|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
cosik kiepski ruch dzisiaj tu
![]() Wercia wciagnela na sniadanie 180 ml kaszki i nawet nie ulala ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2642 | |||||
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
Cytat:
![]() Kciuki zaciśnięte ![]() Cytat:
![]() Współczuję bólu głowy, wiem co czujesz Cytat:
![]() A tekst Tż... Uwielbiam te spojrzenia... ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
to ładnie Wercia zjadła ![]() Zastanawiam się jeszcze nad tym śpiworkiem, firma pokrewna do Maxi Cosi i piszą do, że MC pasuje (na oryginalnych stronach) http://allegro.pl/item880347025_spiw...chraniacz.html
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
czytam nie cytyuje bo nie moge
![]() mala jakas dzis nadktywna lece zeby umyc bo spi i kuchnie ogarne wilczy apetyt ma do tego! brdzo smakowal jej deser hipp owoce i jogurt-truskawi i maliny
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2644 | ||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
ja sie znowu nie wyspalam do tego boli mnie gardlo, nos i zatoki, chyba sie zalatwilam ![]() TZ skoro swit pognal do pracy bo biura pozalewalo a dzis jeszcze przyjezdza moja kuzynka ta co jest w ciazy Cytat:
aczkolwiek nie wiem czy czytalas watek o tw, tam pisza dziewczyny, ze lepsze efekty sa jak sie robi przerwy niz jak sie cwiczy codziennie ![]() tam jest taka dziewczyna - panikaa - ale ma brzuch ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
eee w 10dni napewno dojdzie - ja zamowilam teraz dopiero
|
|
|
#2645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wy to spiochy jestescie i zawsze dlugo spicie a u nas dzis to nowosc, bo mala wczoraj szla pozniej spac i pozniej sie obudzila wydluzajac swoja druga drzemke ze mna w lozku Obudzil nas pies ktory wkroczyl ciezko na panele ![]() chryzolit nie lekcewaz problemu z uchem u psa, u nas skonczylo sie to uspieniem, bo byl zle dobrany lek i konowal nic z tym nie robil a wrecz zapewnial ze wszystko jest ok robiliscie wymaz z ucha? problemy skorne tez nasz miala bo to taka rasa podatna byla, lykal clemastinum i przymoczki chyba z chlorhexydyny mu robilismy.Nie pamietam juz dokladnie bo duzo tego bylo.Ryvanol tez uzywalismy.Zarowno u kota jak i u psa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#2647 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Kurcze no, dlaczego pozalewało To fajnie macie, a net będziesz miała, zeby do nas zajrzeć? Ten śpiworek też mi się podoba, ale nie wiem czy nie za wąski ![]() http://allegro.pl/item882412046_spiw...er_oferta.html
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
No i mamy wielki katar ... jutro miała yć rehabilitacja i wizyta u neurologa i dooopa! Musiałam zadzonić i zrezygnować z ćwiczeń ... ale na wizytę pojedziemy, o na następną by nas zarejestrowały pewnie kolo marca ![]() Bartosz marudny na maxa! Ale przynajmniej pospał w nocy ... od 2,30 do 5,30 bez pobódki ... niy super, ale myslałam, ze piers mi pęknie
|
|
|
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
Unholy mnie wywolala wiec sie odzywam![]() u nas wszystko dobrze, Adas ladnie sie rozwija, sam zasypia i zaczal sam pic z kubka typu niekapek( ze smoczkiem w ksztalcie takiego dziubka) ![]() wczoraj bylam z Adasiem w pracy, ledwo co tam wogole dotarlam przez te zaspy sniegu..tesknilam za moimi kochanymi dzieciaczkami,ciesze sie ze nadal mnie pamietaly a Adasia bardzo zachwalaly jaki to on slodki i wogole:pco do siusiakowych problemow,co ostatnio sa czeste na watku, to nam pani doktor tez odciagnela napletek na ostatniej wizycie na szczescie nie calkiem do konca,ale dzien po siusiak byl czerwony i skorka wygladala na naderwana troche..Unholyczy twoj malz przypadkiem nie byl w ta niedziele w Arkadii z Antosiem? bo widzialam dzieciatko baardzo podobne do Antosia ![]() co tu jeszcze chcialam powiedziec..a, dziewczynom odchudzajacym sie polecam diete nielaczenia jest latwa, mozna sobei wybierac co sie chce jesc i jesc duzo, ja na niej schudlam kiedys 13 kiloniestety na czeste pisanie nie mam czasu teraz wogole, wiec tylko czytam sobie od czasu do czasu,wybaczcie,za duzo mam roboty, a Adas w ciagu dnia nie spi juz tak duzo zaraz dodam fotki do albumu Adasia z 5 i 6miesiaca |
|
|
|
#2650 | ||
|
Rozeznanie
|
czesc wpadłam sie tylko przywitac i pede sie pindrzyc do pracy....znoow popołudniówka
może uda mi sie wpaść później w pracy ale jak narazie bussssssss Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() :pro si:![]() ![]() ![]() a my mialysmy burzliwa noc, mala budziła sie co chwlie do 1 a o 1.20 na zabawy jej sie zebrało i dop po 2 poszła spac i wstala o 6 co zawsze spi do 8, nie wiem co jej bylo, moze brak taty??? nigdy tak nie miała w nocy jak poszla spac o 20 to ospała do 8 a dzis taki numer. bo tż dopiero ok 4 wrócił z pracy i cos mi sie wydaje ze czuła ze go nie ma....albo sama nie wiem jak to wytłumaczyc
|
||
|
|
|
#2651 |
|
Ola-Unhola
|
Kasiuuulka, no niestety to nie Tż
![]() Mówisz, że Antoś ma sobowtóra ![]() Marica, ja nie kasiuuulka, ale wklejam coś takiego http://www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=159
|
#2652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Pocytowałam i połowe mi zżarło ![]() a teraz juz nie pamietam komu odpisac ![]() Kasiu te kotlety takie z wody są niesmaczne, najlesze w panierce, smażone ![]() Cytat:
Dziekuje, rozejrze sie za tymimaseczkami. Chociaz przyznam, ze tej z Malwy nie widziałam u nas w sklepach. Ciesze sie, ze Ci smakowały. Cytat:
Miałam Gucci Rush 2 i Takie nowe Armani ale nie pamietam nazwy. Cytat:
Cytat:
Maty jeszcze nie prałam ale chyba juz powinnam.
|
|
|
#2653 |
|
Ola-Unhola
|
Tak się zastanawiam, czy jest sens kupować podgrzewacz do słoików jak mam mikrofalę.
Przemawia za kupnem: 1. Wiem, nie jest zdrowa (mikrofala) 2. Jak dam Mamie Antosia, to moje mleko łatwiej będzie jej podgrzać w podgrzewaczu niż w kapieli wodnej na kuchni (mikrofali nie ma) Chyba sama sobie odpowiedziałam. ![]() I teraz zastanawiam się nad Aventem Expres i IQ (używane) Pierwszy za ok 60-70 zł http://allegro.pl/item860801745_podg...n_idealny.html drugi chyba za drogi... http://allegro.pl/item883129101_aven...n_idealny.html
|
#2654 |
|
Rozeznanie
|
a co o tym myślicie??? http://dietaiodchudzanie.pl/odchudza...FdSCzAodfmbu6g bo ja juz zdesperowana jestem i tak bym chciała schudnąć, ale na cw nie mam czasu i na wymyslne diety liczenie kalorii itp a ta niby łatwa. kurde nie wiem, a juz patrzec na siebie nie moge ;(
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Marico te zapachy wcale nie sa krotkotrwale, mysle ze poinnas byc z nich zadowolona
chwilowo malo mam perfum-moze kilka ale nie uzywam, bo mala nie lubi i sie krzywi Cass no smazonych nie moge wiec beda z wody tylko wiesniaki musze pochlonac bo zapas zrobilam a zaraz duzo wegli bedzie,a nie lubie jak cos mi sie psuje i musze wyrzucic
|
|
|
#2656 |
|
Raczkowanie
|
ok fotki wrzucone, dodalam jeszcze troche innych fotek Adasia
|
|
|
|
#2657 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
o kurde to juz tak późno a ja nie ubrana, dobra spadam juz naprawde buziaki |
||
|
|
|
#2658 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie chwale
|
|
|
|
#2660 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
poza tym my nie spimy tak ciagiem - bo o 7 wstaje wyszykowac Eryka do przedszkola, Marcel wstaje przewaznie z nami, jak szykuje Eryka to on lezy na lozku i se gada i potem zasypia dopiero o 9 albo 9.30 i spimy sobie ta godzinke, poltorej jeszcze Cytat:
kurcze nie wiem co z tym dachem bo nie moge sie do niego dodzwonic, pewnie odsnierza a spirorek waski, moj mial 43cm i maly sie nie zmiescil
|
|
|
#2661 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=UnholyOne;16411631]To jest własnie dieta ONZ (Odchudzanie Na Zawołanie), którą stosują nasze Dziewczyny
o kurde to pwinnyście mnie ![]() ![]() ![]() że nie czytam dokladnie, i mam takie zaległoscie ale mi wstyd ![]() o to sobie zaraz ja fundnę i wezmę się do odchudzania, a to kupiłyście te książki czy tak poprostu macie z netu jak się za nią wziąść?>?? przepraszam że tak wam teraz głowę zawracam
|
|
|
|
#2662 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
zapomnialas dodac, ze wszystko dzieki Svinecce
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)może to zalanie to nic poważnego ... mam nadzieję ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- a ten brzuch to w ciaży/po ciąży czy po prostu tak ma
|
|
|
#2664 |
|
Raczkowanie
|
Marica to co wkleila Unholy to jest wlasnie ta dietka ladnie opisana, chodzi po prostu glownie o to zeby nie laczyc weglowodanow z bialkiem, proste i skuteczne
czyli np jak sobie robisz obiadek to np ryz z warzywami, ale bez zadnego miesa.jak masz ochote na miesko to jesz mieso z warzywami bez np ziemniakow.kanapki z pomidorkiem np a nie z serem.najfajniejsze jest to ze mozna naprawde sie najesc i nie ma stalego jadlospisu![]() Unholy hehe no Antos najwyrazniej ma sobowtora, najfajniejsze jest to ze przechodzilam z mezem obok tego faceta z dzieckiem i w tym samym momencie sie na siebie spojrzelismy z pytaniem czy to wlansie nei jest Antos(pokazywalam zdjecia Antosia mezowi )
|
|
|
|
#2665 |
|
Rozeznanie
|
Neta w Polsce ma moja tesciowa , wiec niestety czesto do Was wpadac nie bede , bo nie planuje czestych wizyt u niej
.
|
#2666 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za prawko TŻ-aA Amelka budzi się przez ząbek? Cytat:
![]() Gratuluję premiery mleka 2, to już dla dorosłych dzidziów ![]() Może Stasiowi było żal, że to ostatni raz? Cytat:
Kiedy byłaś ostatnio w Polsce? Cytat:
![]() My do nefrologa mamy iść z kompletem badań ![]() Na USG idziemy dzisiaj na 17.20. Cytat:
![]()
|
|
|
#2667 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, zawsze coś ![]() Cytat:
, zdrówka dla Malutka Terminy są naprawdę powalające ![]() Chyba brakuje jakiejś cyferki przed 2 ![]() Cytat:
Następna pani doktor ![]() Cytat:
|
|
|
#2668 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Szerokośc mojego siedziska to 31 cm i z jednej strony boję się kupić za duży, bo jeszcze się nie zmieści..., a z drugiej, to chciałabym, żeby nie był za wąski, bo moje spore dziecko sie nie zmieści Ale własnie szukam takich puchowych, zapinanych na środku np, żeby nie były sztywne i dały się "podnieść-naciągnąć" do góry, bo te prostąkatne to już gorzej. Cytat:
![]()
|
|
#2669 |
|
Rozeznanie
|
cass uprzejmie donoszę, iż od kilku dni podglada nas KICIALILA i cos się nie ujawnia, jako założycielka forum daj
na dupsko i niech z nami pogada w końcu ale ja jestem głupia do roboty się spóźnie, ale jakos nei moge sie od was oderwać |
|
|
|
#2670 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ja tez Adasia pokazywałam ![]() Cytat:
![]() Ale czasami zajrzyj i odwiedź nas ![]() A zdecydowałaś się już na jakiś? Trzymam dzisiaj kciuki za usg
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Płakał w czasie badania, ryczał w czasie ubierania, wił się w poczekalni, na nas siódme poty biły, a ludzie patrzyli z potepieniem... Wychodzimy, mówię wszystkim "do widzenia", a TZ rzuca: " - Do widzenia... Zapraszamy za 20 lat do opery!"

bidula

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
do tego boli mnie gardlo, nos i zatoki, chyba sie zalatwilam 

Nie, nie wstałam. Zasnęłam i obudziłam się dopiero teraz - nie miałam siły ruszyć ręką, a co dopiero wstać i szykować Bartka. Na Małża nie mam co liczyć, bo on wstaje o 7,30 i ani minuty wcześniej...

ale chyba juz powinnam.