|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Kaaate90 – oczywiście że o ciebie słoneczko (:
Uśmiech jak słońce … Mogłabym uronić kolejny milion łez, milion oddechów, Weź mnie do swych niewinnych marzeń.. Mogłabym przeżyć tysiąc żyć, po tysiąc razy.. W ciągu jednego dnia potrafi być czterema porami roku .. Październikowe gęsi w zimową noc … jeszcze więcej pożądania.. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-01-11 o 16:01 |
|
|
|
#3122 |
|
Raczkowanie
|
To chyba jest tak : kiedy dobrze się bawię, uświadamiam sobie nagle jak mi w głębi duszy smutno .
Kiedyś, to było całkiem niedawno . oddałabym wszystko żeby móc być przy Tobie, być z Tobą. Teraz.. oddałabym wszystko aby powrócić do czasu gdy Cię nie obchodziłam.. Była inna, ale tylko dlatego że była sobą, w czasie gdy inni okazywali nieuzasadnioną pretensjonalność czasami.. to znaczy często.. jest ze mną całkiem dobrze Jak to jest kogoś już nie kochać ? Jednego dnia go kochasz, a drugiego już nie, ? Gdzie podziało się uczucie , dokąd poszło ? Czy pękło jak bańka mydlana, czy może kruszy się po kawałku Codziennie , nieprzerwanie .? Codziennie łapiesz mnie na tym, jak wbijam w Ciebie wzrok. śnisz mi się, widzę Cie wszędzie, myślę o Tobie czy to nie podchodzi pod masochizm ? ![]()
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem o niektórych rzeczach, których mi nie powiedziałeś...
Masz nową przyjaciółkę, coż ja mam starych, ale w końcu to i tak jest strasznie samotnie... Musisz zobaczyć jak ze mną rozawiasz po tych wszystkich rzeczach przez, które przeszliśmy i które nam się udały... Zdecydowałam, że nie będziemy rozmawiać, więc czemu rozmawiamy przez telefon o 3 nad ranem?
|
#3124 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżeli przez stereotypy mam stracić miłość mojego życia, to pie.przę ludzkie gadanie! Niekiedy wybucham i jest mi z tym dobrze, częściej staję przed lustrem pokazując środkowego palca, acz codziennie śmieję się do ciebie tym pieprzonym dziecinnym głosikiem, który umiesz ze mnie wydobyć. Celibat emocjonalny.
|
|
#3125 |
|
Raczkowanie
|
* Do miłości niemożna zmusić nawet najgorszymi intrygami.
|
#3126 |
|
Raczkowanie
|
Zachwaściłeś moje serce i nie rozumiesz że jedynym detergentem jest to byś mnie kochał............?
...jesteś odpowiedzialny za to,co oswoiłeś..... Edytowane przez Almost lover Czas edycji: 2010-01-11 o 16:42 |
|
|
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
uniknąć problemów .
znowu rozpierdalasz mi życie . żałosne .
|
|
#3128 |
|
Rozeznanie
|
tam gdzie on, tam raj.
i mimo, że boli, ja wiem że potrafię to przeżyć i wiem, że będzie dobrze. chaos i niepewność. kłamstwa tak łatwo przechodzą przez usta jakby nie bolały. a bolą. niektórych znam tylko ze snów.
|
#3129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wiesz <3 ![]() uwielbiam! i te kradne ![]() Cytat:
nieliczylamwcalesie - jejciu kochana! dla was <3 -- "Miłość która jest epizodem w życiu mężczyzny stanowi całą historię życia kobiety" Oscar Wilde warto walczyc o swoje marzenia. jestem piękna. cześć kochasz mnie ? posypałam tobą śnieg oczy masz tak piekne jak sarenka w lesie Czasem warto iść pod prąd wykorzystać życie. Prawdziwa miłość otwiera ramiona, a zamyka oczy |
||
|
|
|
#3130 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem masochistką, nie zakocham się w byle baranie.
Jesteś pusty jak bęben maszyny losującej przed zwolnieniem blokady. ![]()
|
|
#3131 |
|
Zadomowienie
|
Doszłam do wniosku, że najlepiej jest rozmawiać z samą sobą. przynajmniej masz pewność, że ten do kogo mówisz Cię rozumie.
A gdy zamkniesz powieki, będę całowała Cię drżącymi wargami. sun, my sun. kochanie, oboje przecież wiemy, że miłość to morderca. zachmurzone niebo wywoływało w niej nieogarniony strach.
|
#3132 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki. ;* Bywam już na forum od prawie początku ale nigdy nie miałam odwagi NIC napisać.. Bo nie dorównam nigdy taakim ARTYSTKĄ jak wy.
Jesteście świetne, wszystkie, nowe, czy stare..mam ochoTe isc pobawiC sie w snieGu . niczym male, 5leTnie dziecko . uLepic baLwana z nosem z marchewKi . cieszyC sie .. Kolezanko za wysoko glowe nosisz sobie w chmurach Ej nie hulaj bo ci sie zniszczy fryzura Na sam twoj widok już czuje, ze mam uraz Spogladasz po ludziach w poszukiwaniu tematow Tysiace opowiesci towarzyskich to twoj atut Jak fatum zaciemniasz pozytywny obraz Smiertelny jad w ustach, w głowie plotek fobia Jeszcze slowko i zroBie sie nie mila . Przegralas ta rozgRywke . Wbita przez Ciebie czaRna bila .! Są rzeczy, których chciałbym nie pamiętać , Ale żadnej z nich nie chcę sie wyrzekać . Jestem tym kim jestem dzięki nim Jestem człowiekiem i wiem o sobie dużo więcej. Dzięki nim wiem czym jest szczęście , Wiem ile mówią mi blizny na ręce... czasami wystarczy tylko splunąć na szczęście ... Nawet nie wiesz jakie to trudne patrzeć na Ciebie, Być miłą i zachowywać się jakby nigdy nic się nie stało. A stało się.. Cholernie dużo się stało. wciąż nie jestem pewna jutra, wciąż przed jutrem odczuwam strach.. jedyny pewnik to, że kiedyś przysypie mnie piach .. dlatego łapie życie pełną garścią, bo żyć jest warto .! Edytowane przez xclosetoyoux Czas edycji: 2010-01-11 o 17:24 |
|
|
|
#3133 |
|
Raczkowanie
|
Mrs Unfabulous - widzę, że wczoraj oglądałaś 'słodki listopad'
fajny film. ![]() _mandarynka - powalasz. suve - cÓda tworzysz. ![]() ________________________ mmmm. synu nie bluzgaj. ![]() [mmm son of the blue sky.] w każdym razie jest tu coś nie tak... wciąż na ustach czuje żar Jego warg. cywilizacja równa się niebezpieczeństwo. Pan Nadzwyczajny. mniam, ciasteczko czekoladowe. pycha. ![]()
|
|
#3134 |
|
BAN stały
|
Nie przejmuję się przeszłością i nie przejmuję się przyszłością. Myślę, działam i żyję dla teraźniejszości,która stworzyła przeszłość i która sama stwarza przyszłość..
wyostrzyć z Tobą zmysły .poczuć zapach każdej cząstki ciała . ach, co za oszczędność czasu - zakochać się od pierwszego wejrzenia. ;3 bo, że jesteś – choć pewności mieć nie mogę – wierzę. Zobacz jak toniesz w moich tęczówkach. <33 Szczęście ? - Kwestia podejścia.<33 |
|
|
|
#3135 |
|
Raczkowanie
|
Chocolaaate - ja ?! powalam ?! i kto to mówi .. !
dziękuję skarbie ![]() Żałuję, że nie możesz poczuć tego, co ja czuję. Tej złożoności targających mną emocji, tego zamętu, jaki mam w głowie. Proponuję Ci życie u mojego boku, ze wszystkimi jego atrybutami. i zamykam ten rozdział, odcinam się całkiem Mam egzystencjalną czkawkę, emocjonalną zgagę i sentymentalną kolkę . Podkręcę rzęsy i będę udawała, że już Cię nie kocham. Przemyślenia wieczorne zawsze są do dupy. Albo usychasz z tęsknoty albo marudzisz bez sensu. Noce po prostu takie są. łamiesz mi serce, ale od tego są przecież serca, prawda? nie uważasz , że jak na przyjaźń to łączyło nas zbyt wiele ? - Jak dorosnę to zostanę aktorką. - Dlaczego? - Bo już potrafię udawać szczęście. prowokujesz do marzeń, gdy przechodzisz obok. nie kocham Cię, ale wciąż jestem o Ciebie zazdrosna. Czy ja mam na czole napisane: "jestem nie do wzięcia"? nie zakochała się w chłopaku z plakatu, ze snu, czy z własnej wyobraźni. zakochała się w chłopaku który istnieje . ale to też było bez sensu . prócz moich sinych oczu, bladych policzków, codziennych spazmów serca na Twój widok i mokrej poduszki... to masz rację, nic już nie ma . Nie, bo tu nie ma nieba Jest prześwit między wieżowcami A serce to nie serce To tylko kawał mięsa. Kocha, nie kocha, kocha, nie kocha...? I nawet każdy mój oddech to rutyna. Wdech. Wydech. Serce musi bić. - Ty jesteś mój taki miś puchatek... - taaaaak? Dziękuje - o bardzo małym rozumku Według niego w historii o Adamie i Ewie morał jest taki, że nie można jeść na golasa ![]() - Jezus zmienił wodę w wino - co to może oznacza? - Że przeszedłby do następnego etapu w "Mam talent"?
Odszedł. tak po prostu. już bym wolała, żeby na mnie nakrzyczał jak na małą dziewczynkę. ![]() Edytowane przez Adzia1311 Czas edycji: 2010-01-11 o 17:30 |
|
|
|
#3136 |
|
Przyczajenie
|
a to sobie zapominam czasem,czasem sobie zapominam że
Biorę głębszy oddech i robię przerwę w słowie Wszystko samo za mnie się robi Wszystko samo za mnie się dzieje... Ten z nami! Ten przeciw nam! W jej spisie treści się nie mieścił to chodzi o to by od siebie nie upaść za daleko chodzą słowa nie do powiedzenia.. |
|
|
|
#3137 |
|
Rozeznanie
|
czas zacisnąć pięści, znaleźć siłę w nieszczęściu. muszę przeżyć to w sobie. zacisnąć zęby, wbić paznokcie w pościel, spokojnie czekać na zapomnienie. wierzyć, ze ból idzie z cierpliwością w parze. już dawno powinno zacisnąć Ci się gardło. tych kilka bolesnych słów nie miało prawa wyjść poza Twoje myśli.
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety nie uwodzi się nagością, lecz intelektem...
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz cierpię i płacę za swą miłość. Zamykam oczy i chce tylko zapomnieć, To co nas łączyło zakończyłam bezpowrotnie. Mam do Ciebie żal, w sercu czuję ból. Patrzyłam na Ciebie, imponowałeś mi wszystkim. Przy Tobie na nowo odnalazłam sens życia. Połączyła nas pasja i podobne przeżycia. Żadne z nas na dłużej nie mogło zagrzać miejsca. Zniknąłeś z mego życia, w moim sercu Ciebie nie ma.
|
#3140 | |
|
Zadomowienie
|
Nie mozna mieć wszystkiego. To nie mężczyźni są w życiu ważni, tylko życie w mężczyznach. JednaNaMilion okradam. Cytat:
Baaaaardzo fajnyy.
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Raczkowanie
|
_______ - kochasz mnie ?
- kocham Cię zawsze i wszędzie . Najbardziej na świecie < 3 z dnia na dzień coraz bardziej, mimo, że Ty mnie nie .. ( rozmowa z przyjacielem < 3 ) Edytowane przez ChupaChupsxd Czas edycji: 2010-01-11 o 20:47 |
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
pojawiam się rzadko, dodaje niewiele. przepraszam, ale jakoś mam coraz mniej ochoty na odwiedzanie Wizażu.. ale postaram się raz na jakiś czas coś dodać. ______
mam siostrę bliźniaczkę. Na imię ma Schizofrenia. Codziennie błąka się po ulicach i czasami dzwoni, chociaż nic nie mówi, wiem, że to ona; wiem, że mnie potrzebuje. Dlatego muszę być samotna... całusem kurz z uczuć zrzuć.
|
#3143 |
|
Raczkowanie
|
Jestem cierpliwa.Do czasu,a potem będę nieprzyjemna. Nie zakażesz mi niczego czego mi nie dałeś.To,że jestem kobietą i się prostacko poświęciłam,nie znaczy,że wyleczysz mną kompleksy.Ciągnij patyczek,może Ci się uda.
Czy gdyby ktoś zaproponował Ci szczęście w zamian za jawę. Papadłbyś w sen? kolejna,upojna,samotna noc. To Słońce jest dla Ciebie. To mój świat,bo nienawidzę pełni,a kocham samotną noc. a gdybym cofnęła czas ... ból rodzi miłość.
|
#3144 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry. Kocham Cię .
Jak myślisz, jaki kolor ma moja dusza ? I pamiętaj niezależnie od wszystkiego ! Smutek opuść mnie, wiesz że i tak ciężko w życiu . I co raz dalej idę w świat, lecz za każdym razem wracam, a będzie taki czas, że idąc nie wrócę ... Ehh...Te myśli w mojej głowie, stają się coraz głośniejsze, coraz bardziej pragnę je wymawiać . Cieszę się każdą chwilą jaką Bóg mi dał na tym świecie, który i tak się kiedyś skończy i wszystko pójdzie w piach. I nawet na myśl mi nie przychodzi, że mogłabym być smutna . Przyszłość jest prezentem, jaki robi nam przeszłość. Jeśli coś Ci się nie podoba, zmień to. Jeśli nie możesz tego zmienić, zmień swoje nastawienie . Na miły Bóg, życie nie tylko po to jest by brać. Życie nie po to, by bezczynnie trwać i aby żyć siebie samego trzeba dać.
|
#3145 | |
|
Raczkowanie
|
kamisha- serducho moje
KaMa2704- nieśmiertelna Cytat:
skąd mogę wiedzieć skąd pod stopami wziął się świat, no skąd? załóżmy na życie pokrowiec, odłóżmy je w szafie na potem. ogarnijmy siebie, ogarnijmy sfałodwaną powłokę dookoła nas. zabierz mnie stąd, hej. zostaw mi myśli tam, gdzie jest okej. wściekła jestem na siebie, bo co mi jeszcze zostało? powleczone nadzieją codzienności, niewiadome jutra. przychodzisz mi do głowy wieczorami, narobisz bałaganu i wypadasz z hukiem przez okna wyobraźni. sparalizowałam sobie powietrze, naelektryzowałam niebo wspomnieniami. i gubię rozum w myślomarzeniach. świat to pozer. to pierdo.lone słabe ogniwo w codzienności bez skazy. dopinam się na ostatni guzik podczas rozliczeń ze wzrokiem, z okiem wyobraźni. może tak miało być? może miał spłonąć mi świat?
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2010-01-11 o 18:41 |
|
|
|
|
#3146 |
|
Raczkowanie
|
co było, to było, lecz trzeba do przodu iść.
- smile, please. powiedział i uśmiechnął się. odwzajemniłam gest. (; - co robisz? - hm, nic. nudzę się, siedzę nad kubkiem kakao. myślę o niczym. czasem o tobie. - a dlaczego kakao? - bo mi przypomina kolor Twoich oczu. - znasz to uczucie? - jakie? - kiedy patrzysz na kogoś i wiesz, że on nie czuje tego co Ty? - Wiesz co? Ja już mam wyje.bane na to wszystko. - Nie masz. - Nie mam. - słyszysz? - nie. - ja też. a kiedyś biło .. ;( 'cały świat umiał poznać te jej zakochane oczy...' pamiętasz tamtą zimę? to właśnie wtedy, w tą zimną noc, gdy pod stopami skrzypiał śnieg, zamarzło mi serce. nawet śmierć się tobą brzydzi. nie płacz kur.wa, może czas na refleksje?
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2010-01-11 o 18:32 |
|
|
|
#3147 |
|
xoxo
|
Zbyt wielu ludzi uspokaja swoje rozhisteryzowane sumienie tanim wyrobem czekoladopodobnym.
Wczoraj to przeterminowane jutro, którego ani zareklamować nie można, ani ugryźć już się nie da. Masz bardzo słodkie usta wiesz? Nawet byłabym skłonna się w tobie zakochać-gdybyś nie okazał się naiwny.Nastepnego dnia dzwoni w nadziei że odbiorę
|
#3148 |
|
Wtajemniczenie
|
zachłannie spijam cienie naszych wspólnych wspomnień.
blakną. zaczyna mówić. nie, on nie mówi. on bawi się słowami . ![]() te dwa miesiące wyryły mi się głęboko w pamięci. trudno zapomnieć chwile przepełnione po brzegi radością. Świat jest tragedią dla tych co czują, a komedią dla tych co myślą. kto naprawdę kocha, prawie nigdy nie pozna, kiedy ten drugi przestał kochać. |
|
|
|
#3149 | |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ci bardzo szłonko <33 już są twoooje <33 Cytat:
pierniczku kocham mocno najmocniej na całym świecie promyczku ty mój najdroższy ![]() <33 _________________________ ________________ Kleks z łez czernił się na sukience..
Dzwonię do ciebie żeby powiedzieć 'witaj' ty przemilczysz 'kocham' ja przemilczę odpowiedź. Skoro moje życie jest niczym chcę je całe .chcę żeby mi go dano w całości i z całym jego nieładem Kupujemy uwagę tylko na parę sekund Szeptam sobie jego imię do ucha i każda litera mnie zachwyca on śmieje się jak słońce Sprawiasz, że czuję się jakbym żyła Kiedy cała reszta jest wyblakła Niebo było daleko zbyt długo mała słodka ..mówiąca w niezrozumiałym języku dziewczyna na betonie Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-11 o 18:50 |
|
|
|
|
#3150 |
|
Przyczajenie
|
wiem..życie to nie zŁoto_ tu prób nie ma . mamy miŁość, aLe nienawiść zawsze trzyma ją za rękę . Chcę walczyć sama, przez co odrzucam pomoc . I chyba się utopię, gdy już zacznę tonąć ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dziękuję skarbie