|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
same przyjemne rzeczy oprócz pisania magisterki ![]() obca ja bym jednak załozyła spódniczkę
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-01-11 o 22:43 |
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Obca wiem co czujesz bo ja też nie mam żadnych czarnych ciuchów i jak sie jakiś pogrzeb trafia to nie mam się w co ubrac... nie wiem no... zależy jakie te jeansy- jak ciemnogranatowe to ja bym założyła, a jak jakieś jasnoniebieskie to nie... ja mam jedne takie niby jeansy ale o kroju takich jakby eleganckich spodni w kancik- są ciemne więc jak założę do nich białą bluzkę i obcasy to chodzę w nich na egzaminy i imprezki, a jak założę do nich jakiś zwykły sportowy top i buty to też są fajne- kupiłam je w reserved za naprawdę jakieś małe pieniądze- polecam się zaopatrzyć kiedyś w takie bezpieczne ubranko to bardzo pomaga w momentach kiedy "nie ma się w co ubrac" bo do wszystkiego pasuje
|
#2793 |
|
Wtajemniczenie
|
No też mi się tak wydaje, ze spódniczka lepiej. już sobie uszykowałam.
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dziewczyny
|
#2795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2796 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nadal sprawdzam notatki i skanuję
jak dobrze pójdzie to zanim się chwilkę pouczę i wykąpię to będzie 00:30 a rano trzeba wstać o 5
|
|
|
|
#2797 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak masz grube czarne rajstopy, do tego długie buty i ta spódnica to tak bardzo może jednak nie zmarzniesz... chociaż ni oglądałam pogody żadnej na jutro wiec nie wiem czy ma być duży mróz Cytat:
potem zaczniesz sie spełniać jako przykładna żona, znajdziesz prace z pewnym zakładzie( )będziesz księgowa i urodzisz dwójkę dzieci i będziecie jeździć całą rodziną na mazury jak coś to Lusmarija - wróżka zawsze do usług tak więc jeszcze odrobina cierpliwości
|
|
#2798 |
|
Rozeznanie
|
A może to był jego sposób nauczania
pewnie lekko powiekę miał otwartą to nie wiedzialaś, że widzi i czuwa nad wszystkim ![]() Jak czarne dzinsy to też źle nie będzie. Ale jak już zdecydowałaś się na spódniczkę to koniecznie grube rajstopy, a nawet wciśnij dwie pary No i oczywiście najcieplejsze butki jakie masz - nawet jak są białe.
|
#2799 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
witam, ja bym natomiast poszła w spodniach, chyba że to był jaiś Twój znajomy, przeszłam w życiu trochę pogrzebów i to nie jest najważniejsze w czym się idzie poza tym wydaje mi się że nikt na to nie będzie zwracał uwagi a co do wątku o mnie to bierzemy ślub w październiku ale już mamy zarezerwowaną salę, zespół i jutro jedziemy zaklepać kamerzystę, więc wszystko na dobrej drodzeAaś co do butków to tego nie słyszałam ale na październik to by się pogoda przydała ja tylko słyszałam taki przesąd, że jaka pogoda na ślubie to potem całe takie małżeństwo, więc butki napewno wystawię
|
|
|
|
|
#2800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ogóle zapomniałam napisać że wybralismy obrączki dziś u jubilera, oczywiście nie zamówilismy bo mój tz ma czas... ale zamówimy w przyszłym tygodniu, juz moja w tym głowa
|
|
#2801 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez juz uciekam, miłej nocki
|
#2802 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady
![]() ![]() Ja tez już uciekam kolorowych snów![]() ![]()
|
#2803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szczególnie na placu.. raz mi pokazał jak się robi zatoczkę, parkowania, zawracania, potem mnie zostawiał i musiałam sobie radzić sama.. plac to z zamkniętymi oczami mogłabym robić, szczególnie zatoczkę, bo jazdy na placu miałam zazwyczaj jak było już ciemno ![]() to ja też mykam, bo mam parę rzeczy jeszcze do zrobienia ![]() kolorowych snów
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-01-11 o 23:22 |
|
|
|
|
#2804 | |||||
|
Zakorzenienie
|
mi tez
w ogole one wszystkie wygladaja jak sztuczne . widzialam juz je na targach na zywo, ale jak dzis poszlismy do tej galerii tortow to znow sie napatrzyc nie moglam a TZ stwierdzil, ze az szkoda go jesc zastanawiam sie tylko czy chce trzy warstwy z kwadratow czy kol.Cytat:
tylko na ciasta trzeba sie umawiac, bo w tej ich kawiarni jest ich malo (chyba szarlotka, sernik i cos jeszcze) w ogole super maja smaki tortow. mnie zaintrygowal ten z serem plesniowym i ten malinowy na bazie z bialego wina myslelismy tez o czekoladowym chilli, ale pan powiedzial, ze jak na wesele to moglby byc za ostry dla co poniektorych. wzielismy do sprobowania czekoladowy z chrupkami i marakuja z brzoskwinia. oba pyszne, ale ten czekoladowy bardziej na niego sie zdecydujemy i jeszcze sernik stal, wiec wzielismy do sprobowania dla mojej mamy i stwierdzila, ze bardzo dobry, wiec jak tesciowej tez bedzie smakowal to sie decydujemy na wszystko u nich a jesli paczki dla gosci pakuja podobnie ladnie jak te dwa kawalki tortu i jeden kawalek sernika normalnie kupione to beda sliczne ![]() tylko musimy uzgodnic ilosc ciast na stoly, bo oni w tym 18zl/os maja 20dag na stol, a my uwazamy, ze to za duzo, a ze nie chcemy zeby nam zostalo (bo kto to bedzie jadl) to zmniejszymy ta ilosc do 10, max 15 dag a TZ od razu obczail w wystroju tej kawiarni fajna niska lawe i pufy stwierdzil, ze idealne do mieszkanka i trzeba takie kupic u nas nachosy sa na kazdej imprezie pycha najlepsze z guacamole ![]() u mnie w planach weekendowy wyjazd do Mediolanu albo Rzymu z najlepszymi kolezankami. tylko mam nadzieje, ze swiadkowa dostanie wolne w pracy ![]() Cytat:
![]() ale ostatnio mysle o takich (te pierwsze, kwadratowe ) http://moda.allegro.pl/item876782570...e_robione.htmlCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a w salonie chce taki niski stolik/lawe z niskimi pufami. dzis wlasnie TZ wypatrzyl fajne pufki w tej kawiarni, z takim malym oparciem jak rodzice beda przyjezdzac to beda siedziec na sofie, bo jest wyzsza, a my na pufach ale na imprezy takie pufki, dla znajomych, jak najbardziej beda ok ![]() a ja rozwalilam zamek w kozaku no i zamek szczelil dobrze, ze ma szewca kolo pracy to go wzial i moze uda sie szybko wszyc nowy zamek ![]() a teraz (jak juz wszyscy uciekaja spac ) ide sie kapac, bo po godzinie pilatesu i godzinie zasuwania do muzyki na rowerku w splywajacym pocie, nie grzesze specjalnie czystoscia
|
|||||
|
|
|
#2805 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
|
#2806 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() O tej porze to tylko ja i Ultraradiola na wizazu buszujemy
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze ja byłam "o tamtej porze", ale musiałam ponadrabiać w czytaniu Was i innych
Miłegod nia, ja w pracy, łeb mi pęka, gardło zawalone, z nosa cieknie, jak z kranu... zombie!
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spadam na uczelnię ale za to potem postanowiłam pójść na wyprzedaż do Home&You
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Wyście chyba oszalały Nadrobię później, tylko błagam: zwolnijcie trochę ![]() Wczoraj jakoś udało mi się dojechać na uczelnię. Co prawda pociąg osobowy wcale nie wyjechał i czekałam godzinę na dworcu na pośpiecha, a później ponad 20 minut na tramwaj, bo 2 wypadły, ale i tak nie było źle. Po prostu nie warto teraz patrzeć na rozkłady jazdy, bo one mają sprawdzalność porównywalną z horoskopem Zaraz zmykam na kolejną mikrodermabrazję |
|
|
|
#2810 | |
|
Wtajemniczenie
|
ranne ptaszki z nas ![]() ja pracuję od 6.30 więc zanim wskoczę w rytm muszę się kawy napić i oczywiście lekturę dnia przeczytać - wizaż ![]() o nie znowu sypie Cytat:
ale normalnie jestem w szoku ze już koniec kolejnego semestru czy to jest normalne ze ten czas wręcz zapie....rdziu
|
|
#2811 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najlepsze jest to że rodzice nie będą się rzucać że tak często się widzimy i "czy m musimy razem nocować" Cytat:
a na ile wcześniej przed ślubem?A jak u Was dziewczyny? ale nie chce mi się dzisiaj iść na uczelnie oby pociągi jeździły ![]() ach u mnie znowu pada śnieg. Dzisiaj chyba przejd się po mieście w poszukiawniu zalonu kosmetycznego |
||
|
|
|
#2812 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2813 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
weszłam własnie do pracy, pije kawusięi czytam ![]() u nas tez pada śnieg, buty mam w białe ślady po soli- masakra co do panieńskiego to nie mam planów w sumie żadnych, zobaczymy, w sumie to mam ochotę na imprezkę w domu, ale zobaczymy, w sumie będzie łądna pogoda więc może plener
|
#2814 |
|
Wtajemniczenie
|
I reszta zdjec
|
|
|
|
#2815 |
|
Wtajemniczenie
|
jak teraz mogę zobaczyć te zaproszenia to: mnie siępodobają
|
|
|
|
#2816 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Ci wodo droga No to fajnie mieć taki net jak Ty masz Wczoraj koleżanki się pytałam czy u niej się otwiera - bo ma najszybszy net w neostradzie i też nie wszystko się otwierało. Cytat:
Napaliłam się na te, teraz tylko wybrać, które dokładnie... chyba z brązową opaską bardziej mi się podobają.
|
|
#2817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaś -> specjalista ds. przesądów ślubnych Cytat:
A mi by też nie przeszkadzało tyle ludzi Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja lece sie szykowac, bo jedziemy dzis obejrzec naszego nowego bratanka Nosi wdzieczne imie Fionn |
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już wcześniej pisałam: nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem Będę miała suprajsa
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Zadomowienie
|
witam!
a na dzień dobry mam dla Was historię-zagadkę mrożącą krew w żyłach która zdarzyła się dziś w nocy o godzinie 3 nad ranem. mianowicie o równej 3 obudził mnie straszny hałas. ktoś się dobijał do okna od mojego pokoju (mieszkam w domu prywatnym, pokój mam na parterze). wstaję i patrzę, która to godzina a to 3 w nocy i serce zaczęło mi walić (po obejrzeniu egzorcyzmów emilii rose już tak mam, jeśli nie śpię o 3 w nocy ) i się rozglądam a tam nikogo nie ma i położyłam się spać dalej. a za chwilę znowu ktoś się dobija do okna, a to niesie jak nie wiem, tym bardziej, że parapet blaszany (czy coś). w między czasie dostałam zawału z milion razy, ale nic, rozglądam się a tu się okazało, że ........ jak myślicie co było dalej?? ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

same przyjemne rzeczy
oprócz pisania magisterki

i Cała firma idzie. No i nie mam czarnych spodni-jedynie dżinsy. No i nie wiem czy je ubrać czy lepiej czarną spódniczkę?? W spódniczce na pewno przemarznę. Mama mówi, ze dżinsy mam ubrać no ale nie wiem. Po mszy idziemy wszyscy na stype no i wiecie trzeba wyglądać stosownie do okazji.

a ile ja się stresa najadłam
chociaż bardzo się cieszę, że to już tak niedługo ale jednocześnie minimalnie stresuje... i weź tu zrozum kobietę 
najlepsze z guacamole
dobrze, ze ma szewca kolo pracy to go wzial i moze uda sie szybko wszyc nowy zamek 

a na ile wcześniej przed ślubem?

która zdarzyła się dziś w nocy o godzinie 3 nad ranem. mianowicie o równej 3 obudził mnie straszny hałas. ktoś się dobijał do okna od mojego pokoju (mieszkam w domu prywatnym, pokój mam na parterze). wstaję i patrzę, która to godzina a to 3 w nocy i serce zaczęło mi walić (po obejrzeniu egzorcyzmów emilii rose już tak mam, jeśli nie śpię o 3 w nocy
i położyłam się spać dalej. a za chwilę znowu ktoś się dobija do okna, a to niesie jak nie wiem, tym bardziej, że parapet blaszany (czy coś). w między czasie dostałam zawału z milion razy, ale nic, rozglądam się a tu się okazało, że ........