Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz.III - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 11:15   #2641
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz

cosik kiepski ruch dzisiaj tu
Wercia wciagnela na sniadanie 180 ml kaszki i nawet nie ulala

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Nie mam ciśnieniomierza niestety. Ale ja mam co jakis czas takie maratony kilkudniowe, wiec podejrzewam, ze własnie taki oto nadszedł

zeby ten maraton szybko sie skonczyl

Cytat:
Napisane przez chryzolit Pokaż wiadomość

No i usg okazało się wreszcie ostatnim Za to na pożegnanie Staś dał taki popis ryku, że zdębiałam... I ja, i TZ Płakał w czasie badania, ryczał w czasie ubierania, wił się w poczekalni, na nas siódme poty biły, a ludzie patrzyli z potepieniem... Wychodzimy, mówię wszystkim "do widzenia", a TZ rzuca: " - Do widzenia... Zapraszamy za 20 lat do opery!"
no niezle dal popis solowy

Cytat:
Napisane przez Texasik Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny , troszke mnie tu nie bylo mielismy problemy z internetem. Wczoraj was nadrabialam no i w koncu jestem na biezaco

Eleeri
super , ze usg wyszlo dobrze!!!
Miramejku mam nadzieje, ze Kubusiowi ranka szybciutko sie zagoi!
Czekoladko zeby @ niedlugo sie pojawila, nie martw sie napewno bedzie dobrze!
Gorgulku zeby udalo Ci sie jeszcze troszke posiedziec w domku z Zuzka.

My jeszcze trzy dni i lecimy do Polski!!! Juz nie moge sie doczekac!
dzieki

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 11:32   #2642
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
bidula

Też się zamiaruję, ale mata jest codziennie używana

Kurde jajniki mnie bolą nagadałyście o tym zagnieżdżeniu jajeczka i teraz będę myśleć czy aby małe nie w drodze

Tż zdaje prawko proszę o kciuki

Mała spała od 21:30 do 9 a to, że wstawałam do niej z 7 razy to szczegół
Siostrzyczka czy braciszek dla Amelki

Kciuki zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
super - bardzo się cieszę
ja też dziś mam kolejny dzień z bólem głowy jak Unholy
wczoraj po pracy ledwo patrzyłam w monitor i dlatego się nie odezwałam

chciałam Was zapytać czy takie ramki z miejscem na odciski można znaleźć w Smyku/Empiku - któraś widziała - nie chce zamawiać w sieci, bo nie wiem kiedy dojdzie w taką pogodę, a zostało tylko 10 dni
Ja nie widziałam, bo nie szukałam. Ale na pewno w jakimś sklepie są. Ja bym poszukała może w fotograficznych
Współczuję bólu głowy, wiem co czujesz

Cytat:

i jak? lepiej jakoś? ściskam..

A u nas wczoraj była premiera Bebilonu2 - zero sensacji żołądkowych

No i usg okazało się wreszcie ostatnim Za to na pożegnanie Staś dał taki popis ryku, że zdębiałam... I ja, i TZ Płakał w czasie badania, ryczał w czasie ubierania, wił się w poczekalni, na nas siódme poty biły, a ludzie patrzyli z potepieniem... Wychodzimy, mówię wszystkim "do widzenia", a TZ rzuca: " - Do widzenia... Zapraszamy za 20 lat do opery!"
No i dobrze, że juz ostatnie
A tekst Tż...
Uwielbiam te spojrzenia...

Główka boli niestety, ale staram się nie myslec i coś robić. Najgorzej pewnie będzie pod wieczór jak już będę dodatkowo dziećmi zmęczona

Cytat:
Czesc Dziewczyny , troszke mnie tu nie bylo mielismy problemy z internetem. Wczoraj was nadrabialam no i w koncu jestem na biezaco

Eleeri
super , ze usg wyszlo dobrze!!!
Czekoladko zeby @ niedlugo sie pojawila, nie martw sie napewno bedzie dobrze!
Gorgulku zeby udalo Ci sie jeszcze troszke posiedziec w domku z Zuzka.

Fajnie macie, a na długo lecicie?

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
cosik kiepski ruch dzisiaj tu
Wercia wciagnela na sniadanie 180 ml kaszki i nawet nie ulala

zeby ten maraton szybko sie skonczyl

to ładnie Wercia zjadła

Zastanawiam się jeszcze nad tym śpiworkiem, firma pokrewna do Maxi Cosi i piszą do, że MC pasuje (na oryginalnych stronach)
http://allegro.pl/item880347025_spiw...chraniacz.html
Stary 2010-01-12, 11:34   #2643
katarzynka00
Zakorzenienie

czytam nie cytyuje bo nie moge
mala jakas dzis nadktywna
lece zeby umyc bo spi i kuchnie ogarne
wilczy apetyt ma do tego! brdzo smakowal jej deser hipp owoce i jogurt-truskawi i maliny
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 11:35   #2644
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej
ja sie znowu nie wyspalam do tego boli mnie gardlo, nos i zatoki, chyba sie zalatwilam

TZ skoro swit pognal do pracy bo biura pozalewalo teraz nie wiadomo czy dach przeciekl (a naprawial go w tamtym roku) czy cos popekalo od ciezaru sniegu kuzwa no

a dzis jeszcze przyjezdza moja kuzynka ta co jest w ciazy

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
wygladaja one latwiej niz mi sie wydaje
zmachalam sie i ani w polowie nie wykonalam ich poprawnie bo zwoje sadła mi to uniemozliwialy
dzis powtoreczka
robisz codziennie?
.
zalezy czy mam sile i czy nie mam zakwasow - przewaznie wyglada to tak, ze robie trzy dni pod rzad a potem dzien przerwy i znowu

aczkolwiek nie wiem czy czytalas watek o tw, tam pisza dziewczyny, ze lepsze efekty sa jak sie robi przerwy niz jak sie cwiczy codziennie
tam jest taka dziewczyna - panikaa - ale ma brzuch
Cytat:
to mi sie podoba spac z corka do 9

teraz my idziemy sie ogarnac i doprowadzic do ladu
ja nie chce sie chwalic ale ja z synem spalam do 11 prawie
Cytat:
I ja się witam
Kolejny dzień z potwornym bólem głowy...Całą noc mnie bolała. Czyli znowu mam maraton...

Wczoraj połozyłam się spać chyba o 21. Czekałam aż Małż wróci, zjadłam sajgonki, nie kapałam już dzieci tylko fru do łózka i sama też odpłynęłam. Tego mi było trzeba, ledwo trzymałam się na nogach i widziałam na oczy.
Niestety tak wczesne pójście spać nie pomogło na moja łepetynę, ale tego się spodziewałam.

Na dodatek Antoś w nocy o 4 uznał, ze to jest najlepszy czas na zabawę i wygibasił się w łóżeczku. Na szczęscie leżał i nie kwiczał, dostał dwie zabawki a ja połozyłam się obok i jednym okiem kimałam. Zasnął na dobre o 6, czyli 15 min przed moją pobudką Nie, nie wstałam. Zasnęłam i obudziłam się dopiero teraz - nie miałam siły ruszyć ręką, a co dopiero wstać i szykować Bartka. Na Małża nie mam co liczyć, bo on wstaje o 7,30 i ani minuty wcześniej...

Idę coś zjeść i bawareczkę wypić
wspolczuje znam ten bol bo tez mam trzydniowki i to jest masakra - nie jestem w stanie wtedy normalnie funkcjonowac
Cytat:
super - bardzo się cieszę

chciałam Was zapytać czy takie ramki z miejscem na odciski można znaleźć w Smyku/Empiku - któraś widziała - nie chce zamawiać w sieci, bo nie wiem kiedy dojdzie w taką pogodę, a zostało tylko 10 dni
rowniez wspolczuje

eee w 10dni napewno dojdzie - ja zamowilam teraz dopiero
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 11:35   #2645
Texasik
Rozeznanie

Cytat:

Fajnie macie, a na długo lecicie?

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

to ładnie Wercia zjadła

Zastanawiam się jeszcze nad tym śpiworkiem, firma pokrewna do Maxi Cosi i piszą do, że MC pasuje (na oryginalnych stronach)
http://allegro.pl/item880347025_spiw...chraniacz.html
Moj tz na dziewiec dni a ja z Danielkiem na caly miesiac .

Moj skarb Daniel - 07.07.09

Texasik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 11:46   #2646
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość

aczkolwiek nie wiem czy czytalas watek o tw, tam pisza dziewczyny, ze lepsze efekty sa jak sie robi przerwy niz jak sie cwiczy codziennie

nie bo ja jak juz to po odchowlani skacze

a wy to spiochy jestescie i zawsze dlugo spicie a u nas dzis to nowosc, bo mala wczoraj szla pozniej spac i pozniej sie obudzila wydluzajac swoja druga drzemke ze mna w lozku

Obudzil nas pies ktory wkroczyl ciezko na panele

chryzolit nie lekcewaz problemu z uchem u psa, u nas skonczylo sie to uspieniem, bo byl zle dobrany lek i konowal nic z tym nie robil a wrecz zapewnial ze wszystko jest ok
robiliscie wymaz z ucha?
problemy skorne tez nasz miala bo to taka rasa podatna byla, lykal clemastinum i przymoczki chyba z chlorhexydyny mu robilismy.Nie pamietam juz dokladnie bo duzo tego bylo.Ryvanol tez uzywalismy.Zarowno u kota jak i u psa

Stary 2010-01-12, 11:48   #2647
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
hej
ja sie znowu nie wyspalam do tego boli mnie gardlo, nos i zatoki, chyba sie zalatwilam

TZ skoro swit pognal do pracy bo biura pozalewalo teraz nie wiadomo czy dach przeciekl (a naprawial go w tamtym roku) czy cos popekalo od ciezaru sniegu kuzwa no

zalezy czy mam sile i czy nie mam zakwasow - przewaznie wyglada to tak, ze robie trzy dni pod rzad a potem dzien przerwy i znowu

wspolczuje znam ten bol bo tez mam trzydniowki i to jest masakra - nie jestem w stanie wtedy normalnie funkcjonowac

rowniez wspolczuje

No to nieciekawie. Najedz się szybko czosnku i wypij herbatkę z cytryna, miodem i malinkami

Kurcze no, dlaczego pozalewało

Cytat:
Moj tz na dziewiec dni a ja z Danielkiem na caly miesiac .
To fajnie macie, a net będziesz miała, zeby do nas zajrzeć?

Ten śpiworek też mi się podoba, ale nie wiem czy nie za wąski
http://allegro.pl/item882412046_spiw...er_oferta.html
Stary 2010-01-12, 11:53   #2648
Ania0104
Zakorzenienie

dzień dobry

No i mamy wielki katar ... jutro miała yć rehabilitacja i wizyta u neurologa i dooopa! Musiałam zadzonić i zrezygnować z ćwiczeń ... ale na wizytę pojedziemy, o na następną by nas zarejestrowały pewnie kolo marca

Bartosz marudny na maxa! Ale przynajmniej pospał w nocy ... od 2,30 do 5,30 bez pobódki ... niy super, ale myslałam, ze piers mi pęknie

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:02   #2649
kasiuuulka
Raczkowanie

czesc dziewczyny Unholy mnie wywolala wiec sie odzywam
u nas wszystko dobrze, Adas ladnie sie rozwija, sam zasypia i zaczal sam pic z kubka typu niekapek( ze smoczkiem w ksztalcie takiego dziubka)

wczoraj bylam z Adasiem w pracy, ledwo co tam wogole dotarlam przez te zaspy sniegu..tesknilam za moimi kochanymi dzieciaczkami,ciesze sie ze nadal mnie pamietaly a Adasia bardzo zachwalaly jaki to on slodki i wogole:p

co do siusiakowych problemow,co ostatnio sa czeste na watku, to nam pani doktor tez odciagnela napletek na ostatniej wizycie na szczescie nie calkiem do konca,ale dzien po siusiak byl czerwony i skorka wygladala na naderwana troche..

Unholyczy twoj malz przypadkiem nie byl w ta niedziele w Arkadii z Antosiem? bo widzialam dzieciatko baardzo podobne do Antosia

co tu jeszcze chcialam powiedziec..a, dziewczynom odchudzajacym sie polecam diete nielaczenia jest latwa, mozna sobei wybierac co sie chce jesc i jesc duzo, ja na niej schudlam kiedys 13 kilo

niestety na czeste pisanie nie mam czasu teraz wogole, wiec tylko czytam sobie od czasu do czasu,wybaczcie,za duzo mam roboty, a Adas w ciagu dnia nie spi juz tak duzo

zaraz dodam fotki do albumu Adasia z 5 i 6miesiaca
kasiuuulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:14   #2650
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

czesc wpadłam sie tylko przywitac i pede sie pindrzyc do pracy....znoow popołudniówka może uda mi sie wpaść później w pracy ale jak narazie bussssssss i milego popołudnia

Cytat:
ja z nich korzystalam jak pracowalam, no bo jak make up, wystrzyzona i bez zapachu
Poza tym fajki palilam wiec psikalam sie nawet w ciagu dnia. Za takie pieniadze nie zalowalam sobie i mialam kilka(nasce) butelek na raz, po jednej w torebce, w samochodzie,w kosmetyczce, w pracy w szafce i przy stanowisku,odlewke w takim "pisaku"nosilam w kieszeni .
Zapach utrzymywal sie dosc dlugo ale niestety nie na tyle co oryginal.Ja bylam/jestem zadowolona.

wygladaja one latwiej niz mi sie wydaje
zmachalam sie i ani w polowie nie wykonalam ich poprawnie bo zwoje sadła mi to uniemozliwialy
dzis powtoreczka
robisz codziennie?

Nie wiem czy to przypadek, ale Laura wczoraj poszla spac przed 19 i dzis co do minuty obudzila sie przed7.Byc moze to przypadek, ale jesli przeciagnieta budzi sie o19 to zalezaloby mi samej wstawac o 7 niz o 6 nawet jesli to jest pobudka tylko na godzine.Na mleko i jej zabawe w lezaczku.Swoja droga tylko rano godzinie w nim siedzi nic ode mnie nie chcac.Zajmuje sie sama.Ewentualnie zabawke podam.
no ja własnie na tej zasadzie chce je kupić, żeby miec w torebkach, w pracy w samochodzie, czyli mówisz że warto to sobie fundne z kilka zapachów, zawsze lepiej pachnieć codzień inaczej niż kupic bardzo drogi i tylko jednym ciągle do tej pory zamawiała z avonu bonda, 50 glam, lbd i today tomorow in love ale w końcu trzeba zmienic zapaszki

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiuuulka Pokaż wiadomość
u nas wszystko dobrze, Adas ladnie sie rozwija, sam zasypia i zaczal sam pic z kubka typu niekapek( ze smoczkiem w ksztalcie takiego dziubka)

wczoraj bylam z Adasiem w pracy, ledwo co tam wogole dotarlam przez te zaspy sniegu..tesknilam za moimi kochanymi dzieciaczkami,ciesze sie ze nadal mnie pamietaly a Adasia bardzo zachwalaly jaki to on slodki i wogole:p

co do siusiakowych problemow,co ostatnio sa czeste na watku, to nam pani doktor tez odciagnela napletek na ostatniej wizycie na szczescie nie calkiem do konca,ale dzien po siusiak byl czerwony i skorka wygladala na naderwana troche..

Unholyczy twoj malz przypadkiem nie byl w ta niedziele w Arkadii z Antosiem? bo widzialam dzieciatko baardzo podobne do Antosia

co tu jeszcze chcialam powiedziec..a, dziewczynom odchudzajacym sie polecam diete nielaczenia jest latwa, mozna sobei wybierac co sie chce jesc i jesc duzo, ja na niej schudlam kiedys 13 kilo

niestety na czeste pisanie nie mam czasu teraz wogole, wiec tylko czytam sobie od czasu do czasu,wybaczcie,za duzo mam roboty, a Adas w ciagu dnia nie spi juz tak duzo

zaraz dodam fotki do albumu Adasia z 5 i 6miesiaca
o mi by sie ta dietka przydała, jak znajdziesz chwike to napisz o niej wiecej lub jakis link wrzuc :pro si:

a my mialysmy burzliwa noc, mala budziła sie co chwlie do 1 a o 1.20 na zabawy jej sie zebrało i dop po 2 poszła spac i wstala o 6 co zawsze spi do 8, nie wiem co jej bylo, moze brak taty??? nigdy tak nie miała w nocy jak poszla spac o 20 to ospała do 8 a dzis taki numer. bo tż dopiero ok 4 wrócił z pracy i cos mi sie wydaje ze czuła ze go nie ma....albo sama nie wiem jak to wytłumaczyc
Stary 2010-01-12, 12:19   #2651
UnholyOne
Ola-Unhola

Kasiuuulka, no niestety to nie Tż
Mówisz, że Antoś ma sobowtóra

Marica, ja nie kasiuuulka, ale wklejam coś takiego
http://www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=159
Stary 2010-01-12, 12:21   #2652
Cassandra 23
Zakorzenienie

Hej.
Pocytowałam i połowe mi zżarło
a teraz juz nie pamietam komu odpisac

Kasiu te kotlety takie z wody są niesmaczne, najlesze w panierce, smażone az mam na nie ochote.

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Ojoj Smarujesz czymś rozgrzewającym?

Ja na co dzień używam serii nawilżającej Biolage z Matrixa - i ten balsam jest super Jest też z tej serii odżywka bez spłukiwania, ale wg mnie gorsza.
Ale na poratowanie ze złego stanu kiedyś używałam Waxa, dopóki nie odkryłam mojego włosianego KWC - wygodniej mi się używa i efekty lepsze. A jest to TA maseczka. Dla mnie rewelacja i za śmieszne pieniądze.

Właśnie! Zapomniałabym! Cass - dzięki Tobie dzisiaj wypróbowałam kotlety sojowe - z ziemniakami i surówką - było smacznie, więc pewnie jeszcze powtórzę
Nie mam żadnej masci, musze cos kupic.

Dziekuje, rozejrze sie za tymimaseczkami. Chociaz przyznam, ze tej z Malwy nie widziałam u nas w sklepach.

Ciesze sie, ze Ci smakowały.

Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
o a ja mam takie pytanko: miałyście może do czynienia z perfumami firmy FM??? bo kumpela w pracy zatrudnila się jako konsultantka i nam prezentowala te wszystkie perfumy, no i zapachy cudne i odpowiadaja oryginałom i nawet trzymają długo bo psiknęła mnie odpowiednikiem Angela i pachne do teraz , ale cos te ceny mnie dziwią, no i tak pomyślalam o was co wy o tym myślicie???? i czy miałyście moze juz te perfumy????
Ja miałam dwie buteleczki. Po 30 ml. Dobre perfumki, mała buteleczka w sam raz do torebki. Zapach dlugo sie utrzymuje.
Miałam Gucci Rush 2 i Takie nowe Armani ale nie pamietam nazwy.

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
ja podobnie jak dziewczyny waxa od niedawna uzywam, dla mnie rewelacja

widzisz, na wszytsko przychodzi pora, brawa dla Kubcia
Miałam Waxa ale obciaza mi włosy, szybko sie przetłuszczaja.

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Maseczke stosuje taka:

http://www.radar.pl/Gliss-Kur-Masecz...00ml-28571157/

Jest niezla, wlosy sa po niej bardzo miekkie

Dziewczyny, czy Wy pierzecie maty? Po nasza ma juz plamy po slinie Ani i zastanawiam sie, czy moge po prosu wrzucic do pralki.
Dziekuje, ta maseczke widziałam w rossmanie. Moze sie skusze na kupno skoro jest dobra.

Maty jeszcze nie prałam ale chyba juz powinnam.

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:24   #2653
UnholyOne
Ola-Unhola

Tak się zastanawiam, czy jest sens kupować podgrzewacz do słoików jak mam mikrofalę.
Przemawia za kupnem:
1. Wiem, nie jest zdrowa (mikrofala)
2. Jak dam Mamie Antosia, to moje mleko łatwiej będzie jej podgrzać w podgrzewaczu niż w kapieli wodnej na kuchni (mikrofali nie ma)

Chyba sama sobie odpowiedziałam.

I teraz zastanawiam się nad Aventem Expres i IQ (używane)
Pierwszy za ok 60-70 zł
http://allegro.pl/item860801745_podg...n_idealny.html
drugi chyba za drogi...
http://allegro.pl/item883129101_aven...n_idealny.html
Stary 2010-01-12, 12:28   #2654
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

a co o tym myślicie??? http://dietaiodchudzanie.pl/odchudza...FdSCzAodfmbu6g bo ja juz zdesperowana jestem i tak bym chciała schudnąć, ale na cw nie mam czasu i na wymyslne diety liczenie kalorii itp a ta niby łatwa. kurde nie wiem, a juz patrzec na siebie nie moge ;(
Stary 2010-01-12, 12:29   #2655
katarzynka00
Zakorzenienie

Marico te zapachy wcale nie sa krotkotrwale, mysle ze poinnas byc z nich zadowolona

chwilowo malo mam perfum-moze kilka ale nie uzywam, bo mala nie lubi i sie krzywi

Cass no smazonych nie moge wiec beda z wody tylko wiesniaki musze pochlonac bo zapas zrobilam a zaraz duzo wegli bedzie,a nie lubie jak cos mi sie psuje i musze wyrzucic

Stary 2010-01-12, 12:31   #2656
kasiuuulka
Raczkowanie

ok fotki wrzucone, dodalam jeszcze troche innych fotek Adasia
Stary 2010-01-12, 12:32   #2657
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

Cytat:
Kasiuuulka, no niestety to nie Tż
Mówisz, że Antoś ma sobowtóra

Marica, ja nie kasiuuulka, ale wklejam coś takiego
http://www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=159
dzięki
Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Hej.
Pocytowałam i połowe mi zżarło
a teraz juz nie pamietam komu odpisac

Kasiu te kotlety takie z wody są niesmaczne, najlesze w panierce, smażone az mam na nie ochote.

Nie mam żadnej masci, musze cos kupic.

Dziekuje, rozejrze sie za tymimaseczkami. Chociaz przyznam, ze tej z Malwy nie widziałam u nas w sklepach.

Ciesze sie, ze Ci smakowały.

Ja miałam dwie buteleczki. Po 30 ml. Dobre perfumki, mała buteleczka w sam raz do torebki. Zapach dlugo sie utrzymuje.
Miałam Gucci Rush 2 i Takie nowe Armani ale nie pamietam nazwy.

Miałam Waxa ale obciaza mi włosy, szybko sie przetłuszczaja.

Dziekuje, ta maseczke widziałam w rossmanie. Moze sie skusze na kupno skoro jest dobra.

Maty jeszcze nie prałam ale chyba juz powinnam.
dzięki

o kurde to juz tak późno a ja nie ubrana, dobra spadam juz naprawde buziaki
Stary 2010-01-12, 12:32   #2658
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
a co o tym myślicie??? http://dietaiodchudzanie.pl/odchudza...FdSCzAodfmbu6g bo ja juz zdesperowana jestem i tak bym chciała schudnąć, ale na cw nie mam czasu i na wymyslne diety liczenie kalorii itp a ta niby łatwa. kurde nie wiem, a juz patrzec na siebie nie moge ;(
To jest własnie dieta ONZ (Odchudzanie Na Zawołanie), którą stosują nasze Dziewczyny
Stary 2010-01-12, 12:33   #2659
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
na tej diecie jestem ja, Wredna, Mariolka
ja sobie chwale

Stary 2010-01-12, 12:37   #2660
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
nie bo ja jak juz to po odchowlani skacze

a wy to spiochy jestescie i zawsze dlugo spicie a u nas dzis to nowosc, bo mala wczoraj szla pozniej spac i pozniej sie obudzila wydluzajac swoja druga drzemke ze mna w lozku
ale wiesz jakbys wstawala w nocy co godzine, a kladla sie o 1 dopiero to tez bys spala

poza tym my nie spimy tak ciagiem - bo o 7 wstaje wyszykowac Eryka do przedszkola, Marcel wstaje przewaznie z nami, jak szykuje Eryka to on lezy na lozku i se gada i potem zasypia dopiero o 9 albo 9.30 i spimy sobie ta godzinke, poltorej jeszcze
Cytat:
No to nieciekawie. Najedz się szybko czosnku i wypij herbatkę z cytryna, miodem i malinkami

Kurcze no, dlaczego pozalewało

To fajnie macie, a net będziesz miała, zeby do nas zajrzeć?

Ten śpiworek też mi się podoba, ale nie wiem czy nie za wąski
http://allegro.pl/item882412046_spiw...er_oferta.html
ehh no
kurcze nie wiem co z tym dachem bo nie moge sie do niego dodzwonic, pewnie odsnierza

a spirorek waski, moj mial 43cm i maly sie nie zmiescil
Stary 2010-01-12, 12:37   #2661
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

Cytat:
ja sobie chwale
[QUOTE=UnholyOne;16411631]To jest własnie dieta ONZ (Odchudzanie Na Zawołanie), którą stosują nasze Dziewczyny [/QUOT

o kurde to pwinnyście mnie że nie czytam dokladnie, i mam takie zaległoscie ale mi wstyd

o to sobie zaraz ja fundnę i wezmę się do odchudzania, a to kupiłyście te książki czy tak poprostu macie z netu jak się za nią wziąść?>?? przepraszam że tak wam teraz głowę zawracam
Stary 2010-01-12, 12:38   #2662
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
ja sobie chwale
zapomnialas dodac, ze wszystko dzieki Svinecce
Stary 2010-01-12, 12:40   #2663
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
hej

rowniez wspolczuje

no, ostatni dzwonek, żeby zamówić - jak małż nie poszuka w sklepach (a pewnie nie zrobi tego, bo u niego to na rozpatrzenie wszelkich petycji z miesięcznym wyprzedzeniem i przy setkach przypomnień można dopiero oczekiwać )

może to zalanie to nic poważnego ... mam nadzieję

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

a ten brzuch to w ciaży/po ciąży czy po prostu tak ma

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:40   #2664
kasiuuulka
Raczkowanie

Marica to co wkleila Unholy to jest wlasnie ta dietka ladnie opisana, chodzi po prostu glownie o to zeby nie laczyc weglowodanow z bialkiem, proste i skuteczne czyli np jak sobie robisz obiadek to np ryz z warzywami, ale bez zadnego miesa.jak masz ochote na miesko to jesz mieso z warzywami bez np ziemniakow.kanapki z pomidorkiem np a nie z serem.najfajniejsze jest to ze mozna naprawde sie najesc i nie ma stalego jadlospisu

Unholy hehe no Antos najwyrazniej ma sobowtora, najfajniejsze jest to ze przechodzilam z mezem obok tego faceta z dzieckiem i w tym samym momencie sie na siebie spojrzelismy z pytaniem czy to wlansie nei jest Antos(pokazywalam zdjecia Antosia mezowi )
Stary 2010-01-12, 12:41   #2665
Texasik
Rozeznanie

Neta w Polsce ma moja tesciowa , wiec niestety czesto do Was wpadac nie bede , bo nie planuje czestych wizyt u niej .

Moj skarb Daniel - 07.07.09

Texasik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:42   #2666
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Tż zdaje prawko proszę o kciuki

Mała spała od 21:30 do 9 a to, że wstawałam do niej z 7 razy to szczegół
za prawko TŻ-a

A Amelka budzi się przez ząbek?

Cytat:
No, nareszcie Miramejku, nareszcie jakieś lepsze wieści!! Powoli, powoli, ale nieubłaganie
(...)
A u nas wczoraj była premiera Bebilonu2 - zero sensacji żołądkowych

Oby

Gratuluję premiery mleka 2, to już dla dorosłych dzidziów

Może Stasiowi było żal, że to ostatni raz?

Cytat:
(...)

Kiedy byłaś ostatnio w Polsce?

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
za morfologię.

Wiem, obiecuję, że się zagoi

Do 19. już niedaleko, zrobią usg i tak jak u eleeri będzie wszystko dobrze. Może zróbcie wcześniej posiew?
, skoro obiecujesz, to mi trochę lepiej

My do nefrologa mamy iść z kompletem badań , posiew zrobię, ale Kuba będzie jeszcze w trakcie przyjmowania Furaginy, więc nie wiem do końca, czy to nie zafałszuje wyniku

Na USG idziemy dzisiaj na 17.20.

Cytat:
Zuzka ostatnio nas wita rano na brzuchu a mi slabo
bo skad wiem jak spi w nocy?
zauwazylam ze nawet jesli ja poloze na plecy to ona myk i na boku lezy
wychodze z pokoju, za chwile wracam a ona juz na drugim boku
myslalam ze w spiworku bedzie jej ciezko, ale nie! swietne sobie radzi
Czytam, czytam i miałam napisać, żebyś włożyła Zuzkę w śpiworek

Cytat:

nie wiem jak pocieszyc
zagoi sie na pewno, oby jak najszybciej

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:42   #2667
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
hej

Kurczę, zawsze coś

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
dzień dobry

No i mamy wielki katar ... jutro miała yć rehabilitacja i wizyta u neurologa i dooopa! Musiałam zadzonić i zrezygnować z ćwiczeń ... ale na wizytę pojedziemy, o na następną by nas zarejestrowały pewnie kolo marca

Bartosz marudny na maxa! Ale przynajmniej pospał w nocy ... od 2,30 do 5,30 bez pobódki ... niy super, ale myslałam, ze piers mi pęknie
Współczuję katarku , zdrówka dla Malutka

Terminy są naprawdę powalające

Chyba brakuje jakiejś cyferki przed 2

Cytat:
(...)
Fajnie, że Adaś nie sprawia Ci żadnych kłopotów

Następna pani doktor

Cytat:
Tak się zastanawiam, czy jest sens kupować podgrzewacz do słoików jak mam mikrofalę.
Przemawia za kupnem:
1. Wiem, nie jest zdrowa (mikrofala)
2. Jak dam Mamie Antosia, to moje mleko łatwiej będzie jej podgrzać w podgrzewaczu niż w kapieli wodnej na kuchni (mikrofali nie ma)

Chyba sama sobie odpowiedziałam.

I teraz zastanawiam się nad Aventem Expres i IQ (używane)
Pierwszy za ok 60-70 zł
http://allegro.pl/item860801745_podg...n_idealny.html
drugi chyba za drogi...
http://allegro.pl/item883129101_aven...n_idealny.html
Ja nie mam mikrofali, więc kupuję, ale tani, zwykły.

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:43   #2668
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
ale wiesz jakbys wstawala w nocy co godzine, a kladla sie o 1 dopiero to tez bys spala

poza tym my nie spimy tak ciagiem - bo o 7 wstaje wyszykowac Eryka do przedszkola, Marcel wstaje przewaznie z nami, jak szykuje Eryka to on lezy na lozku i se gada i potem zasypia dopiero o 9 albo 9.30 i spimy sobie ta godzinke, poltorej jeszcze

ehh no
kurcze nie wiem co z tym dachem bo nie moge sie do niego dodzwonic, pewnie odsnierza

a spirorek waski, moj mial 43cm i maly sie nie zmiescil
No tak, tylko, że to wymiary zewn. raczej, a Ty miałas wełnę w środku, która pewnie zabierała więcej miejsca niż polar.
Szerokośc mojego siedziska to 31 cm i z jednej strony boję się kupić za duży, bo jeszcze się nie zmieści..., a z drugiej, to chciałabym, żeby nie był za wąski, bo moje spore dziecko sie nie zmieści
Ale własnie szukam takich puchowych, zapinanych na środku np, żeby nie były sztywne i dały się "podnieść-naciągnąć" do góry, bo te prostąkatne to już gorzej.

Cytat:
Napisane przez Marica

o kurde to pwinnyście mnie że nie czytam dokladnie, i mam takie zaległoscie ale mi wstyd

o to sobie zaraz ja fundnę i wezmę się do odchudzania, a to kupiłyście te książki czy tak poprostu macie z netu jak się za nią wziąść?>?? przepraszam że tak wam teraz głowę zawracam
No, nie czytasz, nie czytasz
Stary 2010-01-12, 12:45   #2669
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

cass uprzejmie donoszę, iż od kilku dni podglada nas KICIALILA i cos się nie ujawnia, jako założycielka forum daj na dupsko i niech z nami pogada w końcu

ale ja jestem głupia do roboty się spóźnie, ale jakos nei moge sie od was oderwać
Stary 2010-01-12, 12:48   #2670
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Marica to co wkleila Unholy to jest wlasnie ta dietka ladnie opisana, chodzi po prostu glownie o to zeby nie laczyc weglowodanow z bialkiem, proste i skuteczne czyli np jak sobie robisz obiadek to np ryz z warzywami, ale bez zadnego miesa.jak masz ochote na miesko to jesz mieso z warzywami bez np ziemniakow.kanapki z pomidorkiem np a nie z serem.najfajniejsze jest to ze mozna naprawde sie najesc i nie ma stalego jadlospisu

Unholy hehe no Antos najwyrazniej ma sobowtora, najfajniejsze jest to ze przechodzilam z mezem obok tego faceta z dzieckiem i w tym samym momencie sie na siebie spojrzelismy z pytaniem czy to wlansie nei jest Antos(pokazywalam zdjecia Antosia mezowi )
A może ja nie wiem, czy był
Ja tez Adasia pokazywałam

Cytat:
Neta w Polsce ma moja tesciowa , wiec niestety czesto do Was wpadac nie bede , bo nie planuje czestych wizyt u niej .
No tak, do teściowej nie ma co za często zaglądać
Ale czasami zajrzyj i odwiedź nas

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Ja nie mam mikrofali, więc kupuję, ale tani, zwykły.
A zdecydowałaś się już na jakiś?
Trzymam dzisiaj kciuki za usg

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości