Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 11:47   #1921
Samiii
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez vichy Pokaż wiadomość
a on powie OK i wszyje 250
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 11:48   #1922
Yagnaa
Raczkowanie

Vichy - w takim razie trzymam kciuki!
Powiedz, do kogo idziesz i jaki termin urzadzalby Cie najbardziej..?
Lukier zostawiam cukiernikom.
Yagnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 11:52   #1923
vichy
Raczkowanie

no ja mam taka nadzieje,ze my mu wtedy wszystkie
Ale poki co to nie napalam sie na jakies wielkoludy,bo moze znow zaproponuje wkladki dla niemowlakow...

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Yagnaa Pokaż wiadomość
Vichy - w takim razie trzymam kciuki!
Powiedz, do kogo idziesz i jaki termin urzadzalby Cie najbardziej..?
Nie bede robila w PL,bo mieszkam na obczyznie...A co do terminu,to jak najszybciej ma sie rozumiec
Znajoma robila u niego i mogla chyba 3 tyg po konsultacji,bo miejsce sie zwolnilo
vichy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 11:56   #1924
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
no ja mam taka nadzieje,ze my mu wtedy wszystkie
Ale poki co to nie napalam sie na jakies wielkoludy,bo moze znow zaproponuje wkladki dla niemowlakow...

vichy,
z tego co się orientuję ( a wiem dobrze)... to przy drugiej op mozesz ju z dostać ok. 150-175 cc więcej niż przy pierwszej ( o ile warunki Twojej klatki na to pozwolą), więc... ... zacznij się cieszyć

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 11:59   #1925
vichy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
vichy,
z tego co się orientuję ( a wiem dobrze)... to przy drugiej op mozesz ju z dostać ok. 150-175 cc więcej niż przy pierwszej ( o ile warunki Twojej klatki na to pozwolą), więc... ... zacznij się cieszyć
No skoro tak...to juz sie ciesze! Tylko zastanawia mnie teraz...dlaczego ten z poprzedniej konsultacji dawal mizerne 275?
A czy mozliwe jest wybranie wielkosci wkladki jak by to powiedziec...na zadanie???Ze ma mi wszyc tyle i koniec?Czy wyjde na glupka
vichy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 12:22   #1926
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
No skoro tak...to juz sie ciesze! Tylko zastanawia mnie teraz...dlaczego ten z poprzedniej konsultacji dawal mizerne 275?
A czy mozliwe jest wybranie wielkosci wkladki jak by to powiedziec...na zadanie???Ze ma mi wszyc tyle i koniec?Czy wyjde na glupka
możesz mu coś zasugerować... co do wielkości, ale wszystko zależy od warunków... szerokość klatki piersiowej, szerokość piersi, szerokość mostka, ilości skóry

Stary 2010-01-13, 12:56   #1927
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Dziewczyny a jest tutaj ktos kto ma 400 bo chciala bym zobaczyc jakie są jesli chodzi o wielkosc
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 13:01   #1928
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jest tutaj ktos kto ma 400 bo chciala bym zobaczyc jakie są jesli chodzi o wielkosc
Misia ma 420 cc ... śliczne

Stary 2010-01-13, 13:03   #1929
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Dzień doberek wszystkim! (ladny mi dzien doberek o 1 po poludniu ale co tam..)
Ja nadal cierpie ze swoim zebem, ale postanowiłam nie brać zadnych przeciwbólowych tylko oswajać się z tym , że coś boli...i starać się o tym nie mysleć, pokonać wroga psychologicznie...:brzyda l:
Dziś także mam usg piersi a potem drugą konsultację u dr J...myślę, że walnę proosto z mostu , że chce mentory 500 zobaczymy jakie oczy zrobi...
no i poradzić się go chcę...do kwietnia na pewno beedzie te 10 kg mniej, wiec i proporcje sie troche zmienia i wszystko...
staram sie zebrac wszystkie pytania jakie mam,bo w gabinecie to pewnie znowu słów mi zabraknie...
Horomam nadzieję, że córcia Twoja wyzdrowieje szybciutko, dla niej!
Listopadaowatak byłam juz u niemkiewicza,doradził mi 500-550 ES, HP..tyle,że te 550 to na zamówienie..największy implant miał tam 450 więc takiego dużego nawet nie mogłam sobie przymierzyć..no i wogole jakostak dziwnie bo on mnie nic nie mierzył,nawet cm w gabinecie nie miał..
A co powiecie patrzac na moje bidulki wyjściówki, jak dr J piwiedział mi za pierwszym razem " beda takie same tylko wieksze...", czyli bede miała dwa balony patrzące w prawo i lewo? nie da się tego jakoś impkantami skorygować? no ale tak, sutka to przeciez nie zmenimy wiec chyba to miał na mysli...
aha, jeszcze ta asymetria, czy dziewcyzny,ktore ją miałyście, czy po włożeniu implantów, to czy to się jeszcze bardziej uwidacznia? Bo ja mam chyba lekką asymetrie, nie wiem..doktor mowil ze nie trzeba dwoch rozmiarow, ale jak beda duze, to moze to bedzie razic w oczy i bedzie jeszcze bardziej widoczne?
Co myslicie?:p rosi:
Stary 2010-01-13, 13:08   #1930
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Pani dr ju ż była, zbadała i poszła... w buźce czysto, osłuchowo czysto. tylko ta koszmarnie wysoka temp
musimy zrobić badanie moczu... podejrzewa zapalenie dróg moczowych i dopiero będzie wiadomo co jest

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Dzień doberek wszystkim! (ladny mi dzien doberek o 1 po poludniu ale co tam..)
Ja nadal cierpie ze swoim zebem, ale postanowiłam nie brać zadnych przeciwbólowych tylko oswajać się z tym , że coś boli...i starać się o tym nie mysleć, pokonać wroga psychologicznie...:brzyda l:
Dziś także mam usg piersi a potem drugą konsultację u dr J...myślę, że walnę proosto z mostu , że chce mentory 500 zobaczymy jakie oczy zrobi...
no i poradzić się go chcę...do kwietnia na pewno beedzie te 10 kg mniej, wiec i proporcje sie troche zmienia i wszystko...
staram sie zebrac wszystkie pytania jakie mam,bo w gabinecie to pewnie znowu słów mi zabraknie...
Horomam nadzieję, że córcia Twoja wyzdrowieje szybciutko, dla niej!
Listopadaowatak byłam juz u niemkiewicza,doradził mi 500-550 ES, HP..tyle,że te 550 to na zamówienie..największy implant miał tam 450 więc takiego dużego nawet nie mogłam sobie przymierzyć..no i wogole jakostak dziwnie bo on mnie nic nie mierzył,nawet cm w gabinecie nie miał..
A co powiecie patrzac na moje bidulki wyjściówki, jak dr J piwiedział mi za pierwszym razem " beda takie same tylko wieksze...", czyli bede miała dwa balony patrzące w prawo i lewo? nie da się tego jakoś impkantami skorygować? no ale tak, sutka to przeciez nie zmenimy wiec chyba to miał na mysli...
aha, jeszcze ta asymetria, czy dziewcyzny,ktore ją miałyście, czy po włożeniu implantów, to czy to się jeszcze bardziej uwidacznia? Bo ja mam chyba lekką asymetrie, nie wiem..doktor mowil ze nie trzeba dwoch rozmiarow, ale jak beda duze, to moze to bedzie razic w oczy i bedzie jeszcze bardziej widoczne?
Co myslicie?:p rosi:
olgawro,
z implantami jest tak, ze tylko powiększają piersi... nie korygują niczego. I jednak to prawda... im większe implanty tym bardziej widoczne są różnice pomiędzy piersiami.
Powiedz dr, że chcesz duże piersi a na pewno dojdziecie do porozumienia co do rozmiaru Trzymam kciuki i daj znać co ustaliliście

Stary 2010-01-13, 13:31   #1931
Yagnaa
Raczkowanie

Olga - czesc
Az sie normalnie przeszlam zobaczyc ta twoja wyjscioweczke Ty troche tego swojego materialu masz - nie, zebys miala zero - i tam jest pole do popisu
Ja widzialam na zywo dziewczyne o bardzo podobnych do Ciebie wymiarach i takiej tez wyjscioweczce z implantem 450 okraglym (Mentora zdaje sie - ale nie jestem pewna) - i wygladaly bosko, bardzo fajnie podkreslone suteczki - normalnie cud miod - byly bardzo duze - ale jej akurat pasowaly bardzo
500 i powyzej na zywo nie widzialam, wiec nie wiem (ale ogromnej roznicy nie powinno chyba byc) - trzeba jedynie pamietac, ze przy mentorach podstawa zmienia sie co 50cc, czyli np. 450 i 475 maja ta sama podstawe, ale juz 500 ma wieksza.
Niech Cie dobrze zmierzy - jak nie beda wystawaly - to bierz !

I wspomniej mu cos o tych witaminkach
dzieki!
Stary 2010-01-13, 13:32   #1932
evitanna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
to prawda. ja przez baaaardzo długi okres nie mogłam sobie wypbrazić, że operacja jest w ogóle możliwa, już, teraz!
bo jeszcze studia, bo brak kasy i możliwości na pracę itd bla bla bla a wystarczyło naprawdę niewiele, i wszystko udało się zgrać

oby tak się stało powiedz, że nie wyjdziesz z gabinetu póki nie zgodzi się na minimum 400cc
Ja mam silne przekonanie, że chcę operacji, podjełam decyzję. Natomiast nie pokonałam jeszcze w pełni w sobie bariery obaw - przed narkozą, przed tym, że niepożądane osoby się zorientują, przed komplikacjami no i...lekarze zalecają mi obserwację guzków w obu piersiach, które mam. Daję sobie jeszcze około roku czasu zanim na operację pójdę. Dodatkowo jestem w takim trudnym okresie zawodowym tzn. obecnie robię w pracy duży projekt i nie mogę pozwolić sobie czasowo na dłuższy urlop niż tydzień-półtora, czekają mnie w tym roku egzaminy zawodowe oraz prawo jazdy i nie chcę się rozdrabniać. Chcę ogarnąć moje życie, poczekać co z guzkami i dopiero wtedy nastąpi ta cudowna zmiana w moim życiu. Operacja jest trudnym, stresującym, a jednocześnie radosnym wydarzeniem, więc chcę w odpowiednim momencie i skupić się tylko na tym bez konieczności równoczesnego zajmowania się innymi rzeczami.
Nie mam wyznaczonej konsultacji, jeszcze kawał czasu przede mną, ale moja aktywna obecność na tym forum utrzymuje we mnie chęć walki. Dodatkowo, moją motywację wzmacniają wizyty w sklepach odzieżowych, gdzie widzę rzeczy, które wyglądałyby tragicznie na mojej autostradce. Wasz entuzjazm jest taki udzielający się - wierzę, że w ostatniej chwili nie stchórzę i wygram.
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 13:34   #1933
Monia 83
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Możesz zlinkować tę stertę złych opinii chętnie się z nia zapoznam, bo ja przed op przewertowałam chyba cały net i znalazłam tylko jedną i to nie dotycząca jego osoby..
Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
ja również poprosiłabym o link do tych złych opinii o Bromku.....
Cześć dziewczyny.
Już za bardzo nie pamiętam gdzie ja buszowałam po internecie i się na te opinie natknęłam, znalazłam to jedno:
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3213452&start=0

No nie wiem, zdania są podzielone, jednak to inwestycja mam nadzieję na całe życie i wolałabym nie mieć takich wątpliwości.
Miska78 - ty chyba miałaś już zabieg u niego, jak oceniasz jego pracę, kontakt, opiekę przed i po operacji? No wiesz ogólnie, poleciłabyś go?

Dzwoniłam do jego kliniki i terminy ma raczej niezbyt odległe, jak poczytałam te opinie to od razu nasunęły mi się wątpliwości - że może nie ma zbyt dużo chętnych bo jest partaczem...
Mam zupełny mętlik w głowie do kogo się z tym udać.
Monia 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 14:12   #1934
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
Napisane przez Monia 83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Już za bardzo nie pamiętam gdzie ja buszowałam po internecie i się na te opinie natknęłam, znalazłam to jedno:

No nie wiem, zdania są podzielone, jednak to inwestycja mam nadzieję na całe życie i wolałabym nie mieć takich wątpliwości.
Miska78 - ty chyba miałaś już zabieg u niego, jak oceniasz jego pracę, kontakt, opiekę przed i po operacji? No wiesz ogólnie, poleciłabyś go?

Dzwoniłam do jego kliniki i terminy ma raczej niezbyt odległe, jak poczytałam te opinie to od razu nasunęły mi się wątpliwości - że może nie ma zbyt dużo chętnych bo jest partaczem...
po pierwsze tam kobiety piszą o ustach a po drugie czy Ty widziałaś z przed ilu lat sa te opinie na jego temat???
mi się jego piersi podobają bardzo ale nie każdemu muszą

Edytowane przez aldi090
Czas edycji: 2010-01-13 o 14:18
aldi090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 14:48   #1935
Monia 83
Przyczajenie

Widziałam sprzed ilu lat są opinie, to raptem 3 lata i gdyby faktycznie była partaczem to czy w trzy lata by się nauczył zawodu na tyle by mu zaufać...?
Nie wiem dziewczyny ja go broń Boże nie chcę obrzucić błotem, wręcz przeciwnie - po cichu liczę na to że wybielicie go w moich oczach. Liczę na dziewczyny po zabiegu u niego, na ich osobiste opinie. Jego klinika jest w miarę blisko, nie ma odległych terminów - pasowałoby mi to, mam tylko wątpliwości które sieją te złe opinie. jescze tu znalazłam o nim różne wypowiedzi:
http://www.znanylekarz.pl/18974/dr-n...astyk/warszawa
Nie wiem co mam na ten temat myśleć.
Monia 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 15:04   #1936
Yagnaa
Raczkowanie

Cytat:
Widziałam sprzed ilu lat są opinie, to raptem 3 lata i gdyby faktycznie była partaczem to czy w trzy lata by się nauczył zawodu na tyle by mu zaufać...?
Nie wiem dziewczyny ja go broń Boże nie chcę obrzucić błotem, wręcz przeciwnie - po cichu liczę na to że wybielicie go w moich oczach. Liczę na dziewczyny po zabiegu u niego, na ich osobiste opinie. Jego klinika jest w miarę blisko, nie ma odległych terminów - pasowałoby mi to, mam tylko wątpliwości które sieją te złe opinie. jescze tu znalazłam o nim różne wypowiedzi:
http://www.znanylekarz.pl/18974/dr-n...astyk/warszawa
Nie wiem co mam na ten temat myśleć.

Monia - napisz do Samiii - jak znam zycie - bedzie potrafila rozwiac Twoje watpliwosci co do wyboru "Broma - czy nie Broma"

Ale rozumiem Ciebie (i nie jest to bynajmniej krytyka doktora Bromy) - ja tez przekopywalam internet w poszukiwaniu lekarza, ktory ma jak najwieksze doswiadczenie i jak najmniej niepochlebnych opinii, dlatego tez zostalam przy dr Krajewskim; o moim wyborze zadecydowal rowniez fakt, ze dr ten jest jednym z najlepszych w Europie jesli chodzi o rekonstrukcje piersi (ulubiony lekarz polskich amazonek), jest tez swietny w przypadkach beznadziejnych (poprawki po innych lekarzach); jest rowniez ordynatorem najlepszej oparzeniowki w polsce (pierwszy w Polsce przeszczep skory na doroslym czlowieku byl jego dzielem).
Jesli chodzi o Brome - nie widzialam jego piersi na zywo (nie jego wlasnych - tylko tych co zrobil), ale dziewczyny na forum sa przeszczesliwe - wiec nie polemizuje i ciesze sie razem z nimi
Stary 2010-01-13, 15:17   #1937
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
szkoda, że te posty tam w ogóle są - bo są bardzo powycinane i tym samym nie masz pełnej rozmowy z tamtego czasu - pewnie o tym nie wiesz

ta osoba - anna6 - robiła w klinice w której broma zaczął pracować parę lat później (!!!) brzuch, u innego całkiem plastyka i mniemam, że broma potem nie chciał jej tego za free poprawiać (czy coś w tym klimacie) że zaczęła najeżdżać na niego.
na znanylekarz też dużo nie widzę na nie..
ale - jeśli nie jestes przekonana, to szukaj dalej

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
Nie mam wyznaczonej konsultacji, jeszcze kawał czasu przede mną, ale moja aktywna obecność na tym forum utrzymuje we mnie chęć walki.
ja też tak robiłam
masz rację, nie przyspieszaj na siłę, samo się ułoży jak będziesz gotowa

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-01-13 o 15:19
Stary 2010-01-13, 15:21   #1938
marchwianka
Rozeznanie

Już po pracy i mam 2 dni wolnego co za cudowne uczucie nie musiec pewnych zakazanych gęb oglądać

Z kolejnych miłych wieści...to TŻ zaprosił mnie do kina, idziemy w piątek ( kurcze odjazdowo to brzmi-będzie małażeńska randka )
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 15:21   #1939
Yagnaa
Raczkowanie

Sami - Ty nie opowiadaj, tylko sie pochwal
Sami znam z kafeterii - a tam zostala okrzyknieta najlepszym biustem na forum (a biust wlasnie "made in Broma")
buzka!
Stary 2010-01-13, 15:26   #1940
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Sami znam z kafeterii - a tam zostala okrzyknieta najlepszym biustem na forum (a biust wlasnie "made in Broma")
buzka!
Samii .... zasłużone pochwały

Stary 2010-01-13, 15:26   #1941
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

w takim razie ja zaproponowałabym moniu83 dr Kapsrzyka ten lekarz nie ma w ogóle nigdzie złych opini...
ja sama byłam zdecydowana na tego lekarza
Stary 2010-01-13, 15:27   #1942
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Cześć dziewczyny.

zacznijmy od tego że te opinie są 1. o ustach i to w większości jednak pozytywne a o tym brzuchu sprawdz z łaski swojej że Broma w tym czasie co ta pani robiła brzuch nie pracował w Modelmedzie i operował ją ktoś inny zreszta mogę w wolnej chwili dokopać się do OFICJALNYCH przeprosin tejże pani skierowanych do Dr..strasznie mnie złości takie bezsensowne powielanie negatywnych opinii bez dokładnego sprawdzenia !!!!!
nikt nie jest doskonały ..ale niech chociaż te opinie będą sprawdzone
kurcze tylko strona dalej jest wypowiedz samego Dr - wysłane z jego skrzynki http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3213452&start=30 - zreszta dla mnie opinie na kafe bez stałych nicków to nie sa wiarygodne opinie, niestety..ale polecam przeczytać te całe 5 stron i nie podawać tego jako przykład ..

ja oczywiście go polecam - dla mnie to świetny chirurg, sympatyczny gość i wyczarował mi piękne piersi w zamian tych biedotek co miałam
Cytat:
po pierwsze tam kobiety piszą o ustach a po drugie czy Ty widziałaś z przed ilu lat sa te opinie na jego temat???
mi się jego piersi podobają bardzo ale nie każdemu muszą
Aldi moje też??
Ja widziałam na żywo piersi od Dr i swoje tez ciągle widzę i jestem baaaaadzo zadowolona i z dr i z reszty załogi - no może mniej z pielęgniarki co była wtedy na dyżurze ale było minęło..

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 15:30   #1943
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
zacznijmy od tego że te opinie są 1. o ustach i to w większości jednak pozytywne a o tym brzuchu sprawdz z łaski swojej że Broma w tym czasie co ta pani robiła brzuch nie pracował w Modelmedzie i operował ją ktoś inny zreszta mogę w wolnej chwili dokopać się do OFICJALNYCH przeprosin tejże pani skierowanych do Dr..strasznie mnie złości takie bezsensowne powielanie negatywnych opinii bez dokładnego sprawdzenia !!!!!
nikt nie jest doskonały ..ale niech chociaż te opinie będą sprawdzone
kurcze tylko strona dalej jest wypowiedz samego Dr - wysłane z jego skrzynki http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3213452&start=30 - zreszta dla mnie opinie na kafe bez stałych nicków to nie sa wiarygodne opinie, niestety..ale polecam przeczytać te całe 5 stron i nie podawać tego jako przykład ..

ja oczywiście go polecam - dla mnie to świetny chirurg, sympatyczny gość i wyczarował mi piękne piersi w zamian tych biedotek co miałam

Aldi moje też??
Ja widziałam na żywo piersi od Dr i swoje tez ciągle widzę i jestem baaaaadzo zadowolona i z dr i z reszty załogi - no może mniej z pielęgniarki co była wtedy na dyżurze ale było minęło..
Misiulka Twoje piersiątka w szczególności są przykładem wyczucia piękna i estetyki u dr Bromy oczywiście nie zapominam o cudeńkach Samii bo również można się zachłysnąć
Stary 2010-01-13, 15:31   #1944
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
No to ja dla odmiany Was wszystkie przywitam
i życzę miłego dnia.
Postaram sie zaglądac częściej niż ostatnio, ale moja córeczka jest chora... walczy z temp. 40 st. więc... siła wyższa
Ojej, pewno wirusisko dopadlo Jak Ona sie teraz czuje?
Stary 2010-01-13, 15:34   #1945
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Misiu,
mnie się Twoje dziewczynki baaardzo podobają ... nawet podałam je dzisiaj jako przykład pięknych 400-setek

marchwianka,
tylko temp, poza tym wszystko ok, więc... konieczne badanie moczu.

Stary 2010-01-13, 15:38   #1946
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
w takim razie ja zaproponowałabym moniu83 dr Kapsrzyka ten lekarz nie ma w ogóle nigdzie złych opini...
zdecydowanie

Stary 2010-01-13, 15:38   #1947
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Mój synek, jeden z dwóch..jest taki wrażliwszy..i kiedyś do mnie mówi..: Mamo Ty tak ciężko pracujesz ciągle coś robisz, czy chociaż trochę się bawiłaś jak byłaś dzieckiem??:hahah a::hahaha :
leje, dzieci sa bezbłędne
Stary 2010-01-13, 15:39   #1948
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
gdzieś za dwa dni..
jak samoopalacz się utrwali bo na razie straszę bledzizną samą siebie

Cytat:
to nawet nie chodzi o to, żeby szukać kogoś kto ma same pozytywne opinie - ja jak wybierałam bromę do grzebałam w GZ wiadomo gdzie i wybierałam, kto robi ładne cięcia na otoczce wybrałam bromę i szczyta, do bromy konsultacja za dwa-trzy tyg mogła być, do szczyta za pół roku, dlatego padło na bromka
Stary 2010-01-13, 15:43   #1949
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Misiu,
mnie się Twoje dziewczynki baaardzo podobają ... nawet podałam je dzisiaj jako przykład pięknych 400-setek

marchwianka,
tylko temp, poza tym wszystko ok, więc... konieczne badanie moczu.
no no

horo - bądź czujna gorączka znikąd sie nie bierze a teraz jest tak dużo mutacji bakterii i wirusów że głowa mała..cokolwiek będzie się działo nie tak dzwoń po pogotowie i już
a spadła temp czy utrzymuje sie wysoko?

Stary 2010-01-13, 15:46   #1950
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
no no

horo - bądź czujna gorączka znikąd sie nie bierze a teraz jest tak dużo mutacji bakterii i wirusów że głowa mała..cokolwiek będzie się działo nie tak dzwoń po pogotowie i już
a spadła temp czy utrzymuje sie wysoko?
spada po nurofenie i po czopkach, a potem znowu ok. 39,5-40,3

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości