|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
KochajMniie po prostu nie chce by cierpiał przez moja decyzje
---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- rozmowy cd. ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Wszystko było dobrze, nawet się trzymalam dopóki nie zaczelismy mówić na temat przyjaźni, wiem już ze to niemożliwe bo dla niego jestem tą na którą czekał cale swoje życie, przy tym nie wytrzymałam i zaczełam płakać, on za niedługo też.... On uważa, ze mógł mnie po kryzysie jaki miał nie zatrzymywać ja uważam inaczej...powiedział,że nie żałuje niczego,podziekował ze te chwile szczęścia i one mu teraz beda wystarczac, sprawiac ze bedzie szczesliwy...zaraz zaleje i zasmarkam klawiature... |
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Nie śpimy, zwiedzamy!
O matko, ja dzisiaj do 18.15 na uczelni będę, nic tylko się ciąć trzymajcie kciuki żebym jakoś przetrwała
|
|
#423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() TZ sie od wczoraj nie odezwał:/
|
|
#425 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co ja mam zrobic? Dac sobie spokoj skoro on nie robi nic? |
|
|
|
|
|
#427 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W ten piatek. Prosil mnie do tanca, ale ja nie chcialam. Zatanczylabym z nim, ale wczesniej tez zachowal sie skandalicznie, bo powiedzial do takiej jednej dziewczyny "Skarbie"... I pozniej wielce oburzony, ze ja nie chce z nim zatanczyc wzial sobie inna... |
|
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz ale muszę to powiedziec: a co miał zrobi skoro jaśnie księżniczka odstawiała swoje fochy??? krzyżem się przed nią położyc??? Dla mnie to Ty wtedy zachowalaś sie jak pijana bo wiadomo, że pod wpływem alkoholu różne głupie rzeczy sie mówi, które trzeba potraktowac z przymrużeniem oka le Ty podeszłaś tak do tego jakbys była jeszcze więcej od niego pijana bo czlowiek po alkoholu jest równie zacietrzewiony i tak się czepia jak Ty....potem on odszedł, uspokoil się, dal też Tobie czas na ochłonięcie, chcial pokazac dobre chęci, zatańczyc i co???jaśnie pani dalej ma focha, no to postanowił zatańczyc z innąby uświadomi jaśnie pani, że jednak jak ma ochote tańczyc to bedzie i że już zrobił wszytsko by jaśnie pani foch przeszedł.
|
|
|
|
|
#429 | |
|
Zadomowienie
|
No to nie ładnie
Cytat:
Nie wiem, ale po zachowaniu Twojego TŻta widać, że jemu zależy i w ogóle. Bardziej po Twoich postach sądziłabym, że zastanawiasz się w ogóle nad sensem tego związku. Zrobisz co uważasz, przeprosił Cię za to, ale jeśli już mu nie potrafisz zaufać no to nie wiem
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie momentami dalej się chce płakac...już nie mam sił....przepłakalam całą noc....dotarło do mnie, że nigdy go nie zobacze, nie usłyszę...caly czas jednak liczyłam na tą przyjaźń i chyba stad moja reakcja...
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
madame wg mnie twoj TZ to zrobil specjalnie, nie wiem, moze chcial ci udowodnic, ze skoro ty nie bedziesz tanczyc to nie oznacza, ze on tez nie bedzie.... Pomysl o tym w ten sposob....
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście to? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post16432946
moj sie odezwal ze jest na spotkaniu programistow i ze zaspal i ze nie mogl wczesniej napisac. a ja mu na to ze wlasnie usypiamm dziecko wiec wszystko ok
|
|
#434 |
|
BAN stały
|
Moze i macie racje... Ale wiecie, zeby to byl zwykly taniec. Naprawde wtedy nie czepialabym sie. Ale zebyscie widzialy jak to wygladalo... To mnie boli najbardziej. Nie mam nic przeciwko przeciez zeby tanczyl z innymi dziewczynami...
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
a mjakos odruchowo odpisalam
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
madame twoj TZ byl swiadomy, ze na pewno go obserwujesz, wiec sama pomysl... Moglo to byc wzystko specjalnie zrobione, ze tak sie wyraze "pod publike", zebys byla wsciekla, zazdrosna itd
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Taaa a ciekawe jak dzisiaj będzie ![]() Jejuu musze zbierać się do nauki
|
|
|
#439 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jakby tak bylo to moj TZ na pewno by mi o tym powiedzial. Nietstey takie slowa z jego ust nie padly... On sie tlumaczyl, ze normalnie z nia tanczyl, pokazywal mi jak i ja powiedzialam, ze dla mneit o nie jest normalnie, bo ja z facetami tak nie tancze... I czy milo by mu bylo jak ja bym w taki sposob tanczyla z innymi. Niestety nic mi nie odpowiedzial...
|
|
|
|
|
|
#440 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam doskonale rozumiem Madame
Nie wiem, ciezko byloby mi po tym przejsc do porzadku dziennego. Moj sie poki co nie odzywal, oczywiscie po wczorajszej milej niespodziance znow musi dzialac mi na nerwy . Caly on . Tak mi sie nie chce uczyc, nienawidze historii. Nigdy nie opanuje tych wszystkich cholernych urzedow, reform, uchwal, postanowien blablabla . Po jasny gwint mi to? za duzo tego wszystkiego. Mam serdecznie dosc, a nie umiem nawet polowy z tego, co powinnamEdytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-01-13 o 12:15 |
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
madame a co wg ciebie oznacza termin "nienormalny taniec"?
No chyba jej tam nie obmacywal ,albo co... bo wtedy to by przegiecie bylo... |
|
|
|
|
#442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma chyba tez sensu pisac, ze jestescie wariatkami, bo napisalyscie przez 1 dzien tyle postow, ze glowa boli co moglam, to nadrobilam ![]() U mnie bez zmian. Od wczoraj jestem u TZta, jego tata zaproponowal wieczorem, zebym zostala...W szoku bylam W ogole ostatnio w ogole sie nie klocimy, nie pamietam kiedy bylo to ostatni raz... (zawsze jak tak mowie, to za kilka dni pojawia sie klotnia ) Jestem dumna z ograniczenia fochow - wystarczylo poczytac troche Was i wprowadzic pare zasad
|
|
|
|
|
|
#445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zauważyłam, że tak naprawdę to z moim sie nie da pokłócić, a ja bym czasami chciała. Ewentualnie to ja zawsze mówie, mówie, mówie, krzycze, krzycze, krzycze, a on mi spokojnie odpowie ,,już skończyłaś?" A ja jestem wybuchowa i lubię sie czasem pokłócić, ale on chyba nie umie nawet głosu podnosić ![]() W sumie to nasze porozumienia wychodzą z tego, że mi cały czas coś nie pasuje. To jest prawda, on też tak mówi. No ale co ja poradze jak mi nie pasuje? ![]() Rozważam czy nie mieć dzisiaj dnia dobroci dla zwierząt i może napisać mu smsa Tylko nie wiem co, ale chciałabym coś miłego, żeby sprawdzić czy on miło odpisze Macie jakieś propozycje? On jest na uczelni więc może coś podbudowującego
|
|
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
ale fajny wątek no
jesli można to ja zapisuję sie na listę![]() Mam pytanie do Was Zazdrośnic czy macie też zły humor z tego powodu, że TŻ w nocy nie przytula sie do was![]() Ja jako Stara Zazdrośnica jestem chyba zbyt czepialska No bo są noce, że śpimy wtuleni( najczęściej na łyżeczki) i ja wtedy czuje się zadowolona i wszystko jest super ale w przypadku gdy TŻ śpi większość nocy odwrócony do mnie plecami to ja potrafię się fochać cały dzień A gdy do tego dodać jeszcze jakieś pobudzenie erotyczne i te odwrócone plecy to moja wyobraźnia szaleje i w ogóle wyobrażam sobie np. że on wtedy ma sny np o jakiejś swojej koleżanceOgólnie nie mam powodów do wielkich zazdrości ale mamy już dość pokaźny staż związku i czasem mnie nachodzą takie myśli... że spotyka np. w ciagu dnia jakąś laskę i stąd później ten dystans w nocy itd. Co o tym myślicie? macie w ogóle takie dylematy ![]()
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi sie, ze masz zle podejscie - nie pisz do niego po to, by milo odpisal - pisz po to, by JEMU zrobilo sie milo. Przynajmniej ja tak do tego podchodze. Tez tak mialam, ze cos mi wiecznie nie pasowalo, az w koncu stwierdzilam, ze czas wyluzowac - od tego czasu jest o nieeebo lepiej. I TZ stal sie bardziej kochany! Angel, nigdy nie mialam takich dylematow na Twoim miejscu, gdy zobaczylabym TZta odwroconego ode mnie, to sama bym sie w niego wtulila. Moze on tez tego oczekuje?
|
|
|
|
|
|
#449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak zwykle myślałam o sobie No dobrze to może naskrobie coś, żeby JEMU było miło ![]() No ja właśnie też staram się ostatnio wyluzować Zobaczymy czy u mnie to przyniesie efekty
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

trzymajcie kciuki żebym jakoś przetrwała

21. 04.2014
a oni ze sobą teraz piszą? gadają? wspomina o niej? bo jeśli nie to może warto zapomnieć jeśli nigdy nie zawiódł Twojego zaufania, sprobować..

. Caly on
. Po jasny gwint mi to? za duzo tego wszystkiego. Mam serdecznie dosc, a nie umiem nawet polowy z tego, co powinnam
co moglam, to nadrobilam