Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;) - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 21:24   #1861
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Ja mieszkam z tatą i bratem, a Tż ma osobne mieszkanko w domu rodziców, ale wcześniej, jak studiował w Warszawie, to mieszkał już sam (w akademiku, a potem w mieszkaniu z współlokatorami)...no i też właśnie się skłaniam ku temu pokojowi. Już gadałam z tatą, zgodził się, żebym alimenty moje przeznaczyła na wynajem...więc myślę, że od strony finansowej dam radę, zwłaszcza że jeszcze dorabiam korkami. Chciałabym trochę się usamodzielnić, i pewnie stąd te rozmyślania
W tej sytuacji to tym bardziej szukaj pokoju. Wszak głupio wprowadzać się do TŻ-ta bez ślubu skoro mieszka w domu rodziców. Warto się usamodzielnić. Poza tym jak Ty zaczniesz działać i żyć jak dorosła to może TŻ się ogarnie i weźmie z Ciebie przykład?

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:25   #1862
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Wiem,ale nie jestem przyzwyczajona.Zazwyczaj to mnie poświęca swój wolny czas.

To dużo już wybrałaś.Mym mamy kilka typów odnośnie zespołu,a odnośnie sali...
Dzisiaj Mama pomęczyła kierownika od tej Naszej sali(bo on zapisy przyjmuje dopieor od jutra,ale mi się dzisiaj w nocy śniło,że dał Nasz termin komuś innemu i męczyłam Mamuśkę) i na 100% jesteśmy wpisani na 27.08 i w sobotę jedziemy jeszcze z Teściami oglądać salę (będzie udekorowana,bo będzie tam w sobotę przyjęcie na 190 osób). Nooo Może się Teściom spodoba
no to nic się nie stresuj - termin jest Wasz
znam ten niepokój....wyobraź sobie że w tej chwili mam wstępną rezerwację...więc nic pewnego na rzeczy które baaardzo mi się podobają i cały czas boję się że gdzieś nas wystawią ja chciałabym już umowy spisać i mieć lżej na sercu....

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
A po co Wam i orkiestra i dj?
będziemy mieć około 140 osób....z czego praktycznie połowa to młodzi, a druga to starsi.... osobiście z TŻtem chcielibyśmy tylko DJa ale rodzice mówią że bez orkiestry to nie wesele....itp..... zresztą też czasem lubię pobawić się do takiej orkiestrowej muzyki
więc mówiąc przysłowiem "wilk syty i owca cała" decydujemy się na obie te opcje....zwłaszcza że udało nam się "oszczędzić" na orkietrze, która naszym zdaniem jest bajer i płacimy tylko 2000 więc dołożymu do Dja i będzie dobrze
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:27   #1863
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
znam ten niepokój....wyobraź sobie że w tej chwili mam wstępną rezerwację...więc nic pewnego na rzeczy które baaardzo mi się podobają i cały czas boję się że gdzieś nas wystawią ja chciałabym już umowy spisać i mieć lżej na sercu....

będziemy mieć około 140 osób....z czego praktycznie połowa to młodzi, a druga to starsi.... osobiście z TŻtem chcielibyśmy tylko DJa ale rodzice mówią że bez orkiestry to nie wesele....itp..... zresztą też czasem lubię pobawić się do takiej orkiestrowej muzyki
więc mówiąc przysłowiem "wilk syty i owca cała" decydujemy się na obie te opcje....zwłaszcza że udało nam się "oszczędzić" na orkietrze, która naszym zdaniem jest bajer i płacimy tylko 2000 więc dołożymu do Dja i będzie dobrze
A jak to będzie w praktyce wyglądać? dj będzie grał podczas przerw orkiestry? Czy jakieś 2 parkiety?

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:27   #1864
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

My też będziemy mieć tylu gości i dużo młodzieży.Dlatego patrzyliśmy za fajniejszą orkiestrą,co będzie umiała zagrać wszystkie kawałki.No ale jak wiecie takie licza sobie więcej kasiory.D-Ja nie chcieliśmy nigdy

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 21:28   #1865
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Wrócił. Zasiedział się w pracy. Przynajmniej kwiaty przyniósł i czekoladki...
jaki Kochany to już nie jesteś zła?
Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Uff już po stresie. Jestem tak wykończona, że mi się nie chce gadać. Nawet czytać mi się nie chce. Szkoda, że nie można tekstu pisać w formie obrazkowej. Dziękuję za kciuki. W 10-15min napisałam, teraz wszystko zależy czy wstrzeliłam się w poglądy autora testu
napewno poszło dobrze
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
bukiet? ja to dostałam parę razy takie bukieciątka (z trzech stokrotek i niezapominajki na przykład). ale raz dał mi całą łąkę... mleczy

ojjj a mówiłaś mu, że czujesz się trochę zaniedbana? na pewno nie wie, że przez niego masz zły humor.

lecę się uczyć, bo wstaję przed 6 rano dobrej nocy, Kochane
dobranoc

Cytat:
Dziewczynki, pamiętam że ostatnio rozmawiałyście o mieszkaniu razem przed ślubem...no i właśnie od jakiegoś czasu tak się zastanawiam... tak jak pisałam wcześniej, trochę pomieszkuję u Tż, właściwie to jestem więcej dni u niego niż w domu (np. 2 dni w domu, 5 u Tż). I to jest takie trochę...niepewne. Tzn. czuję się tak, jakbym ani tu, ani tam nie mieszkała tak na stałe:/
Wcześniej mi to nie przeszkadzało, ale tak właśnie ostatnio coraz bardziej sobie myślę - może ja źle robię? Może nie powinniśmy tak często ze sobą przebywać, bo później stracimy tę całą magię? A jeśli już, to ewentualnie zamieszkać razem tak normalnie, coś wynająć (niby Tż narzeka, że kasy nie ma, ale chcieć to móc)... zastanawiam się też, czy nie poszukać jakiegoś pokoju dla siebie, żeby wyrwać się z domu, ale też nie pomieszkiwać u Tż...co myślicie?
jeśli Wam dobrze to po co zmieniać? ale ja bym nie mieszkała przed ślubem razem..bo po ślubie nie ma juz tej magii zamieszkania razem

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Gratuluje Pani Mgr Pagka A 5 jest?

Kurka wodna. Jestem zła i jest mi smutno na raz. Pokłóciłam się z tym swoim. Nawet nie wiem o co. Ja nie wiem, faceci to są jacyś.... może nie wszyscy, może ten tylko...... Ja tu jestem albo w trakcie najdziwniejszego @ w moim życiu, albo w ciąży, huśtawki mam emocjonalne jak rzadko, a ten mi jeszcze wyskakuje, że mnie nie rozumie, dlaczego mi smutno... I nie rozumie dlaczego wolałabym, żeby nie musiał wracać do domu A jak on ma tym swoim męskim mózgiem ogarnąć kobiecy smutek? Oczywiście, nie powinnam być smutna - powinnam tętnić życiem i humorem Eeech, we łbie mi łupie, nie dobrze mi, masakra. Idę spać to mi jakoś może do jutra przejdzie.
Test kupiłam.

Arrakis 3mam kciuki za Ciebie. Więcej bym napisała, ale w obecnym stanie emocjonalnym mogłabym Ci tylko napisać - zostań singlem - przynajmniej nikt Ci nie będzie po uczuciach deptał, a to głupie przecież...
Gwizdaczku jutro będzie lepiej
Cytat:
moje serdeczne gratulację Pani mgr

DRAMAT!!!!!!! beznadziejnie.... mogli chociaż o herbatę zadbać współczuje wszystkim którzy wtedy podróżowali.... na szczęście raczej wszędzie mam blisko....

bidulko masz chociaż jak spać?

okrutny! a Ty wygląda na to (bo mi na specjalistkę wyglądasz z tych wszystkich przepisów) tak fantastycznie gotujesz

no ma chłopak szczęście

a pomyśl ile Was czeka po ślubie ja swojego widuję weekendowo... więc też nie za wiele, ale trzymam się jakoś....

a w ogóle to cześć Mysie Pysie
był u mnie dzisiaj ksiądz po kolędzie..... był o 21:50 szok!

a tak poza tym byłam dzisiaj z przyjaciółką wybierać suknię ślubną...bo w tym roku bierze ślub... i wybrałyśmy (razem z jej mamą) przepiękną!!!! no cudna.... nie pokażę Wam bo nie wiem gdzie szukać.... ale w jakimś salonie w krk.... zjawiskowa... aż mi się łezka zakręciła bo ja też bym już chciała..........

ale póki co to mamy już wybraną:
salę
fotografa
kamerzystę
i orkiestrę

na razie nie powiem co i jak bo nie mamy żadnych umów więc nie chcę zapeszać......

szukam jeszcze dobrego dj-a.... ale ciężka sprawa bo nie znam się na tym nic a nic... jak dla mnie to poprostu puszczanie muzyki a tu wygląda na to że to głębsza sprawa...

ehhh
a co tam w ogóle u Was kochane?

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

faceci...........:/ rozchmurz się
nio właśnie frezyjko po co Wam dj jak macie orkiestre??

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Słodkie

Przytulam Was mocno dziewczynki

Planować nie planujemy, bo też nie wiem jak potoczą się moje losy po studiach, czy znajdę pracę (pewnie nie), a jak nie to od września wybieram się do szkoły i tu też się waham czy dziennie czy zaocznie no i jak do niej pójdę to nie będzie kiedy gdzieś sobie pojechać a taaaaak mi się nie chce się już dalej uczyć, te moje beznadziejne studia tak mnie wykańczają i nie wiem co dalej ze mną będzie. Ale jakby co to się zawsze znajdzie jakiś laścik, takze nie trzeba planować.

Kurde po 4. muszę wstać, a spać mi się nie chce, świetnie
a myślisz,że po biologii pracy nie znajdziesz?

Cytat:
Wiem,ale nie jestem przyzwyczajona.Zazwyczaj to mnie poświęca swój wolny czas.

To dużo już wybrałaś.Mym mamy kilka typów odnośnie zespołu,a odnośnie sali...
Dzisiaj Mama pomęczyła kierownika od tej Naszej sali(bo on zapisy przyjmuje dopieor od jutra,ale mi się dzisiaj w nocy śniło,że dał Nasz termin komuś innemu i męczyłam Mamuśkę) i na 100% jesteśmy wpisani na 27.08 i w sobotę jedziemy jeszcze z Teściami oglądać salę (będzie udekorowana,bo będzie tam w sobotę przyjęcie na 190 osób). Nooo Może się Teściom spodoba
spodoba spodoba
ja też jestem przyzwyczajona ,że Tż mi poswieca swój wolny czas a jak coś musi zrobić lub coś innego wybiera to robie się zła choć wiem że nie powinnam
Stary 2010-01-12, 21:33   #1866
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

to dobre wyjście
a kiedy podpisujecie umowy??
Stary 2010-01-12, 21:44   #1867
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

yyyyyyyyyyy Bry !!!!

nadrobiłam i jak zwykle nie wiem co napisac yyyyyyyyyyyyyyyyyy

z nowości to to zrzuciłam przez tydzien kg i 1 cm w obwodzie uda

z tych mneij miłych wiadomości, wywinęłam dziś orła i tyłek mnie napindala strasznie ale niestrudzenie poszłam na bieznie żeby rozchodzić

dziś to chyba jestem chodzącą porażka bo oparzyłam do tego wszystkiego rękę nad palnikiem

byłam sobie kupić buty do ćwiczeń sobie nie kupiłam ale Tżtowi tak bardzo zadowolony takie dokładnie http://moda.allegro.pl/item869065846...gwarancja.html

sorry ze wszystko bez ładu i składu

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 21:46   #1868
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

gratuluje kawuszka tego 1 kg i 1 cm

a buty fajne
Stary 2010-01-12, 21:52   #1869
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
yyyyyyyyyyy Bry !!!!

