|
|
#2 |
|
perfumove love
|
Dot.: Zima sypnęła perfumami :)
wymienione:
Granatowa pojemna torebka, eko skóra, dość sztywna. Praktycznie nie noszona. Stan bdb. - LucyJordan Ch. Dior Pure Poison, 20/30ml (pudełko) CHLOE Chloe edp, 45/50ml (pudełko)- viki79 Cacharel Promesse - kasia Neonatura Seve - kasia Matrix odżywka w sprayu - kasia Ch. Dior Addict 2 edt, - blueflower Etro Etra, odlewka - blueflower YSL Cinema, ok. 33/35ml - blueflower Ch. Dior, Addict eau Fraiche, edt 49/50ml - nameless Kenzo Indian Holi ok 15ml - nameless Estee Lauder Sensuous, miniatura 4ml bez 2 psików -pola Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2010-02-20 o 18:46 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
hatka robi nowy watek
(a gdzie kenzo^^??) mam nadzieje ze sie nie wepchalam ?? ![]()
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje mnie:
Cacharel Noa, 25/30ml (pudełko), Neonatura Seve, 35/50ml. Zajrzyj proszę do mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290412
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Moze My Givenchy Dream 35/50 lub Cat Deluxe 40/50 plus zestaw Halle Berry (dezodorant perfumowany plus ze do kapieli-nowy) za Chloe?
|
|
|
|
#7 | |||
|
perfumove love
|
Niestety nic. Pozdrawiam!
Cytat:
![]() Co do cieni to musiałabym trochę poszperać. Ale jak coś wynajdę ciekawego to obcykam i dam znać Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się
YSL Cinema, ok. 33/35ml
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ok
no i jak cos ja stale na tego kenzo sepie ![]() ( teraz go zauwazylam
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
coś za granatową torbę z eko skóry
i/lub prefumy Cloe ? zapraszam do obu wątków, także z ciuchami - zalezy mi
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Hej
może znajdziesz coś u mnie za:Idole d'Armani - odlewka 5ml (mam fiolkę, ale jeśli ktoś prześle atomek, mogę do niego odpsikać) i z twych innych wątków: - C. Brayfield "Zamiana" - D. Senderek "Sms. Słowa mają siłę" ?? ![]() Pozdrawiam
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Widzi Hatka cosik u mnie?
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, moze znajdziesz cos u mnie za:
L'Oreal Professionel Tecni.Art Liss Control, żel krem wygładzający i dyscyplinujący włosy. Dobry do układania włosów "na ciepło" (suszarka, prostownica etc.) - będę raz na jakiś czas używać, aż ktoś się skusi Pędzelek do pomadki/korektora TBS, nowy, folia. Pędzelek do cieni TBS, nowy, bez folii Duży pędzel do pudru Oriflame, nowy, folia. |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
dzięki za odpowiedź. torba za spodnie i koszulę jak najbardziej mi odpowiada ![]() tylko najważniejsze pytanie - czy ona mieści a4? niestety odlewka mnie nie ratuje, bo chciałam te perfumy dla mojej siostry na prezent urodzinowy, zakochała się w tym zapachu ![]() mogłabym liczyc też na kadzidła? (róża i opium? )
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
czy chciałabyś odlewkę Addicta ok 13ml za Kenzo amour?chętnie jeszcze coś dołożę .... a w ogóle to looknij prosze w moją ofertę
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Not For Individual Sale - dostałam jako gratis do większych zakupów, ma pojemności 5 ml, czyli 1/3 opakowania pełnowymiarowego.
edit: Niedawno dodałam go do wątku i przeoczyłam niepełny opis, zaraz to uzupełnię
Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-01-13 o 01:44 |
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
Coś u mnie za: - CHLOE Chloe edp, 45/50ml (pudełko) - T. Mugler, Eau de Star, miniatura 5ml (pudełko) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391499 |
|
|
|
#20 | ||||||
|
perfumove love
|
Niestety nic dla siebie nie widzę. Pozdrawiam
Cytat:
I mów co tam masz jeszcze fajnego poza wątkiem.Przyszła chyba Twoja przesyłka, dzisiaj wieczorem odbiorę Cytat:
Bry Wiiidzę, widzę. A za co szukam? ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Sporo A za co szukać?Pamiętam o tobie, ale nie było w Sephorze JC, więc nie miałam jak sprawdzić ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Eau Star miniaturka.Czy zgodziłabyś się je oddać za odlewkę 5 ml jakiegoś mojego zapachu?
Mogę odpsikać: -Diamonds Armani -Miracle Forever Lancome -Ode a L amour Yves Rocher -Puma Flowing -L'or Torrente -L Lolita
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
może masz ochote na wymiane Amethyst Fatale za Petal quartz?
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Kenzo Amour Indian Holi, ok. 18/50ml (oceniam na oko, trochę mniej niż połowa)
Cacharel Promesse, 80/100ml z twojej wish moge dorzucic odlewkę skin trussardi i troche addicta
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#29 | |||
|
perfumove love
|
Nie, ale dziękuję za propozycję
Cytat:
Dziękuję za propozycję, ale nie przepadam za tym zapachem Cytat:
Chlip. Wieczorem jeszcze raz przejrzę Twój wątek i dam znać konkretnie.[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;16433904]Witaj, Mam podkład EL DW, rozświetlacz EL i Euphorie Blossom. U Ciebie interesuje mnie Chloe Chloe oraz Cacharel Noa. Czekam na info zwrotne [/QUOTE]Hej, Tel ![]() Byłabym zainteresowana DW, muszę tylko sprawdzić odcień, czy aby nie za ciemny dla mnie. Ile masz tej Blossom? ![]() Podumam i dam znać ![]() Torby już nie ma, zaraz odznaczę. A za Noę nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam! Cytat:
|
|||
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.