![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III
nie dla mnie to już za dużo tych kłótni i pretensji jak na jeden dzień...
![]() idę pooglądać tv. może później do Was zajrzę jeszcze.
* Zapuszczam włosy! * Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r. ![]() Edytowane przez L I L Y Czas edycji: 2010-01-11 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiecce imho nie można nic zarzucić, dwa ciekawe akcenty - świetny motyw przy dekolcie i fakt, że sukienka jest na jedno ramię wg mnie wystarczą, ja generalnie stawiam zazwyczaj na prostotę i skupiam się na jakichś kilku konkretnych detalach, nie przepadam za "przeładowaniem" więc jest totalnie w moim stylu ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1743 | |||||||
żona
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tez bym chciala zlot ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() moze jak nie kwiatek to jakas spinka z kamyczkami albo cyrkoniami ![]() ![]() ________ wkleilam maske do albumu ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Zadomowienie
|
Idę też, bo aż mi się tutaj odechciało być... Jedna zaczęła, a teraz reszta nie może skończyć... A tak było miło...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo chciałam w taką pogoda az jechać 120 km za butami ;D. desperacja. fryzurka na bok? zaintrygowałaś mnie, bo do góry upięcia na pewno nie chcę. zazwyczaj nosze rozpuszczone włosy,ale na bok.. masz może na dysku coś ciekawego? no i najwazniejsze- facet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1747 |
Raczkowanie
|
no dobra, nie przeczytałam wszystkiego znowu, ale za duzo gadacie :P
i ta kłótnia.. mam podzielone zdanie, ale nie chce dalej tego ciągnąć ![]() nadal nie wiem co z tą torebką, napiszcie proszę czy bierzecie małą, co tam wkładacie, co w duża itd. jeszcze jedno pyt. orientujecie sie moze ile dni po zakupie w top secret jest mozliwa jest wymiana? Lucka! nie przejmuj sie ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1749 | |
żona
|
Cytat:
![]() ![]() ale była w takim kolorze popielatym a nie jak mówisz granatowa ![]() Bardzo mi sie podobała ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie chcę robić reklamy czy coś, ale kupiłam właśnie na allegro 2 pary samonośnych pończoch z Gatty za 3,98 zł
![]()
![]() |
#1752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak przeczytałam to to tak pomyślałam, że u nas większość to butelkę wkłada :p Ja biorę małą torebkę, no i wiadomo, kosmetyki, dokumenty, zaproszenie, telefon i chusteczka do okularów ![]()
![]() |
#1753 |
Zadomowienie
|
Z tego co zauważyłam w tym roku na studniówkach dużo jest chabrowych kiecek, a ja głupia kupiłam czarną a w szafie wisi chabrowa taka zwiewna dziewczęca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
żona
|
Cytat:
![]() Zapomnialam powiedziec ze przyszła mi z allegro ta baza pod cienie ![]() i w aukcji do tego był gratis ![]() Lucka dostała próbke fluidu? a ja szminke czerwoną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Raczkowanie
|
Ależ tutaj sie nie miło zrobilo !
Ja dzis ogladałam zdjecia ze studniowki w moim rejonie... Powiem Wam, że pełen misz maż... dlugie krótki czarne kolorowe... krecone proste... Aczkolwiek przewazaja czarne krótkie! ;D Co wiecej zauwazyłam ze najładniej wygladaja dziewczyny najbardziej naturalne.. ;D Włoski rozpuszczone delikatnie spiete ew. No a co do mnie to dzie była proba poloneza i wychodzi to wszystko jakos przypałowo ! Nie równo.. nie do rytmu... Jakis rozgardiasz ;./ ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Ja w torebke biore kosmetyki... lakier do paznnokci, agrawke, telefon, ;d A w inna torebke zabieram baleriny na zmiane i ze dwie pary ponczoch ;d Bo u mnie zaciagniecia to rzecz normalna ;D ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() Buty czarne! Ewentualnie siwe i do tego siwa kopertówka [taki siwy jak góra kiecki] No ale bedzie ciezko znalesc, a pozatym czarne wykorzystasz jeszcze, bo siwy nie koniecznie ![]() Mam nadzieje ze pomogłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1757 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja na makijaż idę do kosmetyczkie, ale na bazę się czaję. W 2 drogeriach zadnej nie znalazłam ![]() ![]()
![]() |
#1758 | |
żona
|
Cytat:
![]() ![]() od tego użytkownika kupilam http://www.allegro.pl/item861030822_...az_gratis.html sprawdz, może jeszcze ma na innych aukcjach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Obudziła się we mnie zakupoholiczka po prostu ![]() A o to że będą się na moich udach trzymać jakoś jestem spokojna ![]() ![]() Sama mam tą bazę z Joko i dla mnie jest super ![]()
![]() |
#1760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i jaka koszula dla faceta do siwego garniaka i granatowego krawata? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Raczkowanie
|
Oj bez silikonu pończochy to nieeeeeeeee....
Mi sie ciezko te trzymaja a co dopiero bez silikonu.... Boje sie ze jak nie ponczocha to podwiazka bedzie mi spadać... ;d A przypał lekki tak.. ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Raczkowanie
|
Rany dopiero nadrobiłam! Dzisiaj przyszłam o 19 do domu. Caaaly czas robilismy dekoracje.. Juz mamy jej serdecznie dosc, tym bardziej ze niektórzy w ogóle nic nie robią.. Jakoś nie milo się tu u Was zrobiło... No ale doczytałam. Ja też nie mam tego hasła mimo że piszę już dośc długo.. A też chciałabym zobaczyć jak wyglądałyście
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak dla mnie czarna koszula, bo moim zdaniem swietnei to wygląda ![]() no, pewnie wg wielu osob klasycznie biala, zalezy jak partner bd sie czuł w tym ![]()
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zadomowienie
|
własnie kupił sobie biało-szarą albo biało- piaskową. pamietajcie, zeby z facetem nie gadać o kolorach przez telefon
![]() a dlaczego nie możesz mieć open toe ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Raczkowanie
|
Popieram, w tamtym roku pytałam jaki ma krawat. Odpowiedź brzmiała "bordowy". Jakie było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam pomarańczowy :p
#1768 |
Zadomowienie
|
Ale jakieś zdjęcie mogła wrzucić. Dziewczyny mogły odczuć że to trochę dziwne że nie ma albumu, można pomyśleć że zależało jej na dostępie do zdjęć bo chciała je wykorzystać, ostrożności nigdy za wiele
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do opentoe to mi sie złamał paznokiec u kciuka;D Haha jak nigd mi nie zalezało na paznokciach u nóg tak teraz bach!;d Walnełam stopą w dzwi ;d Ale mysle ze umiejetnie zrobiony francuski wszystko zakryje... zreszta chyba nikt az tak szczegolowy nie bedzie ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kulturalnie proszę nie nazywać nas wyjadaczkami a już w szczególności starymi! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.