|
|
#182 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
![]() Ale wiecie to jest trochę inna sytuacja, my piszemy sobie tutuj w necie i wgl i mój chyba o tym wie bo mu cooś wspominałam chyba że zapomniał a on się z nią spotkał.. spotkał i nic mi nie powiedział.. ja rozumiem że chciał pogadać z kimś.. ma przyjaciela, rodzine ale tak![]() Ja wiem że niby to normalne się spotkać, ale jestem strasznie wrażliwa jeśli o to chodzi, spotkania z koleżankami, ja byłam zazdrosna o rozmowy z nimi a co dopiero spotkać się z obcą dziewczyną.. i on dobrze o tym wiedział dlatego bał się powiedzieć no ale cały czas o tym myślę, co by było jakbyśmy nie pogadali szczerze, nigdy by mi nie powiedział pewnie.. boje się mu zaufać teraz. wiem że przesadzam.. ale już wczoraj mi odwalało i mu napisałam " i co piszesz sobie z nią teraz?" ( bo pisali kilka dni pod rząd do siebie podobno tylko o naszym związku i jej - jasne..) boje się zaufać, tak bardzo.. ;(![]() ![]() .. choć wiem że ja też święta nie byłam..Cytat:
![]() gwiazdeczka172 jaa.. fajnie w sumie wyszło to spotkanie pierwsze widzę i witaj w klubie my też przez fotka:P (już nie mam) ale najpierw on jak po dluższym pisaniu okazało się że już kogoś ma, później znowu nie pisał, itd. aż wkońcu się spotkalismy.. E.J Kochana tak mi przykro głupio wyszło widzę a mówisz że jest Ci źle bo go zraniłaś no ale czy Ty chciałaś z nim być? kochałaś go? odpowiedz sobie na te pytania, i tutaj akurat możesz zrobić tak, żebyś Ty była szczęśliwa bo w związku dwie osoby muszą być a chyba lepiej być samemu aż w końcu znaleźć w końcu kogoś z kim będziesz w stu procentach szczęśliwa a nie tak ![]() Cytat:
masz racje nie pisz itd może to mu otworzy oczy A tak o ogóle dziewczyny! 6 stron? jesteście szalone!!
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-12 o 16:23 |
||
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to była taka akcja, że wczoraj miałam mieć wolną chatę. TŻ niby tak się źle poczuł, że aż musiał się zwalniać z najważniejszych lekcji no ale nic. Wróciłam do domu, okazało się że rodzice na wieś nie jadą, bo zasypane drogi, z TŻ do ostatniej chwili było wiadomo, ze się spotykamy. I spytałam tylko, jak się czuje. A on, że średnio bla bla bla. To mówię, żeby został w domu, wziął leki, żeby bardziej się nie przeziębić. Powiedział, że NIE bo mi obiecał w niedzielę to spotkanie. Ja na to, że jego zdrowie jest ważniejsze i żeby został jednak w domu. A on coś tam, że ja będę sama siedzieć. Mówię, że jednak rodzice zostali. To od razu powiedział, że zostanie tylko ma nadzieję , że nie będę zła.
![]() Dziś podobna akcja , bo dziś też miało ich nie być, ale są , najpierw jak o tym nie wiedział, to się upierał, że się spotykamy, a później mu piszę, żeby się nie martwił, bo rodzice w domu, a on że mam nie być zła, mam się nie spieszyć z nauką i jak coś to jutro się zobaczymy.Wiecie jak się poczułam?Jakby chciał tylko przyjeżdzać na ruchanie za przeproszeniem.
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KochajMniie tak, chciałam z nim byc, ale chyba bardziej jako z przyjacielem.I właśnie też uważam, że lepiej byc samą niż się męczyc albo kogos meczyc lub bys sfrustrowana, niezadowolona caly czas. |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Źle mi jest.
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
oh mandy moglas mu nie mowic, ze rodzice sa wdomu, ale by mial zonka, jakby ich zastal
![]() ![]() swoja droga to faktycznie dziwnie to zabrzmialo
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje najukochańsze zazdrośnice !!!
![]() Na początku cieszę się,że w tej już CZWARTEJ ! części mogę was powitać cudowną wiadomością! ![]() A mianowicie...nie jestem w ciąży. dostałam @ ( o ile to w ogóle @ bo słyszałam,że takie coś też się może zdarzyć okresopodobnego).JEST NA RAZIE BOSKO. Z Tżtem też... ![]() Wszystko się ułoży. O tak! _________________________ _ kochana Mandy.. współczuję,wyobrażam sobie jak ci głupio. A może by tak z nim o tym pogadać,że tak się czujesz jak jakaś *****. Bo chamsko zrobił,że 2 razy nie przyszedł jak się dowiedział... :[
Edytowane przez mijjenka Czas edycji: 2010-01-12 o 16:44 |
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaj mnie jeśli miał odwagę opowiadac obcej babie o waszym związku i szukac u niej porady, to mogl też mieć odwage przyznac sie i powiedziec Tobie ze sie z kims takim spotyka.
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- "bał sie powiedzieć" co za wymówka bać to on sie moze duchów o północyzwiazek = szczerosc, wiernosc niech on sobie to zapamięta.
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Mandy no faktycznie niezbyt to przyjemne napewno było dla Ciebie, :| następnym razem go nie informuj a co przecież przyjeżdża do Ciebie
Dziewczyny ja juz konam psychicznie. kiedy mu powiedziałam że ciekawe czy tylko chciała mu pomóc a on więcej wiary w ludzi. :| Panikuje cholernie. Myślę sobie ze pewnie go odwiedziła i w ogóle albo napisał.. Niesmak pozostał Edit: Faktycznie Mandy masz racje.. nie bał się jej powiedzieć o wszystkim a mi tego.. ![]() ale ja też mu powiedziałam coś dopiero teraz, tylko on nie musiał tego ze mnie wyciągać.. wrr.
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-12 o 16:43 |
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takich jak On nie mozna wierzyć, sorry. a co dopiero w jakąś bezinteresowną babke, która "obchodzi" szczescie innej dziewczyny widze, ze On nawet nie ma poczucia winy?!
|
|
|
#192 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#193 | ||
|
Zadomowienie
|
Przynamniej nie jestem sama
![]() A Twój studiuje też? czy nie? Cytat:
![]() Wiem, że jest zakichanym egoistą. A to niby ja jestem jedynaczką!! pfff Jednak zmieniłam strategię działania. Jak napisze na gg (bo na pewno to bedzie jego pierwsza i być może ostatnia próba kontaktu) to mu odpiszę, ale bede z nim rozmawiała jak on ze mną, co 10-15 min jakieś odpowiedzi, a później sobie pójdę i wcale mu nic nie powiem. Niech spada na szczaw. Wkurza mnie, chyba go kopnę w du.pe, bo widać, że żadne metody na niego nie działają. Widocznie naprawdę ma kobiety w poważaniu. Oj na pewno nie zapomnę mu tego powiedzieć, gdybym jednak podjęła decyzję o rostaniu. Wiecie ja sobie tak piszę teraz, ale ja naprawdę obawiam się, że już nie ma innego sposobu. Cytat:
Eh no Mandy co Ci powiem, miłe z jego strony to nie było. Z jednej strony piszesz, że się do Ciebie nie dobiera, z drugiej chce przyjeżdżać jak masz wolną chatę, a jak są rodzice to już nie. Weź się w garść i pokaż mu gdzie jego miejsce. Ja tam teraz stwierdziłam, że nie będę się załamywać przez jakiegoś faceta. Fakt jestem z nim kupe lat, ale skoro on się zapomina i nie zważa na to co mówię to trzeba zrobić cięcie. Po co mam się męczyć i codziennie się zastanawiać czy dzisiaj się do mnie odezwie czy nie. Nie zrobię tego z dnia na dzień. Narazie uczę się żyć dla siebie, a na niego mieć troszkę wyje*** (wybaczcie za słowo, ale inne mi nie pasowało). Po sesji biorę się za siebie, jeśli chodzi o wygląd. Idę z mamą na tańce, kupuje karnet na fitness i poszukam pracy. Myślenie o nim narazie zostawiam na później. Chociaż wiadomo, że bywa ciężko. Aha jeszcze nie dodałam, że wczoraj jak mi nie odpisał na pożegnanie, to mu napisałam, że szkoda że się nie pożegnał i nie będę dłużej czekać i w razie czego zna mój numer. Sądziłam, że napisze smsa, ale miał do w du.pie. O nie gościu, tak nie będzie
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
No nie!
nie dosc ze nowy watek to już 7 stron ![]() Jestem teraz w pracy i mam chwile wiec Wam poodpisuje ![]() Najpierw E.J. Załatwianie takich spraw przez smsy jest bardzo głupie. Poźniej powstają jakies dziwne niedomówienia, cos zrozumie się inaczej niż powinno itp. Powinnas sie z Nim spotkać i porozmawiać w 4 oczy. Aczkolwiek ja myśle ze Wam się ułoży Dzisiaj duzy optymizm we mnie siedzi.. cacaine - chyba mnie tez nieswiadomie zmobilizowałas do przeprowadzenia badań. Bo ostatnio tez cos dziwnie ze mną Boli mnie głowa (bardzo czesto i bardzo mocno) i czuje sie oslabiona. A zawsze miałam nadmiar energii wiec teraz to dla mnie dziwne zasypiać prawie na stojąco.. A zapalenia pęcherze nie zazdroszcze.. Moja zmora myszunia - dziwi mnie troche Twoje podejscie. Z tego co czytałam TŻ znecał sie nad Tobą psychicznie i fizycznie a Ty chcesz do Niego wracac? Przez Niego musiałas sie leczyc i nie daje Ci to do myślenia? Chcesz zaczynac od nowa? Sama pisalas ze zeszliscie sie i przez 2 miesiace było dobrze a co poźniej? Poźniej bedzie robił to samo. On Cie zniszczy psychicznie... Masz teraz normalnego TŻ wiec nawet nie myśl o tamtym. mandy - czasem tak samo mysle o moim tż-cie. Ze stał sie tak pewny siebie moim kosztem. Albo ze to ja Go tak zmieniłam. Za bardzo dawalam mu odczuc jak mi na Nim zalezy i jak wiele rzeczy moze mu ujść płazem. Aczkolwiek teraz staram sie z tym walczyć. I widzę ze TŻ powoli sie zmienia. Ale ja z Nim naprawde duzo rozmawiam, tlumacze, wspieram Go. Chce zeby miał we mnie oparcie i zebym ja mogla liczyc na to samo z Jego strony. I mysle ze pomału Nam sie to uda. Tylko trzeba wytępić ten egoizm który w Nim siedzi i który wcale do Niego nie pasuje. U mnie tak poza tym w miarte dobrze aczkolwiek TŻ tez definitywnie za czesto sie nie odzywa. Ale jhak mam chwile to dzwonie do Niego i nawt miło sobie gawędzimy ![]() Może sie spotkamy dzisiaj na chwilke aczkolwiek przed TŻ sesja wiec ma duuuuzo nauki i troche jest tym rozdrazniony i niezby chetny na jakiekolwiek wyjścia.. Podobnie jak u koszki strasznie to przezywa.. Tylko nie wiem czmu to sie musi odbijac na Nas..
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
|
#195 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
KochajMnie biedna. Moj TZ tez sie keidys spotykal z nasza wspolna znajoma po to, zeby sie wiecej dowiedziec o mnie. Tlumaczylam mu i teraz wie ze zrobil zle, i jesli cos sie dzieje to najlepiej to wyjasniac we dwoje a nie wtajemniczac w to osoby trzecie i to obce! Nigdy nie wiadomo jak to sie skonczy... Trzymaj sie w kazdym badz razie i badz silna ![]() Nie wiem kogo chce, ale wiele razy mi mowil, ze mam ciezki charakter, wiec wnioskuje, ze z kims innym byloby mu lepiej... Juz nie wiem czy zwalac na siebie czy nie.... Jedne mowia, ze przesadzam, inne, ze mam racje. Moj TZ tez niby twierdzi, ze on zawinil. Ale co z tego? Przeciez czasu nie cofnie, a mysli ze paroma slowkami to naprawi... Ehhh
|
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie tak jak piszesz, nie jest łatwo z dnia na dzien wszystko zostawic, odciac sie i zapomnieć. starałam się mieć wy***ane na wszystko, ale teraz nawet tego nie potrafię osiagnac.jeszcze okres mi sie zbliza w tym tygodniu, wiec ogolnie jest za***iscie. ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- nawet nie wiem ,czy mu mowic ze sie czuje tak jak tutaj pisze znów powiem, to stwierdzi ze mam pretensje i sama z siebie nic nie daje nie powiem, to bede tlumic wszystko, az ktoregos dnia wybuchne
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Oho ale się wysilił. Dostałam smsa ,,Co tam ciekawego słychać?
"
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z kolei ze swoim kiedys mialam częsty kontakt, a teraz widze ze pisze kiedy chce i jak chce.
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
nie kocha mnie to po co jest ze mna ?
|
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kombinuje jakieś balety w czwartek i nie mogę się doczekać Tydzień temu podejrzewał mnie, że byłam to teraz pójdę naprawdę Hmm nie wiem czy mu odpisać ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Ja już nie wiem. Może to taki typ ludzi? Już naprawdę nie potrafię tego pojąć. Żeby wziąć i coś miłego napisać albo cokolwiek napisać to wieeeelki problem. Cały czas mam tylko słowa mojego kolegi, który był bardzo zdziwiony, że ja wymagam od TŻta codziennego kontaktu Moja mama też mówi, że nic by się nie stało, gdybyśmy jeden dzień się ze sobą nie kontaktowali. Już sama nie wiem.
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cóż sie okazało? ze TZ sie teraz uczy geografii zeby semestr popraiwc na 3 bosko, a jeszcze godzine temu chciał sie spotykać tak bardzo... "mam sie przejmowac, stresowac, chodzic, zalowac? *******e!" to powinno byc moje motto ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Koszka na Twoim miejscu na razie bym mu nie odpisywała Może jakoś pod wieczór..
|
|
|
#203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo telefon w torebce a głos wyłaczony
|
|
|
#204 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o tym spotkaniu powiedziałam mu właśnie wczoraj, a później prosiłam żeby on mi powiedział jeśli ma coś do ukrycia. wkońcu powiedział. Cytat:
Wiadomo że tak szybko o tym wszystkim nie zapomnisz ale cóż innego możesz zrobić, musisz spróbować jeśli uważasz że warto Oooo i co, odpiszesz mu czy nie? ![]() Bo jest mu z Tobą dobrze, owinął sobie Ciebie w okół palca, sama mówiłaś że Ty musisz mu się ze wszystkiego tłumaczyć, on nie musi z niczego, i myślę że jest dużo innych przykładów których Ty jesteś świadoma hm?
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Mandy kochasz go,co? Ale on Cię baaaardzo źle traktuje.
Kochana,pomyśl może czy warto sie starać,jeśli tylko starasz się..Ty. To bardzo przykre, co on wyprawia. Tak samo z tymi narkotykami, z Twoimi podejrzeniami.Ty się martwisz i w ogóle a on? nie zauważa zbytnio Ciebie,Twoich potrzeb. A może by tak pomyśleć o sobie??? Myślę,że kilka dziewczyn na pewno też podobnie myśli. Kto wie, może gdzieś czeka jakiś porządny facet,który Cie POKOCHA na zabój i będzie o ciebie dbał? A jak zajęta jesteś,to kto też będzie sobie zajętą zawracał głowę. No a śliczna jesteś i zapewne masz w czym wybierać!!!! Mi się wydaje,że rozstałabym się z takim Tżtem.... Ciężkie to wszystko,ale to nie koniec świata ![]() ![]() Radze sobie wszystko przemyśleć
|
|
#206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekam na Wasze opinie, bo ja jestem między młotem a kowadłem tak naprawdę. Nie mam jakiegoś ciśnienia, żeby mu nie odpisać, ale też nie lubię być chamska. Ale z drugiej strony on taki potrafi być to czemu ja mam nie być? Tyle, że on zazwyczaj robi to nie świadomie, a ja chce to zrobić z premedytacją Ale chyba jeszcze z dwie godzinki poczekam zanim odpisze.
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty masz od razu sie rzucac na telefon i odpisywać mu?
|
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zrozumialam tego pogrubionego..
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym nie odpisywała, zajmij się czymś, myśl o czymś innym i zapomnij o tym sms![]() ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

fajnie w sumie wyszło to spotkanie pierwsze widzę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, najpierw jak o tym nie wiedział, to się upierał, że się spotykamy, a później mu piszę, żeby się nie martwił, bo rodzice w domu, a on że mam nie być zła, mam się nie spieszyć z nauką i jak coś to jutro się zobaczymy.

nie dosc ze nowy watek to już 7 stron
Boli mnie głowa (bardzo czesto i bardzo mocno) i czuje sie oslabiona. A zawsze miałam nadmiar energii wiec teraz to dla mnie dziwne zasypiać prawie na stojąco..