z tych mneij miłych wiadomości, wywinęłam dziś orła i tyłek mnie napindala strasznie ale niestrudzenie poszłam na bieznie żeby rozchodzić

dziś to chyba jestem chodzącą porażka bo oparzyłam do tego wszystkiego rękę nad palnikiem

byłam sobie kupić buty do ćwiczeń sobie nie kupiłam ale Tżtowi tak bardzo zadowolony takie dokładnie http://moda.allegro.pl/item869065846...gwarancja.html

gratuluje zrzucenia kg
oj i biedna rączka ale do wesela sie zagoi
a butki fajne
Stary 2010-01-12, 21:52   #1870
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
A jak to będzie w praktyce wyglądać? dj będzie grał podczas przerw orkiestry? Czy jakieś 2 parkiety?
raz orkietsra a raz DJ... mamy jeden parkiet

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
to dobre wyjście
a kiedy podpisujecie umowy??
no kamerzysta teraz w niedziele chyba
orkiestra - powiedzieli nam że na spokojnie...najpierw sobie popatrzymy jeszcze na kilka imprez a około wakacji podpiszemy umowę ;/

Cytat:
yyyyyyyyyyy Bry !!!!

ha! a ja w sobotę też wywinęłam orła i miałas stłuczony palec u prawej ręki.... wyglądał jak wujek z Ameryki... był dwa razy większy od pozostałych :/ a bolał jak cholera! na szczęście TŻ kupił maści i smarował i szybko się wygoiło.... dzięki Bogu bo od jutra maraton paznokciowy... i jak ja bym robiła te pazury? musiałabym odwoływać, a nei lubię tego
Stary 2010-01-12, 21:56   #1871
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

a buty fajne
i co dalej nic się nie odezwał? a mówił,że to zrobi...

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:

a buty fajne
Cytat:
raz orkietsra a raz DJ... mamy jeden parkiet

no kamerzysta teraz w niedziele chyba
orkiestra - powiedzieli nam że na spokojnie...najpierw sobie popatrzymy jeszcze na kilka imprez a około wakacji podpiszemy umowę ;/

ha! a ja w sobotę też wywinęłam orła i miałas stłuczony palec u prawej ręki.... wyglądał jak wujek z Ameryki... był dwa razy większy od pozostałych :/ a bolał jak cholera! na szczęście TŻ kupił maści i smarował i szybko się wygoiło.... dzięki Bogu bo od jutra maraton paznokciowy... i jak ja bym robiła te pazury? musiałabym odwoływać, a nei lubię tego
dopiero na wakacje?? nie za późno?? a nie można tego przyspieszyc? przecież to od Was zależy kiedy chcecie umowe podpisać..

uciekam spać...dobranoc Dziewczynki

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-01-12 o 21:57
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 22:01   #1872
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
no nie odezwal sie dalej
Stary 2010-01-12, 22:06   #1873
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

dopiero na wakacje?? nie za późno?? a nie można tego przyspieszyc? przecież to od Was zależy kiedy chcecie umowe podpisać..

uciekam spać...dobranoc Dziewczynki
no nie wiem.... jak zobaczymy ich jeszcze raz w akcji to będziemy jak coś przyspieszać ale to przez znajomych więc w miarę jestem spokojna...poza tym już byliśmy na jednej rozmowię więc wierzę że będzie Ok

Donranoc spij dobrze
Stary 2010-01-12, 22:08   #1874
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluje Pani Mgr Pagka A 5 jest?
5 jest z pracy, więc plan w części wykonany na dyplomie będę miała 4,5.
Cytat:
moje serdeczne gratulację Pani mgr

DRAMAT!!!!!!! beznadziejnie.... mogli chociaż o herbatę zadbać współczuje wszystkim którzy wtedy podróżowali.... na szczęście raczej wszędzie mam blisko....
Dziękuję
No niestety oto Polska właśnie, nie pierwsze i nie ostatnie to takie spóźnienie, na PKP tak właśnie wygląda XXI wiek

Cytat:
Ja mieszkam z tatą i bratem, a Tż ma osobne mieszkanko w domu rodziców, ale wcześniej, jak studiował w Warszawie, to mieszkał już sam (w akademiku, a potem w mieszkaniu z współlokatorami)...no i też właśnie się skłaniam ku temu pokojowi. Już gadałam z tatą, zgodził się, żebym alimenty moje przeznaczyła na wynajem...więc myślę, że od strony finansowej dam radę, zwłaszcza że jeszcze dorabiam korkami. Chciałabym trochę się usamodzielnić, i pewnie stąd te rozmyślania
Z góry przepraszam za niedyskretne pytanie, ale chciałam spytać skoro mieszkasz z tatą to twoja mama płaci alimenty? Oczywiście nie musisz odpowiadać...
Stary 2010-01-12, 22:19   #1875
frezyjka85
Zakorzenienie

lecę do spania
Dobranoc zazdrośnice

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 22:23   #1876
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość

Dziękuję
No niestety oto Polska właśnie, nie pierwsze i nie ostatnie to takie spóźnienie, na PKP tak właśnie wygląda XXI wiek

Z góry przepraszam za niedyskretne pytanie, ale chciałam spytać skoro mieszkasz z tatą to twoja mama płaci alimenty? Oczywiście nie musisz odpowiadać...
Tak, mama płaci alimenty, są w separacji i sąd tak zdecydował, bo nie mieszka z nami. Ale to już inna historia...
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 22:26   #1877
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:

Planować nie planujemy, bo też nie wiem jak potoczą się moje losy po studiach, czy znajdę pracę (pewnie nie), a jak nie to od września wybieram się do szkoły i tu też się waham czy dziennie czy zaocznie no i jak do niej pójdę to nie będzie kiedy gdzieś sobie pojechać a taaaaak mi się nie chce się już dalej uczyć, te moje beznadziejne studia tak mnie wykańczają i nie wiem co dalej ze mną będzie. Ale jakby co to się zawsze znajdzie jakiś laścik, takze nie trzeba planować.
A jakby co, to jaka szkoła dalej?
Wiem, wścibska jestem

Cytat:
yyyyyyyyyyy Bry !!!!

Nooo,

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 22:36   #1878
justyna_dt
Zakorzenienie

pagka, gratulacje!!!

Dopiero wróciłam z pracy. Nawet nie pytajcie, jakaś baba nam zadysponowała przesunięcie ponad 200 par butów o godzinie 18... zapakowałyśmy ledwo 12 kartonów, a to nawet nie jest 1/3... głowa mi zaraz wybuchnie.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 22:42   #1879
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
kwiaty?????????????? ja bym wymiękła od razu, bo mój tak nie robi... chciałabym choć raz dostać kwiaty na przeprosiny albo nie z okazji urodzin.

trza go zmusić do kolejnej rzeczy! będę wymuszać wszystko! od kwiatków począwszy, na pierdzionku skończywszy
ja tam wolę dostawać upominki zamiast kwiatów bo się ich nie wywala raz mi kupił kwiata w doniczce ale przesadziłam z odżywką i mi padł więc nie ma sensu mi kupować żyjątek

Cytat:
Dziewczynki, pamiętam że ostatnio rozmawiałyście o mieszkaniu razem przed ślubem...no i właśnie od jakiegoś czasu tak się zastanawiam... tak jak pisałam wcześniej, trochę pomieszkuję u Tż, właściwie to jestem więcej dni u niego niż w domu (np. 2 dni w domu, 5 u Tż). I to jest takie trochę...niepewne. Tzn. czuję się tak, jakbym ani tu, ani tam nie mieszkała tak na stałe:/
Wcześniej mi to nie przeszkadzało, ale tak właśnie ostatnio coraz bardziej sobie myślę - może ja źle robię? Może nie powinniśmy tak często ze sobą przebywać, bo później stracimy tę całą magię? A jeśli już, to ewentualnie zamieszkać razem tak normalnie, coś wynająć (niby Tż narzeka, że kasy nie ma, ale chcieć to móc)... zastanawiam się też, czy nie poszukać jakiegoś pokoju dla siebie, żeby wyrwać się z domu, ale też nie pomieszkiwać u Tż...co myślicie?
skoro i tak mieszkacie razem to nie słuchaj blubrów o tym, że lepiej teraz znaleźć pokój osobno bo pozbawisz się magii skoro i tak się jej pozbawiłaś. Jeśli masz dobre stosunki z rodzicami TŻ to płać im tą kasę z alimentów i zamieszkaj na całego a jeśli nie lub chcesz mieć większy komfort to możecie poszukać czegoś własnego. Magię można poczuć i przed ślubem, bylebyście byli szczęśliwi i szanowali to, że macie siebie.

Cytat:

a tak poza tym byłam dzisiaj z przyjaciółką wybierać suknię ślubną...bo w tym roku bierze ślub... i wybrałyśmy (razem z jej mamą) przepiękną!!!! no cudna.... nie pokażę Wam bo nie wiem gdzie szukać.... ale w jakimś salonie w krk.... zjawiskowa... aż mi się łezka zakręciła bo ja też bym już chciała..........
ale Ty przynajmniej wiesz, że Twój ślub się odbędzie
Cytat:
yyyyyyyyyyy Bry !!!!

brawa za udo i kilogram ale z wywrotką to gapa z Ciebie ja chodzę w botkach na 10cm obcasie i nic mi się nie stało (tylko jestem zła bo TŻ mówi, że widział ze zaczynają być modne, to tragedia dla kobiety wyglądać jak inne :P ) http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=2&categ ory=0060157100000549&prod uct=987514

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-01-12 o 22:50
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 23:29   #1880
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
pagka, gratulacje!!!

Dopiero wróciłam z pracy. Nawet nie pytajcie, jakaś baba nam zadysponowała przesunięcie ponad 200 par butów o godzinie 18... zapakowałyśmy ledwo 12 kartonów, a to nawet nie jest 1/3... głowa mi zaraz wybuchnie.
dziękuję
Biedaczko Ci, którzy w sklepie nie pracowali nigdy często nie zdają sobie sprawy, że to jest często harówka, myślą, że to praca prosta, łatwa i przyjemna. Ja też tak myślałam dopóki nie zaczęłam pracować, co prawda pracowałam tylko miesiąc (sezonowo), ale już zdążyłam zobaczyć, że na każdą złotówkę w wypłacie trzeba ciężko zapracować. Dlatego teraz mam więcej cierpliwości do ludzi pracujących w sklepach, dlatego wielka buźka dla ciebie i nie daj się!
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
brawa za udo i kilogram ale z wywrotką to gapa z Ciebie ja chodzę w botkach na 10cm obcasie i nic mi się nie stało (tylko jestem zła bo TŻ mówi, że widział ze zaczynają być modne, to tragedia dla kobiety wyglądać jak inne :P ) http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=2&categ ory=0060157100000549&prod uct=987514
Szczerze mówiąc to nie podobają mi się te buty i chyba nie mają 10cm obcasu, co?
Stary 2010-01-12, 23:39   #1881
Hawwa87
Zakorzenienie

Dobranoc Dziewczynki

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 23:47   #1882
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję
Biedaczko Ci, którzy w sklepie nie pracowali nigdy często nie zdają sobie sprawy, że to jest często harówka, myślą, że to praca prosta, łatwa i przyjemna. Ja też tak myślałam dopóki nie zaczęłam pracować, co prawda pracowałam tylko miesiąc (sezonowo), ale już zdążyłam zobaczyć, że na każdą złotówkę w wypłacie trzeba ciężko zapracować. Dlatego teraz mam więcej cierpliwości do ludzi pracujących w sklepach, dlatego wielka buźka dla ciebie i nie daj się!

Szczerze mówiąc to nie podobają mi się te buty i chyba nie mają 10cm obcasu, co?
Dzięki słońce bardzo mi miło, że mnie ktoś rozumie
Ilsa, u nas na sklepie są buty w tym stylu i w ogóle nie idą... Nie wiem, mi też się nie podobają jakoś

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 00:07   #1883
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

mają bo mi ojciec mierzył żeby się ze mnie ponabijać. Mi się podobają i pasują ładnie do dżinsów, nie wyglądam jak kolejne ciele w długich kozakach na płaskiej podeszwie chociaż matka TŻ jest przez to krytykowała

Załącznik 2781928

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 05:48   #1884
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Jezu, nigdy Was nie nadrobię dopiero jutro i pojutrze będę rano w domu, bo w końcu mam na popołudnie. Ale na pewno nie 50 stron

Poza tym wczoraj rozmawiałam poważniej z TŻtem i w kwestii naszej przyszłości, rodzinki i tak dalej - to nie mam na co liczyć
"brak warunków"
A z jego wymaganiami, to warunków nie będzie nigdy więc zdaje się, że muszę zapomnieć o berbeciu i mężu. Będę sobie żyć prawie-jak-żona.
Stary 2010-01-13, 06:25   #1885
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
mają bo mi ojciec mierzył żeby się ze mnie ponabijać. Mi się podobają i pasują ładnie do dżinsów, nie wyglądam jak kolejne ciele w długich kozakach na płaskiej podeszwie chociaż matka TŻ jest przez to krytykowała
(nie każdy ma zdrowie do takich wysokich butów...)

Ins, a już było tak przyszłościowo między wami, tzn no, zaczynało się wszystko realizować po trochu - przynajmniej tak to wyglądało

Justynko strasznie ciężka praca Na twoim miejscu dawno bym juz się zniechęciła i rzuciła to, ale widzę, że ty jesteś miłośniczką pracy

No a poza tym trzymajcie kciuki od 8 do odwołania

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-01-13 o 06:37
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 06:49   #1886
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
gwizdaczku a ktory facet zrozumie kobiecy smutek bez powodu i hustawki emocjonalne.... no przeciez dla nich to niezrozumiale zjawisko jest bo oni tak nie maja.... nie dziw mu sie, ze nie rozumie w koncu to facet tylko.... idz sie wyspij a jutro bedzie lepiej
no wiem, że nie rozumie. Tylko czemu im wolno nie rozumieć, a my to musimy zrozumieć zawsze wszystko? Mam dzień naburmuszonego dzieciaka dzisiaj- jestem rozżalona na maksa
Cytat:
A mój nie rozumie,że tęsknię i chcę,żeby był u mnie a nie na jakimś basenie. Mam bardzo zły humor i potrzebuję czułości...PMS.
Doopiasto

Cytat:
Nie łam się, wszyscy się czasem kłócą. Faceci nie rozumieją pewnych spraw. Ale to nic takiego przecież. No i daj jutro znać jaki wynik. Trzymam kciuki, żeby był pozytywny.
Wynik negatywny.
Cytat:
Gwizdak a ja trzymam kciuki,że4by wynik był dobry dla Ciebie.Tak po prostu
A TŻ wie o twoich dolegliwościach?
Nie wiem, czy dobry dla mnie W sumie jak już robiłam to tak intuicyjnie wiedziałam, ze będzie negatywny. Może to mi lepiej.... mieć takiego mało rozumiejącego tatusia to kurcze też nie fajnie. Taaak, wie że mnie wszystko boli. Wysyła mnie do lekarza. O teście mu tylko nie móiłam - znaczy mówiłam, że chcę zrobić, ale nie mówiłam, że mam i robię dzisiaj, bo chciałam, żeby się wyspał.
Cytat:
faceci...........:/ rozchmurz się
no właśnie jakoś nie idzie z tym rozchmurzaniem.
Cytat:
Przytulam Was mocno dziewczynki
Udanego zjeżdżania

Cytat:

Gwizdaczku jutro będzie lepiej
dzięki, czekam na jutro

Cytat:
brawo

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
(nie każdy ma zdrowie do takich butów...)
piękny worek masz na buzi A kciuki 3mam.

Masakra, nie gadam dzisiaj z tym swoim facetem. Się nafochowałam na całego.

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Cytat:
skoro i tak mieszkacie razem to nie słuchaj blubrów o tym, że lepiej teraz znaleźć pokój osobno bo pozbawisz się magii skoro i tak się jej pozbawiłaś. Jeśli masz dobre stosunki z rodzicami TŻ to płać im tą kasę z alimentów i zamieszkaj na całego a jeśli nie lub chcesz mieć większy komfort to możecie poszukać czegoś własnego. Magię można poczuć i przed ślubem, bylebyście byli szczęśliwi i szanowali to, że macie siebie.

co to jest blubr?
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 07:08   #1887
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
no wiem, że nie rozumie. Tylko czemu im wolno nie rozumieć, a my to musimy zrozumieć zawsze wszystko? Mam dzień naburmuszonego dzieciaka dzisiaj- jestem rozżalona na maksa

Wynik negatywny.
a to tez prawda ze oni sobie moga nie rozumiec ale od nas to pelnego zrozumienia wszystkich ich dziwact wymagaja....

łeeee to nie bedziemy ciociami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 08:11   #1888
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
(nie każdy ma zdrowie do takich wysokich butów...)

No a poza tym trzymajcie kciuki od 8 do odwołania
Do twarzy Ci w tej torbie

Kciuki trzymam

Cytat:

Wynik negatywny.

Nie wiem, czy dobry dla mnie W sumie jak już robiłam to tak intuicyjnie wiedziałam, ze będzie negatywny. Może to mi lepiej.... mieć takiego mało rozumiejącego tatusia to kurcze też nie fajnie. Taaak, wie że mnie wszystko boli. Wysyła mnie do lekarza. O teście mu tylko nie móiłam - znaczy mówiłam, że chcę zrobić, ale nie mówiłam, że mam i robię dzisiaj, bo chciałam, żeby się wyspał.

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

co to jest blubr?
to jeszcze nic nie znaczy, testy pod tym względem często się mylą (tzn. pokazują negatywny, gdy jest ciąża) Jeśli dalej będziesz miała mdłości, to zrób za tydzień następny test

ja raz się zeschizowałam, ze w ciąży jestem, i jak robiłam ten test to tak mi się łapka trzęsła...masakra

też mnie to zastanawia Ilsa, wytłumacz nam

a Tż-tem się nie przejmuj, będzie dobrze

Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 08:27   #1889
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 2781928
Proszę Cię, nie musisz tak dosadnie wypowiadać się o każdym, kto ma inny styl od Ciebie... Gwoli ścisłości ja takich butów akurat nie mam. Ale te Twoje były już modne na wiosnę (przynajmniej za granicą).
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 08:29   #1890
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
a to tez prawda ze oni sobie moga nie rozumiec ale od nas to pelnego zrozumienia wszystkich ich dziwact wymagaja....

łeeee to nie bedziemy ciociami
No chwilowo nie będziecie, ale jeśli mu kiedykolwiek wybaczę to może się jeszcze postaramy

A jak ten Twój kandydat na dręczyciela? Odezwał się?

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Proszę Cię, nie musisz tak dosadnie wypowiadać się o każdym, kto ma inny styl od Ciebie... Gwoli ścisłości ja takich butów akurat nie mam. Ale te Twoje były już modne na wiosnę (przynajmniej za granicą).
Karmelku, nie unoś się Ja np lubię cielęta Chyba sobie kupię kozaki na płaskim w związku z tym.

Właśnie sobie uświadomiłam, że w ogóle nie przykładam wagi do butów... Zupełnie za to inaczej sprawa się ma odnośnie torebek
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości