|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16424237]już po kolędzie. ksiądz siedział 20 minut ;] a ministranci stali w przedpokoju i się cały czas śmiali. ![]() ![]() Beata chyba Twoje czary podziałały bo nagle mam ochotę poczytac lekturę i pouczyc się słówek ![]() crazy dziewczyna. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Buksy ( ![]() ![]() ![]() Dobranoc. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy pamiętacie jak pisałam (jeszcze w pierwszej częsci wątku), że byłam na wycieczce w Zakopcu, pod koniec maja. jechaliśmy Kętrzyn - Olsztyn - Iława - Warszawa- Kraków - Zakopane. mieliśmy ogólnie 4h opóźnienia. a w Iławie ledwo wsiedliśmy do pociągu.. bo cały pociąg zapchany kibicami z Krakowa. bo był mecz w Gdańsku.. i wracali przez Iławę. siedzieliśmy na podłodze w kuszetkach na korytarzu i nie mogliśmy się odzywać bo konduktor powiedział, że jak się ludzie z kuszetek będą skarżyć to nas na trasie gdzieś wysadzi. więc ogólnie spaliśmy na podłodze na swoich ubraniach. a trzy osoby od nas (dwie uczennice i Zabobon) wsiadły do wagonu z kibolami ![]() i taka droga aż do Krakowa.. 13h w sumie. później 2,5h do Zakopca już siedzieliśmy w większości, ale wyobraźcie sobie jak pociąg wyglądał - zdewastowany do granic, zalany wodą, moczem.. wszystko zasprejowane, zamalowane, siedzenia porwane, szok. i w tym smrodzie jechaliśmy 2,5h w 8 osób w przedziale. jeszcze jakieś dwie laski zrobiły nam łaskę, że pozwoliły usiąść i ciągle komentowały..i swoje wielkie walizy wywaliły na pół przedziału. także wesoło. po prostu podróż marzeń ![]() ![]() z tego wniosek, że to nawet zima nie jest potrzebna ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16424237] a jutro mam na 8.45 bo nie mam : ( uwaga ) historii ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] jeżu, a ja jutro mam historię ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wakacje jak wracałam od dziadków to kierowca też miał info od kolegów i się przydało, bo na trasie był wypadek i go omineliśmy, a tak to kilka godz. byśmy w korku stali...
![]() |
#1894 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O matko, to musiało być dla Ciebie bardzo pamiętne przeżycie ![]() Nawet nie chcę myśleć jak ten biedny pociąg musiał wygladać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak w maju jechałam z koleżanką na mecz do Krk, to akurat z Wrocławia tym pociągiem co kol. jechali kibice Śląska Wrocław ![]() ![]() ![]() i dzwoniła do mnie jak postój był, bo wtedy kibice śpiewali, to sobie posłuchałam xD no, ale zależy na kogo się trafi... są kibice i kibole.. a tego się nie da przewidzieć.. ;]
![]() |
#1896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tydzień w Górach nam to zrekompensował ![]() więc było świetnie, ale wszyscy mieliśmy dosyć podróży pociągami ![]() do Zabobona kibole ciągle mówili, że z niej taki profesor jak z koziej dupy trąba, bo ona przecież jako katechetka im zaczęła prawić kazania ![]()
![]() |
#1897 |
Zakorzenienie
|
Gdzieś czytałam, czy widziałam w tv (już nie pamiętam), że rekordowy czas spóźnienia pociągu to 1000 min.
![]() też dzisiaj miałam kolędę i stwierdzam, że ten ksiądz jest boski. Brazylijczyk polskiego pochodzenia, nawijał jak nie wiem co, jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś tak szybko gadał. Bardzo śmieszny był. W Polsce jest już 7 lat i pewnie niedługo będzie wracał do Brazylii. To się naśmiałyśmy dzisiaj. ![]() i faktycznie Justyna super pomysł na czołówkę, my jeszcze nie mamy. A jesteśmy po studniówce ![]() przeczytałam dwa opowiadanie Borowskiego. Jeszcze zostały mi 2. Jutro przeczytać. Nie podobają mi się te opowiadania, jakieś takie jałowe. Ogólnie ciekawi mnie tematyka wojenna, ale te zdecydowanie są "nudne". (o ile to określenie jest stosowne) dobra wyłączam komputer i zabieram się za WOS. dobranoc;*
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-12 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jestem z Mielca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Zakorzenienie
|
kiedyś wam mówiłam, że w Polsce suma opóźnień pociągów w ciągu roku to 8 miesięcy, a w Japonii 2 minuty
![]() także. idę się wykąpać. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- mojego dziadka siostra mieszka w Mielcu ;] chyba w tym Twoim, o ile w okolicy innych nie ma ![]() ale nie widziałam Heli nigdy na oczy ![]()
#1900 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1901 | |
Zakorzenienie
|
ee to nie tak daleko :P
Cytat:
![]() mama dzisiaj słyszała, że w PL pociągi w ostatnich dniach mają razem ponad 54 000 min opóźnienia ![]()
![]() |
#1902 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Zakorzenienie
|
zamówiłam te rajstopy w sprayu.
nie mogłam się zdecydować, rodzice też nie potrafili mi pomóc, więc wzięliśmy dwa kolory. medium i tan glow. zobaczymy co to będzie ![]()
#1904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czołówki są dawane na początku płyty zawsze :P robiłam czyt. ze zroz. na jutro... zrobiłam chyba uwaga! 5 zadań ![]()
![]() |
#1905 |
Zakorzenienie
|
Wiem, ale on już ma wszystkie?
