Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 10:41   #1891
AcutoPeperone
Raczkowanie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

Widzę że wszystkie pilnie się uczą A my nakręcilismy czołówke i nie poszlismy juz na lekcje. Na początku było drętwo.. Ale nie najgorzej. A potem poszliśmy na dwór tarzaliśmy się w śniegu rzucaliśmy sie na śnieg wszyscy po kolei ale było śmiechu Czuje że wyjdzie fajnie. No i jako że wróciłam wczesniej to za godzine wybieram się na zakupy po buty i cała reszte. Muszę coś kupić więc trzymajcie kciuki bo kompletnie nie wiem co chcę Jak kupię to się Wam pochwalę
AcutoPeperone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:16   #1892
becia_hehe
Raczkowanie

GG do becia_hehe

Cytat:
Napisane przez AcutoPeperone Pokaż wiadomość
Widzę że wszystkie pilnie się uczą A my nakręcilismy czołówke i nie poszlismy juz na lekcje. Na początku było drętwo.. Ale nie najgorzej. A potem poszliśmy na dwór tarzaliśmy się w śniegu rzucaliśmy sie na śnieg wszyscy po kolei ale było śmiechu Czuje że wyjdzie fajnie. No i jako że wróciłam wczesniej to za godzine wybieram się na zakupy po buty i cała reszte. Muszę coś kupić więc trzymajcie kciuki bo kompletnie nie wiem co chcę Jak kupię to się Wam pochwalę
Powodzenia na zakupach

Chyba faktycznie wszyscy się uczą, aż głupio :P To ja też może zabiore się za słówka z niemieckiego.. ale tak mi się nie chce ;/

Zapraszam na mojego bloga: http://beaaatka21.blogspot.com/
becia_hehe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:17   #1893
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość
Dzięki
Zostawię go tam do jutra, co by dziewczynki, które poszły spać obejrzały sobie jeszcze

Czy któraś się orientuje, gdzie znajdę szerszą bransoletkę na rękę najlepiej z cyrkoniamii i kolczyki, w chabrowym kolorze? ( w takim jak piszę )
I chodzi mi tu o jakieś sklepy sieciowe najlepiej
podziel się nim

nas czołówka czeka we czwartek, a jeszcze zupełnie nie mamy orientacji jak to będzie wyglądało czuję zbliżającą się porażkę.. do tego mamy jechać na lodowisko, ale to dopiero po studniówce żeby się nie połamać :P
dzisiaj świeżo po solarium, chcę już wieczór bo śmierdzę spalenizną czekam na obiad i zabieram się do zadania (niesamowite! )

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:33   #1894
wroblaczek
Raczkowanie

Zapach po solarium jest nieziemski;D

Ale powiem Wam, że to od solarium zalezy ... ;d
Po jedym smierdze po drugim nie....a po jednym stajacym to jak spieczony kurczak ;D
wroblaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:01   #1895
cao
Zadomowienie

Witam

hmm mam prośbę nei związaną ze studniówką
nie mogę się zdecydować która muzyka lepiej się nadaje do mojego pf czy ta co teraz jets czy może lepsza byłaby "enya -only time"
moje pf: www.caoo.iportfolio.pl
cao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:14   #1896
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
julajta
poka

lootus ile one kosztują i jak dlugo trzeba je stosowac
normalnie kosztują coś ok 65 zł, ja dzięki kodowi z rossa kupiłam je za 38. jak chcesz, moge podać Ci kod, bo chyba jest jeszcze ważny.

Stosuje się je 2 razy dziennie przez tydzień. na początku odczuwałam nadwrażliwośc, ale to minęło.

W życiu nie miałam tak białych zębów
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:24   #1897
L I L Y
Zakorzenienie

jestem i ja

AcutoPeperone zaproszonko wysłane

PaLLitQa fajne te maski macie

wiecie co? pamiętacie jak mnie ta fryzjerka załatwiła? jednak nie odchodzi i zostaje.. byłam dziś u niej i do niej będę szła się czesać.. w sumie to bardzo się cieszę, bo to najlepsza fryzjerka w moim mieście.. salon l'oreal.. a nie tak jak musiałam iść wcześniej się zapisać w jakimś 'zakładzie fryzjerkim' gdzie było wolne.. także się cieszę, jeden problem z głowy

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 14:30   #1898
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość
Dzięki
Zostawię go tam do jutra, co by dziewczynki, które poszły spać obejrzały sobie jeszcze

Czy któraś się orientuje, gdzie znajdę szerszą bransoletkę na rękę najlepiej z cyrkoniamii i kolczyki, w chabrowym kolorze? ( w takim jak piszę )
I chodzi mi tu o jakieś sklepy sieciowe najlepiej

ja kupilam w Zoden Bijou w Bonarce w krakowie

dzis kupilam kolczyki, stringi i tipsy czyli najwazniejsze rzesy maja byc jutro zaraz wam fotki wstawie
Stary 2010-01-12, 14:36   #1899
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cao Pokaż wiadomość
Witam

nie mogę się zdecydować która muzyka lepiej się nadaje do mojego pf czy ta co teraz jets czy może lepsza byłaby "enya -only time"
Fajna jest ta co teraz Nie zmieniaj

Ja dzisiaj zrobiłam ostatnie zakupy makijażowe (no prawie-jeszcze kredka) podkład, puder brązujący i róż rzęs w kępkach nie ma w Naturze więc idę do kosmetyczki ;p
Jak myślicie jak pójdę w piątek to utrzymają się przez cały następny dzień? Czy lepiej iść w sobotę rano ?
Stary 2010-01-12, 14:38   #1900
duhovka
Raczkowanie

Ej, niech mi ktoś te albumy objaśni . Bo nie wiem, gdzie ich szukać xD.
duhovka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:41   #1901
karolajn91
Zadomowienie

Dziewczynki które omawiały Ferdydurke macie może jakieś notatki na temat szkolnictwa, uczniów, o języku jakim się posługiwali?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 14:43   #1902
L I L Y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn91 Pokaż wiadomość
Dziewczynki które omawiały Ferdydurke macie może jakieś notatki na temat szkolnictwa, uczniów, o języku jakim się posługiwali?
omawiałam, ale nie mam niestety tych notatek.. niby miałam zadane o szkolnictwie, ale nie odrobiłam i zgłosiłam nieprzygotowanie.. więc Ci nie pomogę niestety..

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 14:44   #1903
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
Też mam teraz Ferdydurke ;/ Zaczynamy od jutra, właśnie czytam streszczenie na tej stronce:
http://ferdydurke.klp.pl/
Stary 2010-01-12, 14:45   #1904
cao
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
Też mam teraz Ferdydurke ;/ Zaczynamy od jutra, właśnie czytam streszczenie na tej stronce:
http://ferdydurke.klp.pl/
heheteż jutro ją zaczynam omawiać
Stary 2010-01-12, 15:01   #1905
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam na pewno zaraz coś znajde w zeszycie

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Język i styl pełen innowacji stylistycznych. Sprawia wrażenie zabawy słownej. Uczniowie dzielili się na :"chłopców", którzy nie chcieli poddać się "upupieniu" czyli zamknięciu w formę osoby dojrzałej oraz "chłopięta", którzy byli przekonani, że są odpowiedzialni i dorośli, dojrzali. To oni posługiwali się zdrobnieniami co nadawało ich postaciom charakter groteskowy. W szkole nauczyciele narzucali uczniom swoje zdanie. Zamykali ich w "formę". Przykładem jest lekcja języka polskiego, na której nauczyciel wmawia uczniom, że "Słowacki wielkim poetą był" oraz "jego poezja zachwyca". Gdy jeden z chłopców nie zgadza się z tym stwierdzeniem ( "Jak zachwyca, kiedy nie zachwyca" ) nauczyciel nie przyjmuje tego do wiadomości, mówi, żę jest to niemożliwe ponieważ każdy wie ze poezja Słowackiego musi zachwycać...
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:04   #1906
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdutka Pokaż wiadomość
Ja mam na pewno zaraz coś znajde w zeszycie

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Język i styl pełen innowacji stylistycznych. Sprawia wrażenie zabawy słownej. Uczniowie dzielili się na :"chłopców", którzy nie chcieli poddać się "upupieniu" czyli zamknięciu w formę osoby dojrzałej oraz "chłopięta", którzy byli przekonani, że są odpowiedzialni i dorośli, dojrzali. To oni posługiwali się zdrobnieniami co nadawało ich postaciom charakter groteskowy. W szkole nauczyciele narzucali uczniom swoje zdanie. Zamykali ich w "formę". Przykładem jest lekcja języka polskiego, na której nauczyciel wmawia uczniom, że "Słowacki wielkim poetą był" oraz "jego poezja zachwyca". Gdy jeden z chłopców nie zgadza się z tym stwierdzeniem ( "Jak zachwyca, kiedy nie zachwyca" ) nauczyciel nie przyjmuje tego do wiadomości, mówi, żę jest to niemożliwe ponieważ każdy wie ze poezja Słowackiego musi zachwycać...
oo super na pewno coś z tego wybiorę dzięki
jakby ktoś coś jeszcze miał to baaardzo proszę muszę wypracowanie napisać więc wszystko mi się przyda

Stary 2010-01-12, 15:08   #1907
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
oo super na pewno coś z tego wybiorę dzięki
jakby ktoś coś jeszcze miał to baaardzo proszę muszę wypracowanie napisać więc wszystko mi się przyda
Prosze bardzo Ja lece dokonczyć film bo wczoraj nie dałam juz rady
Wpadne potem to moze jeszcze cos pomoge jak mi sie przypomni
Myślę ze jak to wypracowanie to mozesz dodac cos o scenie pojedynku i gwałcie przez uszy
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:13   #1908
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdutka Pokaż wiadomość
Prosze bardzo Ja lece dokonczyć film bo wczoraj nie dałam juz rady
Wpadne potem to moze jeszcze cos pomoge jak mi sie przypomni
Myślę ze jak to wypracowanie to mozesz dodac cos o scenie pojedynku i gwałcie przez uszy
wiesz, mam podany fragment do którego mam to napisać ale jest właśnie w nim o tym języku, coś o chłopcach i chłopiętach

Stary 2010-01-12, 15:13   #1909
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Mój wychowawca wymyślił że zrobi jutro zebranie z rodzicami i by omówić wyniki matur a przede wszystkim ustalić dyżury studniówkowe, moja mama jest tym zainteresowana i nie wiem jak Jej ten pomysł wyperswadować
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:15   #1910
Xtase
Rozeznanie

A Wasi rodzice przychodzą na studniówkę ? :P Nie tylko jako osoby do pilnowania, tylko żeby zobaczyć jak np tańczycie poloneza ?:P
Stary 2010-01-12, 15:17   #1911
cao
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Mój wychowawca wymyślił że zrobi jutro zebranie z rodzicami i by omówić wyniki matur a przede wszystkim ustalić dyżury studniówkowe, moja mama jest tym zainteresowana i nie wiem jak Jej ten pomysł wyperswadować
moż epowiedz jej wprost że wolałabyś żeby nie pilnowałą poniewaz to ma być twoja impreza a jak ona będzie to będziesz czuła się nie swobodnie?
Stary 2010-01-12, 15:20   #1912
agus1315
Zakorzenienie

czeeeeść

Cytat:
Napisane przez cao Pokaż wiadomość
Witam

only time uwielbiam ale ta co masz jest bardzo ładna

ehh dziewczyny, jestem tak strasznie zła dzisiaj. Na niemieckim facet na początku lekcji że kartkówka i nie dal możliwości nawet zgłosić nieprzygotowania. jeszcze nam wmawiał że nieprzygotowania to przed lekcją a tak nigdy nie było! było sprawdzenie obecności i zawsze pytał albo się sami zgłaszaliśmy. Kartkówki udało się uniknąć ale stwierdził że następnym razem zrobi taką że łooo będzie się teraz mścił pewnie. nienawidze niemieckiego ;/ na biologi też babka nie w humorze więc zadania z genetyki robiliśmy na ocene. Mam duuużo zadane, jak pomyśle że jutro mam siedzieć w szkole od 7.50 do 15.10 to mi się odechciewa, zwłaszcza że pierwszy niemiecki. ehh.
przepraszam że tak marudze. biore się za te zadania chyba.. później nadrobie

Edytowane przez agus1315
Czas edycji: 2010-01-12 o 15:25
agus1315 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:29   #1913
melleczka
Zakorzenienie

no to wstawiam

i nie myslcie sobie ze sie majtami chwale bo sa bardzo proste tylko chce zebyscie zobaczyly jakie krzywe kupilam za 4,50...... wchodze do sklepu po zmudnych poszukiwaniach, w calym miescie nie bylo... no wiec wchodze tam a tam gora czerwonych majtek to ja happy i wzielam dopiero w domu sie skapnelam jak krzywo sa uszyte ale co tam... trudno...

a kolczyki kupilam za 11,50 tez nigdzie nie moglam znalezc....

byla proba poloneza.... cwiczylismy z inna klasa zeby nas bylo tyle par ile ma byc.... tamci stwierdzili ze ten nasz uklad to masakra jakas... i ze starsznie skomplikowany....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 15:34   #1914
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
czeeeeść

only time uwielbiam ale ta co masz jest bardzo ładna

ehh dziewczyny, jestem tak strasznie zła dzisiaj. Na niemieckim facet na początku lekcji że kartkówka i nie dal możliwości nawet zgłosić nieprzygotowania. jeszcze nam wmawiał że nieprzygotowania to przed lekcją a tak nigdy nie było! było sprawdzenie obecności i zawsze pytał albo się sami zgłaszaliśmy. Kartkówki udało się uniknąć ale stwierdził że następnym razem zrobi taką że łooo będzie się teraz mścił pewnie. nienawidze niemieckiego ;/ na biologi też babka nie w humorze więc zadania z genetyki robiliśmy na ocene. Mam duuużo zadane, jak pomyśle że jutro mam siedzieć w szkole od 7.50 do 15.10 to mi się odechciewa, zwłaszcza że pierwszy niemiecki. ehh.
przepraszam że tak marudze. biore się za te zadania chyba.. później nadrobie
Ja też dziś miałam ciężki dzień, 4 godziny lekcyjne miałam w jednej klasie, takiej chemicznej gdzie pełno jest różnych substancji, odczynników itp. aż głowa mnie rozbolała bo wszystko ma taki charakterystyczny zapach. Cudem uniknęliśmy kartkówki z matmy ale za to będzie w piątek a jak przekładana jest to później trudniejsze zadania dostajemy. Jest jeden plus dzisiejszego dnia, kumpel z klasy znalazł mi chłopaka na studniówkę to już jest pewne na 90%, ten o którym wam pisałam że kiedyś się w nim podkochiwałam.

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
no to wstawiam

i nie myslcie sobie ze sie majtami chwale bo sa bardzo proste tylko chce zebyscie zobaczyly jakie krzywe kupilam za 4,50...... wchodze do sklepu po zmudnych poszukiwaniach, w calym miescie nie bylo... no wiec wchodze tam a tam gora czerwonych majtek to ja happy i wzielam dopiero w domu sie skapnelam jak krzywo sa uszyte ale co tam... trudno...

byla proba poloneza.... cwiczylismy z inna klasa zeby nas bylo tyle par ile ma byc.... tamci stwierdzili ze ten nasz uklad to masakra jakas... i ze starsznie skomplikowany....
Mell a to są stringi????
Stary 2010-01-12, 15:36   #1915
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Mell ja dopiero teraz zobaczyłam na albumiku jakie wy macie obłędne wstążeczki

W ogóle zapomniałam wczoraj napisać w jakim ja byłam szoku jak zobaczyłam poloneza innej klasy - mają jakiś na maksa udziwniony z jakimiś kółeczkami w czwórkach, dla mnie jakaś kompletna abstrakcja U nas rok temu jak się chcieliśmy wyróżnić, to po prostu wzięliśmy sobie inną muzykę do poloneza, a nie tak jak wszyscy do "Pana Tadeusza" A jedna klasa, która sobie zrobiła wymyślnego poloneza potem przez godzinę ćwiczyła na generalnej, bo im nie wychodziło kompletnie
Stary 2010-01-12, 15:37   #1916
melleczka
Zakorzenienie

plesiunia: tak mam nadzieje ze na mnie sie rozprostuja bo nigdzie indziej juz nie ma....
Stary 2010-01-12, 15:38   #1917
Xtase
Rozeznanie

Cytat:
no to wstawiam

Faktycznie trochę krzywe Moja koleżanka dzisiaj jak jej powiedziałam że czerwonych majtek nie mogę znaleźć strasznie się zdziwiła że ja czerwone majtki na studniówkę kupuję :P Ona mówi że tylko na maturę i teraz ja już nie wiem może na Zagłębiu nie ma takiego zwyczaju
Kolczyki właśnie takie potrzebuję jeszcze :P U nas takie koło 28 zł kosztują ;]
Stary 2010-01-12, 15:43   #1918
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Mell ja dopiero teraz zobaczyłam na albumiku jakie wy macie obłędne wstążeczki

W ogóle zapomniałam wczoraj napisać w jakim ja byłam szoku jak zobaczyłam poloneza innej klasy - mają jakiś na maksa udziwniony z jakimiś kółeczkami w czwórkach, dla mnie jakaś kompletna abstrakcja U nas rok temu jak się chcieliśmy wyróżnić, to po prostu wzięliśmy sobie inną muzykę do poloneza, a nie tak jak wszyscy do "Pana Tadeusza" A jedna klasa, która sobie zrobiła wymyślnego poloneza potem przez godzinę ćwiczyła na generalnej, bo im nie wychodziło kompletnie

a dzieki dzieki my mamy jedna figure dosc skomplikowana, tzn zegar i tego na poczatku nikt nie czai.... jedna klasa ma bardzo prosty ale ladny, druga klasa ma niezbyt prosty ale piekny a nasz jest po prostu dziwny......

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
Faktycznie trochę krzywe Moja koleżanka dzisiaj jak jej powiedziałam że czerwonych majtek nie mogę znaleźć strasznie się zdziwiła że ja czerwone majtki na studniówkę kupuję :P Ona mówi że tylko na maturę i teraz ja już nie wiem może na Zagłębiu nie ma takiego zwyczaju
Kolczyki właśnie takie potrzebuję jeszcze :P U nas takie koło 28 zł kosztują ;]

ja jak patrzylam w innych sklepach to tez po tyle udalo mi sie

ale czerwona bielizna to chyba zwyczaj na cala polske...

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

PaLLitQa: kiedy pokazesz suknie?

_________________________ ___________________

zauwazylyscie ze my to nawet ostatnio grzeczne jestesmy?? chyba nam sie stres przedstudniowkowy i zmeczenie postudniowkowe udzielilo i jakos nie mamy ochoty po BI pisac
Stary 2010-01-12, 15:45   #1919
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
a dzieki dzieki my mamy jedna figure dosc skomplikowana, tzn zegar i tego na poczatku nikt nie czai.... jedna klasa ma bardzo prosty ale ladny, druga klasa ma niezbyt prosty ale piekny a nasz jest po prostu dziwny......
A jak ten zegar wygląda? Bo się z tym nie spotkałam chyba jeszcze

A co do czerwonej bielizny to ja osobiście na swojej studniówce nie miałam, na maturze też nie ale w tym roku chciałam TŻowi pod choinkę kupić czerwone bokserki - no za cholerę nie mogłam znaleźć, owszem były, ale w reniferki itp świąteczne, a takich nie chciałam... Ostatecznie udało mi się dorwać jedną jedyną parę

Edytowane przez Fela Von Helvete
Czas edycji: 2010-01-12 o 15:48
Fela Von Helvete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:46   #1920
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
plesiunia: tak mam nadzieje ze na mnie sie rozprostuja bo nigdzie indziej juz nie ma....
Bo tak zawsze jest, jak nie kupowałam czerwonych majtek to pełno ich wiedziałam i w sklepach i na bazarach. A teraz nigdzie nie ma jak już to właśnie stringi ale ja mam wrażenie że nie czułabym się zbyt komfortowo w nich, znalazłam fajne zabudowane z koronki ale najmniejszy rozmiar to XXL a myślałam że w takim sezonie przedstudniówkowym będzie ich najwięcej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości