![]() |
#1891 |
Raczkowanie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III
Widzę że wszystkie pilnie się uczą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba faktycznie wszyscy się uczą, aż głupio :P To ja też może zabiore się za słówka z niemieckiego.. ale tak mi się nie chce ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nas czołówka czeka we czwartek, a jeszcze zupełnie nie mamy orientacji jak to będzie wyglądało ![]() dzisiaj świeżo po solarium, chcę już wieczór bo śmierdzę spalenizną ![]() ![]()
![]() |
#1894 |
Raczkowanie
|
Zapach po solarium jest nieziemski;D
Ale powiem Wam, że to od solarium zalezy ... ;d Po jedym smierdze po drugim nie....a po jednym stajacym to jak spieczony kurczak ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() hmm mam prośbę nei związaną ze studniówką nie mogę się zdecydować która muzyka lepiej się nadaje do mojego pf czy ta co teraz jets czy może lepsza byłaby "enya -only time" moje pf: www.caoo.iportfolio.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#1896 |
Zadomowienie
|
normalnie kosztują coś ok 65 zł, ja dzięki kodowi z rossa kupiłam je za 38. jak chcesz, moge podać Ci kod, bo chyba jest jeszcze ważny.
Stosuje się je 2 razy dziennie przez tydzień. na początku odczuwałam nadwrażliwośc, ale to minęło ![]() W życiu nie miałam tak białych zębów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]() AcutoPeperone zaproszonko wysłane ![]() PaLLitQa fajne te maski macie ![]() wiecie co? pamiętacie jak mnie ta fryzjerka załatwiła? jednak nie odchodzi i zostaje.. byłam dziś u niej i do niej będę szła się czesać.. w sumie to bardzo się cieszę, bo to najlepsza fryzjerka w moim mieście.. salon l'oreal.. a nie tak jak musiałam iść wcześniej się zapisać w jakimś 'zakładzie fryzjerkim' gdzie było wolne.. także się cieszę, jeden problem z głowy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupilam w Zoden Bijou w Bonarce w krakowie ![]() dzis kupilam kolczyki, stringi i tipsy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1899 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj zrobiłam ostatnie zakupy makijażowe (no prawie-jeszcze kredka) podkład, puder brązujący i róż rzęs w kępkach nie ma w Naturze więc idę do kosmetyczki ;p Jak myślicie jak pójdę w piątek to utrzymają się przez cały następny dzień? Czy lepiej iść w sobotę rano ?
![]() |
#1900 |
Raczkowanie
|
Ej, niech mi ktoś te albumy objaśni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1901 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki które omawiały Ferdydurke macie może jakieś notatki na temat szkolnictwa, uczniów, o języku jakim się posługiwali?
#1902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://ferdydurke.klp.pl/
![]() |
#1904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Język i styl pełen innowacji stylistycznych. Sprawia wrażenie zabawy słownej. Uczniowie dzielili się na :"chłopców", którzy nie chcieli poddać się "upupieniu" czyli zamknięciu w formę osoby dojrzałej oraz "chłopięta", którzy byli przekonani, że są odpowiedzialni i dorośli, dojrzali. To oni posługiwali się zdrobnieniami co nadawało ich postaciom charakter groteskowy. W szkole nauczyciele narzucali uczniom swoje zdanie. Zamykali ich w "formę". Przykładem jest lekcja języka polskiego, na której nauczyciel wmawia uczniom, że "Słowacki wielkim poetą był" oraz "jego poezja zachwyca". Gdy jeden z chłopców nie zgadza się z tym stwierdzeniem ( "Jak zachwyca, kiedy nie zachwyca" ) nauczyciel nie przyjmuje tego do wiadomości, mówi, żę jest to niemożliwe ponieważ każdy wie ze poezja Słowackiego musi zachwycać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1906 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakby ktoś coś jeszcze miał to baaardzo proszę ![]() ![]()
![]() |
#1907 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wpadne potem to moze jeszcze cos pomoge jak mi sie przypomni ![]() Myślę ze jak to wypracowanie to mozesz dodac cos o scenie pojedynku i gwałcie przez uszy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1908 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1909 |
Zadomowienie
|
Mój wychowawca wymyślił że zrobi jutro zebranie z rodzicami i by omówić wyniki matur a przede wszystkim ustalić dyżury studniówkowe, moja mama jest tym zainteresowana i nie wiem jak Jej ten pomysł wyperswadować
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1910 |
Rozeznanie
|
A Wasi rodzice przychodzą na studniówkę ? :P Nie tylko jako osoby do pilnowania, tylko żeby zobaczyć jak np tańczycie poloneza ?:P
#1911 |
Zadomowienie
|
moż epowiedz jej wprost że wolałabyś żeby nie pilnowałą poniewaz to ma być twoja impreza a jak ona będzie to będziesz czuła się nie swobodnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1912 | |
Zakorzenienie
|
czeeeeść
![]() Cytat:
![]() ![]() ehh dziewczyny, jestem tak strasznie zła dzisiaj. Na niemieckim facet na początku lekcji że kartkówka i nie dal możliwości nawet zgłosić nieprzygotowania. jeszcze nam wmawiał że nieprzygotowania to przed lekcją a tak nigdy nie było! było sprawdzenie obecności i zawsze pytał albo się sami zgłaszaliśmy. Kartkówki udało się uniknąć ale stwierdził że następnym razem zrobi taką że łooo ![]() przepraszam że tak marudze. biore się za te zadania chyba.. później nadrobie ![]()
Nie szukaj kogoś z kim możesz żyć, ale kogoś bez kogo żyć nie możesz <3 Edytowane przez agus1315 Czas edycji: 2010-01-12 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1913 |
Zakorzenienie
|
no to wstawiam
![]() i nie myslcie sobie ze sie majtami chwale bo sa bardzo proste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a kolczyki kupilam za 11,50 ![]() byla proba poloneza.... cwiczylismy z inna klasa zeby nas bylo tyle par ile ma byc.... tamci stwierdzili ze ten nasz uklad to masakra jakas... i ze starsznie skomplikowany....
#1914 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Zakorzenienie
|
Mell ja dopiero teraz zobaczyłam na albumiku jakie wy macie obłędne wstążeczki
![]() W ogóle zapomniałam wczoraj napisać w jakim ja byłam szoku jak zobaczyłam poloneza innej klasy - mają jakiś na maksa udziwniony z jakimiś kółeczkami w czwórkach, dla mnie jakaś kompletna abstrakcja ![]() ![]() ![]()
#1916 |
Zakorzenienie
|
plesiunia: tak
![]() ![]()
#1917 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Faktycznie trochę krzywe ![]() ![]() Kolczyki właśnie takie potrzebuję jeszcze :P U nas takie koło 28 zł kosztują ;]
![]() |
#1918 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzieki dzieki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
ja jak patrzylam w innych sklepach to tez po tyle ![]() ![]() ale czerwona bielizna to chyba zwyczaj na cala polske... ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- PaLLitQa: kiedy pokazesz suknie? ![]() _________________________ ___________________ zauwazylyscie ze my to nawet ostatnio grzeczne jestesmy?? ![]() ![]()
![]() |
#1919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do czerwonej bielizny to ja osobiście na swojej studniówce nie miałam, na maturze też nie ![]() ![]()
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2010-01-12 o 15:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1920 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.