2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 12:54   #2851
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ehhh nie zazdroszczę, ja bym zawału chyba dostała albo wrzaskiem całą wieś obudziłą Pamiętam, jak dawno temu u dziadków spierniczałam z kurnika, bo wlazłam , a naprzeciw mnie wielki, tłusty lis stał

Butków upatrzonych nie mam, idę dziś zobaczyć do jednego sklepu, gdzie robią "na wymiar", tzn można sobie wszystko wybrać: kształt, wysokość obcasa, materiał, ozdoby... ceny do 160zł, więc w miarę, jak za możliwość przymiarki, tyle samo w necie ksoztują
u mnie dawno temu się na ogródku zamelinował lis, który miał wściekliznę. to dopiero bylo spierniczanie więc mogę sobie wyobrazić, jak wiałaś z tego kurnika

ooo, to fajny sklep musze się zorientować, czy u nas takich nie ma

właśnie mnie klient zjechał z góry na dól, bo chciał ratę wpłacić, a nam system wywalilo nienawidzę takich sytuacji

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:00   #2852
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

matko ale tu strasznie historie sobie opowiadacie brrrr ja to jak się naoglądam takich rzeczy albo nasłucham to się boję spać.. już się nie mogę doczekać aż będę codziennie z tżtem spała bo wtedy zasypiam w ciągu minuty jak małe dziecko- tak bezpiecznie i beztrosko a sama to potrafię mieć tysiąc myśli i zanim zasnę czasem to trochę czasu mija

byłam dziś na tej wyprzedaży w Home&You i matko kochana normalnie puste półki jakby nagle całe miasto potrzebowało kubków i talerzy hehe na szczęście ja nie potrzebowałam takich rzeczy tylko szukałam solniczki, pieprzniczki i cukierniczki i to akurat na mnie czekało zdobyłam śliczną fioletową małą miseczkę która będzie służyła jako miseczka na cukier i biały zestaw solniczka + pieprzniczka wszystko przecenione a więc mam kolejne dwie ładne rzeczy do wykreślenia z listy i to kupione za nieduże pieniążki
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:01   #2853
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
przepraszam za tak długą nieobecność, ale jeszcze miałam niezapowidzianą kontrolę kasy

ale już mówię:

otóż, kuna/łasica/łaska (coś w tym stylu ) łaziło mi po parapecie i co jakiś czas skakało na okno i drapało szybę, żeby wleźć do środka

jak sobie pomyślę, że gdyby okno było otwarte, a ja obudziłabym się pewnie z kuną pod kołdrą (albo bym się nie obudziła, bo kuny duszą ) a mój tżcik uwielbia spać przy otwartym, wybiję mu to z głowy

ot i cała historia

A co ona tak chciała wejść do środka? Zimno jej było na dworzu??

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja musialabym byc baaardzo wysoka zeby nie moc chodzic na obcasach (TZ wysoki)
a ze mam 160 to pelna dowolnosc w wysokosci tych obcasow co wiecej - ostatnio nawet sobie nie wyobrazam nie chodzic na obcasach jak przymierzalam w sklepie plaskie buty to mi dziwnie bylo mam nadzieje, ze te obcasy nie odbija sie za bardzo na zdrowiu mojego kregoslupa choc w sumie w lecie biegam glownie w plaskich japonkach - tak dla rownowagi dla obcasow wiosna, jesienia i zima
[...]
dziewczyny, a robila sobie ktoras z Was henne brwi i rzes? po co to sie robi i jak sie po tym wyglada? bo szukajac fryzjera widzialam na stronach kilku salonow w pakietach slubnych wlasnie taka usluge i sie zastanawiam - po co to
Jeju, a ja myślałam, że ja jestem jakaś strasznie niska i w ogóle. Mam 164 , i od licceum miałam kompleks niższości tzn niskiego wzrostu. Mój TŻ też wysoki, ale dajemu radę
Ostatnio coraz więcej chodzę na obcasach, nawet kozaczki zimowe z 7-cm obcasem sobie kupiłam - są mega wygodne, nawet w nich biegam po śniegu i jeszcze super w nich mi się prowadzi auto.

A co do henny, to kiedyś kiedyś sobie sama robiłam hennę brwi. Robi sie po to, że brwi były wyraźniejsze.
Myslałam nawet niedawno żeby w końcu sobie zrobić hennę po paru latach..
Stary 2010-01-12, 13:03   #2854
agator74
Rozeznanie

matko mrazaca krew w zylach opowiesc dobrze ze to kuna a nie ta buka byla
tak w ogole to czesc daaaawno mnie nie bylo ale czasami was podczytuje ale u mnie w sumie nic ciekawego sie ne dzieje wiec nie mam o czym pisac.

A tak przy okazji to nie poznalam lain z jej nowym avatarkiem
i tez nie wiem co sie z kasia stalo
I tak fajnie ze ten NASZ rok juz nastal,
choc tz mnie wkurzyl i sie obrazialm na niego ale juz mi przechodzi

a z slubnych rzeczy to musze wybrac sie do radomia oblukac sukieneczki i musimy hotel zarezerwowac

troche chora jestem i tak w gardle mi zle i z nosa cieknie i wygladam tak

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:03   #2855
mariiasia
Zadomowienie

ja cieeeee, czy tylko ja tu jestem takim king-kongiem??
zaraz wpadnę w kompleksy

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-12, 13:09   #2856
chilanes
Zakorzenienie

Jak to co z Kaśką? Kaśka na stancji neta nie ma
Stary 2010-01-12, 13:09   #2857
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
ja cieeeee, czy tylko ja tu jestem takim king-kongiem??
zaraz wpadnę w kompleksy
od razu king-kong? przecież to owłosione jak cholera

ale to tak jest, że te niskie chciałyby być nieco wyższe, a te wyższe - niższe, albo te z prostymi włosami chciałyby mieć kręcone, a kręcone - proste itd itp
Stary 2010-01-12, 13:10   #2858
agator74
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

byłam dziś na tej wyprzedaży w Home&You i matko kochana normalnie puste półki jakby nagle całe miasto potrzebowało kubków i talerzy hehe na szczęście ja nie potrzebowałam takich rzeczy tylko szukałam solniczki, pieprzniczki i cukierniczki i to akurat na mnie czekało zdobyłam śliczną fioletową małą miseczkę która będzie służyła jako miseczka na cukier i biały zestaw solniczka + pieprzniczka wszystko przecenione a więc mam kolejne dwie ładne rzeczy do wykreślenia z listy i to kupione za nieduże pieniążki
o ja tez ja tez chce kupic cukierniczke, no i w sumie zestawem pieprzniczka i solniczka tez bym nie pogardzila, ale nie moge nic fajnego znalezc jak troche sie podlecze to wyrusze na poszukiwania

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:12   #2859
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
od razu king-kong? przecież to owłosione jak cholera

ale to tak jest, że te niskie chciałyby być nieco wyższe, a te wyższe - niższe, albo te z prostymi włosami chciałyby mieć kręcone, a kręcone - proste itd itp
bardziej chodziło mi o wzrost niż o owłosienie

ale fakt, zawsze tak jest, cze chciałoby się to czego się akurat nie ma

a mnie wkurza to, że ja mam te 174 a tż 180, więc gdy ubiorę wyższe butki to jestem od niego wyższa i się z tym bardzo źle czuję (chociaż jemu to nie przeszkadza i on wogóle mi zawsze w sklepie obciach robi bo mi wybiera takie za***iście wysokie buty i sprawdza czy będzie miał głowę na wysokości moich cycków ale aż tak wysoka na szczęście nie jestem)
za to w pracy nadrabiam, bo tam noszę szpileczki

edit: remmi dokladnie tak, chciała się zagrzać, kuny w zimie zawsze idą do ciepłego. a nieraz się zdarzyło, że jak ktoś zostawił auto na zewnątrz, to kuna mu poprzegryzała kable bo szukała schronienia

mój mały wielki cud

72--65--->62

Edytowane przez mariiasia
Czas edycji: 2010-01-12 o 13:20
Stary 2010-01-12, 13:23   #2860
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju, a ja myślałam, że ja jestem jakaś strasznie niska i w ogóle. Mam 164 , i od licceum miałam kompleks niższości tzn niskiego wzrostu. Mój TŻ też wysoki, ale dajemu radę
Ostatnio coraz więcej chodzę na obcasach, nawet kozaczki zimowe z 7-cm obcasem sobie kupiłam - są mega wygodne, nawet w nich biegam po śniegu i jeszcze super w nich mi się prowadzi auto.

A co do henny, to kiedyś kiedyś sobie sama robiłam hennę brwi. Robi sie po to, że brwi były wyraźniejsze.
Myslałam nawet niedawno żeby w końcu sobie zrobić hennę po paru latach..
ja tam nigdy nie mialam kompleksu nizszosci lubie swoj wzrost i mi nie przeszkadza. troche jest problem z kupowaniem spodni, bo zazwyczaj sa za dlugie, ale np. Wrangler ma na mnie idealna dlugosc, ktorej nie musze skracac, wiec w kwestii jeansow trzymam sie tej firmy
mojemu TZowi (190cm) tez moj niski wzrost nie przeszkadza, wrecz przeciwnie woli male kobietki no i jestem bardzo poreczna w lozku
ja mam kozaki zimowe na 8cm baaardzo wygodne i antyposlizgowe - jak sie wbije w snieg obcasem to nie pojade i tez mi sie w nich super auto prowadzi (co ostatnio wywolalo tu u dzieczwyn pewne watpliwosci )

hmm to ja mam w sumie wyrazne brwi, wiec chyba nie bedzie trzeba to chyba w takim razie bardziej dla blondyenk ja w sumie jestem z natury ciemna blondynka, ale brwi mam na tyle ciemne, ze teraz przy wlosach zafarbowanych na ciemny braz wygladaja bardzo ok

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
A tak przy okazji to nie poznalam lain z jej nowym avatarkiem
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:41   #2861
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
ja tam nigdy nie mialam kompleksu nizszosci lubie swoj wzrost i mi nie przeszkadza. troche jest problem z kupowaniem spodni, bo zazwyczaj sa za dlugie, ale np. Wrangler ma na mnie idealna dlugosc, ktorej nie musze skracac, wiec w kwestii jeansow trzymam sie tej firmy
mojemu TZowi (190cm) tez moj niski wzrost nie przeszkadza, wrecz przeciwnie woli male kobietki no i jestem bardzo poreczna w lozku
ja mam kozaki zimowe na 8cm baaardzo wygodne i antyposlizgowe - jak sie wbije w snieg obcasem to nie pojade i tez mi sie w nich super auto prowadzi (co ostatnio wywolalo tu u dzieczwyn pewne watpliwosci )

hmm to ja mam w sumie wyrazne brwi, wiec chyba nie bedzie trzeba to chyba w takim razie bardziej dla blondyenk ja w sumie jestem z natury ciemna blondynka, ale brwi mam na tyle ciemne, ze teraz przy wlosach zafarbowanych na ciemny braz wygladaja bardzo ok

Na szczęście kompleks niższości mi przeszedł jak zaczęliśmy z TŻ być ze sobą.
Mój TŻ tak jak Twój lubi małe kobietki (oprócz tego kobietka musi mieć idealne nogi) - ja ponoć mam więc mój TŻ-cik kocha się we mnie

A co do kozaczków - to pamiętam, że tu było małe zamieszanie w tej kwestii - nawet miałam w tej sprawie Cię poprzeć, ale zapomniałam . W każdych butach na obcasie wygodnie mi jeździć autem - jakoś lepiej noga się układa na pedale gazu tzn zależy tez jaki to pedał, bo w mercedesie moim to jest duuuży pedał i obcas tu jest wręcz konieczny ciekawe czy coś skumałyście

Nie myślałam, że kuny tak pędzą do ciepła.
Stary 2010-01-12, 13:46   #2862
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ tak jak Twój lubi małe kobietki (oprócz tego kobietka musi mieć idealne nogi) - ja ponoć mam więc mój TŻ-cik kocha się we mnie
fetyszem mojego jest pupa moja wprost ubostwia i troche ubolewa nad jej dosc pokaznym skurczeniem sie od odchudzania
dobrze, ze nie zwraca specjalnej uwagi na nogi, bo nogi moim zdaniem mam takie sobie

Cytat:
A co do kozaczków - to pamiętam, że tu było małe zamieszanie w tej kwestii - nawet miałam w tej sprawie Cię poprzeć, ale zapomniałam . W każdych butach na obcasie wygodnie mi jeździć autem - jakoś lepiej noga się układa na pedale gazu tzn zależy tez jaki to pedał, bo w mercedesie moim to jest duuuży pedał i obcas tu jest wręcz konieczny ciekawe czy coś skumałyście
nooo czyli sobie nie uroilam, ze mi na obcasie wygodniej
Stary 2010-01-12, 13:48   #2863
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie... ja bym chciała miec proste włosy a mam loczki bleeeee... czasem mi się to podoba a czasem- tak jak dziś- wolałabym mieć proste
Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
o ja tez ja tez chce kupic cukierniczke, no i w sumie zestawem pieprzniczka i solniczka tez bym nie pogardzila, ale nie moge nic fajnego znalezc jak troche sie podlecze to wyrusze na poszukiwania
no właśnie ja chodziłam po całym mieście i szukałam czegokolwiek co by nie wyglądało jak wieśniacki zestawik rodem z babcinej kuchni i jednocześnie żeby nie było drogie bo mamy mase wydatków i nie stać mnie na solniczkę za 50 zł... na szczęście trafiły się wyprzedaże jeszcze jutro pójdę do tego sklepu w moim mieście i może upoluję koc=narzutę na naszą kanapę- tak żeby na codzień rzucić pod pupę żeby się nie brudziło i niszczyło.. moja mama kupiła taki cudniasty kocyk i z tżtem tak go uwielbiamy że już prawie go sobie przywłaszczylismy, ale mama też go chce mieć więc powiedziała że mi kupi taki sam jak tak bardzo nam się podoba
Stary 2010-01-12, 14:14   #2864
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
fetyszem mojego jest pupa moja wprost ubostwia i troche ubolewa nad jej dosc pokaznym skurczeniem sie od odchudzania
dobrze, ze nie zwraca specjalnej uwagi na nogi, bo nogi moim zdaniem mam takie sobie

nooo czyli sobie nie uroilam, ze mi na obcasie wygodniej
Mój TŻ mówi, że faceci dzielą się na dwa typy: na tych co patrzą na nogi i na tych co na cycki. Większośc jak wiadomo patrzy na cycki , na szczęście mój należy do tych pierwszych facetów (bo ja cyckami to się nie pochwalę)
A najbardziej mi się śmiać chce, jak mój TŻ np. już z daleka na ulicy widzi jakie kobieta ma nogi, a ja zwykle nie widzę tego, że ma np. iksa albo coś innego, mój TŻ po tym względem jest strasznie wrażliwy
A wracając do typów facetów ja natomiast uważam, że jeszcze jest trzeci typ facetów - co właśnie patrzą na pupy . Bo już kolejny raz słyszę o pupach..

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
no właśnie... ja bym chciała miec proste włosy a mam loczki bleeeee... czasem mi się to podoba a czasem- tak jak dziś- wolałabym mieć proste
A ja bym chciała takie fajne loczki - to na większe imprezy fryzjerka mi robi na loczki to bosko wyglądam, ale to tylko na "chwilę"
Stary 2010-01-12, 14:27   #2865
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
A ja bym chciała takie fajne loczki - to na większe imprezy fryzjerka mi robi na loczki to bosko wyglądam, ale to tylko na "chwilę"
ehhh loczki "na zawsze" są mega męczące... żeby jeszcze za każdym razem się ładnie kręciły.. a one raz się ładnie skręcają, raz tylko falują, a jeszcze innym razem tylko wykręcają się każdy w swoją stronę odkąd używam WAXa to przynajmniej się nie puszą
Stary 2010-01-12, 14:33   #2866
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
ehhh loczki "na zawsze" są mega męczące... żeby jeszcze za każdym razem się ładnie kręciły.. a one raz się ładnie skręcają, raz tylko falują, a jeszcze innym razem tylko wykręcają się każdy w swoją stronę odkąd używam WAXa to przynajmniej się nie puszą
Moje proste włosy też są mega męczące - jak chcę coś z nich ułozyć, to można po jakimś czasie dostać ataku irytacji a jak zostawie takie proste to wyglądają - byle jak, bo końcówki mi się zawijają gdzie chcą to wygląda to blee
Stary 2010-01-12, 14:33   #2867
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
A wracając do typów facetów ja natomiast uważam, że jeszcze jest trzeci typ facetów - co właśnie patrzą na pupy . Bo już kolejny raz słyszę o pupach..
Do tej grupy nalezy moj TŻ I wiecie co bardzo duzo jest takich facetow.
A najlepsze jest to ze im bardziej odstajaca i wieksza tym lepiej
Oczywiscie nie do przesady Moj TŻ np uwaza ze Kim Kardashian ma fajna

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:35   #2868
Remmi
Rozeznanie

Podobno najlepsze są takie falujące, układają się same, nie trzeba ponoć czesać i jest spokój
Ciekawe ile w tym prawdy..

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Do tej grupy nalezy moj TŻ I wiecie co bardzo duzo jest takich facetow.
Muszę sprawdzić w necie jaką ma Kim

Ale powiem Wam, że ostatnio TŻ często za pupę mnie łapie, bo mi trochę urosła (znaczy się przytyłam )

--
sprawdziłam i wklejam pupę Kim Pupa taka fajna do łapania i klepania Mnie trochę brakuje do takich rozmiarów

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-01-12 o 14:40
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:45   #2869
Martoolka87
Zakorzenienie

Monika Gratulacje
Wyglądałaś prześlicznie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Swoją drogą mamy dziś 160 albo nawet 159 dni! CZyli 5 miesięcy i 8 dni grrrrrubo
Czyli 22 tygodnie, to dopiero grrubo

Cytat:
a tort zamowie osobno w przetestowanej juz pracowni tortow artystycznych, bo tu mi nie zrobia takiego jak sobie wymysle tylko musze sie pospieszyc, bo podobno te angielskie torty tez musza miec takie stojaki, bo te kolejne warstwy nie leza sobie warstwa na warstwie (a nie wierzylam TZowi jak mowil, ze z punktu widzenia fizyki to niemozliwe ) tylko wlasnie na stojaku ktorego nie widac
Koleżanka miała taki tort i pomiędzy kolejnymi warstwami były talerzyki papierowe położone

Cytat:
przypomnialo mi sie o pracowni tortow, ktora obczailismy na targach i teraz mam zagwostke - ktora pracownie tortow wybrac. chyba zaraz tam z TZem pojedziemy wziac jakis smak do sprobowania bo strasznie mi sie podobaja ich torty i widac, ze maja potencjal
w ich wykonaniu to nawet rozowo-bialy tort mogalbym miec
Śliczne te torty

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
To jeszcze nc, jakbys sprobowala jagnieciny, co ja wczoraj zrobilam w swiezym tymianku i rozmarynie, to bys wymieklaTZ mowi, ze teraz to jakby codziennie w restauracji jadlA ciasto czekoladowe pycha, przed chwila probowalismy po troszku, ale to tyle narazie, bo siostra TZ-ta ma urodziny i do niej zawieziemy. MMmmmmm a do tego bita smietana i truskawki
Woda wrzucaj te swoje przepisy do klubu na kulinarny, to może my też skorzystamy

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ale z drugiej strony to moze byc naprawdę stresujące, a przysięga w Kosciele gdzie wszyscy słuchają to będzie dla mnie nie lada wyczyn a dodatkowo nie lubię mikrofonów
Byłam na jednym ślubie, gdzie młodzi składali przysięgę bez mikrofonu. Dla gości to niezbyt fajnie, bo nic nie słyszeli, ale dla Pary Młodej super - bardziej osobiście.

Cytat:
Mój TŻ tak jak Twój lubi małe kobietki
Mój TŻ też zawsze chciał mieć małą dziewczynę, no i mu się udało. Wciąż mi powtarza, że jestem malutka. I moja młodsza siostra też mi to wciąż powtarza. Moje zdjęcia z Sylwestra skomentowała tak, że wyglądałam jak laleczka, i że mi to pasowało, bo jestem malutka
W ogóle dużo ludzi myśli, że to ja jestem jej młodszą siostrą, a tak naprawdę jestem od niej starsza o 3 lata

Cytat:
fetyszem mojego jest pupa
Mój też uwielbia moją pupę

Cytat:

Ja tez się sobie podobam w loczkach i chcę mieć loczki na ślubie, ale moje włosy bardzo szybko się prostują. Na zdjęciach z Sylwestra widać jak z godziny na godzinę ze spiralek robiły mi się fale
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:50   #2870
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Podobno najlepsze są takie falujące, układają się same, nie trzeba ponoć czesać i jest spokój
Ciekawe ile w tym prawdy..

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Muszę sprawdzić w necie jaką ma Kim

Ale powiem Wam, że ostatnio TŻ często za pupę mnie łapie, bo mi trochę urosła (znaczy się przytyłam )

--
sprawdziłam i wklejam pupę Kim Pupa taka fajna do łapania i klepania Mnie trochę brakuje do takich rozmiarów
prawdy jest w tym zero. ja mam takie włosy i jeśli ich dobrze nie ułożę, to wyglądam jak czarownica

a ja mam pytanie, czy jak już się przeprowadzicie do tżta, to będziecie mieć jakieś zwierzaki??

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-12, 14:52   #2871
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

a ja mam pytanie, czy jak już się przeprowadzicie do tżta, to będziecie mieć jakieś zwierzaki??
My mamy kota

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:53   #2872
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
(...)
Mój TŻ też zawsze chciał mieć małą dziewczynę, no i mu się udało. Wciąż mi powtarza, że jestem malutka. I moja młodsza siostra też mi to wciąż powtarza. Moje zdjęcia z Sylwestra skomentowała tak, że wyglądałam jak laleczka, i że mi to pasowało, bo jestem malutka
W ogóle dużo ludzi myśli, że to ja jestem jej młodszą siostrą, a tak naprawdę jestem od niej starsza o 3 lata

(...)
nie no zaraz się popłaczę, teraz to już się czuję jak eiffel tower

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-12, 14:54   #2873
gosica502
Wtajemniczenie

Heeej Podczytuję was i podczytuję i nie mam kiedy napisac, no ale jeszcze 2 i pół tygodnia i będę miała 2 tygodnie luzu totalnego
Cytat:
Napisane przez monikadavvida Pokaż wiadomość
dziewczyny dodaję kilka zdjęć ze ślubu na zdjęcia od fotografa jeszcze muszę troszkę poczekać...
Ślicznieee Super że pierwsza PM wkleiła swoje fotencje

Cytat:

Mój TŻ mówi, że faceci dzielą się na dwa typy: na tych co patrzą na nogi i na tych co na cycki. Większośc jak wiadomo patrzy na cycki , na szczęście mój należy do tych pierwszych facetów (bo ja cyckami to się nie pochwalę)
Mój TŻ jest pupowo nogowy i też mu się podobają takie bardziej odstające pupy i nie takie malutkie (z czego bardzo się cieszę gdyż z moją prawie setką w biodrach się kwalifikuję hehe )
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:56   #2874
mariiasia
Zadomowienie

a mój to jest pupowo-nogowo-cyckowy ale z moich obserwacji wynika, że chyba jednak pupa wygrywa

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-12, 14:59   #2875
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
nie no zaraz się popłaczę, teraz to już się czuję jak eiffel tower
Oj.... Przecież wysoki wzrost też ma swoje plusy, a niski minusy. Ja przez to, że jestem niska, mam straszni krótkie nogi. Poza tym jak trochę przytyję to zaraz to po mnie widać. moja siostra jest wyższa i przez dłuższy czas wszyscy uważali, że jest szczuplejsza ode mnie, dopóki im nie udowodniłam, że obwód pasa mamy taki sam (teraz ja mam nawet mniejszy), a w biodrach ona ma więcej. Poza tym nie wszędzie mogę dosięgnąć - co chwilę muszę sobie krzesełko podstawiać, jak chce coś z góry sięgnąć Ale mimo tych minusów jestem zadowolona ze swojego wyglądu i chociaż wiem, że nie jestem idealna, to nie mam kompleksów. Warto przestawić się na pozytywne myślenie
Stary 2010-01-12, 15:04   #2876
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Oj.... Przecież wysoki wzrost też ma swoje plusy, a niski minusy. Ja przez to, że jestem niska, mam straszni krótkie nogi. Poza tym jak trochę przytyję to zaraz to po mnie widać. moja siostra jest wyższa i przez dłuższy czas wszyscy uważali, że jest szczuplejsza ode mnie, dopóki im nie udowodniłam, że obwód pasa mamy taki sam (teraz ja mam nawet mniejszy), a w biodrach ona ma więcej. Poza tym nie wszędzie mogę dosięgnąć - co chwilę muszę sobie krzesełko podstawiać, jak chce coś z góry sięgnąć Ale mimo tych minusów jestem zadowolona ze swojego wyglądu i chociaż wiem, że nie jestem idealna, to nie mam kompleksów. Warto przestawić się na pozytywne myślenie
ja ogólnie jestem zadowolona ze swojego wyglądu, ale w chwilach kiedy przechodzę obok obuwniczego i widzę te wszystkie piękne wysokie obcasy mówiące do mnie "weź mnie!" to aż mi serce ściska
ale jak widzę zachwyt tżta i hasło : "masz nogi do nieba! ", gdy ubiorę spódniczkę i butki na choćby niewielkim obcasie, to mi te wszystkie durne myśli przechodzą

a pytam o zwierzątka, bo się zastanawiam nad kupnem świnki morskiej rozetki, albo i dwóch, ale nie wiem czy to do końca dobry pomysł

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-12, 15:08   #2877
kami2i5
Przyczajenie

Cytat:
przepraszam za tak długą nieobecność, ale jeszcze miałam niezapowidzianą kontrolę kasy

ale już mówię:

otóż, kuna/łasica/łaska (coś w tym stylu ) łaziło mi po parapecie i co jakiś czas skakało na okno i drapało szybę, żeby wleźć do środka

jak sobie pomyślę, że gdyby okno było otwarte, a ja obudziłabym się pewnie z kuną pod kołdrą (albo bym się nie obudziła, bo kuny duszą ) a mój tżcik uwielbia spać przy otwartym, wybiję mu to z głowy

ot i cała historia

a co do wysokich obcasów to ja uwielbiam, ale mam 174 wzrostu, więc to samo mówi za siebie
no nie źle też przyszło mi najpierw to gdzie ty mieszkasz, że kuny chodzą po parapecie fajnie, ja bym teś pewnie przygarnęłą :p
kami2i5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:12   #2878
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a pytam o zwierzątka, bo się zastanawiam nad kupnem świnki morskiej rozetki, albo i dwóch, ale nie wiem czy to do końca dobry pomysł
Ja zwierzątek na pewno nie będę miała, bo to jest dodatkowy obowiązek. jedyne zwierzątka, na jakie mogłabym się zgodzić, to rybki, bo nie brudzą i nie śmierdzą i nie ma z nimi jakoś dużo roboty na co dzień. Możliwe, że mam takie podejście przez to, że w dzieciństwie nie miałam w domu żadnego zwierzątka, bo siostra miała alergię na sierść i teraz nie odczuwam potrzeby posiadania w domu futrzaka.

Co do świnek rozetkowych to kuzynka miała - fajne zwierzątko, tylko trzeba mu często te trociny zmieniać, żeby nie śmierdziały
Stary 2010-01-12, 15:12   #2879
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Cytat:
Ja jestem hm chyba średniego wzrostu,ale niższa być nie chciałabym bo dobrze mi z moim wzrostem,tym bardziej że jestem szczupła
A co do włosów,oj taaa ja mam wlosy podatne do kręcenia się i przez to szlag mnie trafia,noi musze prostować bo inaczej wyglądam jak czupiradło. tzn nie podoba mi się

Cytat:
To mój tż również należy do tych,ktory zwracają/zwrócił uwage na moją pupe.Przyznał mi się,że na 1 randce się na moją pupe patrzył,zresztą do dzisiaj tak robi.
np jak idziemy gesięgo,bo wąski chodnik,to tż wypala,ale kręcisz tyłeczkiem ( nie robie tego specjalnie żey nie było,widocznie tak mam ),a raz jak się nachyliłam by zawiązać sznurówke,to zwrócił mi uwage,że mam się tak nie wypinać/wychylać.

Cytat:
Ja tak samo.

Cytat:
Moje proste włosy też są mega męczące - jak chcę coś z nich ułozyć, to można po jakimś czasie dostać ataku irytacji a jak zostawie takie proste to wyglądają - byle jak, bo końcówki mi się zawijają gdzie chcą to wygląda to blee
Witam wklubie,mi dodatkowo kręca się od połowy głowy.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:17   #2880
lain
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak istnieje frakcja wielbicieli zadkow moj TZ do niej nalezy, ale tez znam kilku innych osobnikow meskich dla ktorych pupa to podstawa
ja z kolei naleze do frakcji milosniczek meskich barkow i plecow

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
moj TZ uwaza, ze Kardashian to juz troche przesada, ale owszem - pupa powinna byc ksztaltna i okragla

jaja jakies od rana wydzwaniaja do mnie jacys starzy ludzie. najpierw jakis dziadek, ktory od razu zaczal "niech bedzie pochwalony, szczesc boze". juz od poczatku zdebialam a potem cos nawijal, ze cos z radia maryja chce dobra, pwoiedzialam mu, ze pomylka i juz nie zadzwonil. a teraz dwa razy jakas bacia wydzwaniala ktora ledwo mowila, twierdzsc, ze w sprawie jakiegos ogloszenia. w koncu wyszlo na to, ze zamiast 3 na poczatku numeru z uporem maniaka wykrecala 6 ciekawe kto jeszcze zadzwoni

Cytat:
my bedziemy miec zwierzaki jak juz bedziemy miec docelowe, wieksze mieszkanko i jak w najblizszych planach juz nie bedzie zadnych wiecej przeprowadzek jezeli moi rodzice sie wybuduja na wsi i dostaniemy od nich to moje mieszkanie to dostaniemy je razem zmieszkajaca tu kocia zaloga, bo rodzice nie beda ich - miejskich kanapowcow - wywozic na wies jezeli bedzie trzeba kupic cos na kredyt to wtedy bierzemy dwa koty dla mnie (w tym jednego brytyjczyka) i pytona krolewskiego dla TZa

Cytat:
ja uwazam, ze jak sie jest pewnym, ze sie podola opiece to jest bardzo dobry pomysl. ja mialam w dziecinstwie chomiki, sama sie nimi opiekowalam, dbalam zeby dokupic jedzenie, wyczyscic klatke itp. ja sobie wtedy poradzilam to i Ty dasz rade

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
a raz jak się nachyliłam by zawiązać sznurówke,to zwrócił mi uwage,że mam się tak nie wypinać/wychylać.
to moj by raczej pwoiedzial "rob tak jeszcze!"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości