|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro jadę na badania to sobie połażę po mieście, zostawię majątek w rossmanie bo fajne promocje mają, odwiedzę koleżankę w pracy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4712 |
Zadomowienie
|
Gimikise. przybij piątkę, ja narazie od miesiąca też jestem bezrobotną studentka na utrzymaniu tŻta
![]() Tity, trzymaj się!!Daj znać, co lekarze mówią! Kretencja, ja sama nie wiem: na pewno nie chciałabym rodzić z mamą: jeszcze bym się z nią w czasie porodu pokłóciła i dopiero by było:P A z tŻtem? Hmm, fajnie by było, gdyby przy mnie był przez większość czasu,ale na same wyciąganie bebika...??? EEEE, no nie wiem.A on chce tak, jak ja zadecyduję (kiedyś) |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
weruczku trzymam kciuki za rozmowe jutrzejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zadomowienie
|
Kretencja, fajne sentencje
![]() ![]() Lindsley, naprawdę jest aż tak źle? Piszesz, że kiedyś bardziej cię kochał: może napisz mu jakiś list czy mejla i opisz mu, jak się czujesz; może on nie zdaje sobie sprawy, jak go potrzebujesz. ECH WIECIE,ŻE ZAJRZAŁAM NA 1.STRONE I OKAZAŁO SIĘ, ŻE WEDŁUG MOICH ZAŁOŻEŃ ZESZŁOROCZNYCH MIAŁAM SIĘ OD LUTEGO 2010STARAĆ O BEBIKA...A TUTAJ RACZEJ KICHA, NA NIC SIĘ NIE ZANOSI ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- elcia, jak się czujesz? ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Lindsley, jesteś kochana ![]() Będę się teraz jeszcze uczyć do mojej rozmowy jutrzejszej, hehe, też zostawiam majątek w rossmanie:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
weruczku dziekuje dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
A ja zajrzałam na pierwszą stronę i widzę, że ostatnią @ mam 7.11
![]() A powinno być 22.12. Zapomniałam uaktualnić, Tity - gdybyś była uprzejma... ![]()
#4717 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Nadrabiam Was powolutku
![]() ![]() Ollliwko suknia przesliczna ![]() ![]() ![]() Bela u mnie na mamusiowym jedna dziewczyna walczyla z toxo.Teraz czeka juz na porod i z maluszkiem jest wszystko ok ![]() Kretencja u mnie bedzie cc, wiec ta opcja odpada Abz oby infekcja szybko minela ![]() Scio w razie co ja moge przyjechac i rodzic z Toba ![]() Gimikis witaj ![]() Weruczku ![]() ![]() Lenka,Kakusia kciukasy, ale juz pewnie po, tylko jeszcze nie dotarlam do wiesci od Was ![]() Awenturyn thx ![]() Tity oby tym razem ten maraton przyniosl jakies konkretne rozstrzygniecia ![]() ![]() Oj ciotki ciotki, tak Wam spieszno do ogladania Lu, ze ona sie spieszy co raz bardziej.Na poniedzialek mamy wyznaczone cc, ale gin mysli, ze nie wytrzymam tak dlugo ![]() ![]() Co do porodu.To TZ najwiecej Wam pomoze w I fazie - czyli tej gdzie sa same skurcze, nie ma krwi i innych glutow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Aldii, powiem szczerze, że bardzo podoba mi się ta opcja - mąż obecny przy pierwszej fazie, potem niekoniecznie
![]()
#4720 |
Zakorzenienie
|
Aldii ja to muszę napisać... Normalnie lańsko Ci się należy, bo żeby się nie martwić co z Tobą bo się 2 dni nie odzywasz to muszę Cię tropić na innych wątkach
![]() ![]() Lu skarbie posłuchaj grzecznie mamusi i posiedź w brzuszku do poniedziałku ![]() A tak na prawdę to się nie mogę doczekać kiedy dostanę sms-a od Ciebie, że już masz malutką przy sobie ![]()
#4721 |
Zadomowienie
|
Uczę się do rozmowy...
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Aldii, no nieźle, to ty jszcze z LU ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Rozeznanie
|
Chyba zacznę namawiać mojego TŻ na I fazę porodu
![]() ![]()
#4723 | |||
Zakorzenienie
|
a to ty na vózek czekałaś? Dlaczego z PL? Taniej czy takiego jak chciałas nie mogłas dostać v UK?
Cytat:
![]() ![]() kretencja dobrze, że masz dobre vieści od gina ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
aldii a jak się akcja porodova rozvinie bardzo szybko to jak to vtedy vyglada z cc? Bo moja koleżanka musiała sobie vyznaczyć taki termin na cc żeby przypadkiem poród sam sie nie rozpoczął za vcześnie. Znovu pisze z lapka z uszkodzoną kalviaturą
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
abz no u nas w IR nie ma zbyt ciekawych wozkow no i o wiele drozej wychodzi ale upatrzylam sobie jak bylam w polsce no i kupilam w polsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Rozeznanie
|
wrrrrrrr napisałam posta i mi wcieło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Lenka ojoj przykro mi.Co za paskudny dziad z tego egzaminatora
![]() Weruczku kciukasy za rozmowe o pracy i obrone TZ. Tak ja jeszcze w dwupaku ![]() Kretencja to fajnie, ze Ci sie ten pomysl spodobal ![]() Lindsley nadrabialam najpierw mamuski (na raty, bo one pisza jak oszalale).Mialam Wam wczoraj napisac co tam bylo u gina,ale wiedzialam, ze Ty albo Kakusia lookniecie na mamusiowy ![]() Abz jak sie juz zacznie to mam pedem jechac do szpitala, a ze mam daleko, to moj prof. wlasnie chcial mnie tam zostawic juz wczoraj....Mam nadzieje, ze zdaze dojechac i akcja nie rozwinie sie na tyle mocno i bedzie jeszcze mozliwe cc |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
weruczku trzymam kciuki za rozmowę. Co to za praca?
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
witam! u mnie dzisiaj paskudny poranek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Gabisun trzymam kciuki za twoje malenstwo
![]() ![]() Lu juz wie, ze ciotki mowia zeby posiedziala jeszcze w brzuszku, ale cos sie pcha niemilosiernie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Do trzech razy sztuka ![]() Cytat:
![]() Dobre ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tity,prosze o zmianę ostatniej @ na 12.01 ![]() Uciekam spać,jutro znowu na 8.00 do szkoły.....Dobranoc dziewczynki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
To teraz leż, odpoczywaj... Dobrze, że Cię lekarz obejrzał i że z maleństwem wszystko ok
![]() ![]() A ja rano bez śniadanka ![]() I czekam kiedy znów będzie lato bo musiałam się przebijać przez zaspy ![]()
#4733 | |
Zakorzenienie
|
gabisun no to leż. Sio do łózia!!
agness ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Zadomowienie
|
Lindsley, kup M jak mama, pamiętasz, jak rok temu, wszystkie dziewczyny to czytały?
ABZ, Pracka,moja wymarzona, lektor języka polskiego jako obcego... Ech, wiem, że nie można się nastawiać, ale i tak będę przeżywać, jak mnie nie przyjmą... Najgorsze w takich rozmowach to to, że nic ci nie mówią, jak wypadłaś ani czy cię biorą czy nie... TYlko się potem czeka na telefon:/ Gabisun, szkoda:/ Może jakieś gazetki niech ci TŻ kupi, głaszczę! Aldii, z tej Lu to niezły maluch jest:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4736 |
Zadomowienie
|
Idę dziewczynki, tż net zabiera. Ale od jutra lub pojutrza będę miała w domu router, więc
![]() Buziaki i słodkich senków! Ściskam, trochę się przed jutrem stresuję... papatki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Musisz mieć rok przepracowany w ciągu 1,5 roku. Ale może facet Ci przedłuży tą umowę? Czy raczej nie ma szans?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Wtajemniczenie
|
gabisun -
![]() ![]()
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dobrze doczytałam, że macierzyński się liczy? Ale mi już brzuszek ciąży... A to dopiero końcówka 5 m-ca ![]() ![]()
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2010-01-12 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Rozeznanie
|
Gabisun - głowa do góry będzie dobrze...
![]() Agness - też z tym walczę i czekam na II Weruczek - trzymam ![]() Lindsley - do maja coraz bliżej, dasz rade ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.