|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-12 o 12:28 |
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i prawdziwa, niezakłamana chęć pomocy ; nie tak jak na co niektórych innych forach... |
|
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale Ty Listopadowa tam walczylas , ze Ci sie chcialo.. No i Mya i Sami.. Podziwiam bo to troche taka walka z wiatrakami..Ale tak 3maj!
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Kalmona - choć w zasadzie już tego nie robię, ale na chwilkę wstawię dla ciebie foteczki (piersi wyczarowane ręką dr Skwiercz
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-12 o 13:00 |
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
willma
![]() ![]() : D
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Walka z wiatrakami... - IDEALNE OKREŚLENIE ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Pysia - przystopuj Słonko ![]() |
|
|
|
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa - fiu fiu! Piekniaste !
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czego i sobie zycze - zebym tak miala jak mi sie wygoja..
|
|
#1783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1784 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
?? O rany, fajne.. aż mi się łza zakręciła.. Ja niestety obecnie mam "flaki wołowe" i takieee malutkie |
|
|
|
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
Współczuję Ci!! Wiesz może za bardzo promieniejesz, za bardzo cieszysz się z nowych nabytków..Ja zrobiłam jak Pysia, usunęłam stare foty z NK..i zmieniłam fryzurkę..dzięki temu każdy patrzy na buxię..a cycki, są..przecież zawsze były!! ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Ja nikomu nie powiedziałam..milcze jak grób!! |
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak będę miała chwilkę to cyknę parę zdjęć i wstawię do albumu
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
A żeby już nie kusić kasuję foteczki
|
|
|
|
|
#1787 |
|
Przyczajenie
|
Też będziesz takie miała
hmm, już wiem, że nie tak prędko.. kasy brak..trochę za duże koszty. Ale sie nie poddam, od wrzesnia odkładalam małe sumki na niewiadomo jaki cel, teraz cel już mam. Zakasam rękawy i musi sie udać. Tak..MUSI Mam dwie koleżanki w pracy, obie maja ładne C, kurcze.. Jak one cudnie wyglądają..
|
|
|
|
#1788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie wadą jest to ,ze widac każda emocje gdy jestem smutna i gdy szczęsliwa, moja twarz wszysto zdradza ana zdjeciach widać dume z powodu piersi ![]() w sobote jade zo znajomych na impreze, wiedza ze mialam op. jeden kolega powiedzial mi przed op " idz, za***iscie !jestem dumny z ciebie, bo jestes odważna,jesli ma tobie byc lpiej to zrob op" mimo to nie mam zamiaru nikomu sie juz spowiadać co jak kiedy a czy bolało bla bla bla....
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki - ja tymczasem mykam do pracy , a i tak się z wami zasiedziałam i chętnie bym jeszcze pogawędziła, no ale takie są realia, że nie zawsze można
|
|
|
|
|
#1790 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kalmona - uda sie z pewnoscia! Taka konsultacja z lekarzem to juz jest np. pierwszy krok. Ja pamietam siebie sprzed paru lat.. w sumie zawsze, od pelnoletnosci, planowalam ta operacje.. ale bardzo sie balam (panikarswo wrodzone) i mialam zle podejscie.. myslalam o tych piersiach jak o czyms, czego nigdy byc moze nie zaakceptuje.. od tego czasu wiele sie zmienilo. W koncu umowilam sie na konsultacje do mojego dr (wrzesien 2009) kompletnie spanikowana z tysiacem dziwnych mysli i pytan w glowie.. spotkalam sie z panem dr - i wtedy bylam juz pewna na 100%. Robie! Mialam ze soba mezusia, byl przeciwny, ale wiedzial ze nie moze mi zabronic - dzis jest fanem moich sycuszkow.. ![]() Nie wiem jak inne dziewczyny poradzily sobie finansowo - jakie mialy pomysly na sfinansowanie calego przedsiewziecia. ja nie stanowie dobrego przykladu, gdyz mialam pieniazki poprostu. Ale z pewnoscia sa jakies rozsadne rozwiazania tej sytuacji.. Piszcie dziewczyny.. bo mnie nawet w Polsce nie ma w tej chwili - i nie jestem na biezaco niestety.. Trzymam kciuki - i gdybys miala pytania - to pisz do nas ![]() Buzka! ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
No wlasnie - swietnie to ujelas Listopadowa - Agnes - powiedz: "tak, zrobilam, i mam najbardziej boskie cycki na swiecie! dziekuje za uwage "
17. grudnia 2009r./ http://www.justbreastimplants.com/fo...stickboobs.gif _________________________ ______________ Edytowane przez Yagnaa Czas edycji: 2010-01-12 o 13:35 |
||
|
|
|
#1791 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- To On wyszukal mi to forum.. Najpierw on poczytał trochę, czy są komplikacje, jakie dziewczyny piszą, jak wygląda operacja, jak dziewczyny czują sie po op. itp.. To On pokazał mi okno na nowe życie, teraz je tylko muszę otworzyć ;-) |
|
|
|
|
#1792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam!
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtorkowe i... 18 tygodni
|
|
#1794 | |
|
BAN stały
|
No, niestety takie głupie jest to nasze społeczeństwo. Wszyscy się zachwycają dużymi cyckami, wszystkie kobiety takie ładne chciałyby miec, ale ..jak przychodzi co do czego, to nas wyszydzają i obrzucają błotem. Ja też mam wielki problem, żeby przyznać się nawet do zamiaru. Kiedyś rozmawiałam z moją najlepszą koleżanka, chciałam wybadać co o tym myśli, liczyłam w duchu, że będzie mnie wspierać, a tymczasem usłyszałam o tym, że impalnty wybuchają podczas podróży samolotem, że wyglądają okropnie i cały stek tego typu bzdur. Chyba nie mam ani jednej osoby, z którą mogłabym pogadać o tym. Kiedyś mój były coś napomknął i zauważyłam ,że jest na to otwarty i nie myśli tymi idiotycznymi stereotypami. Nawet zaczął mi mówić, że D to by były za duże dla mnie, bo jestem drobna, ale C jak w sam raz
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po 1. z czystej kobiecej zazdrości bo pokaż mi faceta, który się źle wypowiada o piersiach kobiet i nie ważne czy to natura czy silikon po 2. z niewiedzy - ja sama nie miała dobrego zdania o silikonowych cyckach dopóki nie zaczęłam czytać, oglądać pytać po 3 z braku funduszy na takie operacje a co za tym idzie nerwica i nie moc na tą sytuacje (bo chciałoby się tez mieć takie piękne "przody" a nie można) takie jest moje zdanie... a gadanie, że facetom podobają sie małe piersi rozwala mnie na łopatki - faceci są wzrokowcami - niestety - i nikt mi nie wmówi, że są faceci którym Wasze piękne piersi się poprostu nie podobają....
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-01-12 o 14:02 |
|
|
|
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie koleżanki
czy któraś pokazałaby mi fotki swoich piersi, robionych u dr Andrzeja Krajewskiego? |
|
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/picture.php?p...254748&thumb=1 https://wizaz.pl/forum/picture.php?p...254633&thumb=1 https://wizaz.pl/forum/picture.php?p...254748&thumb=1
|
|
#1799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki kochana ale anie jedno zdjęcie nie chce się wyświetlić. może mogłabyś rzucić mi na pocztę Magda_lenka4@wp.pl |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.

:pij emy:

.

, a i tak się z wami zasiedziałam

i tak Cie podziwiam , ze umiesz to tak otwarcie przyznac .