|
|
#1921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
|
|
|
|
#1922 |
|
Raczkowanie
|
Vichy - w takim razie trzymam kciuki!
Powiedz, do kogo idziesz i jaki termin urzadzalby Cie najbardziej..?
|
#1923 | |
|
Raczkowanie
|
no ja mam taka nadzieje,ze my mu wtedy wszystkie
![]() ![]() ![]() ![]() Ale poki co to nie napalam sie na jakies wielkoludy,bo moze znow zaproponuje wkladki dla niemowlakow... ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Znajoma robila u niego i mogla chyba 3 tyg po konsultacji,bo miejsce sie zwolnilo |
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co się orientuję ( a wiem dobrze)... to przy drugiej op mozesz ju z dostać ok. 150-175 cc więcej niż przy pierwszej ( o ile warunki Twojej klatki na to pozwolą), więc...
|
|
#1925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czy mozliwe jest wybranie wielkosci wkladki jak by to powiedziec...na zadanie???Ze ma mi wszyc tyle i koniec?Czy wyjde na glupka
|
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1927 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a jest tutaj ktos kto ma 400 bo chciala bym zobaczyc jakie są jesli chodzi o wielkosc
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1929 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek wszystkim! (ladny mi dzien doberek o 1 po poludniu ale co tam..)
Ja nadal cierpie ze swoim zebem, ale postanowiłam nie brać zadnych przeciwbólowych tylko oswajać się z tym , że coś boli...i starać się o tym nie mysleć, pokonać wroga psychologicznie...:brzyda l: Dziś także mam usg piersi a potem drugą konsultację u dr J...myślę, że walnę proosto z mostu , że chce mentory 500 zobaczymy jakie oczy zrobi...no i poradzić się go chcę...do kwietnia na pewno beedzie te 10 kg mniej, wiec i proporcje sie troche zmienia i wszystko... staram sie zebrac wszystkie pytania jakie mam,bo w gabinecie to pewnie znowu słów mi zabraknie... Horomam nadzieję, że córcia Twoja wyzdrowieje szybciutko, dla niej!Listopadaowatak byłam juz u niemkiewicza,doradził mi 500-550 ES, HP..tyle,że te 550 to na zamówienie..największy implant miał tam 450 więc takiego dużego nawet nie mogłam sobie przymierzyć..no i wogole jakostak dziwnie bo on mnie nic nie mierzył,nawet cm w gabinecie nie miał.. A co powiecie patrzac na moje bidulki wyjściówki, jak dr J piwiedział mi za pierwszym razem " beda takie same tylko wieksze...", czyli bede miała dwa balony patrzące w prawo i lewo? nie da się tego jakoś impkantami skorygować? no ale tak, sutka to przeciez nie zmenimy wiec chyba to miał na mysli... aha, jeszcze ta asymetria, czy dziewcyzny,ktore ją miałyście, czy po włożeniu implantów, to czy to się jeszcze bardziej uwidacznia? Bo ja mam chyba lekką asymetrie, nie wiem..doktor mowil ze nie trzeba dwoch rozmiarow, ale jak beda duze, to moze to bedzie razic w oczy i bedzie jeszcze bardziej widoczne? Co myslicie? ![]() :p rosi:
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Pani dr ju ż była, zbadała i poszła... w buźce czysto, osłuchowo czysto. tylko ta koszmarnie wysoka temp
musimy zrobić badanie moczu... podejrzewa zapalenie dróg moczowych i dopiero będzie wiadomo co jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
z implantami jest tak, ze tylko powiększają piersi... nie korygują niczego. I jednak to prawda... im większe implanty tym bardziej widoczne są różnice pomiędzy piersiami. Powiedz dr, że chcesz duże piersi a na pewno dojdziecie do porozumienia co do rozmiaru
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
Olga - czesc
![]() Az sie normalnie przeszlam zobaczyc ta twoja wyjscioweczke Ty troche tego swojego materialu masz - nie, zebys miala zero - i tam jest pole do popisu Ja widzialam na zywo dziewczyne o bardzo podobnych do Ciebie wymiarach i takiej tez wyjscioweczce z implantem 450 okraglym (Mentora zdaje sie - ale nie jestem pewna) - i wygladaly bosko, bardzo fajnie podkreslone suteczki - normalnie cud miod - byly bardzo duze - ale jej akurat pasowaly bardzo ![]() 500 i powyzej na zywo nie widzialam, wiec nie wiem (ale ogromnej roznicy nie powinno chyba byc) - trzeba jedynie pamietac, ze przy mentorach podstawa zmienia sie co 50cc, czyli np. 450 i 475 maja ta sama podstawe, ale juz 500 ma wieksza. Niech Cie dobrze zmierzy - jak nie beda wystawaly - to bierz ! I wspomniej mu cos o tych witaminkach ![]() dzieki!
|
#1932 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie mam wyznaczonej konsultacji, jeszcze kawał czasu przede mną, ale moja aktywna obecność na tym forum utrzymuje we mnie chęć walki. Dodatkowo, moją motywację wzmacniają wizyty w sklepach odzieżowych, gdzie widzę rzeczy, które wyglądałyby tragicznie na mojej autostradce. Wasz entuzjazm jest taki udzielający się - wierzę, że w ostatniej chwili nie stchórzę i wygram. |
|
|
|
|
#1933 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Już za bardzo nie pamiętam gdzie ja buszowałam po internecie i się na te opinie natknęłam, znalazłam to jedno: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3213452&start=0 No nie wiem, zdania są podzielone, jednak to inwestycja mam nadzieję na całe życie i wolałabym nie mieć takich wątpliwości. Miska78 - ty chyba miałaś już zabieg u niego, jak oceniasz jego pracę, kontakt, opiekę przed i po operacji? No wiesz ogólnie, poleciłabyś go? Dzwoniłam do jego kliniki i terminy ma raczej niezbyt odległe, jak poczytałam te opinie to od razu nasunęły mi się wątpliwości - że może nie ma zbyt dużo chętnych bo jest partaczem... Mam zupełny mętlik w głowie do kogo się z tym udać. |
|
|
|
|
#1934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi się jego piersi podobają bardzo ale nie każdemu muszą
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-01-13 o 14:18 |
|
|
|
|
#1935 |
|
Przyczajenie
|
Widziałam sprzed ilu lat są opinie, to raptem 3 lata i gdyby faktycznie była partaczem to czy w trzy lata by się nauczył zawodu na tyle by mu zaufać...?
Nie wiem dziewczyny ja go broń Boże nie chcę obrzucić błotem, wręcz przeciwnie - po cichu liczę na to że wybielicie go w moich oczach. Liczę na dziewczyny po zabiegu u niego, na ich osobiste opinie. Jego klinika jest w miarę blisko, nie ma odległych terminów - pasowałoby mi to, mam tylko wątpliwości które sieją te złe opinie. jescze tu znalazłam o nim różne wypowiedzi: http://www.znanylekarz.pl/18974/dr-n...astyk/warszawa Nie wiem co mam na ten temat myśleć. |
|
|
|
#1936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Monia - napisz do Samiii - jak znam zycie - bedzie potrafila rozwiac Twoje watpliwosci co do wyboru "Broma - czy nie Broma" Ale rozumiem Ciebie (i nie jest to bynajmniej krytyka doktora Bromy) - ja tez przekopywalam internet w poszukiwaniu lekarza, ktory ma jak najwieksze doswiadczenie i jak najmniej niepochlebnych opinii, dlatego tez zostalam przy dr Krajewskim; o moim wyborze zadecydowal rowniez fakt, ze dr ten jest jednym z najlepszych w Europie jesli chodzi o rekonstrukcje piersi (ulubiony lekarz polskich amazonek), jest tez swietny w przypadkach beznadziejnych (poprawki po innych lekarzach); jest rowniez ordynatorem najlepszej oparzeniowki w polsce (pierwszy w Polsce przeszczep skory na doroslym czlowieku byl jego dzielem). Jesli chodzi o Brome - nie widzialam jego piersi na zywo (nie jego wlasnych - tylko tych co zrobil ), ale dziewczyny na forum sa przeszczesliwe - wiec nie polemizuje i ciesze sie razem z nimi
|
|
#1937 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta osoba - anna6 - robiła w klinice w której broma zaczął pracować parę lat później (!!!) brzuch, u innego całkiem plastyka i mniemam, że broma potem nie chciał jej tego za free poprawiać (czy coś w tym klimacie) że zaczęła najeżdżać na niego. na znanylekarz też dużo nie widzę na nie.. ale - jeśli nie jestes przekonana, to szukaj dalej Cytat:
masz rację, nie przyspieszaj na siłę, samo się ułoży jak będziesz gotowa Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-13 o 15:19 |
||
|
|
|
#1938 |
|
Rozeznanie
|
Już po pracy i mam 2 dni wolnego
Z kolejnych miłych wieści...to TŻ zaprosił mnie do kina, idziemy w piątek ( kurcze odjazdowo to brzmi-będzie małażeńska randka |
|
|
|
#1939 |
|
Raczkowanie
|
Sami - Ty nie opowiadaj, tylko sie pochwal
Sami znam z kafeterii - a tam zostala okrzyknieta najlepszym biustem na forum (a biust wlasnie "made in Broma") buzka!
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Samii .... zasłużone pochwały
|
|
#1941 |
|
Raczkowanie
|
w takim razie ja zaproponowałabym moniu83 dr Kapsrzyka ten lekarz nie ma w ogóle nigdzie złych opini...
ja sama byłam zdecydowana na tego lekarza
|
#1942 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
nikt nie jest doskonały ..ale niech chociaż te opinie będą sprawdzone ![]() kurcze tylko strona dalej jest wypowiedz samego Dr - wysłane z jego skrzynki http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3213452&start=30 - zreszta dla mnie opinie na kafe bez stałych nicków to nie sa wiarygodne opinie, niestety..ale polecam przeczytać te całe 5 stron i nie podawać tego jako przykład .. ja oczywiście go polecam - dla mnie to świetny chirurg, sympatyczny gość i wyczarował mi piękne piersi Cytat:
![]() Ja widziałam na żywo piersi od Dr i swoje tez ciągle widzę i jestem baaaaadzo zadowolona i z dr i z reszty załogi - no może mniej z pielęgniarki co była wtedy na dyżurze ale było minęło.. |
||
|
|
|
#1943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu,
mnie się Twoje dziewczynki baaardzo podobają ![]() ![]() marchwianka, tylko temp, poza tym wszystko ok, więc... konieczne badanie moczu.
|
#1946 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1947 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1948 | |
|
Zadomowienie
|
gdzieś za dwa dni..
jak samoopalacz się utrwali Cytat:
wybrałam bromę i szczyta, do bromy konsultacja za dwa-trzy tyg mogła być, do szczyta za pół roku, dlatego padło na bromka
|
|
|
|
|
#1949 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() horo - bądź czujna gorączka znikąd sie nie bierze a teraz jest tak dużo mutacji bakterii i wirusów że głowa mała..cokolwiek będzie się działo nie tak dzwoń po pogotowie i już a spadła temp czy utrzymuje sie wysoko? |
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

dla niej!