasie 2 już rok temu urodziły Ja sobie tego osobiście nie wyobraża, tj abym miała teraz dziecko...

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-01-11, 14:38   #1453
SiemaszSkarbie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
dziewczyny fajnie że zabawa wam się udała Mam nadzieję że z naszymi będzie tak samo ;* pokazujcie zdjęcia ( tu , lub jak nie chcecie to na albumiku)

fajne zdjęcia gdzie mieliście studniówkę ? Jakaś restauracja?
to jest 'sala przeznaczona do większych imprez' jak np studniówki, wesela
tak to mi powiedziano

kurcze tak mnie stres zżerał a teraz chciałabym jeszcze raz powtórzyć te noc.. wybawcie się dziewczyny dobrze, bo strasznie szybko czas leci

Stary 2010-01-11, 14:41   #1454
paula661
Raczkowanie

Cytat:
to co prawda zależy od sukienki która z tego materiału powstanie, ale raczej wyjdzie ładnie Ogólnie lubie te kolory więc ja tam jestem na tak
postaram sie wstawic zdjecie jak tylko zrobie,ten material koronkowy byl cholernie drogi,80 zlotych zaplaciclam za 80 cm, mama jak widzi ze ja chce przymierzyc to palpitacji serca dostaje bo sie boi ze ta koronke gdzies zaciągnę lub porwę ale dla was ja przymierze i wstawie fote
Stary 2010-01-11, 14:42   #1455
the_kasias
Zadomowienie

jejku jak tak czytam te relacje ze studniówek to się zastanawiam czy moja będzie podobna. obawiam się że nie. mam dziwne jazdy teraz. rozkminiam ciągle. nie chce mi się iść. do tego mi nikt na pewno nie powie że wyglądam olśniewająco. bleh.
the_kasias jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:43   #1456
SiemaszSkarbie
Rozeznanie

[/COLOR]
Cytat:
Jest 11 klas po 33 osoby plus osoby spoza szkoły plus nauczyciele (100 jest w szkole a ilu zaproszonych to nie wiem ale raczej dużo jak tyle klas ) z partnerami. Więc trochę tego jest

Ha w równoległej klasie 2 już rok temu urodziły Ja sobie tego osobiście nie wyobraża, tj abym miała teraz dziecko...
wow, trochę was wszystkich wyjdzie tylko żebyście się na parkiecie pomieścili

szczerze, to i ja sobie nie wyobrażam teraz mieć dziecka. ale póki co to mi to nie grozi
odbiję znowu od tematu widziałyście może taki wątek na wizazu z wróżbą z obrączki na temat ślubu, dzieci itd? ponoć się sprawdza jak ja ją robiłam to mi za kazdym razem to samo wychodziło

the_kasias miałam takie samo podejście

Edytowane przez SiemaszSkarbie
Czas edycji: 2010-01-11 o 14:45
Stary 2010-01-11, 14:44   #1457
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
wow, trochę was wszystkich wyjdzie tylko żebyście się na parkiecie pomieścili
dzięki temu że każda klasa w oddzielnej sali nie ma problemu z parkietem bo sala gimnastyczna jest naprawdę duża A o wróżbie z obrączką słyszałam ale ja nie wierzę w takie rzeczy :P

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-01-11, 14:47   #1458
paula661
Raczkowanie

hej o co chodzi z tą wróżba?? bo ja tam lubie takie rzeczy
Stary 2010-01-11, 14:48   #1459
aska2506
Przyczajenie

Cześć Wam jestem nowa i proszę o pomoc i rady z Waszej strony Chodzi o to że 23 stycznia br mam 100dniówkę. Jak narazie mam sukienke i buty. Sukienka jest fioletowa powiedziałabym ze taki ciemny fiolet no i buty czarne na delikatym koreczku gdyż mam 172 wzrostu i jakos nie czuje sie w butach na szpilce badz korku.Jak myslicie? Jakie do tego dodatki?Paznokcie itp? z Góry dziekuje
aska2506 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 14:49   #1460
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez karolajn91 Pokaż wiadomość
flaki wściekłabym się jakbym coś takiego zobaczyla a z tą wsuwką to przegięcie
Pall ja też, ale wiesz bierzesz tabletkę na noc, śpisz jak zabita, a rano budzisz się bez kataru
a ja znalazłam w merci żywego robaka od tej pory omijam te z orzeszkami
no to ciekawe a potem w dzien pojawia sie ten katar czy nie?

