|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Heloł
![]() Przepraszam, że jeszcze nie z cytatami, ale nie ogarniam na razie czeluści internetowych wizażu - szybko się podszkolę, mam nadzieję. Więc na razie będzie trochę chaotycznie ![]() Karmenka: tak, tak, zostaję, można dodać ![]() blue_apple: do Warszawy najchętniej na MISH na UW, ale podobno ciężko się dostać... Chociaż wiara czyni cuda... ![]() BeaS: w piątek mam II etap olimpiady o prawach człowieka (oo może któraś wizażanka również się przygotowuje?) i mam wypisane zwolnienie od wychówy na ten tydzień ![]() martus9191: myślałam o szyciu, ale stwierdziłam, że już mało czasu i skupiłam się na kupnie... ![]() I stało się - kupiłam. Długa, grafitowa, bez pleców, odcinana pod biustem. Podoba mi się (co prawda nie jest tamtym cudem za 1300, ale...) i cena super bo 200 zł dałam ![]() ![]() Swoją drogą u nas wychowawczyni powiedziała, że na parę dni przed studniówką chce, zebyśmy przyszli ze swoimi partnerami do szkoły i jej ich przedstawili w sensie: ile się znamy, skąd się znamy, co robi partner, gdzie się uczy/pracuje... W sumie to może i dobrze, bo ta sytuacja opisywana tu z tą dziewczyną jest faktycznie niewesoła ![]() ![]() U mnie też tylko nudny ksiądz, bez ministrantów:P Ciągle te same pytania: jak tam żyjecie, co się zmieniło itp. itd. Jak całą klatkę już obejdzie to później organizowany jest opłatek dla całego bloku, ale zawitałam tam tylko raz ;] Ja lecę czytać Międzynarodowe Pakty Praw Człowieka i Obywatela, aaaach - bajer ![]() Kissy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Wtajemniczenie
|
Nie bardzo
![]() Cytat:
![]() ![]() Martyna, poczytałam dziś o fil.szwedzkiej na Uj (nie wiem jak jest u Was ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
No to jakie z jakiego województwa jesteś.
I podaj mi jeszcze raz dokładnie wszystko co na maturze zdajesz, no i plan cały, tzn. gdzie się wybierasz lub jaki kierunek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poka! ![]() -------------- Apropo olimpiad to ... pisałam dziś ekologiczną. Znienacka. ![]() Nawet nie było tak źle. Sporo rzeczy wiedziałam. Co nie zmienia faktu, że przynajmniej 1/3 strzelałam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Raczkowanie
|
No zasłużyłam, ale chyba należy mi się druga szansa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widać jak ogarniam ![]() I mam z matmy w środę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Konkurs z matmy? Uuu. ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak Beata pisała - allegro. Ja kupiłam swój w zwykłym sklepie z bielizną za 30 zł ![]() Martyna, jak to nie ma filmu? ![]() I ściągnęłam od Ciebie ten zegarek w podpisie ![]() ------- W tej szkole podurnieli. Pisze na jutro dwa wypracowania, uzupełniam trzy kartki z polaka, a przed chwilą trzy godziny pisałam angielski ![]() ![]() Do książek idu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |||
Zakorzenienie
|
znałam wszystkie popularne porty lotnicze, które trzeba było dopisać do miast świata (m.in NY, Chicago, Paryż, Londyn, Seul, Tokio), porty lotnicze w Polsce (Krk, Rzeszów, Katowice, Szczecin, Pzń, Gda, Wrc, Wwa, Częstochowa), i wiedziałam czemu Moskwa jest nazywana portem pięciu mórz
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak ktoś ma partnera na studiach? ![]() to jak ma przylecieć? ![]() ale pomysł w sumie dobry. chociaż ja bym nie chciała mówić ile znam swojego Tż itd. ![]() ![]() u mnie zawsze pyta czemu mnie w kościele nie widuje ![]() ale teraz się zmienił.. jakiś nowy księciunio jest, to może inna kolęda będzie. 2 lutego mam ![]() Cytat:
![]() też awaryjnie wybieram slawistykę, amerykanistykę i fil.ang ;] Cytat:
jasne ;> olimpiadę? hardkor ![]()
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas trzeba podać do dzisiaj ![]() ![]() ![]() Karolina, tą Olimpiada Matematyczna ogólnopolskie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Żbiki, muszę się wypłakać
![]() Siedzę, a właściwie siedziałam nad biologią, nad fizjologią człowieka i dopadł mnie kryzys... wiem, ze takich decyzji nie podejmuję się nagle, pod wpływem emocji, ale ja już myślę o tym od jakiegoś czasu, gadałam teraz z mamą i doszłam do wniosku, że rezygnuję ze zdawania biologii, zostaję przy chemii i ostro do niej przysiadam... o farmacji już w październiku przestałam marzyć, obecnie moim celem jest Politechnika Krakowska, a tam liczą 1 przedmiot na dowolnym poziomie.. wiem, że zdając bio. miałabym większe możliwości, ale ja wolę się przygotować do jednego przedmiotu perfekt, zawsze mogę za rok pisać biologię, jeśli bym chciała. a jeśli w tym roku się nie uda do Krakowa, to za rok poprawię i na pewno się uda ![]() wystąpił u mnie przerost ambicji nad możliwościami. na szczęście mama mnie rozumie i wspiera. to tyle. dziękuję za uwagę.
#1812 |
Zakorzenienie
|
A zastanawiam się nawet nad Łodzią. Ostatnio mama mi opowiadała, że jak była u fryzjerki to słyszała, że w Łodzi fajnie jest na medycynie, że tak miło i ludzko. Chociaż Lublin też mi się podoba. (na nk znalazłam ich forum i podczytywałam)
![]() ![]() --------- Idę do ksiązuniek. ![]() Do jutra, Kotlety Schabowe. ![]()
![]() |
#1813 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam w piątek ![]() Ekstra ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasiu, to Twoja decyzja i na pewno jest dobra, tym bardziej jesli sama chemia Ci wystarczy ![]() ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-01-11 o 19:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | ||
Zakorzenienie
|
Zanim napisałam posta to dopisały kolejne.
![]() Cytat:
![]() Jestem z Ciebie taka dumna! ![]() Cytat:
![]() Podobne odczucia miałam z matmą, ale jak zobaczyłam ile teraz mam czasu, który naprawdę poświęcam na biologię to smutek mi przeszedł.
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
I patrz, co narobiłaś: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16401350
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Z chęęciąą, tylko powiedz to moim rodzicom ![]() ![]() Wiecie, że wizaż jest guuupi ![]() ![]() ED: Kasia ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-11 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej, Żbik. my Cię rozumiemy ![]() jeśli czujesz, ze to dobra decyzja to ja trzymam kciuki za powodzenie misji ![]() Cytat:
lubię geografię, chemię, biologię, języki. a nie lubię fizyki, historii.. dużo to wpływ nauczyciela najpewniej,ale nawet po ocenach widać, że ze wszystkiego jestem tak po środku, raczej wszystkie oceny mam na tym samym poziomie(4-5, z matmy gorzej- ale to kwestia mojego lenistwa i dzikiego oceniania nauczycielki ;]). ale do języków mam talent. Czasami ludzie narzekają, że im języki do głowy nie wchodzą.. a ja bardzo szybko wszystko łapię, wystarczy, ze posłucham trochę i już zaczynam wyłapywać sens. mam małą barierę w komunikacji ( z ludźmi, którzy potencjalnie znają język lepiej niż ja..), ale myślę, że to też kwestia pewności siebie, która u mnie nie jest tak bardzo wysoka.. bo ja taka jestem.. hmm.. nieśmiała ![]() chyba, że wśród swoich - wtedy wszędzie mnie pełno ![]() ze 100dn się wyjaśniło ![]() płacimy 290zł za parę i 160zł za osobę. i dobrze. rozłożyli koszty równo na wszystkich, tylko nauczycieli na samych maturzystów. a dzisiaj na zebraniu mama organizatora, taka sama jak i on (w sensie, że nic powiedzieć nie można bo zaraz fosio), mówiła jaki to on nie jest wspaniały, że wszystko zorganizował, że kontakty uruchomił ![]() tja, ale już o tym, że najwięcej problemów robił to nie wspomniała ![]() idę się uczyć dalej. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
o nie ![]() teraz nie będę mogła w nocy spać ![]()
![]() |
#1818 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też weszłam tylko żeby przeczytać streszczenie "1984" I co? Wyłączyłam streszczenie i siedzę na wizażu ![]() Oglądała któraś dzisiaj "Jaka to melodia?" Tam śpiewała Natasza Urbańska i miała śliczną sukienkę. Taką długą, czarną i miała śliczne srebrne ramiączka, które układały się pod szyją w formie jakiegoś naszyjnika. W takiej bym sobie poszła na studniówkę ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-01-11 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta, można wygrać indeks na PŁ ![]() Tak, nawet lepszy od tego z piorunochronu ![]() Cierpię na tą samą przypadłość. I męczę się z html, jutro sprawdzian mam. ![]() Martyna, a Ty, a Ty niedobra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale wiesz chodzi mi bardziej o to, na jakie studia mierzymy ![]() No rozumiem Cie ![]() ![]() Znam tą barierę ![]() ![]() nie ma to jak 3 wątki o maturze czemu nie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam iść na geodezję/gospodarkę przestrzenną/geografię. bo geografię kocham. ale stwierdziłam, że dwa pierwsze kierunki (matma, fiza ![]() chciałabym robić coś, co będzie mnie pociągało. i uważam, że języki to jest właśnie to, co będzie mi sprawiało radość. mam kolegę, który od 4kl podstawówki chodzi 2h w tygodniu na dodatkowe zajęcia z angielskiego, czyli miał zawsze po 5-6 godzin ang w tygodniu.. czyli to jest ponad 8 lat.. po 10 miesiecy, kazdy po 4 tygodnie.. to około.. 1600h nauki języka.. no wiadomo, jakieś święta, wyjątki itd, to niech będzie nawet 1000h nauki.. maturę podstawową napisał na niecałe 50%. dla mnie to jest po prostu niewyobrażalne. on mówi, że on czasów nie ogarnia ![]() współczuję mu szczerze mówiąc, ciekawe czy ustną zda. ![]() ja nigdy nie chodziłam na dodatkowe zajęcia z angola ![]()
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
może niektórym brakuje rozmów o szkole, nauce i dlatego
![]() bo mu tu tak ostatnio o studniówce nadajemy ![]()
#1823 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie
![]() Samo mi wchodzi do łebka ![]() A mój kolega chodzi, chce PR zdawać ale podstawę na ponad 50% zdał, czarno to widzę. On to w ogóle niczego nie ogarnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | |
♥
|
Cytat:
![]() Kasiak sama miałam takie odczucia, żeby biologii nie zdawać tylko kurde tak bardzo chce iść na farmacje... rodzice stwierdzili , że mam zdawać ,rozmawiałam z koleżanką która studiuje 3 rok medycyny i ona ma takie same zdanie jak rodzice, tym bardziej , że często mam szczęście w dostawaniu się do różnych rzeczy. Claire u mnie zawsze podobnie jest kolęda, mieszkam w ostatniej klatce i na ostatnim piętrze zazwyczaj jestem ostatnią rodziną która przyjmuje. czuje się dzisiaj z siebie dumna na sprawdzian z fizyki umiem , biologia pouczona, teraz powtórzę sobie matematykę ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2010-01-11 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dodatkowe zajęcia tzn. płatne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
tak ![]() tyle kasy płacić i jeszcze mieć po tylu latach takie wyniki ![]() nie wiem, ja bym dawno zrezygnowała z tych korków, albo spróbowała zmienić korepetytora.. albo nie wiem co..
#1827 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja muszę przymierzyć no... ![]() chyba że znajde jakiś za 20 zł ![]() Cytat:
![]() olimpiada, uuuu ![]() ![]() brawo za sukienkę ![]() dobry pomysł, ale czasem może byc trudny do wykonania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z allegro już mówiłam. Cytat:
uuuUuuuUU ![]() ![]() [napisałam posta godzinę temu i go nie wysłałam] ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Konto usunięte
|
dobrze dziewczyny to porozmawiajmy o studiach, nie możemy ciąglę pisac o naszych codziennych przygodach
![]() ![]() nie no a tak na poważnie. to gdybyśmy pisały tylko szkoła,studia,matura to szału byśmy dostały ![]() pokłociłam się lekko z bratową ;] . ehh . idę spac. dobranoc ;* Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-01-11 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W ogóle nie rozumiem ludzi, którzy wydają kupę kasy na korepetycje a i tak nie widać efektów. Skoro nie widać efektów to warto zastanowić się nad zmianą korepetytora, albo zmianą nastawienia do przedmiotu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic mi nie mów o internecie ![]() ratujcie mnie, ja nawet nie widzę sensu w uczeniu się... nie dam rady temu podołać, nie mam do czego dążyć, nie mam marzenia o studiach, o przyszłości. smutno mi ![]() jakiego ![]() no dokładnie ![]() Cytat:
![]() .... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.