![]() ![]() I tak przecież napisałam. Zapytałam się, czy skoro u Ewy robią dopiero po studniówce prezentację, to normalnie będą mieli razem z filmem. Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-12 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1907 |
Zakorzenienie
|
Albo im nie wrzucą
![]() U nas chyba parę dni po studniówce dają film, tak było w tamtym roku. ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Nie, ja mam twarde postanowienie nie siedzieć tyle przy kompie, on mi zabiera za dużo czasu i za mało się uczę... ![]() Dobranoc ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sorry, niedoczytałam ![]() to dość szybko Wam dają... u nas to ponad miesiąc się czeka :/
![]() |
#1909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() można. u nas film to pewnie kwestia miesiąca. dwa studia nagraniowe w mieście ![]() ![]() ![]() zobaczymy ile trzeba będzie poczekać ![]() ale jak nie dadzą zdjęć na płycie tylko będą znowu mi kazali wywoływać to ich uderzę. ![]() idę do szkółki. matma, godz. wych., historia ![]() ![]() w ogóle rozmawiałam wczoraj z kolegą, z Majkim ofc. Ja (12-01-2010 23:45) ej, z historii cos halynka zadala? Majkel (12-01-2010 23:45) no ponoc tak Majkel (12-01-2010 23:45) bede na godzinie przepisywac Ja (12-01-2010 23:46) a nie wiesz co bylo? Ja (12-01-2010 23:46) to bym druknela Majkel (12-01-2010 23:46) jak nie usunalem smsa od arzewa to bede mial ![]() Majkel (12-01-2010 23:46) zaraz Ja (12-01-2010 23:46) ok;d Majkel (12-01-2010 23:47) problemy ktore musial rozwiazac polski rzad w punktach. reformy i lata Ja (12-01-2010 23:49) jak ja nawet nie wiem gdzie my teraz jestesmy, 2 wojne juz omowilismy? czy stoimy w martwym punkcie? Majkel (12-01-2010 23:49) mnie pytaj ![]() Majkel (12-01-2010 23:49) ale chyba jeszcze nie bylo Ja (12-01-2010 23:49) ale cos juz o hitlerze bylo Ja (12-01-2010 23:49) ta halina jest niemozliwa Majkel (12-01-2010 23:50) no jak doszedl do wladzy w niemczech Majkel (12-01-2010 23:50) nie narzekaj na halynke ![]() Ja (12-01-2010 23:50) bede za nia tesknic Ja (12-01-2010 23:51) ostatnio w grudniu byl rozpad systemu wersalskiego Majkel (12-01-2010 23:51) no tak Ja (12-01-2010 23:51) czyli teraz odrodzenie polski Ja (12-01-2010 23:51) jesien 1918-wiosna 1921 Ja (12-01-2010 23:51) ? Majkel (12-01-2010 23:52) no cos mowila ze bedziemy patrzec na wszystko od strony polski wiec calkiem mozliwe Ja (12-01-2010 23:52) ale o piłsudskim juz bylo Ja (12-01-2010 23:52) moze to chodzi o tą małą konstytucję? Majkel (12-01-2010 23:53) ja wiem jedno Majkel (12-01-2010 23:53) my nie powinnismy sie tym zajmowac Majkel (12-01-2010 23:53) w sensie ja i Ty Ja (12-01-2010 23:53) moze i masz racje Majkel (12-01-2010 23:53) bo i tak do niczego nie dojdziemy ![]() także ![]()
![]() |
#1910 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, że się Wam wciskam do wątku, ale mam takie pytanie: do kiedy trzeba złożyc ostateczną deklarację maturalną?
ogólnie maturę już pisałam rok temu, ale moja studia to pomyłka i chyba jednak chcę poprawiać maturę ![]()
#1911 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- http://www.oke.krakow.pl/inf/filedat...ja_1b_popr.pdf Tu masz deklarację.
