|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
![]() ![]() A tak na serio-> nic tak mnie nie pociąga jak kosmetyki. Buty kupuję jak muszę bo mi się przedziurawią..A jak już kupię to raz a porządne i chodzę w nich kilka lat(wyjątek to japonki kupowane za 10zł na lato) Torebki...kupuję ale 1 na rok? Czasem jak dostanę od teściowej to umiem w ogóle cały rok żadnej innej nie kupić.Ciuchy biorę od teściowej-zresztą nigdy nie ciągnęło mnie na zakupy ciuchowe (nawet wcześniej) !! ![]() ![]() Tylko te kosmetyki nieszczęsne mnie męczą...No i perfumy.Musze mieć zapas na półce! Więcej wydaję w ciągu roku na kosmetyki i perfumy niż na :buty, torebki, biżuterię i dodatki razem ![]() ![]()
![]() |
#3302 |
Konto usunięte
|
Moja teściowa też ma sklep odzieżowy, ale raczej z ubraniami takimi eleganckimi dla pań w średnim wieku
![]() ![]() ![]() ![]() Jest, wybaczcie flaszkę w łapce, fotka z Sylwka ![]() ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-01-12 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16413801]Moja teściowa też ma sklep odzieżowy, ale raczej z ubraniami takimi eleganckimi dla pań w średnim wieku
![]() ![]() ![]() ![]() Takie teściowe to skarb ![]() ![]() A płaszczyk ładny! ![]()
#3304 |
Konto usunięte
|
Na tym zdjęciu wygląda niezgrabnie, bo wybiegając o północy z domku zgubiłam gdzieś pasek od niego, taki ściągnięty w pasie wygląda o niebo lepiej.
Poszedł mi dziś dezodorant Fa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |
Zakorzenienie
|
To gdzie Ty mieszkasz?!
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16413801] Zaraz poszukam fotki w płaszczu ![]() [/QUOTE] Śliczny. ![]()
![]() |
#3306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#3307 |
Przyczajenie
|
A ja powstrzymałam się przed zakupami... nie mam kasy..., ale to nie był główny powód....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz kolezance, żeby powiedziała konsultantce, ze jednak chce blyszczyk, bo spełnia warunek ![]() ![]()
![]() |
#3309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3310 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Używałam tego kremu chyba 2 lata temu i byłam zadowolona - nawilżał, wygładzał i dobrze się rozprowadzało na nim makijaż. No i ja miałam inne skojarzenia co do zapachu niż Hosenka.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mogłabyś pokazać jaką torbę Atmo kupiłaś? ![]() Jak pokrzywa. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ........... jako że udzielam się tylko na tym forum muszę się wyżalić offtopowo ![]() jestem w 36tyg ciąży +3dni. termin 11 luty. (i oby się nie przedłużyło) na 1 wizycie kiedy założyli mi kartę ciąży ważyłam 58,9kg. I do 4 miesiąca nic a nic nie tyłam..A teraz jak mi "poszło" to tydzień temu waga wskazała 75kg ![]() ![]() A niby nie tyłam dużo (wazyli mnie raz na miesiąc) i było :raz 2 kg, raz 3 kg..potem znowu 1,5kg tylko raz było 5kg. Aż się boję ..niby 3 tyg. do terminu ale pewno do 80kg dobije mi waga.Nigdy tyle nie ważyłam... 80kg to waży moja teściowa co urodziła 4 dzieci i ma 60 lat..maż 83kg a ja???Będę ważyć tyle samo... Niby w szpitalu te 5-6 kg się zostawia ale chciałabym po ciąży raz -dwa schudnać do minimum65kg. Mój ideał to 61kg..Już nie liczę by ważyć tak jak przed ciążą..Ale obawiam się że i do 65kg będzie mi trudno schudnąć. ![]() Czuję się okropnie..Szczególnie po tym jak gadałam ostatnio z przyjaciółką ,której długo nie widziałam..zawsze była odemnie o 2 rozmiary większa aż tu nagle ona ucieszsyła się niezmiernie bo okazało się że waży odemnie 15kg mniej ![]() ![]() Jako że nie zamierzam długo karmić piersią (może do 3tyg.) jakie proponujecie mi tabletki? Błonnik np z ananasem czy jakieś BIO-CLA? któraś coś stosowała skurtecznego..wspomagając ego przemianę materii?
![]() |
#3312 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bio cla jest dobre jak naprawdę się ćwiczy tak jak inne fat burnery..np. olimp term line II ... błonnik przyspiesza przemianę materii...i jest bardziej bezpieczny niż inne tablety... zacznij pić zieloną i czerwoną herbatę...wogóle zrezygnuj z czarnej...tyle ode mnie... biorąc błonnik czy pijąc czerwoną i zieloną masz większe szanse... może poeksperymentuj z octem jabłkowymmm(żeby mnie źle nie zrozumiano.... ocet jabłkowy a nie żaden inny- poczytaj o właściwościach)... to powinno coś tam wspomóc...ale przede wszystkim dieta plus ćwiczenia...niestety. Poza tym jedząc suszone śliwki i otręby pszenne osiągnie się podobny efekt jak z blonnikiem Edytowane przez AH1N1 Czas edycji: 2010-01-12 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Semestr nowy zaczyna się w połowie (pod koniec) lutego. Praktycznie zdąrzę urodzić...miną ze 2 tyg. i znowu zjazd. O ile bobaska mogę na czas zajęć zostawić u rodziców (mieszkają w mieście gdzie studiuje) o tyle nie da się równocześnie być na ćwiczeniach i co chwilę karmić piersią. A podając mleko w butelce mogą kruszynkę nakarmić "drodzy dziadkowie" do czasu aż nie skończę zajęć... ![]()
![]() |
#3314 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o suplementy to polecam błonnik a do tego dieta, ćwiczenia i herbata... reszta suplementów to dla mnie trochę efekt placebo bo i tak producenci każą ćwiczyć i stosować dietę. Możesz ewentualnie poszukać koktajli dietetycznych...takie zapychacze na duży apetyt Edytowane przez AH1N1 Czas edycji: 2010-01-12 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha Sweet_Jelly w końcu na coś musisz wydawać pieniądze ![]() ![]() Lece obejrzeć ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16413801]w tym roku na gwiazdkę dostałam od niej bossski płaszcz, idealny na zimę, a tydzień później kaptur do niego - bo kolejną partię miała już z kapturami, to jeden dla mnie odpruła ![]() ![]() ![]() Piękny płaszczyk ![]() colgate zig zag, nie widziałam jej na rossnecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam dziwny organizm i mi często jest mdło ![]() Cytat:
![]() ![]() Załącznik 2780694 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 |
Konto usunięte
|
Wróciłam z zakupów, nie było brązów sensique, ale odżywkę Yung dostałam, nie kupiłam nic zbędnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spotkałam ostatnio fajną w Reserved, ale nie było tego koloru co chciałam, jutro chyba zajrzę jeszcze do 2 innych Re, może tam będą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Przyczajenie
|
jestem za komunikacją między partnerami...mówię czego chce i czego potrzebuje... mój Tż nie jest jasnowidzem.... więc dlaczego ma kupić coś z czego nie będę zadowolona... zresztą mówię mu często że potrzebuję pieniądze na coś tam żeby nie bylo po ślubie, że przed ślubem nic nigdy nie potrzebowałam a teraz takie kwoty wydaję na kosmetyki... może dosłownie nie wyraziłam się tak jak chciałam ale ja też tak wolę jak on mi mówi czego chce... dzięki temu nie ma niedomówień...jeżeli mnie wkurzy to prosto z mostu wszytko wyjaśniamy i w drugą stronę... dlatego nie mamy cichych dni a już 4,5 roku za nami...
Edytowane przez AH1N1 Czas edycji: 2010-01-12 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-01-12 o 16:25 Powód: poprawa cytowania |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie wyrzuciłam puste opakowanie po paście do zębów colgate ![]() w obiegu mam jeszcze 2: - vademecum express white 10 - blend-a-med 3 d white with pearl a w zapasie sensodyne whitening
![]() |
#3321 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko tak fajnie to ujęłaś- idą walentynki to będę miała nowe kosmetyki ![]() Cytat:
![]() Oo to masz fajnie ![]() mój TŻ nie lubi chodzić na zakupy, a o prezenty zawsze się pyta co chcę, chyba że robi mi niespodziewanki to przeważnie dostaję coś co chciałam lub coś co stwierdził że mi się spodoba (i trafia w mój gust) ![]() z gazetki NAtury kusi mnie tylko peeling joanny madarynkowy...ale sobie odpuszczę mam jeszcze pół Eveline 3D (dziadowski jak nie wiem co ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | ||||
Zakorzenienie
|
To jak z moim polowaniem na gofrownicę
![]() ![]() ![]() PS. Przesyłka już pofrunęła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Currarowa epidemia ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16413801]Moja teściowa też ma sklep odzieżowy, ale raczej z ubraniami takimi eleganckimi dla pań w średnim wieku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście wszystkim zasłużonym gratuluję zużyć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się na tym nie znam więc nie pomogę ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...caly dzien siedze nad ksiazka. Ale jestem dzisiaj szczesliwa...rodzicom udalo sie zamowic bilet..na Wielkanoc!!!
no wiec bedzie polsko-wloska wielkanoc!!! ale sie ciesze..juz w kwietniu znowu sie zobaczymy!!! Calkiem inaczej sie teskni jak sie wie kiedy znowu nastepne spotkanie! zamowie sobie z Avonu zel naturals roza i brzoskwinia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis weszłam do rossmanna i kupiłam tylko płatki kosmetyczne.kusiła mnie jeszcze maseczka w saszetce dermiki ale darowałam sobie.
#3326 |
Zakorzenienie
|
przypomnialas mi ze kupilam w polsce maseczke w saszetce dermiki zurawinowa
![]() oj ale ma fatalna recenzje ![]() Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-01-12 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tak mój zaskoczył tymi Scrabblam :d Bylismyw sklepie zabawkowym bo szukaliśmy prezentu dla jego siostrzenicy na roczek i zauwazyłam Scrabble i powiedziałam że bardzo lubie ta gre i szkoda, że nie mam ![]() Aż wstyd, ze jesdzcze nie graliśmy, no ale w końcu wydrukowałam dopuszczalne dwu i trzyliterówki, musze nauczyć się liczyć punkty (jak grałam z Exem to on zawsze szybko liczył, bo dfa mnie za skomplikowane ![]() Cytat:
Wąchałam je jakos przed świętami i zadna mi nie podeszła.
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Kolejne zużycie
![]() Wyciągnełam też balsam lirene antycellulitowy bo mam kilkanaście próbek, będzie miła odmiana bo do tej pory używałam tylko serum eveline. No i licznik próbek podbuduje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
Hosenko - w pełni popieram zakup Aliena, przyznam się że ja tez na niego choruję... i jeszcze na Pioson Dior - jak skończe moje Benghal Lancome to któryś z tych 2 albo znowu Burberry Weekend
![]() Chyba że mnie coś napadnie wcześniej ![]() pochwalę się: zuzyć mam już 14, 1 kosmetyk sprzeany i 2 na pewno zużycia jeszcze dojdą ![]() dzięki temu przekroczę szaloną cyfrę zakupową ![]() wpadłam do Biedronki i tak jak chciałam kupiłam płatki i antyperspirant bo po pracy zużyłam ostatnie 2 płatki, a rano wycisnęłam kulkę ![]() Mój TŻ w tym roku bardzo trafił z biżuterią, często też umawiamy się i kupuje mi to co akurat chcę, potrzebuję.. A że jest informatykiem, a ja często mam potrzeby komputerowo-sprzętowe to jakoś tak wychodzi że a to dysk, a to obiektyw, a to matówka, a to procesor.... Więc moje prezenty raczej nietypowe są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Zakorzenienie
|
uzyłam dzisiaj maseczki do włosów timotei z awokado i powiem wam ze jestem zaskoczona.trzymałam tylko chwilke na włosach jak odzywkę i efekt jest super.włosy mam baaardzo miękkie.
wiecie co...bardzo tęsknię za moim kotem.nie wiem czy wam pisałam ale moja kotka sie rozchorowała.myslelismy ze ma cos jak zapalenie płuc ale okazało sie ze najprawdopodobniej od momentu jak wypadła z okna to cos sie jej stało i miała wode w płucach.dobrze ze trafiła do lepszego weterynarza.teraz od 3 stycznia jest u tesciow i bo tam jest blizej do weterynarza no i u nas było bardzo zimno-kamienica.postanowilismy ze do momentu az sie nie wyleczy to tak tam zostanie.za tydzien ma wizyte kontrolna u weterynarza i juz sie nie moge doczekaz az do nas wróci. kurcze,wczesniej nie doceniałam tego ze jak wracam do domu to ona przychodzi mnie przywitac,rano jak wstaje to siada koło mnie na łóżku a potem myje ze mna głowe w łazience.dzis jestem sama na mieszkaniu i tak mi łyso bez niej.
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-01-12 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.