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Lucka nie przejmuj się, pamiętaj, że najlepsi zdają za drugim razem przynajmniej my sobie to tak tłumaczymy znaczy generalnie u nas się utarło takie powiedzonko, bo ja i TŻ zdaliśmy za drugim i kilku kumpli też, więc nie ma się co przejmować Pierwszy egzamin to stres okropny, ja nawet z placu nie wyjechałam, bo uwaliłam na tym co mi szło najlepiej - tunelu na kursie robiłam z zamkniętymi oczami a na egzaminie uwaliłam
ja tez za 2gim, Tż tez za 2gim kuzynka i kuzyn tez za 2gim za pierwszym razem nawet jakos sie nie nastawialam na zdanie
Cytat:
ja Wam laski mogę pokazać galerię z mojej studniówki

http://legniczanin.pl/index.php?opti...tki&Itemid=130

tak dziewczyny wyglądały
ogladajac te zdjecia patrzylam głównie na fryzury anuż któras by mnie urzekła

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Ano ciapkę krótka

666-ty post, czysty szatan
ja mam urodziny 6 czerwca wiec jak byl tok 2006 to mialam 06.06.06 aż mama sie o mnie bała w tym roku
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:57   #1461
SiemaszSkarbie
Rozeznanie

link do wróżby jakby ktoś chciał
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381334

martus9191 czyli macie w szkole 100dniówke?

aska2506 łańcuszek srebrny, czy niebieski ja bym poleciła i te paznokcie też możesz zrobić, ładnie będzie wyglądać, tylko żeby nie były za długie bo napewno niekomfortowo będzie

PaLLitQa 6 czerwca Twoje urodziny?

Stary 2010-01-11, 14:57   #1462
melleczka
Zakorzenienie

dziewczynki wstawilam wam na albumik kilka zdjec z dekoracji jak chcecie to moge jeszcze wstawic
Stary 2010-01-11, 15:01   #1463
PaLLitQa
żona

Cytat:
link do wróżby jakby ktoś chciał
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381334

martus9191 czyli macie w szkole 100dniówke?

aska2506 łańcuszek srebrny, czy niebieski ja bym poleciła i te paznokcie też możesz zrobić, ładnie będzie wyglądać, tylko żeby nie były za długie bo napewno niekomfortowo będzie

PaLLitQa 6 czerwca Twoje urodziny?
tak

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
dziewczynki wstawilam wam na albumik kilka zdjec z dekoracji jak chcecie to moge jeszcze wstawic
dawaj jeszcze i tak masz najwieksza galerie z nas wszystkich

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 15:02   #1464
paula661
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
mell zajrzyj na poczte tylko sie nie przeraźźźźź a nie przeszkadza ci ze tak sie do ciebie zwracam? w sensie "mell"?
Stary 2010-01-11, 15:03   #1465
aska2506
Przyczajenie

myslalam o czarnych dodatkach np kolczyki lancuszek tylko ze wtedy bedzie za ciemno

Edytowane przez aska2506
Czas edycji: 2010-01-11 o 16:22
Stary 2010-01-11, 15:07   #1466
paula661
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aska2506 Pokaż wiadomość

myslalam o czarnych dodatkach np kolczyki lancuszek tylko ze wtedy bedzie za ciemno ja może dolacze fotke sukienki )
ladnie wyglądasz podoba mi sie,zgrabnaś

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

a dodatki ja bym dala srebrne

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:

myslalam o czarnych dodatkach np kolczyki lancuszek tylko ze wtedy bedzie za ciemno ja może dolacze fotke sukienki )
ladnie wyglądasz podoba mi sie,zgrabnaś a dodatki ja bym srebrne dala
Stary 2010-01-11, 15:07   #1467
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Mell zaj**iste dekoracje
Stary 2010-01-11, 15:08   #1468
aska2506
Przyczajenie

ale nie mam butow ani TOREBKI srebnej zgrabna? mam 172 wzrostu i waze 57 kg: a brzuszej tez mam tylko ze nie widac:P

Edytowane przez aska2506
Czas edycji: 2010-01-11 o 15:10
Stary 2010-01-11, 15:11   #1469
becia_hehe
Raczkowanie

GG do becia_hehe

Lucka91 na pewno zdasz za 2 razem. Musiałyśmy źle trzymac kciuki i to przez nas
becia_hehe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 15:11   #1470
PaLLitQa
żona

Cytat:

u mnie w miescie jest pelno takich sukienek.

dodatki tez mysle ze srebrne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości