|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
I... :x wiecie czego Nam tylko życzyć można... ;] heh to sporo Nas się broni w tym roku... a bynajmniej zamierza:P moja praca stoi w miejscu, mimo, że coś robię to i tak jest to cofane, więc i tak stoję w miejscu nic tylko się cieszyć...
|
|
#3302 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Czesc dziewczynki
nio ja zaczynam pilnie sie uczyc ciekawe co mi z tego wyjdzie heh a egzaminki za paseem.. Olbka gratuluje ![]() marlenka zdjatki sliczne supr ze dzizdia sie dobrze rozwijaehh ja sobie poczekam jednak na takie wrazenia, ale sama tak zdecydowalam... buziaki
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3303 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczynki,
Ja tylko sie melduje ze jestem ale niestety w pracy jest dzisiaj bardzo duzo do zrobienia a mi brakuje rak do tego wszystkiego. Nawet nie moge was poczytac . Mam nadzieje ze wszystkie czujecie sie wysmienicie. Calusy |
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
ja też w tym roku piszę pracę mgr ale jak na razie to mam temat i to jeszcze do końca nie zaakceptowany... zmieniałam promotora i stąd ten poślizg...
zapomniałam!!! Olbka gratulacje kochana!!! ![]() Gosia ja taką taktykę objęłam ale co i raz korci mnie żeby np termometr złapać i zobaczyć co się tam dzieje ale na szczęście odłożyłam go daleko więc i tak wynik byłby niemiarodajny gdybym po niego musiała iść no ale nie mogłam się powstrzymać i wczoraj se szyjkę sprawdzałam.. była nisko, miękka i jakaś taka "wystająca" mocno, to chyba też znak na owulkę... tak mi się coś kojarzy![]() Lady dziękuję za wiadomość
|
|
#3306 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny Whitney Huston chyba jest w ciazy
![]() http://www.hollywoodreporter.com/hr/...ey_houston.jpg http://cache.daylife.com/imageserve/...l71Q7/340x.jpg |
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam wrazenie, jakby do @ bylo blisko, a to dopiero 19dc i az sie boje poprzytulac z mezem, bo ostatnio mialam dziwne uczucie, jakby mi dotykal jajnika przeszlo dopiero jak zmienilismy pozycje i zamiast na gorze bylam na dole
|
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
heh no faktycznie brzuszek taki jakiś zaokrąglony
a swoją drogą to nieźle wygląda jak miała problemy z narkotykami to wyglądała jak cień człowieka...
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak mam czasami, może to owulacja???
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ale może dlatego, że było przed owulką (tak sądzę...) teraz jest już ok, tzn chyba bo wczoraj było pierwsze przytulanko od 3 dni i to tak, że tak powiem w pozycji najbardziej sprzyjającej zapłodnieniu![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- no dziewuszki, pisać, nie obijać się
|
|
|
#3311 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Ja dziś w pracy, ale wyjątkowo szybko leci mi dziś czas, może dlatego że sporo zajęć i odziwo sumiennie wykonuje a nie się obijam Karolinko powiem Ci że jestem bardzo ciekawa tych ruchów, u mnie 14 tydz. więc narazie nie podejrzewam żebym coś czuła, tak jak Gosia mówiła czasami jakieś bąbelki ale jakoś nie interpretuje tego jako ruchu (w sumie ja się nie znam )Maggie kochanie miałaś nosa, wywróżyłaś mi rewelacyjnie ![]() Aniu kochanie jak tam się trzymasz? Strasznie mi przykro, i szczerze mówiąc to naprawdę chyba źle postąpili Ci lekarze. Mam nadzieje że wracasz do siebie. Wiem co czuje i jak Ci ciężko. Dasz radę, i zanim się obejrzysz znowu będziesz w ciąży. Kasiu a jak tam ciąża u Ciebie? Nie wiem czy coś przegapiłąm czy coś, ale byłaś już u gin, już po pierwszych badaniach, czy nadal jeszcze wszystko przed Tobą. Który to już tydzień? Marlenko dzidzi śliczna, ciesze się że już jesteś spokojniejsza. Jak tam ogólnie się czujesz? Ogólnie kochane jak tam się czujecie? Ja w miarę dobrze wpradzie teraz to zauwarzam że coraz szybciej się męcze ale ogólnie chodze już szczęśliwa, podobno nawet trochę wyładniałam
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co a u mnie to jakoś wszystko dziwne jest, wyliczyłąm sobie że owulacja jeżeli licząc trybem 31 dc będzie 14-15 a jak 34dc to bedzie 17-18 a dziś jak siusiałam i się wycierałam to na papierze był taki rozciągliwy śluz
![]() ja ogólnie nie obserwuje ale jak zostało na papierze to widziałam czy to oznacza że dziś mam owu? chyba sie w tym nie łapie
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
kochana mi się wydaje, że te ruchy to lada chwila i będziesz czuła
a bąbelki w brzuchu to też pewnie jakieś ruchy małego tylko jeszcze nie odczuwalne tak jak kopanie np normalnie super extra to musi być uczucie![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
tak więc działajcie a ja czuję się tylko jak na owulkę ale śluzu nie badam, no ale tego mokrego nie da się przeoczyć jak już pisałam ale na bieliźnie i tak coś dziwnego zaobserwowałam... muszę wkładkę wkładać bo tak bardzo żadko i wodniście tam jest, że zostają mokre plamy...
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
kurde juz sama nie wiem, bo to uczucie ze zaraz @ przyjdzie mam od 14dc, czyli od momentu jak mysle ze owu byla, ale nie czuje sie tak codziennie-chyba
dlatego mysle, ze to raczej znowu jakies okropne zapalenie Cytat:
|
|
|
|
|
#3315 |
|
Zadomowienie
|
Sas i Ltokoo czuje sie dobrze. Pierwsza wizyte bede miala w srode i tego dnia minie dokladnie 9 tyg od ostatniej @. Ogolnie objawy mam jakies czasami ale nic co by mnie trzymalo przez nie wiadomo ile. Czasem mnie zemdli na chwile, czasem jakas zgaga sie zaplacze. Ogolnie to czuje sie zupelnie normalnie i gdyby nie brak @ i leciutko wystajacy brzuszek to bym sie zastanawiala czy rzeczywiscie jestem w ciazy
. Nawet nie biegam na siku jakos czesto, jestem w stanie przespac cala noc bez wycieczki do kibelka. Sennosci tez nie odczuwam no chyba ze w nocy sie nie wyspie (moj tz ostatnio okropnie chrapie) to wtedy czuje zmeczenie w ciagu dnia ale to nie jest wplyw dzidzi tylko tz-a . Mowie wam jesli w srode okaze sie ze z dzidzia wszystko ok to bede mogla sie zaliczac do tych szczesciar co przechodza ciaze bezobjawowo
|
|
|
|
#3316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
a co do dolegliwości ciążowych to ciesz się no chyba ze jeszcze cie dopadna różnie to bywa, ale tego ci nie życzę
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane moje.
ja jeszcze w domku na zwolnieniu, leze sobie bo jeszcze jestem strasznie slaba i w sumie krwawie. do pracy wybieram sie w srode jak bede na silach. jestem na dwoch antybiotykach , pokluta po kroplowkach i ogoklnie jaklos wymeczona psychicznie i fizycznie. raz mi sie chce plakac, raz mi sie wydaje z eto byl tylko zly sen. nie wiem ale chyba bardzo bede bala sie drugiej ciazy, sama nie wiem. na razie przez te cale bole szpitale itp widze swiat jak przez mgle i nie umiem sie zebrac zeby wrocic do rzeczywisctosci. latkoo, kasiu_dublin, scio, aa2, carol, motylku i wszystkie moje kochane dziekuje za pamiec. nie wiecie jednak jak dziwnie sie tu was czyta gdy nagle juz w sumie nie jesem jedna z was. bylam i w sekundzie swiat sie zlamal i nie jestem. widze wasze dzieciaczki i widzie w serduszku mojego ktory byl taki malutki ![]() wiem z eto przejdzie, czasem wydaje mi sie ze juz przechodzi, a tu nagle wraca z potrojna sila ![]() jestescie cudowne i gratuluje wam waszych szczesc z calego serca. trzymajcie za mnie kciuki zeby juz teraz bylo dobrze, zeby mnie juz nie biolalo i zeby zakazenie sie wyleczylo, bo naprawde juz chyba zwariuje
|
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3319 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny chaialm dolaczyc do Was i podzileic sie radosna nowina ja rowniez zostane mama
![]() w tamtym tyg zrobilam test i bylam u gina potwierdzil ciaze ![]()
|
|
|
|
#3320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
zobaczysz ze ani sie obejzysz a bedzie znow sie starala o fasoleczke, teraz nie jest ci łatwo ale i dla ciebie zaswieci słoneczko
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() upsik, dwa razy wkleiłam
USG: 03.10 - 2090g szczęścia USG: 22.11 Wizyta: 28.11 Edytowane przez motylek85 Czas edycji: 2010-01-11 o 14:57 |
|
|
|
|
#3322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, myslałam, że to jednak ciąża bliźniacza będzie . Super, że z dzidzią wszystko dobrze. Ciekawe co u mnie sie okaże, wizyta już w środę
|
|
#3323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie chcę nakręcać ale podobno podczas zagnieżdżenia są takie plamienia no a gin jeszcze nic nie widział bo za wcześnie było no ale oczywiście nie chcę cię nakręcać bo nawet nie wiem czy już wróciliście do przytulanek... a kochane powiedzcie mi (choć może nie powinnam wiedzieć skoro mam niczego nie sprawdzać) czy ten mój śluz bardzo żadki to płodny? czy jaki? bo nie wiem już sama, a tego typowego płodnego to raczej nie czuję...
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))))))))))))))) )))))))))
|
|
#3325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Maggie proponuje zeby dodac te nowe fasolki do listy bo ja taka sama w tym grudniu... To bedzie chyba lei83, olbka i metropolitan! Dziewczyny podajcie dane zeby wskoczyc na liste! |
|
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3329 |
|
BAN stały
|
Witajcie
Nie mam chwili zeby nadrobic Jestem mega zla bo tak mi poustawiali sesje ze nie pojedziemy z TZ do Austrii na narty w tym terminie co ja bym mogla licza sobie prawie dwa razy tyle co normalnie!! A ja nie pojade na tydzien za 1800 euro i jeszcze bez Skipass'u!! Masakra. Narazie siedze w PL i latam na zajecia... Poprzekladalam sobie kilka na dzienne, bo oglupiec mozna w tym zaocznym tlumie! W srode wracam do domku, juz nie moge sie doczekac. Mimo ze to poki co tylko 4 dni to juz sie bardzo stesknilam za TZ .... Poza tym duzo sie klocilismy przez weekend i jako ze sie pogodzilismy w koncu to brakuje przytulenia.... Pozdrawiam Was, fasolki i jajeczka
|
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamela no to trzymam ![]() ![]() o mamciu ale mnie na słodkie wzięło...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

ale powiem szczerze, że mimo, że nic nie planuję i nie wyliczam to będzie mi bardzo źle jak się nie uda
no ale żeby nie zapeszać...

tez mam wrazenie, jakby do @ bylo blisko, a to dopiero 19dc i az sie boje poprzytulac z mezem, bo ostatnio mialam dziwne uczucie, jakby mi dotykal jajnika

w tamtym tyg zrobilam test i bylam u gina potwierdzil ciaze