|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
jaki masz nick na allegro??
![]() oj dobrze ale czasem mam wyrzuty bo kiedy proszę TŻ żeby mi coś kupił bo u mnie tego nie ma a on potem nie chce kasy to głupio mi się nie raz robi ![]() a mnie dziś wkurzyła konsultantka z avonu ![]() ![]() ![]()
#3272 |
Konto usunięte
|
Oj, nieładnie z jej strony :/ Zwłaszcza, jak już u niej zamawiałaś ileś razy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
ja od momentu wyprowadzki z domu rodziców mam pare razy w tyg.telefony czy mi czegos nie trzeba,czy nie kupic mi jedzenia w markecie,czy nie potrzeba mi pieniedzy. no a w koncu wychodzi na to ze ja nie chce brac od rodziców pieniedzy.mimo ze mi są teraz potrzebne to jakos wole zachowac pozory ze daje rade.
zamiast normalnej kasy to wole zeby mi mama dała na szkołe.
#3274 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16404463]Oj, nieładnie z jej strony :/ Zwłaszcza, jak już u niej zamawiałaś ileś razy
![]() no właśnie nie ładnie ale to taka menda z niej ![]() a może któraś z Was konsultantek zamówi mi ten błyszczyk?? ![]()
#3275 |
Konto usunięte
|
Obawiam się, że nie mogę w styczniu spełnić moich postanowień - zakupów za max. 50zł i więcej zużyć niż nowych - bo już sporo kupiłam i wydałam, a kilka rzeczy będzie naprawdę potrzebne. Kupię jutro pewnie odżywkę Yung i brąz z Essence, mam nadzieję, że nic więcej mnie nie skusi. Muszę iść kupić prezent dla mamy, bo ma pojutrze urodziny...
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Ja na razie w ogóle nie mam zamówień na ten katalog, bo nie mam kontaktu z klientkami przez chorobę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16404643]Obawiam się, że nie mogę w styczniu spełnić moich postanowień - zakupów za max. 50zł i więcej zużyć niż nowych - bo już sporo kupiłam i wydałam, a kilka rzeczy będzie naprawdę potrzebne. Kupię jutro pewnie odżywkę Yung i brąz z Essence, mam nadzieję, że nic więcej mnie nie skusi. Muszę iść kupić prezent dla mamy, bo ma pojutrze urodziny...
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Ja na razie w ogóle nie mam zamówień na ten katalog, bo nie mam kontaktu z klientkami przez chorobę ![]() ja też chyba nie spełnię postanowień bo przyjdzie jeszcze jedno zamówienie z avonu i jeszcze z ori nowości 40 % taniej ![]() nie no tak tylko napisałam ![]() ![]()
#3277 |
Zakorzenienie
|
Zima przeszla mi calkiem ochota na smarowanie calego ciala. Uzywam kremu do stop i do twarzy ale balsamy poszly w odstawke..
chce juz wiosne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3278 |
Zakorzenienie
|
ja też chcę wiosnę.dobrze ze kupilismy piecyk gazowy do mieszkania bo jest tak zimno w kuchni i łazience ze dramat.a w srode ma byc w krakowie podobno -20stopni.ogolnie mamy w mieszkaniu 2 strefy klimatyczne.w kuchni jest 10stopni a w moim pokoju około 20
![]()
#3279 |
Zakorzenienie
|
ehh idę spać bo rano do pracy
![]() ![]() ![]() ![]()
#3280 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja też.
![]() ![]() Cytat:
Zastanawiałam się nad nim dziś. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze mi sie przypomnialo ze dzis kupilam krem do rąk w Rossmanie - potrzebny bo 1 mam w pracy a w domu juz same resztki.
Poza tym z wymianki przyszly do mnie 3 lakiery (rozne odcienie różu) a z Allegro grudniowe zakupy - 2x 15ml krem La Roche Posay z mocznikiem. Dopiero 11 dni Nowego Roku a ja juz wydalam na kosmety ponad 50 zl. Musze uwazac!!!!
#3282 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Podałam średnią kwotę, po obliczeniu całej sumy podzielonej na 12 m-cy. Najbardziej udany był listopad 70zł wydałam w zeszlym roku. A co do moich wydatków to różnie to bywa, najczęściej kasę mam z Avonu (to co zarobię na klientkach wydaję na kosmetyki dla siebie ![]() ![]() Dziękuję, przydadzą się ![]() Cytat:
![]() ![]() No to troszkę nakupiłaś cudów w Rossmanie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3284 |
Zakorzenienie
|
Luskap: Bardziej podszedł mi złoty Masterpiece
![]() 2000cal to zupełna porazka i katastrofa na moich rzęsach - nie robi nic ![]() A co do balsamu Anew -nie wzięłam go własnie przez te drobinki - po co mi drobinki na pupie? ![]()
#3285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2000cal jest dla mnie tak samo dobry jak MM- mam takie wachlarze rzęs po nich, że nie próbuję juz innych tuszy- wszystkie maybelline i Rimmele przy tych wypadają bardzo blado- te dwa spisują się na moich rzęsach świetnie, nie sklejają, rozczesują, pogrubiają niesamowicie. a jak pomalowalam się mamy Super shokiem to aż mi sie śmiać chcialo-jakbym w ogóle nie malowała rzęs! Co do tych drobinek, to ja będę nim smarować całe nogi, z tego co próbowałam to nie zostawia tłustej warstwy ani żadnej, to mam nadzieje nie będzie w lecie spływał ![]() No i podoba mi się, że nie ma dużo tych drobinek tylko tak nieznacznie się mienią ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3286 | ||||||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16362292]Stało mi się coś z cerą
![]() Powierzchnia skóry na mojej twarzy wygląda jak papier ścierny - mnóstwo mikroskopijnych krostek jakby, jedna przy drugiej ![]() ![]() ja też coś mam takiego, i nie wiem co to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do zaniedbań na wątku to kompletnie nie rozumiem ![]() ![]() Nie odpowiadam na pytania, na które nie znam odpowiedzi (np. nie jestem w temacie z Avonem, nie znam tych kosmetyków, nie interesuje się katalogami itp. i po prostu nie włączam się do rozmowy). Oczywiście nie da rady też każdeu zawsze osobiście pogratulowac zużyć, czy zainteresować się tym co akurat przeżywa, bo trzeba by siedzeć na Wizażu pół dnia, a każdy z nas ma swoje życie ![]() O, tyle w tym temacie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dacie znać jak się sprawuje? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie było, znowu się Wam włączę do wątku. Przełom roku to u mnie spore zużycia. W grudniu jeszcze poszły w kosz opakowania po tuszach etc., a od nowego roku zużyłam:
1. krem do rąk Neutrogena 2. żel do demakijażu AA Nano Odżywianie 3. mydło w płynie AA Ciało Wrażliwe 4. olejek do skórek i paznokci Oriflame 5. chusteczki do higieny intymnej Bella Medica 6. krem AA Nano Odżywianie na noc 7. AA Ciało Wrażliwe malinowy żel pod prysznic 8. Faberlic zmiękczający krem do suchych stóp no i gratis... strasznie słabe moim zdaniem płatki kosmetyczne Sanitars które kiedyś kupiłam w SP i męczyłam się z nimi kawał czasu. Jutro pewnie będą kolejne zużycia, a co ważniejsze - kolorówkowe a nie pielęgnacyjne, więc się pochwalę...
Odwyku od zakupów kosmetycznych miesiąc szósty zużyte pełnowymiarowe/oddane: 12 ![]() zużyte próbki:1 ![]() prezenty: 0 ![]() zakupy: 5 ![]() Od 15 listopada 2009 r. odwyk błyszczykowy zużyte: 8 ![]() zakupione: 5 ![]() oddane/zagubione: 4 ![]() stan: 94 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Zakorzenienie
|
Jednak wykreśliłam z listy truskawkowy błyszczyk z Avonu
![]() ![]() ![]() Zauważyłam tez, ze moje mini superbalmy zaczynają zmieniać zapach, więc muszę się za nie wziąć porządnie częściej ich używać. Miałam krem opuncjowy i niestety nie przypadl mi gustu – twarz po nim sprawiała wrażenie mokrej (nie tłustej, a właśnie mokrej), rozczarowałam sie tez zapachem – słodko-papierosowo-klejowy ![]() Księżniczko – wyslałam wczoraj odsypkę pudru ![]() Gratuluje zużyć ![]() ![]()
#3289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ALE...niestety to jest promocja 1:1 czyli możesz kupić tylko 1 błyszczyk gdy kupisz coś z tych stron..A ile będzie innych klientek które zakupią coś z tamtych stron i nie będą tego robić tylko dla błyszczydła??? ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 | |
Zakorzenienie
|
Mirab
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie na razie chyba wyląduje w zapasach, bo mam kilka kremów do twarzy pootwieranych. ![]() ![]()
![]() |
#3291 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, dlatego ja nie lubię rzeczy do ust z Clinique. Jak dla mnie za szybko zaczynają brzydko pachnieć. Szybciej niż kosmetyki innych firm przeznaczone do ust. Miałam różne górnopółkowce, także w tubkach i najszybciej zmieniają zapach te z Clinique.
Masła używam z Ziai, bo nie pachnie nachalnie. Te z Farmony to dla mnie masakra. Za bardzo ciastkowe są. To z Ziai mi odpowiada chociaż mam momentami wrażenie, że jest jeszcze za ubogie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś juz o 9 byłam w rossmanie ![]() ![]() - peeling ST. Ives przeciwtrądzikowy 12,49 zł (a właśnie z ☠☠☠☠☠☠☠ dostałam wiadomość że jest dostępny lubex ![]() - krem do rąk 5% Urea Isana 4,99 zł - masło Rebuild Ziaja 13,99 - płyn do demakijażu oczu Rival de loop z ogórkiem 4,29 zł (ciekawe czy poradzi sobie z tuszem i nie będzie podrażniać ![]() Wydalałam na kosmetyki 35,67 ![]() ![]() ![]() Gratuluję opracia się pokusom dziewczyny! ![]() ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-01-12 o 10:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj miałam wole wiec cały dzień przeznaczyłam na zakupy
![]() Kupiłam torbe i koszulke na wyprzedaży i nic więcej mi się nie podobało albo ceny jak dla mnie były z kosmosu jeszcze. W rosmanie i naturze również byłam, a co ![]() W aptece kupiłam pokrzywe do picia (niestety nie było w listkach wiec kupiłam na początek saszetki), tran do picia i tabletki drożdżowe ![]() Coś za mną chodziło ale ciągle nie wiedziałam co, dopiero w domu mi się przypomniało o serum eveline, no ale mówi się trudno, kupie następnym razem. Dziś/wczoraj zużyłam: -serum eveline (teraz poużywam troche próbek lirene bo się nazbierało) -płukankę do ust na moje afty nieszczęsne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
Zakorzenienie
|
Jak smakuje pokrzywa do picia? Bo się nad nią zastanawiam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, że są wyprzedaże jezzcze i pewnie sama pojade ale w lutym. Może wreszcie trafie na jakiś kalendarz typu książkowego poniżej 20 zł. ![]() Wczoraj piłam pierwszy raz, jak dla mnie może być. Postanowiłam pić 1 kubeczek dziennie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś będę was załamywać
![]() Byłam w biedronce i tak jak planowałam kupiłam krem do stóp (2,99zł a produkcja Tołpy) odżywczy o zapachu pomarańczy i imbiru oraz dezodorant w kulce dry skin (przyda się bo nie mam żadnego zapasowego w domu). Weszłam też do jednej takiej małej drogerii i dorwałam Currare Fioletową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś czuję że mam nową miłość poza amorem cacharela-CURRARE FIOLETOWĄ ![]() ![]() ![]() Za to powstrzymałam się przed kupnem czegokolwiek z kolorówki (a kusiło!!!) i przed zakupem kremu do rąk tego niebieskiego z biedronki..Pomyślałam jutro albo w czw. przyjdzie paczka-tyle to wytrzymasz ![]() ............ A tak w ogóle to ja mam dobrze w życiu stwierdziłam dzisiaj..Bo teściowa ma sklep z ubraniami i wszystko co tylko mi się podoba mogę brać za darmo. W grudniu dała mi (abym miała po ciąży co włożyć na siebie): -bluzę z kapturem na "kangurku" na zamek i takie góralskie kołki -wełnianą tunikę z paskiem długą -ciemno-fioletowy golfik przymarszczany -ciemno-fioletowe wdzianko-bezrękawnik na ten golfik -śmieszką wełnianą czapę "krasnala" A to nie koniec bo jeszcze mam sobie na dniach wziąć od niej sukienkę na szelkach "princeskę" oraz śliczną białą bluzeczkę. Chyba też wezmę ciemnobrązową torebkę z kwiatem ![]() Generalnie na ubrania nie muszę wydawać.Biżuterię dostaję na święta i urodziny. Buty "fundują" mi rodzice (ostatnio kozaki do kolan z MUSTANGA) i jak tu narzekać ![]() ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-12 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziś i wczoraj zużyłam: * próbkę podkładu Vichy Dermablend (dobrze krył ale robił maskę) Dość długo nie mogłam go zużyć * krem pod oczy Nivea beuty- co za świństwo-sam brokat!Wreszcie wyjęłam podwójny na dzień i na noc z Anew Rejuvenate, jeszcze mam drugi słoiczek w zapasie i nic więcej! * chusteczkę perfumowaną YR Naturelle Wstawilam też nowa gazetkę na wątek Naturowy- wreszcie się doczekałyśmy z mamą na mydła w 4-paku Dove- chyba weźmiemy 2 opakowania ![]() ![]() porzeczko, są sera Eveline w promocji 11,99. ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Sweet Jelly skoro taka tania, no to musiałaś wziąć! Ale i tak dam Ci bacik ![]() Zazdroszczę takiej teściowej co ma sklep! Szkoda że nie ma drogerii ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.