|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnę, bo chcę ! 10 i więcej kilogramów w dół ! :)
Ufff, ale zmarzłam
Tzn no może nie tak strasznie, ale w stópki mi zimno A miałam już naprawdę ciepłe buty Zespół TŻta zagrał fajnie, ale współczułam im jak byli na scenie - zimno, a oni bez rękawiczek, bez kurtek... A brrrr. No ale koncert udany ![]() Na podwieczorek wypiłam sobie kubek ciepłego mleka czekoladowego i zjadłąm dwa ciasteczka owsiane. A teraz pójdę jeszcze po herbatkę na rozgrzewanie dalsze I do roboty...
|
|
#3452 |
|
Raczkowanie
|
mischievous - oo
w takim razie zostaje zdrowe odżywianie i ćwiczenia . orisha - ooooo, taaaaaak! Ten błonnik śni mi się po nocach Idę robić 2 dzień 'a6w' bo mi się wyjątkowo chce ![]() Edit: w poprzednim moim poście w tym wątku napisałam o maści na rozstępy FISSAN, jak ktoś ją miał to bardzo proszę o napisanie czy opłaca się go kupić czy też nie Dziekuję
Edytowane przez Hestime Czas edycji: 2010-01-10 o 17:47 |
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to faktycznie wyjatkowe, bo te cwiczenia tak mnie zawsze nudza, ze (nie)wyjatkowo nie chce mi sie ich robic Ja chyba nie mousze blonnika. Mam ostatnio calkiem niezle trawienie. Jeszcze na szczescie troche wiecej sie ruszam, a to zdecydowanie dziala na mnie najlepiej. Alez mi sie jutro nie chce isc do pracy. Juz jestem spiaca... Musze jeszcze pojechac do mieszkania i zlozyc lampe. Qrcze powiem wam ze czasem to bym chciala pojechac do jakiegos buddyjskiego klasztoru, zeby sie wyciszyc... jestem potwornie wszystkim zmeczona. Potrzebuje nabrac dystansu do wszystkiego.
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
hej przyszlam sie przywitac i pozegnac bo znikam bedziemy z mezem pisac jego prace inz ;/ ale dzis zaszalalam z jedzeniem tzn duzo pieczonych ziemniaczkow no i zmulilo mnie po nich no i wszystko co zjadlam znalazlo sie wkibelku..:/
buziaki
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Ewel widać Twój organizm się odzwyczaił
![]() Zaliczyłam na dzisiaj 40minut steppera i wracam dalej do kucia
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wybieram steper na allegro. Doszłam do wniosku, że muszę mieć jakiś sprzęt bo same ćwiczenia wzmacniające typu brzuszki nie spalą tłuszczu. Padło na steper bo najtańszy i najmniejszy.
Gosh masz taki zwykły czy skrętny? Męczysz się ćwicząc? Bo mi chodzi o coś na czym sie zmęczę, spalę kalorie i dotlenię
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, dzisiaj jak ćwiczyłam 40minut to się nawet zbytnio nie spociłam
Ale generalnie jak intensywnie macham nóżkami przez minimum pół godziny to się ze mnie leje Dzisiaj po prostu musiałam wolno, bo czytałam Mam skrętny z regulacją stopni, bez regulacji obciążenia. Generalnie jest ok, tylko trochę skrzypi...
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj myslalam,ze odpisalam a tu klops nie ma
![]() wczoraj nie jadlam kolacji ani podwieczorku ale tyle zlego wpadlo do brzucha;/ az cala noc nie spalam tak mi sie wiercilo wszystko, a bylo juz tak ladnie, nie no dzisiaj bedzie chyba hestime pomylilo Ci sie;p do mnie o blonniku a do Orishy o cwiczeniach;p to kup i nie snij w koncu;p moja mama taki sam kupila;p lece ja sie przygotowac.. milego dniaaa
|
#3459 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczyny za życzenia !
po wczorajszych szaleństwach mam + 1,2 kg na wadze ![]() uciekam na zajęcia, miłego dnia wam życzę
|
#3460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Orisha napisała że złapałam zajafkę z błonnikiem, więc odpisalam o nim. A Ty napisałaś, że dieta Dukana jest tylko dla otyłych więc odpisałam Ci, że to w takim razie zostaje zdrowe odżywianie i ćwiczenia U mnie dziś w sumie może byc, rano na śniadanie zjadłam szybko płatki z mlekiem, na drugie sniadanie jabłko i kaaaawa ![]() Wróciłam do domu, zjadłam łazanki Zaraz wypije pewnie herbatę, zabiorę się do nauki bo jutro mam ciężki dzień( zresztą tak jak dzisiaj ) a później zrobię ćwiczenia
Edytowane przez Hestime Czas edycji: 2010-01-11 o 16:53 |
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się lekko zirytowałam dzisiaj rano, bo prawie cały weekend uczyłam się na dzisiejsze koło gdzie mogłabym robić ważniejsze rzeczy, pojechałam specjalnie na uczelnię, bo normalnie nie mam zajęć w poniedziałki a koła nie było
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Heja!
No ładnie ćwiczycie Duzo nauki teraz widze macie. Z jednej stroy to zazdroszcze, bo mi sie dobre czasy przypominaja... Tez chyba sobie poczytam jakies bieznesowe ksiazki, bo wypadam z rytmu Dzisiaj na fat burning sie wybieram natomiast. Moj apetyt nadal kiepsko. Musze sie tez poumawiac do lekarzy - ide na usg, musze zbadac krew i jeszcze wpadł mi dermatolog Potwirnie nie chce mi sie siedziec juz w pracy. Zmywam sie za 15 minut. Na ten tydzien jeszcze w planie zajecie sie netem - wtedy wieczorami bede do was zaglądać...
|
#3463 |
|
Raczkowanie
|
Orisha - ile musiałaś się wcześniej umawiać do dermatologa? Ja chcę, ale na to długo się czeka i właśnie gdzieś teraz już bym musiała.
Edytowane przez Hestime Czas edycji: 2010-01-11 o 16:53 |
|
|
|
#3464 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewuszki!!!
no dzis juz lepiej z moim brzuszkiem rano pojezdzilam na roerku co prawda tylko 30 min ale juz lalo sie ze mnie a musialam jeszcze sniadanie zrobic sobie i mezowi a chcialam zdazyc zanim corka wstanie.. potem dluzszy spacerek z corcia ale zapomnialam wziasc portfela no i zakupow nie zrobilam :/ ale moze jutro tez wyjdziemy to juz zrobie zakupy takie wieksze bo nic w lodowce nie mam dietetycznego a jak nic nie mam to jem wszystko pozostale(wysokokaloryczn e)
|
#3465 |
|
Przyczajenie
|
Witam ! Ja również chciałabym się do was dołączyć. Mam 172 cm wzrostu.
Udało mi się już zejść z 63,2 kg do 60,4. Dążę do 53-54 kg. myśl przewodnia : MŻ.
|
|
|
|
#3466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy, witamy Ja mam 170 cm ![]() Ooo, to gratulacje straconych 3kg! A w jakim czasie udało Ci się je zrzucić? Stosowałaś jakieś diety? Ćwiczenia? Jakie teraz stosujesz?
|
|
|
#3467 |
|
Raczkowanie
|
gohs - wybiłam kilka razy martini ze spritem, taką babeczkę zjadłam z masą budyniową i czekoladą + 2 ciastka, a dzisiaj na dodatek rozdysponowałam dziewczynom resztę słodkości jakie zostały z wczoraj i przy okazji wpadło 1,5 paska czekolady
hestime - ja osobiście uważam, że kremy na rozstępy nie działają, chociaż te czerwone, świeże być może da się jeszcze zwalczyć, za to tych białych to już chyba nic nie jest w stanie ruszyć ;/ anella - witamy
|
#3468 |
|
Raczkowanie
|
tala - tak, czytałam o tym. Te białe to tylko chirurg może co najwyżej, czyli przez zabieg czy coś. Ja naszczęście mam czerwone ( świeże - jak to nazwałaś
) Więc może coś da się z tym zrobić, zanim nie jest za późno .
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Tala narobiłaś mi smaka na drinka, łobuzie Ty
Na szczęście póki co nie mam ani okazji ani czasu, żeby gdzieś wyjść, no a w domu sama pić nie będę ![]() Z tymi rozstępami to jest jakaś masakra.... Na biodrach mam kilka takich dość krótkich ale za to ajsnych i szerokich, a na wewnętrznej stronie ud to w ogóle masakra
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja mam dzisiaj kiepski dzień. Źle się czuję , glowa boli i dieta nie wyszła. Też zjadłam za duży obiad bo nie wzięłam nic na uczelnię i wróciłam potwornie głodna. Później musiałam się zdrzemnąć a jak wstałam to nabrałam ochoty na coś slodkiego. Ale banan pomógł Ćwiczenia dzisiaj odpuszczam. Wczoraj zaszalałam z hh i wyszło mi kilka nowych siniaków na boczkach i plecach ![]() Stepper zamówiony, mam nadzieję że do końca tygodnia przyjdzie i w weekend zacznę działać ![]() Anella witaj
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj bylo grzecznie ale na kolacje torcik lodowy smaczny, nie moglam sie powtrzymac, byl przyplyw gotowki wiec musialam ![]() tala kochana, prosze Cie nie przesadzaj i tak nie "grzeszysz" wiec moglas sobie pozwolic, mowie jak w sierpniu ladnie wszystko jadlam i w ogole, a co sb jadlam chipsy i alkohol i i tak kg spadaly ladnie, a Ty raz na miesiac zjesz cos i sie przejmujesz, oj bo to sie zrobi chore a na wadze dlatego,ze musisz sie oczyscic i bedzie ok.
|
|
#3472 |
|
Zadomowienie
|
hej jestescie??bardzo bym chciala schudnac do swiat wielkanocnych te 13 kg ale cos czuje ze nie wyjdzie :/ jak ja chce byc szczupla a nie moge sie zmobilizowac do takiego wysilku jak na poczatku:/ zle mi
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Ewel! Bierz się w garść! I nie marudź
Udawalo Ci się ćwiczyć i dietować ładnie, to i teraz Ci się uda! Pisz do nas częściej to Cię będziemy mobilizxować w chwilach zwątpienia
|
|
#3474 |
|
Zadomowienie
|
jest mi ciezko bardzo..wy tyle juz schudlyscie jest wam o wiele latwiej
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem czy tak łatwiej, bo wiele z nas przechodziło albo nadal przechodzi zastój. Nie ma co szukać wymówek tylko bierz się do roboty
![]() U mnie 40minut na stepperze zaliczone
|
|
#3476 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki
, do tego moja córcia siedziala w domku bo w UK troszke sniegu spadlo i szkoly byly pozamykane ,wiec o posiedzeniu na kompie nie bylo mowy . Swieta spedzilam super,meczaco ale super. Dietkowo-hm tak sobie tzn naprawde staralam sie nie objadac,dzielnie pozbywalam sie panierki z karpika hihi i nie objadalam sie kapucha z grzybkami ,ktora baaardzo lubie . Mimo wszystko ,po powrocie weszlam na wage i niestety bylo +1,2 kg |
|
|
|
#3477 |
|
Raczkowanie
|
wy się odchudzacie a ja chcę przytyć i nic z tego.
|
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez ostatnio mialam dwa dni zle, mimo ze raczej w ramach kcal to wczoraj nie moglam sie powstrzymac od tortu lodowego ktore kocham. na kolacje do bylo a w nocy umieralam;/ od 2 nic nie grzeszylam i myslalam,ze w koncu bedzie ladnie, cos zaczelam watpic ze do urodzin schudne te 10.. jak do konca wyzdrowieje to na pewno beda spacery takze zadowolona z tego jestem. witaj hipusia to naturalne po swietach, siedzi Ci w jelitach, ja mialam +3kg ale juz sie unormowalo ![]() beata jesli dobrze kojarze jest taki watek "tyje" czy cos takiego. nie wiem jak Ci pomoc, chcialabym zeby moj Tz przytyl kilka kg i nie mam pojecia jak to zrobic, duzo jesc wiadomo tez kilka razy dziennie ale ma taki tryb pracy ze niestety.
|
|
#3479 |
|
Zadomowienie
|
wiem ze naleza mi sie baty wiem ze znowu marudze ale co ja poradze
noc mialam piekielna corka budzila sie co 2 godz rano juz wstala wiec polatalam juz z odkurzaczem i podlalam kwiatki, nie mam co zjesc na sniadanie a dopiero o 12 pojde z corka na spacer i zrobie zakupy musze spisac co jest mi potrzebne bo jak mam produkty to trzymam sie diety.. podpowiedzcie co na obiad mozna zrobic??
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis kurczaka pieke.
tak tak, ciagle masz wymowki
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

Tzn no może nie tak strasznie, ale w stópki mi zimno
A miałam już naprawdę ciepłe buty
Zespół TŻta zagrał fajnie, ale współczułam im jak byli na scenie - zimno, a oni bez rękawiczek, bez kurtek... A brrrr. No ale koncert udany 

w takim razie zostaje zdrowe odżywianie i ćwiczenia
.
Dziekuję 

to faktycznie wyjatkowe, bo te cwiczenia tak mnie zawsze nudza, ze (nie)wyjatkowo nie chce mi sie ich robic 
Mam skrętny z regulacją stopni, bez regulacji obciążenia. Generalnie jest ok, tylko trochę skrzypi...

, do tego moja córcia siedziala w domku bo w UK troszke sniegu spadlo i szkoly byly pozamykane ,wiec o posiedzeniu na kompie nie bylo mowy
. Mimo wszystko ,po powrocie weszlam na wage i niestety bylo +1,2 kg