2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-11, 22:41   #2791
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
powiem ci że po dzisiejszym nerwowym dniu to marzy mi sie kubek gorącej herbaty we własnym łóżku z tztem przy boku i taki mega leniwy wieczór... jak jakaś stara babcia gadam ale ostatnio to już całkiem przy każdym spotkaniu kursujemy tylko między marketami budowlanymi a mieszkaniemm a wieczorami jak już pozamykane są wszystkie sklepy to siedzimy na allegro i szukamy rzeczy do mieszkania... skonczy się zamota z mieszkaniem to zacznie się z pisaniem magisterki i szykowaniem ślubu, rozwożeniem zaproszeń... już mi się podróż poślubna marzy... ale najpierw trzeba ją też znaleźć w necie i załatwić
eee tam same przyjemne rzeczy oprócz pisania magisterki

obca ja bym jednak załozyła spódniczkę

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-11 o 22:43
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:45   #2792
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Obca wiem co czujesz bo ja też nie mam żadnych czarnych ciuchów i jak sie jakiś pogrzeb trafia to nie mam się w co ubrac... nie wiem no... zależy jakie te jeansy- jak ciemnogranatowe to ja bym założyła, a jak jakieś jasnoniebieskie to nie... ja mam jedne takie niby jeansy ale o kroju takich jakby eleganckich spodni w kancik- są ciemne więc jak założę do nich białą bluzkę i obcasy to chodzę w nich na egzaminy i imprezki, a jak założę do nich jakiś zwykły sportowy top i buty to też są fajne- kupiłam je w reserved za naprawdę jakieś małe pieniądze- polecam się zaopatrzyć kiedyś w takie bezpieczne ubranko to bardzo pomaga w momentach kiedy "nie ma się w co ubrac" bo do wszystkiego pasuje
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:46   #2793
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

obca ja bym jednak załozyła spódniczkę
No też mi się tak wydaje, ze spódniczka lepiej. już sobie uszykowałam.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:49   #2794
tancerka212
Zakorzenienie

dobranoc dziewczyny
Stary 2010-01-11, 22:50   #2795
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Obca wiem co czujesz bo ja też nie mam żadnych czarnych ciuchów i jak sie jakiś pogrzeb trafia to nie mam się w co ubrac... nie wiem no... zależy jakie te jeansy- jak ciemnogranatowe to ja bym założyła, a jak jakieś jasnoniebieskie to nie... ja mam jedne takie niby jeansy ale o kroju takich jakby eleganckich spodni w kancik- są ciemne więc jak założę do nich białą bluzkę i obcasy to chodzę w nich na egzaminy i imprezki, a jak założę do nich jakiś zwykły sportowy top i buty to też są fajne- kupiłam je w reserved za naprawdę jakieś małe pieniądze- polecam się zaopatrzyć kiedyś w takie bezpieczne ubranko to bardzo pomaga w momentach kiedy "nie ma się w co ubrac" bo do wszystkiego pasuje
no własnie dżinsy są czarne. Ale juz postanowione, ze założe spódniczkę. Jeszcze musze się w czarne grube rajstopy zaopatrzyć. A na pogrzeby i inne sytacje co mi jest coś czrnego potzrebne to mam żakiet i spódniczkę właśnie. Ale spodnie muszę tez sobie kupić. ja uwielbiam chodzić w spódniczkach noa le nie w takim zimnie i mrozie. No ale sytuacja jest jaka jest i trzeba jakoś wyglądać.
Stary 2010-01-11, 22:55   #2796
can't be perfect
Wtajemniczenie

a ja nadal sprawdzam notatki i skanuję jak dobrze pójdzie to zanim się chwilkę pouczę i wykąpię to będzie 00:30 a rano trzeba wstać o 5
Stary 2010-01-11, 22:55   #2797
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam taki problem głupi no ale tak myślę co zrobić.
Jutro ide na pogrzeb-zmarł jeden pracownik z naszej firmy i Cała firma idzie. No i nie mam czarnych spodni-jedynie dżinsy. No i nie wiem czy je ubrać czy lepiej czarną spódniczkę?? W spódniczce na pewno przemarznę. Mama mówi, ze dżinsy mam ubrać no ale nie wiem. Po mszy idziemy wszyscy na stype no i wiecie trzeba wyglądać stosownie do okazji.
jeśli są ciemne to myślę, że możesz tylko już do tego jakaś taka "elegancka" góra obowiązkowo
a jak masz grube czarne rajstopy, do tego długie buty i ta spódnica to tak bardzo może jednak nie zmarzniesz... chociaż ni oglądałam pogody żadnej na jutro wiec nie wiem czy ma być duży mróz

Cytat:
powiem ci że po dzisiejszym nerwowym dniu to marzy mi sie kubek gorącej herbaty we własnym łóżku z tztem przy boku i taki mega leniwy wieczór... jak jakaś stara babcia gadam ale ostatnio to już całkiem przy każdym spotkaniu kursujemy tylko między marketami budowlanymi a mieszkaniemm a wieczorami jak już pozamykane są wszystkie sklepy to siedzimy na allegro i szukamy rzeczy do mieszkania... skonczy się zamota z mieszkaniem to zacznie się z pisaniem magisterki i szykowaniem ślubu, rozwożeniem zaproszeń... już mi się podróż poślubna marzy... ale najpierw trzeba ją też znaleźć w necie i załatwić
juz niedługo, jeszcze wytrzymasz... pomyśl, że teraz sie przemęczysz i wszystko to pozałatwiacie, łącznie z Twoja magisterką i będzie spokój...
potem zaczniesz sie spełniać jako przykładna żona, znajdziesz prace z pewnym zakładzie( )będziesz księgowa i urodzisz dwójkę dzieci i będziecie jeździć całą rodziną na mazury

jak coś to Lusmarija - wróżka zawsze do usług
tak więc jeszcze odrobina cierpliwości

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 22:56   #2798
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
taa jasne a ile ja się stresa najadłam
A może to był jego sposób nauczania pewnie lekko powiekę miał otwartą to nie wiedzialaś, że widzi i czuwa nad wszystkim

Jak czarne dzinsy to też źle nie będzie. Ale jak już zdecydowałaś się na spódniczkę to koniecznie grube rajstopy, a nawet wciśnij dwie pary No i oczywiście najcieplejsze butki jakie masz - nawet jak są białe.
Stary 2010-01-11, 22:59   #2799
kami2i5
Przyczajenie

Cytat:
Dziewczyny mam taki problem głupi no ale tak myślę co zrobić.
Jutro ide na pogrzeb-zmarł jeden pracownik z naszej firmy i Cała firma idzie. No i nie mam czarnych spodni-jedynie dżinsy. No i nie wiem czy je ubrać czy lepiej czarną spódniczkę?? W spódniczce na pewno przemarznę. Mama mówi, ze dżinsy mam ubrać no ale nie wiem. Po mszy idziemy wszyscy na stype no i wiecie trzeba wyglądać stosownie do okazji.

witam, ja bym natomiast poszła w spodniach, chyba że to był jaiś Twój znajomy, przeszłam w życiu trochę pogrzebów i to nie jest najważniejsze w czym się idzie poza tym wydaje mi się że nikt na to nie będzie zwracał uwagi

a co do wątku o mnie to bierzemy ślub w październiku ale już mamy zarezerwowaną salę, zespół i jutro jedziemy zaklepać kamerzystę, więc wszystko na dobrej drodze

Aaś co do butków to tego nie słyszałam ale na październik to by się pogoda przydała ja tylko słyszałam taki przesąd, że jaka pogoda na ślubie to potem całe takie małżeństwo, więc butki napewno wystawię
kami2i5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 23:04   #2800
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Tancerka nie strasz mnie chociaż bardzo się cieszę, że to już tak niedługo ale jednocześnie minimalnie stresuje... i weź tu zrozum kobietę
ja mam tak samo, i ciesze się i stresuje, nie wiem czy nie bardziej stresuję

w ogóle zapomniałam napisać że wybralismy obrączki dziś u jubilera, oczywiście nie zamówilismy bo mój tz ma czas... ale zamówimy w przyszłym tygodniu, juz moja w tym głowa
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 23:04   #2801
lusmarija
Wtajemniczenie

ja tez juz uciekam, miłej nocki

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 23:09   #2802
obca7
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za wszystkie rady

Ja tez już uciekam kolorowych snów
Stary 2010-01-11, 23:09   #2803
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
A może to był jego sposób nauczania pewnie lekko powiekę miał otwartą to nie wiedzialaś, że widzi i czuwa nad wszystkim
może tak szczególnie na placu.. raz mi pokazał jak się robi zatoczkę, parkowania, zawracania, potem mnie zostawiał i musiałam sobie radzić sama.. plac to z zamkniętymi oczami mogłabym robić, szczególnie zatoczkę, bo jazdy na placu miałam zazwyczaj jak było już ciemno

to ja też mykam, bo mam parę rzeczy jeszcze do zrobienia
kolorowych snów

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-11 o 23:22
Stary 2010-01-11, 23:36   #2804
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Lain podoba mi się też ten różowy torcik
mi tez w ogole one wszystkie wygladaja jak sztuczne . widzialam juz je na targach na zywo, ale jak dzis poszlismy do tej galerii tortow to znow sie napatrzyc nie moglam a TZ stwierdzil, ze az szkoda go jesc zastanawiam sie tylko czy chce trzy warstwy z kwadratow czy kol.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
to jest ta firma od mojego tortu. Nam pan powiedział, żeby zadzwonic do nich i sie umówić to się przygotują.
torty mozna probowac bez umawiania sie tylko na ciasta trzeba sie umawiac, bo w tej ich kawiarni jest ich malo (chyba szarlotka, sernik i cos jeszcze)
w ogole super maja smaki tortow. mnie zaintrygowal ten z serem plesniowym i ten malinowy na bazie z bialego wina myslelismy tez o czekoladowym chilli, ale pan powiedzial, ze jak na wesele to moglby byc za ostry dla co poniektorych. wzielismy do sprobowania czekoladowy z chrupkami i marakuja z brzoskwinia. oba pyszne, ale ten czekoladowy bardziej na niego sie zdecydujemy i jeszcze sernik stal, wiec wzielismy do sprobowania dla mojej mamy i stwierdzila, ze bardzo dobry, wiec jak tesciowej tez bedzie smakowal to sie decydujemy na wszystko u nich
a jesli paczki dla gosci pakuja podobnie ladnie jak te dwa kawalki tortu i jeden kawalek sernika normalnie kupione to beda sliczne jeszcze nigdy nie dostalam w zadnej cukierni tak ladnie zapakowanego ciasta
tylko musimy uzgodnic ilosc ciast na stoly, bo oni w tym 18zl/os maja 20dag na stol, a my uwazamy, ze to za duzo, a ze nie chcemy zeby nam zostalo (bo kto to bedzie jadl) to zmniejszymy ta ilosc do 10, max 15 dag

a TZ od razu obczail w wystroju tej kawiarni fajna niska lawe i pufy stwierdzil, ze idealne do mieszkanka i trzeba takie kupic

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
nigdy nie jadłam tych nachos
u nas nachosy sa na kazdej imprezie pycha najlepsze z guacamole

Cytat:
A robicie jakieś wieczory panieńskie?
u mnie w planach weekendowy wyjazd do Mediolanu albo Rzymu z najlepszymi kolezankami. tylko mam nadzieje, ze swiadkowa dostanie wolne w pracy

Cytat:

Blondynka - zapomniałam linka wrzucić
oto on: http://www.allegro.pl/item883485171_...es_probki.html
mi sie podobaja, bo sama mialam je calkiem niedawno na oku
ale ostatnio mysle o takich (te pierwsze, kwadratowe) http://moda.allegro.pl/item876782570...e_robione.html

Cytat:
i jeszcze nie mogę się doczekać Lain i jej wyprawy salonowej niech ten piątek już będzie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Lain, Asiu - zdajcie koniecznie relację z wizyt w salonach Oby zaczynające się od słów " Znalazłam tę wymarzoną"
ja tak chyba powiem najwczesniej po obleceniu wszystkich zaplanowanych salonow bede mogla obiektywnie porownac ktora rzeczywiscie jest ta wymarzona

Cytat:
a po drugie to właśnie wymyśliłam że muszę sobie skombinować jakiś stołek do naszego mieszkania... bo ostatnio jak się zmęczyłam to musiałam dupcię wpakować do kartonu po lampie bo nie miałam innego pomysłu gdzie mogę usiąść żeby nie siedzieć na zimnej podłodze
u mnie krzesla beda tylko w kuchni przy stole a w salonie chce taki niski stolik/lawe z niskimi pufami. dzis wlasnie TZ wypatrzyl fajne pufki w tej kawiarni, z takim malym oparciem jak rodzice beda przyjezdzac to beda siedziec na sofie, bo jest wyzsza, a my na pufach ale na imprezy takie pufki, dla znajomych, jak najbardziej beda ok

a ja rozwalilam zamek w kozaku taka skorka z wewnatrz sie w niego wkrecila i nie dalo sie pociagnac ani na dol ani do gory wiec TZmusial mocno pociagnac zebym nie musiala w tym kozaku spac no i zamek szczelil dobrze, ze ma szewca kolo pracy to go wzial i moze uda sie szybko wszyc nowy zamek

a teraz (jak juz wszyscy uciekaja spac) ide sie kapac, bo po godzinie pilatesu i godzinie zasuwania do muzyki na rowerku w splywajacym pocie, nie grzesze specjalnie czystoscia
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 07:31   #2805
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dzień doberek

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 07:39   #2806
obca7
Wtajemniczenie

Cześć

O tej porze to tylko ja i Ultraradiola na wizazu buszujemy
Stary 2010-01-12, 08:41   #2807
chilanes
Zakorzenienie

jeszcze ja byłam "o tamtej porze", ale musiałam ponadrabiać w czytaniu Was i innych Miłegod nia, ja w pracy, łeb mi pęka, gardło zawalone, z nosa cieknie, jak z kranu... zombie!
Stary 2010-01-12, 09:09   #2808
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

juz niedługo, jeszcze wytrzymasz... pomyśl, że teraz sie przemęczysz i wszystko to pozałatwiacie, łącznie z Twoja magisterką i będzie spokój...
potem zaczniesz sie spełniać jako przykładna żona, znajdziesz prace z pewnym zakładzie( )będziesz księgowa i urodzisz dwójkę dzieci i będziecie jeździć całą rodziną na mazury

jak coś to Lusmarija - wróżka zawsze do usług
tak więc jeszcze odrobina cierpliwości
te wróżka!!! zgłaszam reklamacje!! do ciepłych krajów byś mnie wysłała gdzieś z mężem a nie na mazury z dzieciakami

spadam na uczelnię ale za to potem postanowiłam pójść na wyprzedaż do Home&You
Stary 2010-01-12, 09:27   #2809
Martoolka87
Zakorzenienie

Wyście chyba oszalały Widać, że się sesja zbliża, bo ostro produkujecie Nadrobię później, tylko błagam: zwolnijcie trochę

Wczoraj jakoś udało mi się dojechać na uczelnię. Co prawda pociąg osobowy wcale nie wyjechał i czekałam godzinę na dworcu na pośpiecha, a później ponad 20 minut na tramwaj, bo 2 wypadły, ale i tak nie było źle. Po prostu nie warto teraz patrzeć na rozkłady jazdy, bo one mają sprawdzalność porównywalną z horoskopem

Zaraz zmykam na kolejną mikrodermabrazję
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 09:36   #2810
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć

O tej porze to tylko ja i Ultraradiola na wizazu buszujemy

ranne ptaszki z nas
ja pracuję od 6.30 więc zanim wskoczę w rytm muszę się kawy napić i oczywiście lekturę dnia przeczytać - wizaż

o nie znowu sypie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Wyście chyba oszalały Widać, że się sesja zbliża, bo ostro produkujecie Nadrobię później, tylko błagam: zwolnijcie trochę
nie stety zbliża się :/ na szczęście nie ma tak dużo egzaminów ale normalnie jestem w szoku ze już koniec kolejnego semestru czy to jest normalne ze ten czas wręcz zapie....rdziu

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 09:39   #2811
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
ciekawe co sąsiedzi by powiedzieli jakbym w sierpniu kozaki na okno wystawiła no co... więcej słodyczy by się do nich zmieściło

Lusmarijka kiedy po suknię ruszasz?

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

o żesz właśnie sobie spojrzałam na swój suwak- kurdę dopiero się podniecałam że ruszył z miejsca a tu już jest w połowie drogi prawie ejjjj dziewczyny my serio ślub niedługo bierzemy- kosmos jakiś
też nie dawno miałam jeszcze ponad rok, potem ooo już tylko pół roku a teraz za 5 dni będzie sto dni do ślubu tak po woli zaczyna to do mnie docierać, że wystąpie w białej sukni i w ogóle, będę żoną najlepsze jest to że rodzice nie będą się rzucać że tak często się widzimy i "czy m musimy razem nocować"

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
u mnie w planach weekendowy wyjazd do Mediolanu albo Rzymu z najlepszymi kolezankami. tylko mam nadzieje, ze swiadkowa dostanie wolne w pracy
to widze fajne plany a na ile wcześniej przed ślubem?
A jak u Was dziewczyny?

ale nie chce mi się dzisiaj iść na uczelnie w ogóle jutro muszę dotransportować się do Katowic na zajęcia oby pociągi jeździły

ach u mnie znowu pada śnieg. Dzisiaj chyba przejd się po mieście w poszukiawniu zalonu kosmetycznego

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 09:45   #2812
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny,

sprawdźcie mi coś, bo zaraz mnie szalg trafi
Chcę wybrać już zaproszenia i upatrzyłam sobie coś, ale strona mi się tak ładuje, że masakra. Tak nawciskali na aukcji, że prawie wszystkie obrazki mi sie nie otwierają, u Was tez tak jest? i jeśli się u Was się otworzy to co sądzicie o tych zaproszeniach?

Blondynka - zapomniałam linka wrzucić
oto on: http://www.allegro.pl/item883485171_...es_probki.html
U mnie sie wszystkie otwieraja, ale ja mam internet-rakiete, wiec moze o to chodzi. Nie wiem czy to pomoze, ale skopiowalam ci 20 zdjec, tam jest duzo wiecej, jak chcesz to daj znac
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
a ja na diecie podłość ludzka nie zna granic.... ciasto czekoladowe z bitą śmietaną - olaboga... buuuuu

Cytat:
ja też się cieszę ze ślubu ale jednocześnie czasem dopada mnie lekki stresik- ale to przez wesele- rodzicom się zachcialo wesela na 180 osób- a ja taka cichutka i nieśmiała
Cytat:
to tak samo jak ja a nasze wesele będzie troszkę większe bo na 220 osób
z jednej strony to fajnie, że każdy będzie tak zwracał na Nas uwagę (takie pępki świata będziemy przez chwile ) ale z drugiej strony to moze byc naprawdę stresujące, a przysięga w Kosciele gdzie wszyscy słuchają to będzie dla mnie nie lada wyczyn a dodatkowo nie lubię mikrofonów
Ja mam zaproszonych 220, ale jak wszystkie dziadki i babki, ciotki z ameryki poodpadaja (a poodpadaja), to zostanie gdzies 160.
Cytat:
faktycznie to jakiś plus zawsze
tylko, żeby wszystkie co będą już po nie poszły sobie gdzieś czasami, bo my tutaj się zapłaczemy ze stresu

obiecajcie?????
ja obiecuje
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 09:46   #2813
gospella
Wtajemniczenie

cześć
weszłam własnie do pracy, pije kawusięi czytam
u nas tez pada śnieg, buty mam w białe ślady po soli- masakra

co do panieńskiego to nie mam planów w sumie żadnych, zobaczymy, w sumie to mam ochotę na imprezkę w domu, ale zobaczymy, w sumie będzie łądna pogoda więc może plener
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 09:48   #2814
woda sodowa
Wtajemniczenie

I reszta zdjec
Stary 2010-01-12, 09:49   #2815
blackrose4u
Wtajemniczenie

jak teraz mogę zobaczyć te zaproszenia to: mnie siępodobają są takie inne. Jestem na tak

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 10:02   #2816
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
U mnie sie wszystkie otwieraja, ale ja mam internet-rakiete, wiec moze o to chodzi. Nie wiem czy to pomoze, ale skopiowalam ci 20 zdjec, tam jest duzo wiecej, jak chcesz to daj znac
woda sodowa - jesteś boska Dzisiaj już lepiej się otwiera, ale nie do końca
Dziękuję Ci wodo droga
No to fajnie mieć taki net jak Ty masz
Wczoraj koleżanki się pytałam czy u niej się otwiera - bo ma najszybszy net w neostradzie i też nie wszystko się otwierało.

Cytat:
jak teraz mogę zobaczyć te zaproszenia to: mnie siępodobają są takie inne. Jestem na tak
Prawda? Napaliłam się na te, teraz tylko wybrać, które dokładnie... chyba z brązową opaską bardziej mi się podobają.
Stary 2010-01-12, 10:02   #2817
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kami2i5 Pokaż wiadomość
Aaś co do butków to tego nie słyszałam ale na październik to by się pogoda przydała ja tylko słyszałam taki przesąd, że jaka pogoda na ślubie to potem całe takie małżeństwo, więc butki napewno wystawię
A ja z pogodą to jeszcze co innego słyszałam: że jak pada deszcz to z jednej strony niedobrze bo małżeństwo będzie pełne łez ale gdzieś tam kiedyś mi się obiło że to jednak dobrze że pada bo deszcz przynosi szczęście...
Aaś -> specjalista ds. przesądów ślubnych

Cytat:
to tak samo jak ja a nasze wesele będzie troszkę większe bo na 220 osób
z jednej strony to fajnie, że każdy będzie tak zwracał na Nas uwagę (takie pępki świata będziemy przez chwile ) ale z drugiej strony to moze byc naprawdę stresujące, a przysięga w Kosciele gdzie wszyscy słuchają to będzie dla mnie nie lada wyczyn a dodatkowo nie lubię mikrofonów
Uuu...to wy chyba największe wesele z Nas wszystkich będziecie mieli A mi by też nie przeszkadzało tyle ludzi

Cytat:
dobry instruktor to już połowa sukcesu
ja swojego niezbyt miło wspominam, nawet raz sie przez niego popłakałam ale wtedy młoda, głupia i przestraszona byłam, teraz bym mu coś odpowiedziała
No ja własnie miałam takiego jełopa przy pierwszym moim podejściu do prawa jazdy. I też głupia nic nie powiedziałam tylko zrezygnowałam i teraz mam podejście nr 2

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
mi sie podobaja, bo sama mialam je calkiem niedawno na oku
ale ostatnio mysle o takich (te pierwsze, kwadratowe) http://moda.allegro.pl/item876782570...e_robione.html
Bardzo fajne są te zaproszenia... m.in ze względu na nie zastanawiamy się czy jednak nie wziąć gotowych zapro a winietki i zawieszki zrobić samemu...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 10:05   #2818
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
woda sodowa - jesteś boska Dzisiaj już lepiej się otwiera, ale nie do końca
Dziękuję Ci wodo droga
No to fajnie mieć taki net jak Ty masz
Wczoraj koleżanki się pytałam czy u niej się otwiera - bo ma najszybszy net w neostradzie i też nie wszystko się otwierało.
Nie ma sprawy malenka
Ja lece sie szykowac, bo jedziemy dzis obejrzec naszego nowego bratankaNosi wdzieczne imie FionnDo wieczora
Stary 2010-01-12, 10:05   #2819
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
to widze fajne plany a na ile wcześniej przed ślubem?
A jak u Was dziewczyny?

Jak już wcześniej pisałam: nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem Będę miała suprajsa
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 10:22   #2820
mariiasia
Zadomowienie

witam!

a na dzień dobry mam dla Was historię-zagadkę mrożącą krew w żyłach która zdarzyła się dziś w nocy o godzinie 3 nad ranem. mianowicie o równej 3 obudził mnie straszny hałas. ktoś się dobijał do okna od mojego pokoju (mieszkam w domu prywatnym, pokój mam na parterze). wstaję i patrzę, która to godzina a to 3 w nocy i serce zaczęło mi walić (po obejrzeniu egzorcyzmów emilii rose już tak mam, jeśli nie śpię o 3 w nocy ) i się rozglądam a tam nikogo nie ma i położyłam się spać dalej. a za chwilę znowu ktoś się dobija do okna, a to niesie jak nie wiem, tym bardziej, że parapet blaszany (czy coś). w między czasie dostałam zawału z milion razy, ale nic, rozglądam się a tu się okazało, że ........

jak myślicie co było dalej??

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości