Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 21:23   #3271
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Kupiłam ten zestaw MF (ale Masterpiece Max już wyladował na Allegro)
jaki masz nick na allegro??
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
dobrze miec czasem sponsora no nie
oj dobrze ale czasem mam wyrzuty bo kiedy proszę TŻ żeby mi coś kupił bo u mnie tego nie ma a on potem nie chce kasy to głupio mi się nie raz robi
a mnie dziś wkurzyła konsultantka z avonu poprosiłam czy gdyby miała możliwość to nie zamówiła mi tego błyszczyka co jest za 9.90 jak się kupi coś z jakichś stron, tylko że ja nic z tych stron nie chcę ona powiedziała że w żadnym wypadku, tylko jeżeli coś zamówię
Stary 2010-01-11, 21:25   #3272
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Oj, nieładnie z jej strony :/ Zwłaszcza, jak już u niej zamawiałaś ileś razy
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:28   #3273
zetafon
Zakorzenienie

ja od momentu wyprowadzki z domu rodziców mam pare razy w tyg.telefony czy mi czegos nie trzeba,czy nie kupic mi jedzenia w markecie,czy nie potrzeba mi pieniedzy. no a w koncu wychodzi na to ze ja nie chce brac od rodziców pieniedzy.mimo ze mi są teraz potrzebne to jakos wole zachowac pozory ze daje rade.
zamiast normalnej kasy to wole zeby mi mama dała na szkołe.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:30   #3274
nynka87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16404463]Oj, nieładnie z jej strony :/ Zwłaszcza, jak już u niej zamawiałaś ileś razy [/QUOTE]
no właśnie nie ładnie ale to taka menda z niej
a może któraś z Was konsultantek zamówi mi ten błyszczyk??
Stary 2010-01-11, 21:32   #3275
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Obawiam się, że nie mogę w styczniu spełnić moich postanowień - zakupów za max. 50zł i więcej zużyć niż nowych - bo już sporo kupiłam i wydałam, a kilka rzeczy będzie naprawdę potrzebne. Kupię jutro pewnie odżywkę Yung i brąz z Essence, mam nadzieję, że nic więcej mnie nie skusi. Muszę iść kupić prezent dla mamy, bo ma pojutrze urodziny...

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Ja na razie w ogóle nie mam zamówień na ten katalog, bo nie mam kontaktu z klientkami przez chorobę Może zapytaj na wątku avonowym, na pewno znajdzie się ktoś z Twojej okolicy.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:39   #3276
nynka87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16404643]Obawiam się, że nie mogę w styczniu spełnić moich postanowień - zakupów za max. 50zł i więcej zużyć niż nowych - bo już sporo kupiłam i wydałam, a kilka rzeczy będzie naprawdę potrzebne. Kupię jutro pewnie odżywkę Yung i brąz z Essence, mam nadzieję, że nic więcej mnie nie skusi. Muszę iść kupić prezent dla mamy, bo ma pojutrze urodziny...

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Ja na razie w ogóle nie mam zamówień na ten katalog, bo nie mam kontaktu z klientkami przez chorobę Może zapytaj na wątku avonowym, na pewno znajdzie się ktoś z Twojej okolicy.[/QUOTE]
ja też chyba nie spełnię postanowień bo przyjdzie jeszcze jedno zamówienie z avonu i jeszcze z ori nowości 40 % taniej
nie no tak tylko napisałam poradzę sobie bez błyszczyka i przy okazji znajdę inną konsultantkę
Stary 2010-01-11, 21:41   #3277
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Zima przeszla mi calkiem ochota na smarowanie calego ciala. Uzywam kremu do stop i do twarzy ale balsamy poszly w odstawke..
chce juz wiosne