![]() ![]() |
![]() |
#1912 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Heeeeeloł ;*
Ale wczoraj miałam dzień przeeee... w kółko tylko WOS, matma, sprzątanie, a na zakończenie tego pięknego dnia ksiądz... Masakra, całą kolędę się śmiałam ![]() ![]() Cytat:
![]() województwo: lubelskie polski PR WOS PR ang PR matma PP CEL: Uniwersytet Warszawski ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A pomysł na czołówkę świetny! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O ludzie, przerywam na chwilę tę moją pisaninę i lecę do WOŁSu. Motywujecie mnie dziewczyny! ![]() Trzymka! ;* |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1913 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 5 godzin historii ![]() ![]() ![]() Jeje jutro kręcimy czołówkę ![]() ![]() Także ja lece sobie zjeść obiad, a potem do nauki matmy .. ale i tak tego tematu nic nie rozumiem, więc pewnie nic nie wymyśle. W każdym razie potem wos i polski jak zwykle zresztą, a no tak i angielski ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1914 | |
Zakorzenienie
|
Hej Czołgi Dwukarabinowe ;***
Cytat:
![]() ![]() I powiedz mi może, ile miałaś z próbnych matur z tych przedmiotów? [ach, ta chęć poznania konkurencji ![]() Wróciłam z mojego drugiego domu ![]() ![]() A wiecie, że tradycja mówi, że mama ma kupować majtki córce, która idzie na studniówkę? ![]() U Was też teraz gada się praktycznie tylko o studniówce? ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1915 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie tylko, jeszcze o M. xD
![]() ![]() |
![]() |
#1916 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Nie no, ja też będę. Solarium omijam szerokim łukiem. Cytat:
I Ala jedna o mnie myśli ![]() Byłam na tej olimpiadzie z matmy ![]() Nie wiem, niby łatwe te zadania, ale zawsze coś takiego tam było, no że nie dało się tak po prostu zrobić. I ja wzorów nie pamiętam, a tam kart wzorów nie ma, w sensie na konkursach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ło rany, znając moją klase też by połowy osób nie było, drugie pół by czegoś nie zrobiło ![]() ![]() Cytat:
![]() wy macie jakieś fajne te pomysły, a u nas dziś było to kręcenie, sam najazd na twarz każdej osoby, straszne to jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a w ogóle to zabrzmiało tak, jakbyś szła się umyć dlatego, że są takie opóźnienia pociągów ![]() Cytat:
ja kupilam medium ![]() Cytat:
![]() takie podchwytliwe ![]() ------------- Hej Żbiki.... mam dziś bardzo bardzo bardzo zły humor. szkoda mówić przez co, bo to i tak nic nie zmieni i szkoda się rozdrabniać nad tym. powiem tylko, że dawno tak długo nie ryczałam i nie histeryzowałam, po prostu już mnie przerasta to. nie będę się wyrażała, choć mam ochotę. podtrzymuje mnie na duchu, że już tak niewiele... i będę mogła wszystkie takie osoby zmieszać z błotem. tylko jak? a może powinien mnie cieszyć sam fakt, ze nigdy więcej nie będę musiała się z nimi męczyć. |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a leksykalne dostałam w spadku od Tż ![]() a te rajtki to taki fluid do nóg : >> KWC - klik << Cytat:
ja bym nie podołała pewnie nawet z tymi tablicami ![]() zła jestem. dostałam z wfu 2 jako ocenę cząstkową w układzie gimnastycznym, zgadnijcie za co. bo zrobiłam mostek ze stania i mi materac spod rąk odjechał (bo stałam na jednym materacu, a opadłam rękoma na drugi.. ) i spadłam na głowę. i dostałam: 6- elementy łączące 6- przerzut bokiem 6-przewrót w przód do przysiadu 5- stanie na rękach 6- przewrót w tył ze stania 6- siad do mostka i mostek 2- mostek ze stania i z tego mi postawiła ogólnie 4 ![]() chora baba. jakby to była moja wina, że mi materac odjechał ![]() a oczywiście inna dziewczyna (która chodzi do baby na siatkówkę) nie obciągała nigdzie palców, potykała się w układzie, zatrzymywała się ciągle i myślała co dalej, i nogami oparła się o ścianę przy staniu na rękach... dostała same 6 ![]() nienawidzę szkoły, demotywuje mnie nawet to.. już nawet nie chodzi o ocenę, ale sposób oceniania.. bez sensu.. ![]()
![]() |
#1919 |
Zakorzenienie
|
No ja myślę.
![]() witam ![]() ale ten tydzień mi się dłuży. i non stop jestem zmęczona. ![]() Dobra zabieram się za chemię, jakby co to Was poproszę o pomoc. ![]() ![]()
#1920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobra . nie, kupiłam nowe po 18zł/szt. i przesyłka 8zł. to tam w sumie 44zł. mama powiedziała, żebym wzięła dwa to najwyżej ona będzie używać. no to spoko ![]() ja mam to samo. już mnie wszyscy denerwują. jeszcze Poczwara słyszała jak ją komentowałam, że niesprawiedliwie ocenia.. i w ogóle rzucałam kur.wami ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.