|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() ooo, to fajny sklep ![]() właśnie mnie klient zjechał z góry na dól, bo chciał ratę wpłacić, a nam system wywalilo nienawidzę takich sytuacji
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
matko ale tu strasznie historie sobie opowiadacie brrrr ja to jak się naoglądam takich rzeczy albo nasłucham to się boję spać.. już się nie mogę doczekać aż będę codziennie z tżtem spała bo wtedy zasypiam w ciągu minuty jak małe dziecko- tak bezpiecznie i beztrosko
a sama to potrafię mieć tysiąc myśli i zanim zasnę czasem to trochę czasu mija![]() byłam dziś na tej wyprzedaży w Home&You i matko kochana normalnie puste półki jakby nagle całe miasto potrzebowało kubków i talerzy hehe na szczęście ja nie potrzebowałam takich rzeczy tylko szukałam solniczki, pieprzniczki i cukierniczki i to akurat na mnie czekało zdobyłam śliczną fioletową małą miseczkę która będzie służyła jako miseczka na cukier i biały zestaw solniczka + pieprzniczka wszystko przecenione a więc mam kolejne dwie ładne rzeczy do wykreślenia z listy i to kupione za nieduże pieniążki
|
#2853 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co ona tak chciała wejść do środka? Zimno jej było na dworzu?? ![]() Cytat:
, i od licceum miałam kompleks niższości Ostatnio coraz więcej chodzę na obcasach, nawet kozaczki zimowe z 7-cm obcasem sobie kupiłam A co do henny, to kiedyś kiedyś sobie sama robiłam hennę brwi. Robi sie po to, że brwi były wyraźniejsze. Myslałam nawet niedawno żeby w końcu sobie zrobić hennę po paru latach..
|
|
#2854 |
|
Rozeznanie
|
matko mrazaca krew w zylach opowiesc
![]() tak w ogole to czesc daaaawno mnie nie bylo ale czasami was podczytuje ale u mnie w sumie nic ciekawego sie ne dzieje wiec nie mam o czym pisac. A tak przy okazji to nie poznalam lain z jej nowym avatarkiem ![]() i tez nie wiem co sie z kasia stalo ![]() I tak fajnie ze ten NASZ rok juz nastal, choc tz mnie wkurzyl i sie obrazialm na niego ale juz mi przechodzi![]() a z slubnych rzeczy to musze wybrac sie do radomia oblukac sukieneczki i musimy hotel zarezerwowac troche chora jestem i tak w gardle mi zle i z nosa cieknie i wygladam tak ![]() |
|
|
|
#2855 |
|
Zadomowienie
|
ja cieeeee, czy tylko ja tu jestem takim king-kongiem??
zaraz wpadnę w kompleksy ![]()
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to co z Kaśką? Kaśka na stancji neta nie ma
|
#2857 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale to tak jest, że te niskie chciałyby być nieco wyższe, a te wyższe - niższe, albo te z prostymi włosami chciałyby mieć kręcone, a kręcone - proste itd itp
|
|
#2858 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale fakt, zawsze tak jest, cze chciałoby się to czego się akurat nie ma ![]() a mnie wkurza to, że ja mam te 174 a tż 180, więc gdy ubiorę wyższe butki to jestem od niego wyższa i się z tym bardzo źle czuję (chociaż jemu to nie przeszkadza i on wogóle mi zawsze w sklepie obciach robi bo mi wybiera takie za***iście wysokie buty i sprawdza czy będzie miał głowę na wysokości moich cycków za to w pracy nadrabiam, bo tam noszę szpileczki ![]() edit: remmi dokladnie tak, chciała się zagrzać, kuny w zimie zawsze idą do ciepłego. a nieraz się zdarzyło, że jak ktoś zostawił auto na zewnątrz, to kuna mu poprzegryzała kable bo szukała schronienia
mój mały wielki cud 72--65--->62 Edytowane przez mariiasia Czas edycji: 2010-01-12 o 13:20 |
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie swoj wzrost i mi nie przeszkadza. troche jest problem z kupowaniem spodni, bo zazwyczaj sa za dlugie, ale np. Wrangler ma na mnie idealna dlugosc, ktorej nie musze skracac, wiec w kwestii jeansow trzymam sie tej firmy![]() mojemu TZowi (190cm) tez moj niski wzrost nie przeszkadza, wrecz przeciwnie woli male kobietki no i jestem bardzo poreczna w lozku ja mam kozaki zimowe na 8cm baaardzo wygodne i antyposlizgowe - jak sie wbije w snieg obcasem to nie pojade )hmm to ja mam w sumie wyrazne brwi, wiec chyba nie bedzie trzeba to chyba w takim razie bardziej dla blondyenk ja w sumie jestem z natury ciemna blondynka, ale brwi mam na tyle ciemne, ze teraz przy wlosach zafarbowanych na ciemny braz wygladaja bardzo ok![]()
|
|
|
|
|
#2861 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ tak jak Twój lubi małe kobietki (oprócz tego kobietka musi mieć idealne nogi) - ja ponoć mam więc mój TŻ-cik kocha się we mnieA co do kozaczków - to pamiętam, że tu było małe zamieszanie w tej kwestii - nawet miałam w tej sprawie Cię poprzeć, ale zapomniałam . W każdych butach na obcasie wygodnie mi jeździć autem - jakoś lepiej noga się układa na pedale gazu Nie myślałam, że kuny tak pędzą do ciepła.
|
|
#2862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja wprost ubostwia i troche ubolewa nad jej dosc pokaznym skurczeniem sie od odchudzania dobrze, ze nie zwraca specjalnej uwagi na nogi, bo nogi moim zdaniem mam takie sobie ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze jutro pójdę do tego sklepu w moim mieście i może upoluję koc=narzutę na naszą kanapę- tak żeby na codzień rzucić pod pupę żeby się nie brudziło i niszczyło.. moja mama kupiła taki cudniasty kocyk i z tżtem tak go uwielbiamy że już prawie go sobie przywłaszczylismy, ale mama też go chce mieć więc powiedziała że mi kupi taki sam jak tak bardzo nam się podoba
|
|
#2864 | ||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
)A najbardziej mi się śmiać chce, jak mój TŻ np. już z daleka na ulicy widzi jakie kobieta ma nogi, a ja zwykle nie widzę tego, że ma np. iksa albo coś innego, mój TŻ po tym względem jest strasznie wrażliwy A wracając do typów facetów ja natomiast uważam, że jeszcze jest trzeci typ facetów - co właśnie patrzą na pupy . Bo już kolejny raz słyszę o pupach.. ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odkąd używam WAXa to przynajmniej się nie puszą
|
|
#2866 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wiecie co bardzo duzo jest takich facetow.A najlepsze jest to ze im bardziej odstajaca i wieksza tym lepiej Oczywiscie nie do przesady Moj TŻ np uwaza ze Kim Kardashian ma fajna
|
|
|
|
|
#2868 | |
|
Rozeznanie
|
Podobno najlepsze są takie falujące, układają się same, nie trzeba ponoć czesać i jest spokój
Ciekawe ile w tym prawdy.. ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
Ale powiem Wam, że ostatnio TŻ często za pupę mnie łapie, bo mi trochę urosła (znaczy się przytyłam ![]() -- sprawdziłam i wklejam pupę Kim Pupa taka fajna do łapania i klepania
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2010-01-12 o 14:40 |
|
|
|
|
#2869 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Monika Gratulacje
![]() Wyglądałaś prześlicznie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W ogóle dużo ludzi myśli, że to ja jestem jej młodszą siostrą, a tak naprawdę jestem od niej starsza o 3 lata Mój też uwielbia moją pupę ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja mam pytanie, czy jak już się przeprowadzicie do tżta, to będziecie mieć jakieś zwierzaki??
|
|
|
#2871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Heeej
Podczytuję was i podczytuję i nie mam kiedy napisac, no ale jeszcze 2 i pół tygodnia i będę miała 2 tygodnie luzu totalnego Cytat:
Super że pierwsza PM wkleiła swoje fotencje ![]() Mój TŻ jest pupowo nogowy i też mu się podobają takie bardziej odstające pupy i nie takie malutkie (z czego bardzo się cieszę gdyż z moją prawie setką w biodrach się kwalifikuję hehe ) |
|
|
|
|
#2874 |
|
Zadomowienie
|
a mój to jest pupowo-nogowo-cyckowy
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Oj....
Ale mimo tych minusów jestem zadowolona ze swojego wyglądu i chociaż wiem, że nie jestem idealna, to nie mam kompleksów. Warto przestawić się na pozytywne myślenie
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak widzę zachwyt tżta i hasło : "masz nogi do nieba! ![]() a pytam o zwierzątka, bo się zastanawiam nad kupnem świnki morskiej rozetki, albo i dwóch, ale nie wiem czy to do końca dobry pomysł
|
|
|
#2877 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do świnek rozetkowych to kuzynka miała - fajne zwierzątko, tylko trzeba mu często te trociny zmieniać, żeby nie śmierdziały
|
|
|
|
|
#2879 | ||||
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() A co do włosów,oj taaa ja mam wlosy podatne do kręcenia się i przez to szlag mnie trafia,noi musze prostować bo inaczej wyglądam jak czupiradło. tzn nie podoba mi się ![]() Cytat:
np jak idziemy gesięgo,bo wąski chodnik,to tż wypala,ale kręcisz tyłeczkiem ( nie robie tego specjalnie żey nie było,widocznie tak mam ),a raz jak się nachyliłam by zawiązać sznurówke,to zwrócił mi uwage,że mam się tak nie wypinać/wychylać. ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2880 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z kolei naleze do frakcji milosniczek meskich barkow i plecow ![]() Cytat:
![]() jaja jakies od rana wydzwaniaja do mnie jacys starzy ludzie. najpierw jakis dziadek, ktory od razu zaczal "niech bedzie pochwalony, szczesc boze". juz od poczatku zdebialam a potem cos nawijal, ze cos z radia maryja chce ciekawe kto jeszcze zadzwoni Cytat:
jezeli bedzie trzeba kupic cos na kredyt to wtedy bierzemy dwa koty dla mnie (w tym jednego brytyjczyka ) i pytona krolewskiego dla TZa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

nienawidzę takich sytuacji

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale juz mi przechodzi