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 21:46   #3278
zetafon
Zakorzenienie

ja też chcę wiosnę.dobrze ze kupilismy piecyk gazowy do mieszkania bo jest tak zimno w kuchni i łazience ze dramat.a w srode ma byc w krakowie podobno -20stopni.ogolnie mamy w mieszkaniu 2 strefy klimatyczne.w kuchni jest 10stopni a w moim pokoju około 20

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 21:57   #3279
nynka87
Zakorzenienie

ehh idę spać bo rano do pracy mam ochotę kupić sobie nowy tusz może jutro dobranoc wszystkim, kolorowych snów
Stary 2010-01-11, 22:00   #3280
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
jak ja lubię planować
Ja też. Ostatnio sprawia mi to większą przyjemność niż kupowanie.
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Też go kupiłam. Poza tym krem-żel Happyderm L'Oreal - 2 szt. Lubię ten krem a za 13 zł warto zrobić zapas.
Masz ten do suchej czy mieszanej cery? Dobrze nawilża?
Zastanawiałam się nad nim dziś.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:03   #3281
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Jeszcze mi sie przypomnialo ze dzis kupilam krem do rąk w Rossmanie - potrzebny bo 1 mam w pracy a w domu juz same resztki.

Poza tym z wymianki przyszly do mnie 3 lakiery (rozne odcienie różu) a z Allegro grudniowe zakupy - 2x 15ml krem La Roche Posay z mocznikiem.

Dopiero 11 dni Nowego Roku a ja juz wydalam na kosmety ponad 50 zl. Musze uwazac!!!!
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 22:04   #3282
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Luskap niezła jesteś. Nie zarabiasz a wydajesz 200 zł na miesiąc na kosmetyki? Mistrzostwo świata normalnie.
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Luskap - to skad ty bierzesz takie sumy na kosmetyki, skoro nie pracujesz?

Podałam średnią kwotę, po obliczeniu całej sumy podzielonej na 12 m-cy. Najbardziej udany był listopad 70zł wydałam w zeszlym roku.
A co do moich wydatków to różnie to bywa, najczęściej kasę mam z Avonu (to co zarobię na klientkach wydaję na kosmetyki dla siebie) czasem coś dostanę od babci, rodziców czy TŻta, a to na Mikołaja, urodziny, imieniny, czasem coś sprzedam na Allegro i całą kasę przeznaczam na kosmetyki

Cytat:
trzymam kciuki za powodzenie twojego postanowienia
Dziękuję, przydadzą się
Cytat:
A ja nie zamówiłam

Byłam w Rossmanie, trochę poszalałam Kupiłam ten zestaw MF (ale Masterpiece Max już wyladował na Allegro), szampon i balsam z olejkami Shaumy, szampon i balsam nabłyszczający Herbal i balsam kiwi Shaumy
Włosowe zakupy sponsorowała mama.
No to gratuluję silnej woli, ja go zamówiłam i jestem zachwycona i opakowaniem i samym kremem(ma srebrne iskierki ) no ale jeszcze nie wiem jak z działaniem, zostawie go na lato, co by się te drobinki nie marnowały pod ubraniami
No to troszkę nakupiłaś cudów w Rossmanie A nie pasuje ci tusz MM? Ja go mam w zapasie, o w zeszłym roku kupiłam zestaw MM +2000cal i teraz zużywam 2000Cal. wcześniej miałam MM i też jest Ekstra, może na początku jak jest świeży to nie ma takiego efektu, ale potem cudo!

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
oj dobrze ale czasem mam wyrzuty bo kiedy proszę TŻ żeby mi coś kupił bo u mnie tego nie ma a on potem nie chce kasy to głupio mi się nie raz robi
a mnie dziś wkurzyła konsultantka z avonu poprosiłam czy gdyby miała możliwość to nie zamówiła mi tego błyszczyka co jest za 9.90 jak się kupi coś z jakichś stron, tylko że ja nic z tych stron nie chcę ona powiedziała że w żadnym wypadku, tylko jeżeli coś zamówię
No może nikt u niej nie zamówił nic z tych stron i dlatego nie chciała. ja kiedyś zamawiałam coś dla siebie jak klientka chciała coś z danej strony jeśli było przy zakupie innego kosmetyku, no i wyszłam na tym tak, że mogłabym otworzyć drogerię Ale teraz już tak nie robię i mówię, że owszem zamówię, jeśli będe miała zamówienie na kosmetyk z danych stron od kogoś innego, kto nie korzysta akurat z promocji. jeśli nie, to nie zamówię.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:05   #3283
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ja też. Ostatnio sprawia mi to większą przyjemność niż kupowanie.
Mi też pieniążków przy tym nie muszę wydawać, a a się naślinię na wszystko co niemiara oczywiście marcowe zakupy na mazidlach i ZSK mam już w zeszycie spisane i już raz je modyfikowałam -jestem chora
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:09   #3284
Hosenka*
Zakorzenienie

Luskap: Bardziej podszedł mi złoty Masterpiece

2000cal to zupełna porazka i katastrofa na moich rzęsach - nie robi nic

A co do balsamu Anew -nie wzięłam go własnie przez te drobinki - po co mi drobinki na pupie? Poza tym nie lubie połyskujących balsamów bo w lecie na dzien i tak nie używam (zaraz balsam spływa ... fuj)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 23:26   #3285
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Luskap: Bardziej podszedł mi złoty Masterpiece

2000cal to zupełna porazka i katastrofa na moich rzęsach - nie robi nic

A co do balsamu Anew -nie wzięłam go własnie przez te drobinki - po co mi drobinki na pupie? Poza tym nie lubie połyskujących balsamów bo w lecie na dzien i tak nie używam (zaraz balsam spływa ... fuj)
Ja raz próbowalam zlotego od bratowej, ale nie robił nic z moimi(może był za świeży?)
2000cal jest dla mnie tak samo dobry jak MM- mam takie wachlarze rzęs po nich, że nie próbuję juz innych tuszy- wszystkie maybelline i Rimmele przy tych wypadają bardzo blado- te dwa spisują się na moich rzęsach świetnie, nie sklejają, rozczesują, pogrubiają niesamowicie. a jak pomalowalam się mamy Super shokiem to aż mi sie śmiać chcialo-jakbym w ogóle nie malowała rzęs!

Co do tych drobinek, to ja będę nim smarować całe nogi, z tego co próbowałam to nie zostawia tłustej warstwy ani żadnej, to mam nadzieje nie będzie w lecie spływał
No i podoba mi się, że nie ma dużo tych drobinek tylko tak nieznacznie się mienią

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 23:28   #3286
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16362292]Stało mi się coś z cerą
Powierzchnia skóry na mojej twarzy wygląda jak papier ścierny - mnóstwo mikroskopijnych krostek jakby, jedna przy drugiej Macie jakiekolwiek pojęcie, co to może być? [/QUOTE]
ja też coś mam takiego, i nie wiem co to
Cytat:
Miałam dziś straszny sen śniło mi się że udało mi się kupić w promocji za 89 zł cienie clinique- był one sypkie z aplikatorem w słoiczku...zrobiłam makijaż- patrzę do słoiczka- tu ledwo co zostało zużyłam prawie całe na jeden makijaż i nawet w śnie myślałam że pobiłam rekordem Sweet_Jelly to nie jest normalne

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
ja chyba przestaję się udzielać bo czuję się ignorowana

Cytat:
Dziewczyny przyznajcie sie tak z reka na sercu czy czytacie wszytskie posty, ktore piszemy? Ja tez zauwazylam, ze czasem zadaje jakies pytanie i nikt nie opdpowiada na nie albo jestem pomijana. Szkoda by bylo, aby dziewczyny z wątku odchodziły, bo nikt ich nie pochwali za zużycia czy nie doradzi. Nie każda z nas może się udzielać non-stop, bo nie mamy na to czasu albo nie mamy w pracy ciąglego dostępu do neta. Ja zawsze czytam wszystko co napisalyscie, nawet jesli się nie udzielam.

Edyta29 - zostan z nami.
Ja się staram czytać wszystkie, ale jak kilka dni nie mam dostępu do internetu to czasem nie jestem w stanie nadrobić zaległości.
Co do zaniedbań na wątku to kompletnie nie rozumiem Kilka razy zdarzyło się, że nie dostałam odpowiedzi na pytanie albo ominęłyście coś co dla mnie ważne. Ale to jest normalne. Wystarczy po prostu się przypomnieć.
Nie odpowiadam na pytania, na które nie znam odpowiedzi (np. nie jestem w temacie z Avonem, nie znam tych kosmetyków, nie interesuje się katalogami itp. i po prostu nie włączam się do rozmowy).
Oczywiście nie da rady też każdeu zawsze osobiście pogratulowac zużyć, czy zainteresować się tym co akurat przeżywa, bo trzeba by siedzeć na Wizażu pół dnia, a każdy z nas ma swoje życie
O, tyle w tym temacie
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Ok..to napisze wam mniej wiecej co kupilam...i co dostalam

-nivea 20 plus krem na dzien
-pedzel do cieni w rosmannie
-skosny pedzel w douglasie
-liliputz krem ksiezniczkowy
-tusz bell push up
-bielenda krem kokosowy
-dax marcepanowy peeling cukrowy
-eveline maslo sezamowe
-eveline rozowe serum do biustu
-oriflame exotic scrub
-peeling marakuja joanna
-odzywka i szampon timotei czeresnia i bawelna
-shauma proste i lsniace
-krem do ciala dreamy skin johnson
-arbuzowy peeling do twarzy
-peeling gruszkowy joanna malutki
-2 male ziajowe kremy kakao i oliwka
-zel flos lek swietlik i chaber
-fluid 30 ml joko
-puder faberlic
-3 albo 4 blyszczyki
-2 cienie prezent
-2 balsamy do ust yves rocher
-lakiery z brokatem do zdobienia i kilka zwyklych lakierow
-plyn do demakijazu rival de loop

uff chyba to wszystko,ufoce jutro wszystko.

Nie musze kupowac juz kompletnie niczego..starczy wszystkiego a ze hej
przywiozlam sobie tez pedzel rozowy essence,herbatki (karmelowa,malinowa i rozne inne tekkane),slodycze,troche wedlin i troszke bizuterii
Cuciola super zakupy! Cieszę się z Twojego szczęsliwego powrotu Trzymaj się!
Cytat:
Napisane przez AH1N1 Pokaż wiadomość
Pomóżcie... mam taką ochotę odreagować zakupami że szok... przez ostatni tydzień cały czas chodziłam spać o pierwszej bo kończyłam pracę dyplomową i mam ochotę tak odreagować te stresy,że ciężko mi sę opanować tym bardziej, że w planach zostały mi kulki i kredka a poza tym gdybym poszła na zakupy to pewnie zgarnęłabym dla siebie to co "wpadłoby mi w oko".... szok
Opanuj się! Idż na ciuchy, na pizzę ze znajomymi, albo zaparz erbatkę i zapomnij ...
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
No i poszalałam...Może małe baty się należą ale dzięki temu nie muszę zamawiać z avonu aż do katalogu 04.

Zrobiłam OGROMNE zamówienie ze sklepu internetowego Ale w sumie wszystko albo jest mi potrzebne albo idzie na zapas jako JEDYNY ZAPAS.

zamówiłam
  • całą serię AA Oceanic "naturalne rozświetlenie" (prócz peelingu) ...Oprócz serii Solution "Moc nawilżenia" z Avonu tylko z Oceanica produkty mnie ie uczulają.
  • 2 kremu do rak..ale mój się kończy i wygrzebuję resztki i 1 raz nie mam zamasowych kremów..1 jest z joanny "apteczka babuni z proteinami mleka" , drugi Z Ziaji z bawełną
  • peeling do cery wrażliwej z Brzoskwinią Joanny Naturia
  • 2 gruboziarniste peelingi do ciała Joanny: z kawą i imbirem
  • Granatową konturówkę z Pierre Rene(w końcu nie zamówiłam granatowej z Avonu)
  • Fioletową konturówkę z GoldenRose...moja fioletowa już się zbliża do końca
  • krem pod oczy CALMA ZIAJI (na zapas)
  • Żel pod prysznic czekoladowy Joanny
  • 2 wody toaletowe
1. Emerald (75ml) z C-thru...uwielbiam ten zapach
2. Zapach mojego dzieciństwa Pre a Porter (100ml) mm...pamiętam że jak byłam podlotkiem to moja starsza o 2 lata koleżanka się nim psikała i jak u niem byłam z wizytą wciąż się nim zachwycałam i wąchałam go... Może ryzyjuje kupując aż 100ml ale była promocja. A kupując zapachy Avonu "na oko" też ryzykuje!!!!!!!
O ja Batów Ci nie damy żeby dzidzi nie zszkodzić, ale należą się!
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość

To jak z alkoholikami- nie delektują się danym alkoholem -nie cieszą że piją dobre wino...cieszy tylko to że mają kolejną butelkę...rozumiecie o co chodzi???

Chciałabym mieć w przyszłości mało kosmetyków (jak teraz) ale mieć z nich radochę..A nie czekać tylko aż mi się wykończą!
Hmm, coś w tym jest co mówisz. Dałaś mi do myślenia.
Cytat:
1. krem Ziaja z opuncja
Cytat:
Też go kupiłam.
Dacie znać jak się sprawuje?
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 23:42   #3287
mirab
Raczkowanie

Dawno mnie tu nie było, znowu się Wam włączę do wątku. Przełom roku to u mnie spore zużycia. W grudniu jeszcze poszły w kosz opakowania po tuszach etc., a od nowego roku zużyłam:
1. krem do rąk Neutrogena
2. żel do demakijażu AA Nano Odżywianie
3. mydło w płynie AA Ciało Wrażliwe
4. olejek do skórek i paznokci Oriflame
5. chusteczki do higieny intymnej Bella Medica
6. krem AA Nano Odżywianie na noc
7. AA Ciało Wrażliwe malinowy żel pod prysznic
8. Faberlic zmiękczający krem do suchych stóp

no i gratis... strasznie słabe moim zdaniem płatki kosmetyczne Sanitars które kiedyś kupiłam w SP i męczyłam się z nimi kawał czasu.

Jutro pewnie będą kolejne zużycia, a co ważniejsze - kolorówkowe a nie pielęgnacyjne, więc się pochwalę...
prezenty: 0
zakupy: 5

Od 15 listopada 2009 r. odwyk błyszczykowy
zużyte: 8
zakupione: 5
oddane/zagubione: 4
stan: 94
mirab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 08:07   #3288
Hosenka*
Zakorzenienie

Jednak wykreśliłam z listy truskawkowy błyszczyk z Avonu W I terminie go nie zamówiłam i myślałam, że mam z głowy kuszenie, ale jednak mam mini-zamówienie na II termin od cioci i znowu zaczął kusić Powiedziałam jednak NIE – przynajmniej do czasu aż zużyję resztkę balsamu/błyszczyka VitaGloss Bonne Bell i masła pomarańczowego Ziaji – myśle, że w marcu się skonczą
Zauważyłam tez, ze moje mini superbalmy zaczynają zmieniać zapach, więc muszę się za nie wziąć porządnie częściej ich używać.

Miałam krem opuncjowy i niestety nie przypadl mi gustu – twarz po nim sprawiała wrażenie mokrej (nie tłustej, a właśnie mokrej), rozczarowałam sie tez zapachem – słodko-papierosowo-klejowy

Księżniczko – wyslałam wczoraj odsypkę pudru

Gratuluje zużyć U mnie dalej posucha …

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 08:13   #3289
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
w ten sposób traci się klientkę..

ALE...niestety to jest promocja 1:1 czyli możesz kupić tylko 1 błyszczyk gdy kupisz coś z tych stron..A ile będzie innych klientek które zakupią coś z tamtych stron i nie będą tego robić tylko dla błyszczydła???
Cytat:
Jeszcze mi sie przypomnialo ze dzis kupilam krem do rąk w Rossmanie - potrzebny bo 1 mam w pracy a w domu juz same resztki.

Poza tym z wymianki przyszly do mnie 3 lakiery (rozne odcienie różu) a z Allegro grudniowe zakupy - 2x 15ml krem La Roche Posay z mocznikiem.
Miałam ten krem chyba rok czy 2 lata temu ...dostałam go od bratowej której nie podszedł...I...mi też za bardzo nie NIC nie robił..Zero jakichkolwiek efektów..Chociaż fakt-też nie uczulił

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 08:43   #3290
Koshatka
Zakorzenienie

Mirab

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Masz ten do suchej czy mieszanej cery? Dobrze nawilża?
Zastanawiałam się nad nim dziś.
Zawsze miałam do mieszanej cery i mi pasował. Teraz kupiłam do suchej bo tamtego nie było a poza tym mam tak przesuszoną skórę że przyda się coś konkretniejszego.

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Dacie znać jak się sprawuje?
U mnie na razie chyba wyląduje w zapasach, bo mam kilka kremów do twarzy pootwieranych. Myślę że warto go kupić i samemu wypróbować, w końcu to tylko 3,89 za 100 ml. A jak nie podejdzie do twarzy to można go zużyć do dłoni lub stóp.
Stary 2010-01-12, 09:12   #3291
loverynka
Zakorzenienie

Hosenko, dlatego ja nie lubię rzeczy do ust z Clinique. Jak dla mnie za szybko zaczynają brzydko pachnieć. Szybciej niż kosmetyki innych firm przeznaczone do ust. Miałam różne górnopółkowce, także w tubkach i najszybciej zmieniają zapach te z Clinique.

Masła używam z Ziai, bo nie pachnie nachalnie. Te z Farmony to dla mnie masakra. Za bardzo ciastkowe są. To z Ziai mi odpowiada chociaż mam momentami wrażenie, że jest jeszcze za ubogie.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 10:02   #3292
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zauważyłam żeby był kiedykolwiek niedostępny więc nie masz się co martwić.
były ostatnie 3 szt.
Cytat:
Napisane przez mirab Pokaż wiadomość
zużyłam:
1. krem do rąk Neutrogena
2. żel do demakijażu AA Nano Odżywianie
3. mydło w płynie AA Ciało Wrażliwe
4. olejek do skórek i paznokci Oriflame
5. chusteczki do higieny intymnej Bella Medica
6. krem AA Nano Odżywianie na noc
7. AA Ciało Wrażliwe malinowy żel pod prysznic
8. Faberlic zmiękczający krem do suchych stóp
Jutro pewnie będą kolejne zużycia, a co ważniejsze - kolorówkowe a nie pielęgnacyjne, więc się pochwalę...
wow pięknie!

Ja dziś juz o 9 byłam w rossmanie kupiłam to co planowałam, za dużo się nie rozglądałam bo specjalnie wyszłam tak, że miałam 20 minut do pracy i musiałam sie streszczać Zaopatrzyłam się w :
- peeling ST. Ives przeciwtrądzikowy 12,49 zł (a właśnie z ☠☠☠☠☠☠☠ dostałam wiadomość że jest dostępny lubex )
- krem do rąk 5% Urea Isana 4,99 zł
- masło Rebuild Ziaja 13,99
- płyn do demakijażu oczu Rival de loop z ogórkiem 4,29 zł (ciekawe czy poradzi sobie z tuszem i nie będzie podrażniać )
Wydalałam na kosmetyki 35,67 oprócz tego kupiłam planowane wkładki discreet i szczoteczkę colgate z zamykaniem na główkę. Jestem spełniona, mam zamiar już nic nie kupić do końca miesiąca z kosmetyków- jeśli mi się to uda- w nagrodę za zaoszczędzone pieniążki kupię sobie dużą torbe XXl Atmosphere bo na zjazdy nie mogę się zapakować w obecną dużą torbę a ta jest pojemna, w miarę tania (około 50 zł) i ładna

Gratuluję opracia się pokusom dziewczyny! należy Wam się za to pyszny deser z bitą śmietaną

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-01-12 o 10:04
Stary 2010-01-12, 10:26   #3293
porzeczka2602
Zakorzenienie

Wczoraj miałam wole wiec cały dzień przeznaczyłam na zakupy
Kupiłam torbe i koszulke na wyprzedaży i nic więcej mi się nie podobało albo ceny jak dla mnie były z kosmosu jeszcze.
W rosmanie i naturze również byłam, a co Kupiłam tylko szampon clear i od razu jest w użyciu.
W aptece kupiłam pokrzywe do picia (niestety nie było w listkach wiec kupiłam na początek saszetki), tran do picia i tabletki drożdżowe
Coś za mną chodziło ale ciągle nie wiedziałam co, dopiero w domu mi się przypomniało o serum eveline, no ale mówi się trudno, kupie następnym razem.
Dziś/wczoraj zużyłam:
-serum eveline (teraz poużywam troche próbek lirene bo się nazbierało)
-płukankę do ust na moje afty nieszczęsne

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 10:35   #3294
loverynka
Zakorzenienie

Jak smakuje pokrzywa do picia? Bo się nad nią zastanawiam :P

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 10:42   #3295
Shpilcia
Zakorzenienie

porzeczka2602 cóż za oszczędne zakupy według mnie jeszcze są małe promocje
Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
taka nijaka, ale mdła- jak dla mnie, wiecej niz kubek dziennie nie zniese bo mi po prostu niedobrze
Stary 2010-01-12, 10:57   #3296
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
porzeczka2602 cóż za oszczędne zakupy według mnie jeszcze są małe promocje

taka nijaka, ale mdła- jak dla mnie, wiecej niz kubek dziennie nie zniese bo mi po prostu niedobrze
Ajć zapomniałam napisać lumpka też odwiedziłam, mimo że dawno tam nie byłam (to mój kochany lumpek niestety czynny jest w tych samych godzinach w których pracuje i ostatnio byłam tam we wrześniu), ciuszków masa, cena - uwaga 6 zł/kg ale niestety dla siebie nic nie znalazłam, być może mam już wszystko a na ciuszkach potrafie nie kupić tylko dlatego że jest cos tanie. Ale Tacie upolowałm super kurtke na"misiu" taką militarną na jego zloty motocyklowe za całe 13.35 jest zachwycony On jak sam stwierdził kupił gorszą za prawie 200 zł.
Jasne, że są wyprzedaże jezzcze i pewnie sama pojade ale w lutym. Może wreszcie trafie na jakiś kalendarz typu książkowego poniżej 20 zł.
Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Wczoraj piłam pierwszy raz, jak dla mnie może być. Postanowiłam pić 1 kubeczek dziennie.

Stary 2010-01-12, 11:08   #3297
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Może wreszcie trafie na jakiś kalendarz typu książkowego poniżej 20 zł.
A jaki potrzebujesz? Bo takie najzwyklejsze widziałam w realu za 4,99.
Stary 2010-01-12, 11:20   #3298
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki potrzebujesz? Bo takie najzwyklejsze widziałam w realu za 4,99.
No wlaśnie taki, tyle że u mnie nie ma reala

Stary 2010-01-12, 12:46   #3299
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

A ja dziś będę was załamywać
Byłam w biedronce i tak jak planowałam kupiłam krem do stóp (2,99zł a produkcja Tołpy) odżywczy o zapachu pomarańczy i imbiru oraz dezodorant w kulce dry skin (przyda się bo nie mam żadnego zapasowego w domu).
Weszłam też do jednej takiej małej drogerii i dorwałam Currare Fioletową BOSKO PACHNIE! i tylko 29,9zł za 50ml A w innych sklepach jest za 55zł w necie też za 55zł! To kupiłam oczywiście...Wreszcie ją mam. Dokupiłam do niej dezodorant o tym samym zapachu
Coś czuję że mam nową miłość poza amorem cacharela-CURRARE FIOLETOWĄ Teraz dopiero czuję się spełniona!

Za to powstrzymałam się przed kupnem czegokolwiek z kolorówki (a kusiło!!!) i przed zakupem kremu do rąk tego niebieskiego z biedronki..Pomyślałam jutro albo w czw. przyjdzie paczka-tyle to wytrzymasz

............
A tak w ogóle to ja mam dobrze w życiu stwierdziłam dzisiaj..Bo teściowa ma sklep z ubraniami i wszystko co tylko mi się podoba mogę brać za darmo. W grudniu dała mi (abym miała po ciąży co włożyć na siebie):
-bluzę z kapturem na "kangurku" na zamek i takie góralskie kołki
-wełnianą tunikę z paskiem długą
-ciemno-fioletowy golfik przymarszczany
-ciemno-fioletowe wdzianko-bezrękawnik na ten golfik
-śmieszką wełnianą czapę "krasnala"

A to nie koniec bo jeszcze mam sobie na dniach wziąć od niej sukienkę na szelkach "princeskę" oraz śliczną białą bluzeczkę. Chyba też wezmę ciemnobrązową torebkę z kwiatem

Generalnie na ubrania nie muszę wydawać.Biżuterię dostaję na święta i urodziny. Buty "fundują" mi rodzice (ostatnio kozaki do kolan z MUSTANGA) i jak tu narzekać

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2010-01-12 o 12:51
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:55   #3300
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Dziś i wczoraj zużyłam:
* próbkę podkładu Vichy Dermablend (dobrze krył ale robił maskę) Dość długo nie mogłam go zużyć
* krem pod oczy Nivea beuty- co za świństwo-sam brokat!Wreszcie wyjęłam podwójny na dzień i na noc z Anew Rejuvenate, jeszcze mam drugi słoiczek w zapasie i nic więcej!
* chusteczkę perfumowaną YR Naturelle

Wstawilam też nowa gazetkę na wątek Naturowy- wreszcie się doczekałyśmy z mamą na mydła w 4-paku Dove- chyba weźmiemy 2 opakowania z tym, ze ja raczej mydeł nie używam.Oprócz tego podpaski są w dobrej cenie, płyn do płukania Signal i szczoteczki Colgate w 2-paku. Ale to będą zakupy mamy, nie moje wiec nie liczę. Mnie kusi puder Manhattan, bo szukam dobrego matującego pudru, ale nie wiem czy kupię, poczytam opinie, jeśli idealnie nie matuje to mu podziękuję. Są tez "moje" Cerruti ale do wakacji kupie tylko Kenzo i chyba tyle. Podobaja mi się też owocowe peelingi Joanny, jeszcze ich w Naturze nie widziałam, ale mam sporo peelingów więc też się oprę No i tyle

porzeczko, są sera Eveline w promocji 11,99.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Sweet Jelly skoro taka tania, no to musiałaś wziąć! Ale i tak dam Ci bacik
Zazdroszczę takiej teściowej co ma sklep! Szkoda że nie ma drogerii No ale to juz by było zbyt piękne!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości