Schudnę, bo chcę ! 10 i więcej kilogramów w dół ! :) - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 17:41   #3451
gohs
Zakorzenienie

Dot.: Schudnę, bo chcę ! 10 i więcej kilogramów w dół ! :)

Ufff, ale zmarzłam Tzn no może nie tak strasznie, ale w stópki mi zimno A miałam już naprawdę ciepłe buty Zespół TŻta zagrał fajnie, ale współczułam im jak byli na scenie - zimno, a oni bez rękawiczek, bez kurtek... A brrrr. No ale koncert udany
Na podwieczorek wypiłam sobie kubek ciepłego mleka czekoladowego i zjadłąm dwa ciasteczka owsiane. A teraz pójdę jeszcze po herbatkę na rozgrzewanie dalsze I do roboty...
Stary 2010-01-10, 17:41   #3452
Hestime
Raczkowanie

mischievous - oo w takim razie zostaje zdrowe odżywianie i ćwiczenia .

orisha - ooooo, taaaaaak! Ten błonnik śni mi się po nocach Muszę koniecznie go kupić

Idę robić 2 dzień 'a6w' bo mi się wyjątkowo chce

Edit:
w poprzednim moim poście w tym wątku napisałam o maści na rozstępy FISSAN, jak ktoś ją miał to bardzo proszę o napisanie czy opłaca się go kupić czy też nie Dziekuję

Edytowane przez Hestime
Czas edycji: 2010-01-10 o 17:47
Hestime jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 21:17   #3453
orisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hestime Pokaż wiadomość
mischievous - oo w takim razie zostaje zdrowe odżywianie i ćwiczenia .

orisha - ooooo, taaaaaak! Ten błonnik śni mi się po nocach Muszę koniecznie go kupić

Idę robić 2 dzień 'a6w' bo mi się wyjątkowo chce
to faktycznie wyjatkowe, bo te cwiczenia tak mnie zawsze nudza, ze (nie)wyjatkowo nie chce mi sie ich robic

Ja chyba nie mousze blonnika. Mam ostatnio calkiem niezle trawienie. Jeszcze na szczescie troche wiecej sie ruszam, a to zdecydowanie dziala na mnie najlepiej.

Alez mi sie jutro nie chce isc do pracy. Juz jestem spiaca... Musze jeszcze pojechac do mieszkania i zlozyc lampe.

Qrcze powiem wam ze czasem to bym chciala pojechac do jakiegos buddyjskiego klasztoru, zeby sie wyciszyc... jestem potwornie wszystkim zmeczona. Potrzebuje nabrac dystansu do wszystkiego.

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:09   #3454
Ewelain1987
Zadomowienie

hej przyszlam sie przywitac i pozegnac bo znikam bedziemy z mezem pisac jego prace inz ;/ ale dzis zaszalalam z jedzeniem tzn duzo pieczonych ziemniaczkow no i zmulilo mnie po nich no i wszystko co zjadlam znalazlo sie wkibelku..:/
buziaki

Ewelain1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:29   #3455
gohs
Zakorzenienie

Ewel widać Twój organizm się odzwyczaił

Zaliczyłam na dzisiaj 40minut steppera i wracam dalej do kucia
Stary 2010-01-10, 22:45   #3456
antunka
Zakorzenienie

A ja właśnie wybieram steper na allegro. Doszłam do wniosku, że muszę mieć jakiś sprzęt bo same ćwiczenia wzmacniające typu brzuszki nie spalą tłuszczu. Padło na steper bo najtańszy i najmniejszy.

Gosh masz taki zwykły czy skrętny? Męczysz się ćwicząc? Bo mi chodzi o coś na czym sie zmęczę, spalę kalorie i dotlenię
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:57   #3457
gohs
Zakorzenienie

Hmmm, dzisiaj jak ćwiczyłam 40minut to się nawet zbytnio nie spociłam Ale generalnie jak intensywnie macham nóżkami przez minimum pół godziny to się ze mnie leje Dzisiaj po prostu musiałam wolno, bo czytałam Mam skrętny z regulacją stopni, bez regulacji obciążenia. Generalnie jest ok, tylko trochę skrzypi...
Stary 2010-01-11, 10:02   #3458
mischievous
Zakorzenienie

wczoraj myslalam,ze odpisalam a tu klops nie ma

wczoraj nie jadlam kolacji ani podwieczorku ale tyle zlego wpadlo do brzucha;/ az cala noc nie spalam tak mi sie wiercilo wszystko, a bylo juz tak ladnie, nie no dzisiaj bedzie w koncu sie rusze, ide na uczelnie, i na kontrole do lekarza.

chyba hestime pomylilo Ci sie;p do mnie o blonniku a do Orishy o cwiczeniach;p
to kup i nie snij w koncu;p
moja mama taki sam kupila;p

lece ja sie przygotowac.. milego dniaaa

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 14:29   #3459
tala_89
Raczkowanie

dziękuję dziewczyny za życzenia !

po wczorajszych szaleństwach mam + 1,2 kg na wadze no ale mam nadzieję, ze to zejdzie niedługo

uciekam na zajęcia, miłego dnia wam życzę

waga - 161 cm
tala_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 15:54   #3460
Hestime
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mischievous Pokaż wiadomość
chyba hestime pomylilo Ci sie;p do mnie o blonniku a do Orishy o cwiczeniach;p
to kup i nie snij w koncu;p
moja mama taki sam kupila;p
Hmm nie, nie Orisha napisała że złapałam zajafkę z błonnikiem, więc odpisalam o nim. A Ty napisałaś, że dieta Dukana jest tylko dla otyłych więc odpisałam Ci, że to w takim razie zostaje zdrowe odżywianie i ćwiczenia

U mnie dziś w sumie może byc, rano na śniadanie zjadłam szybko płatki z mlekiem, na drugie sniadanie jabłko i kaaaawa
Wróciłam do domu, zjadłam łazanki Zaraz wypije pewnie herbatę, zabiorę się do nauki bo jutro mam ciężki dzień( zresztą tak jak dzisiaj ) a później zrobię ćwiczenia

Edytowane przez Hestime
Czas edycji: 2010-01-11 o 16:53
Stary 2010-01-11, 16:19   #3461
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tala_89 Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny za życzenia !

po wczorajszych szaleństwach mam + 1,2 kg na wadze no ale mam nadzieję, ze to zejdzie niedługo

uciekam na zajęcia, miłego dnia wam życzę
Uuuu, to z czym tak poszalałaś?

A ja się lekko zirytowałam dzisiaj rano, bo prawie cały weekend uczyłam się na dzisiejsze koło gdzie mogłabym robić ważniejsze rzeczy, pojechałam specjalnie na uczelnię, bo normalnie nie mam zajęć w poniedziałki a koła nie było Będzie za tydzień, czyli znowu specjalnie w poniedziałek trzeba jechać
Stary 2010-01-11, 16:47   #3462
orisha
Zakorzenienie

Heja!

No ładnie ćwiczycie Duzo nauki teraz widze macie. Z jednej stroy to zazdroszcze, bo mi sie dobre czasy przypominaja... Tez chyba sobie poczytam jakies bieznesowe ksiazki, bo wypadam z rytmu

Dzisiaj na fat burning sie wybieram natomiast.

Moj apetyt nadal kiepsko.

Musze sie tez poumawiac do lekarzy - ide na usg, musze zbadac krew i jeszcze wpadł mi dermatolog
Potwirnie nie chce mi sie siedziec juz w pracy. Zmywam sie za 15 minut. Na ten tydzien jeszcze w planie zajecie sie netem - wtedy wieczorami bede do was zaglądać...

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 16:52   #3463
Hestime
Raczkowanie

Orisha - ile musiałaś się wcześniej umawiać do dermatologa? Ja chcę, ale na to długo się czeka i właśnie gdzieś teraz już bym musiała.

Edytowane przez Hestime
Czas edycji: 2010-01-11 o 16:53
Stary 2010-01-11, 18:13   #3464
Ewelain1987
Zadomowienie

czesc dziewuszki!!!
no dzis juz lepiej z moim brzuszkiem rano pojezdzilam na roerku co prawda tylko 30 min ale juz lalo sie ze mnie a musialam jeszcze sniadanie zrobic sobie i mezowi a chcialam zdazyc zanim corka wstanie..
potem dluzszy spacerek z corcia ale zapomnialam wziasc portfela no i zakupow nie zrobilam :/ ale moze jutro tez wyjdziemy to juz zrobie zakupy takie wieksze bo nic w lodowce nie mam dietetycznego a jak nic nie mam to jem wszystko pozostale(wysokokaloryczn e)

Stary 2010-01-11, 18:27   #3465
anella
Przyczajenie

Witam ! Ja również chciałabym się do was dołączyć. Mam 172 cm wzrostu.
Udało mi się już zejść z 63,2 kg do 60,4. Dążę do 53-54 kg.
myśl przewodnia : MŻ.
anella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 18:31   #3466
Hestime
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anella Pokaż wiadomość
Witam ! Ja również chciałabym się do was dołączyć. Mam 172 cm wzrostu.
Udało mi się już zejść z 63,2 kg do 60,4. Dążę do 53-54 kg.
myśl przewodnia : MŻ.

Witamy, witamy Ja mam 170 cm
Ooo, to gratulacje straconych 3kg! A w jakim czasie udało Ci się je zrzucić? Stosowałaś jakieś diety? Ćwiczenia? Jakie teraz stosujesz?

Stary 2010-01-11, 19:10   #3467
tala_89
Raczkowanie

gohs - wybiłam kilka razy martini ze spritem, taką babeczkę zjadłam z masą budyniową i czekoladą + 2 ciastka, a dzisiaj na dodatek rozdysponowałam dziewczynom resztę słodkości jakie zostały z wczoraj i przy okazji wpadło 1,5 paska czekolady to już było niepotrzebne, obiad też za duży zjadłam i jestem na siebie za to zła. Jutro impreza, ale postaram się nic nie pić, tylko nie wiem czy wyjdzie;/

hestime - ja osobiście uważam, że kremy na rozstępy nie działają, chociaż te czerwone, świeże być może da się jeszcze zwalczyć, za to tych białych to już chyba nic nie jest w stanie ruszyć ;/

anella - witamy

waga - 161 cm
tala_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 19:12   #3468
Hestime
Raczkowanie

tala - tak, czytałam o tym. Te białe to tylko chirurg może co najwyżej, czyli przez zabieg czy coś. Ja naszczęście mam czerwone ( świeże - jak to nazwałaś ) Więc może coś da się z tym zrobić, zanim nie jest za późno .

Stary 2010-01-11, 20:27   #3469
gohs
Zakorzenienie

Tala narobiłaś mi smaka na drinka, łobuzie Ty Na szczęście póki co nie mam ani okazji ani czasu, żeby gdzieś wyjść, no a w domu sama pić nie będę

Z tymi rozstępami to jest jakaś masakra.... Na biodrach mam kilka takich dość krótkich ale za to ajsnych i szerokich, a na wewnętrznej stronie ud to w ogóle masakra
Stary 2010-01-11, 20:33   #3470
antunka
Zakorzenienie

Hej
ja mam dzisiaj kiepski dzień. Źle się czuję , glowa boli i dieta nie wyszła. Też zjadłam za duży obiad bo nie wzięłam nic na uczelnię i wróciłam potwornie głodna. Później musiałam się zdrzemnąć a jak wstałam to nabrałam ochoty na coś slodkiego. Ale banan pomógł
Ćwiczenia dzisiaj odpuszczam. Wczoraj zaszalałam z hh i wyszło mi kilka nowych siniaków na boczkach i plecach
Stepper zamówiony, mam nadzieję że do końca tygodnia przyjdzie i w weekend zacznę działać

Anella witaj
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 20:49   #3471
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość
Uuuu, to z czym tak poszalałaś?

A ja się lekko zirytowałam dzisiaj rano, bo prawie cały weekend uczyłam się na dzisiejsze koło gdzie mogłabym robić ważniejsze rzeczy, pojechałam specjalnie na uczelnię, bo normalnie nie mam zajęć w poniedziałki a koła nie było Będzie za tydzień, czyli znowu specjalnie w poniedziałek trzeba jechać
witaj w klubie;D ja dzisiaj poszlam bo zle mnie poinformowano o 13 na uczelnie okazalo sie ze mam na 16, posiedzialam sobie 3h..

dzisiaj bylo grzecznie ale na kolacje torcik lodowy smaczny, nie moglam sie powtrzymac, byl przyplyw gotowki wiec musialam

tala kochana, prosze Cie nie przesadzaj i tak nie "grzeszysz" wiec moglas sobie pozwolic, mowie jak w sierpniu ladnie wszystko jadlam i w ogole, a co sb jadlam chipsy i alkohol i i tak kg spadaly ladnie, a Ty raz na miesiac zjesz cos i sie przejmujesz, oj bo to sie zrobi chore a na wadze dlatego,ze musisz sie oczyscic i bedzie ok.

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

Stary 2010-01-11, 22:21   #3472
Ewelain1987
Zadomowienie

hej jestescie??bardzo bym chciala schudnac do swiat wielkanocnych te 13 kg ale cos czuje ze nie wyjdzie :/ jak ja chce byc szczupla a nie moge sie zmobilizowac do takiego wysilku jak na poczatku:/ zle mi

Stary 2010-01-11, 22:28   #3473
gohs
Zakorzenienie

Ewel! Bierz się w garść! I nie marudź Udawalo Ci się ćwiczyć i dietować ładnie, to i teraz Ci się uda! Pisz do nas częściej to Cię będziemy mobilizxować w chwilach zwątpienia
Stary 2010-01-11, 22:34   #3474
Ewelain1987
Zadomowienie

jest mi ciezko bardzo..wy tyle juz schudlyscie jest wam o wiele latwiej

Stary 2010-01-11, 22:57   #3475
gohs
Zakorzenienie

No nie wiem czy tak łatwiej, bo wiele z nas przechodziło albo nadal przechodzi zastój. Nie ma co szukać wymówek tylko bierz się do roboty

U mnie 40minut na stepperze zaliczone
Stary 2010-01-11, 23:07   #3476
Hipusia
Raczkowanie

Witajcie kobietki Szczesliwego Nowego Roku dla wszystkich i samych dietetycznych sukcesików zycze Dlugo sie nie odzywalam ,ale po powrocie mialam troche robotki w domu,bo niby nikogo nie bylo ,a balagan i tak trzeba bylo sprzatnac i to nawet jakos tak wiecej niz zwykle, do tego moja córcia siedziala w domku bo w UK troszke sniegu spadlo i szkoly byly pozamykane ,wiec o posiedzeniu na kompie nie bylo mowy . Ale pamietam o Was kochane caly czas .Przejrzalam troszke forum i widze ze sporo nowych kobietek jest,wiec witam serdecznie. Nie wczytywalam sie za bardzo bo strasznie tego duzo,mam spore zaleglosci ,ale postaram sie to w najblizszym czasie nadrobic . Swieta spedzilam super,meczaco ale super. Dietkowo-hm tak sobie tzn naprawde staralam sie nie objadac,dzielnie pozbywalam sie panierki z karpika hihi i nie objadalam sie kapucha z grzybkami ,ktora baaardzo lubie . Mimo wszystko ,po powrocie weszlam na wage i niestety bylo +1,2 kg. Moze to nie jest az tak duzo,ale zwazywszy na to ze waga spada mi baaaardzo powoli,to jest taka mala katastrofa. Ale biore sie juz za siebie,jutro lece na silke bo nie cwiczylam cale swieta,ale po prostu nie mialam ani warunków ,anie szczerze mówiac czasu. Teraz wracam do stalego rytmu i mam bardzo duze postanowienie noworoczne (i marzenie) zeby schudnac do lipca minimum 10kg. Umówilismy sie na wakacje ze znajomymi,chcemy jechac do Chorwacji wiec musze schudnac ,zeby bez skrepowania wyskoczyc w kostiumie kapielowym . teraz bede do Was zagladac codziennie bo musze sie zmobilizowac do intensywnego odchudzania ,a nikt mi w tym tak nie pomoze jak Wy . Poki co lece sprzatnac a potem spac,moze w koncu sie choc troszke wyspie. Milej nocki moje kobietki
Hipusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 23:09   #3477
BEATA8976
Raczkowanie

wy się odchudzacie a ja chcę przytyć i nic z tego.
BEATA8976 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 09:09   #3478
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelain1987 Pokaż wiadomość
hej jestescie??bardzo bym chciala schudnac do swiat wielkanocnych te 13 kg ale cos czuje ze nie wyjdzie :/ jak ja chce byc szczupla a nie moge sie zmobilizowac do takiego wysilku jak na poczatku:/ zle mi
Tobie konkretne baty! ladnie Ci szlo, a skoro waga nie spada to cos nie tak jesz, musisz to zmienic bo nigdy nie schudniesz-straznik wagi sie nie rusza, myslalam juz o Tobie przed zasnieciem ze jak wejde to musze ochrzanic

ja tez ostatnio mialam dwa dni zle, mimo ze raczej w ramach kcal to wczoraj nie moglam sie powstrzymac od tortu lodowego ktore kocham. na kolacje do bylo a w nocy umieralam;/ od 2 nic nie grzeszylam i myslalam,ze w koncu bedzie ladnie, cos zaczelam watpic ze do urodzin schudne te 10.. jak do konca wyzdrowieje to na pewno beda spacery takze zadowolona z tego jestem.

witaj hipusia to naturalne po swietach, siedzi Ci w jelitach, ja mialam +3kg ale juz sie unormowalo

beata
jesli dobrze kojarze jest taki watek "tyje" czy cos takiego. nie wiem jak Ci pomoc, chcialabym zeby moj Tz przytyl kilka kg i nie mam pojecia jak to zrobic, duzo jesc wiadomo tez kilka razy dziennie ale ma taki tryb pracy ze niestety.

Stary 2010-01-12, 10:58   #3479
Ewelain1987
Zadomowienie

wiem ze naleza mi sie baty wiem ze znowu marudze ale co ja poradze noc mialam piekielna corka budzila sie co 2 godz rano juz wstala wiec polatalam juz z odkurzaczem i podlalam kwiatki, nie mam co zjesc na sniadanie a dopiero o 12 pojde z corka na spacer i zrobie zakupy musze spisac co jest mi potrzebne bo jak mam produkty to trzymam sie diety.. podpowiedzcie co na obiad mozna zrobic??

Stary 2010-01-12, 11:09   #3480
mischievous
Zakorzenienie

ja dzis kurczaka pieke.

tak tak, ciagle masz wymowki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości