|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
jezu nawet mi nie mow
obejrzałam wojne pol-rus i sie zalamalamtak gupiego filmu dawno nie ogladałam oczywiscie ze wzgl na fabułę po obejrzeniu powiedziałam do meza wiesz co chyba jutro siade na necie i sie dowiem o co w tym filmie chodziło natomiast sam szyc zagrał fajnie takiego typisz dres
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaki polecicie mi bank, na ulokowanie pieniążków, żeby procenty były w miarę możliwości, aby posiadał gwarancję państwa no i pieniądze były bezpieczne. Chciałabym lokatę do pół roku
![]() :roll eyes:no i najlepiej żeby nie był pobierany podatek...
|
|
|
|
#3063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie sie dowiedziałam że nie załapałam się na ta prace, wybrali inną dziewczynę.Szkoda bo myślałam że dobrze mi poszło, nic mi nie pozostaje jak dalej szukać, ale ja tak od 7 miesięcy i już trace nadzieję. Chyba będzie trzeba do Holandii wyjechac!
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
blondyn?
Co najwyżej ten, jak mu tam... Małachowski? Małaszyński? Co w Tajemnicy Twierdzy Szyfrów grał ![]() Może jeszcze trochę Kota, Zakościelnego... ale tylko troszkę ![]() Jak dla mnie, to daleko im do takiego choćby Johny'ego Deep'a
|
#3065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
sluchajcie planuje zalozyc "segregator" na przepisy kulinarne, projekt przepisow sobie sama robie, ale chce zakupic segregator macie moze pomysly co by mozna wymyslec zamiast segregatora? nie chce pisac w zeszycie takie mi sie to niezbyt wydaje kiedys zaczelam pisac, ale wole miec tak ladnie elegancko w segregatorze i kazdy przepis oddzielnie wlasnie sie obzarlam tortilla wlasnej roboty
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
popieram
jeszcze szatyni ujdą (bo Jackman nie brunet, a jak pokaże klatę, to... z polskich, z polskich... myśle i nadal nie mam pojęcia ![]() Może na Nergalu warto było oko zawiesić... ale się zaczął prowadzac w podejrzanym towarzystwie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-13 o 14:17 |
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc dzioluszki
![]() Cytat:
ten ma pozytywne opinie wizytę mam we wtorek.. mam nadzieje ze mi cos poradzi wreszcie ![]() Cytat:
gratuluje, milego swietowania A ja zrobilam dzis pyszny obiadek piersi z kurczaczka na parze z warzywami wyszlo pyszne i mezusiowi strasznie smakowalo ![]() Teraz ide ja zjesc (mezus jadl o 12 bo szedl na 2 zmiane) i siadam do nauki |
||
|
|
|
#3070 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
martucha, baja dzięki za info odnośnie pracy w przedszkolu, ale się załamałam, że tyle jeszcze lat musze sie uczyć, cały czas i sę zastanawiam co robić dalej, bo w mojej obecnej pracy jest beznadziejnie Cytat:
to tak jak ja, byle do weekendu Cytat:
A my cały czas szukamy mieszkania. Ludzie czasami piszą, że mieszkanie jest po generalnym remoncie a tak naprawdę w przedpokoju stoi wielki niezabudowany bojler na wodę, drzwi i podłogi stare, po prostu masakra. Dla ludzi wyremontowane ma różne znaczenie. Kiedy w końcu znajdziemy coś fajnego ![]() Chcę w piątek zrobić mężusiowi kolację przy świecach ale nie mam pomysłu co ugotować. Musi być to coś szybkiego bo do puźna pracuję i w miarę lekkiego. Macie jakieś pomysły?
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2010-01-13 o 14:10 |
||
|
|
|
#3071 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze już myślałam że pojadę dzisiaj na porodówkę, ale przeszły mi skurcze , mały się bardzo wierci i dokucza mamusi Cytat:
i Brad Pitt
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
czego zbijasz
a raczej z śmiesznego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=jSiRd...layer_embedded polecam (troszkę przeklinają) ale daje radę ![]() Maggie jak tam fasolka pewnie jest już ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
liściaste, earl grey, zielone, odchudzające, na pracę jelit, owocowe, miętowe itp... fakt bioactive super pachną ![]() my dopiero 5 lat 3 miesiące wczoraj minęło ![]() ja kocham tylko jednego i jestem zawsze mu wierna a jest nim... Richard Gere
|
|
#3073 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak go zaobaczylam u szymona jak spiewal "chlopcy becikowscy" do melodii chlopcy radarowcy to normalnie mnie uwiodl Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
na fasoline czekam i czekam jeszcze do 19.01 czyli prawie caly tydzien ![]() ![]() do tego momentu chyba kompletnie zeswiruje ale odziwo nie mam jeszcze wyimaginowanych objawow |
||||
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż objawy jak przed @ mam, ale tu ni słychu, ni widu jak do końca tyg nie dostanę to robię test ![]() ostatnio miałam 9/10 grudnia a teraz czekam jak na zbawienie
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głowa mnie tak boli ze zaraz sie potne ![]() Co do przepisów to ja mam taki duzy gruby zeszyt i tam sobie wpisuje. Na kazdej stronie inny tak wiec nie mam problemów ze znalezieniem . Kiedys próbowałam różnych sposobów i dla mnie zeszyt jest najlepszym rozwiązaniem. Od dwóch godzin buszuje po internecie ze jakims ciekawym miejscem na wakacje i nie moge nic znalesc co by spelniało moje wymagania. Mam kilka typów ale jakoś ciągle czuje nie smak hehe. Musze chyba wybrac sie po katalogi moze jakies zdjecia mnie zainsiruja. A wy juz myslicie gdzie by tu jechac ? myszko maj jak tam samopoczucie przed jutrzejsza wizyta u lekarza robiłaś dzis ten test ? Powiem ci ze przez ten twój @ cały czas o Tobie mysle ![]() Kasiaher widze ze maluszkowi dobrze u ciebie w brzusiu skoro sie na świat jeszcze nie wybiera.
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-01-13 o 15:09 |
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE]
a jak to się dokładnie robi? nie wiem, czy zadowolę tz szpinakiem, bo on raczej mięsny jest, ale jak możesz to napisz przepis
|
#3077 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo album na zdjecia, co by się przepisy za foliami nie poniszczyły Ja kiedyś zbierałam przepisy z gazet do małego segregatorka - ciach dziurkaczem i juz ![]() Cytat:
![]() Kromka tostowego chleba, na to plasterek szynki, ananasa, żółtego sera, posypac z wierzchu odrobiną papryki w proszku i zapiec, aż ser się zacznie topic ![]() Albo spaghetti i sos z gotowca - pychota i robi się w mig ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(notabene sam Szymon fajny jest )I jeszcze inteligencja - strasznie mnie to kręci ale niestety bardzo mało znam facetów imponujących mi wiedzą, mądrością i inteligencją Albo rzadki gatunek, albo... ja jestem za cwana Cytat:
Wypoczynek? Zwiedzanie? Rekreacja? Szlaki tematyczne? ![]() W końcu mgr turytyki ze mnie, choć w branży ani godziny jeszcze nie pracowałam...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-13 o 16:15 |
|||||
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ooo no prosze czyli mozna stworzyć coś dobrego . Ja avokado jadłam na surowo to mi nie smakowało bo było takie ni jakie a na wakacjach jadłam avokado nadziewane pasta rybna i tak pasta była super ale to avakodao było takie miekkie bleeeee i takie mdłe . A skóra znowu twarda jak ...... Tak wiec mam nie miłe doświadczenia z tym owocem
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
juz kupilam segregator
i 100 koszulek i bede produkowac ![]() ale mam dzisiaj zły dzień |
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to witam w klubie chyba zacznę wierzyć w przesądy bo dzisiaj 13
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-01-13 o 15:47 |
|
|
|
|
#3081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze 2 godzinki i do domu
|
|
#3082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu jeszcze tyyyyyyle czasu
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-01-13 o 17:11 |
|
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Sysunia_d ja polecam lanzarote bylismy tam 2 tyg temu super miejsce sa plaze sa miejsca do zwiedzania mnostwo urokliwych knajpek pubów sa wulakny wsrod ktorych czujesz sie jakbys chodziła po księżycu. Naprawde polecam z czystym sumieniem
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
agus ja mam przepisy drukowane na pojedynczych kartkach w segregatorze własnie, wycinki z gazet tez tam się znalazły
i przepisy w spadku po mamie ![]() No i musze juz kupic wiekszy segregator bo mam szerokosc 5cm i to za mało a w koszulki sie nie bawie bezposrednio wpinam ![]() mona ech moze ustawiony byl? ja znalazlam jedna ofertę, zloze dokumenty, ale tez sie boje ze bedzie ustawiony no zobaczymy. |
|
|
|
#3086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za ciebie
|
|
#3087 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3088 |
|
Wtajemniczenie
|
agus87- ja mam w segregatorze przepisy kazdy w osobnej koszulce poukladane
jak cos znajduje fajnego w necie to drukuje i sobie wpinam
|
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!!!
Głowa dzis mi pęka poza tym skasowało mi się to co przed chwilą naprodukowałam Jesli chodzi o męski typ to Johnny Depp A jeśli mowa o oszczędnościach to nasze sa na koncie superoszczedzajacym w POLBANKU- można wypłacac bez utraty procentów, bo są naliczane codziennie do 5tys 6% a to co jest powyzej na 5,5% lub 5%- juz nie pamietam. Ale max. można wpacic do 15tys, zeby nie odciagali podatku- plus jest takie, ze mozesz zalzyc wiecj kont niz jedno. W chwili obecnej oprocentowanie na lokatach ogolnie jest zalosne
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
Cytat:
gra tam jedna z glownych rol no fajny jest a Twoj ex to blondyn A u mnie # 1 masz # 2 POLSKA - Andrzej Młynarczyk # 3 ZAGRANICZNY - Channing Tatum i Denzel Washington A ja wlasnie szukam jakis fajnych ofert wycieczek mozliwe ze w polowie lutego sie gdzies wybierzemy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

trzymajcie kciuki

i dojezdzamy autobusami zakładowymi i nijak sie wyrwać

my dopiero 5 lat 3 miesiące wczoraj minęło 

i przepisy w spadku po mamie