|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Jestem wypluta po dzisiejszych wykładach
Pierwszy jeszcze był w miarę ciekawy, chociaż to jeden z trudniejszych przedmiotów (ale według mnie babka bardzo dobrze prowadzi... za to naokoło tylko słyszę, jakie to pierdoły i że nic się nie da zrozumieć, chociaż czasami jest rozrysowane na tablicy
|
|
|
|
#2972 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
hej
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
joł
idę sobie organizować relax po beznadziejnym dniu ![]() nie mam siły na nic ![]() ale jakbyście napisały jak pozbyć się rzepa ze swetra to bym się ucieszyła Odkopywałam dizś samochód z takich czeluści że mi się jeden przyplątał w dodatku rozbełtał się na rękawie cały
|
|
|
|
#2974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do reszty , to nie recze![]() Dzis TZ wraca z pracy i do mnie z tekstem: Ty, zapomnielismy wczoraj o naszej trzeciej rocznicy! Najlepsze jaja sa takie, ze wczoraj "bez okazji" poszlismy do restauracji |
|
|
|
|
#2975 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Dzisiaj też lekko nie było, jestem strasznie zmęczona, ale nie mogłam sobie darować żeby tu nie zaglądnąć. Ominęło mnie coś ważnego?
|
#2976 | ||
|
BAN stały
|
evo,no to idz i odpocznij/zrelaksuj się to pomaga.
![]() can't cześć ![]() W porzednim poście nie zdążyłam nawet że nie mam zbytnio humoru,tzn mam zmienne humory,bo posiadam napięcie przedmiesiączkowe.A tż mnie zaciągnął na małe co nieco ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- No nic czas na mnie.Znikam na jakiś czas.Do potem.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-13 o 17:21 |
||
|
|
|
#2977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Moja 3 rocznica cie ominela
Ale mnie w sumie tezCytat:
Te TZ-y to sie czasem naprawde przydaja ![]() Ja bym nie miala nic przeciwko nastepnemu stekowi z sosem pieprzowym
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
eeej a mnie ominęło wczoraj 150 dni do ślubiku
ojej głowa mnie boli.... |
|
|
|
#2979 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć laski
mam dosyć tej cholernej pracy, najlepiej wszystko zrzucić na nową osobę i nie umieć przyznać się do swojego błędu Dzisiaj drugie nauki a potem jeszcze z samochodem do naprawy. Muszę się pochwalic że przyszedł i na mnie w końcu czas mierzenia sukni ślubnych w sobotę umówiona jestem w 4 salonach- zobaczymy co z tego będzie... najgorsze że nie mam nic upatrzonego w tych salonach i nie bardzo mam czas, żeby cokolwiek przeglądać ehh kiedy będzie ten weekend, bo już mam dosyć |
|
|
|
#2980 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaka ładna data ![]() Cytat:
Cytat:
Dlatego nie lubię takich szopek. A do mikrofonu to już w ogóle bym słowa z siebie nie wydusiła w takiej chwili ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/newreply.php?...ply&p=16440245 A tak w ogóle to nie zakładałabym z góry, że Wam się nie uda zrobić tej figury. My z TŻ myśleliśmy, że to co jest na tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=bUHix...eature=related w minucie 2:14 jest niewykonalne, a udało nam się to zrobić ![]() No ale niestety raczej tego tańca nie wykonamy na naszym weselu, bo TŻ nie chce ![]() Gdybyśmy chodzili na kurs tańca to pewnie też byśmy się zdecydowali na dirty dancing Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2981 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
zmęczenia dzień kolejny, dobrze ze niedługo weekend ![]() to teraz ja wtrącę swoje trzy grosze, u mnie błogosławieństwo będzie, nie jest to dla mnie żadna szopką i nie wyobrażam sobie by było inaczej podziękowanie dla rodziców tez będzie, zapewne z tradycyjna piosenka wiadomo jaką... dlaczego??? Bo tak Bo bardzo lubimy tą piosenkę i wiem, że zarówno moim jak i rodzicom TZ będzie wtedy bardzo miło, znam ich i wiem ile to dla nich będzie znaczyło... znając mnie nie powiem za wiele, ale myślę że nie o to tu chodzi ![]() prezenty nie wiemy jeszcze jaki będą, na pewno po weselu dostana albumy z naszymi zdjęciami zrobione specjalnie przez pana fotografa ![]() zresztą co tu dużo gadać, wszystko i tak wyjdzie w trakcie i być może z tych naszych planów co sobie teraz snujemy i tak wyjdzie coś innego ![]() a i bardzo chciałam by tata mnie prowadził do ołtarza ponieważ jestem strasznie z nim związana, taka córeczka tatusia ![]() - amerykańskie czy nie ja mam to gdzieś bo i tak zawsze robie tak jak uważam ale jednak coraz bliżej ślubu utwierdzam sie w tym, że zaczynam jednak nowy etap z Tzcikiem i chyba jednak razem ruszymy do ołtarza dokumenty podpisujemy (chyba???) w piątek, kiedyś robiło sie to przed mszą, teraz wiem ze to jest inaczej, bo jak byłam na ślubie swojej koleżanki to jedynie my (starsza i starszy) podpisywaliśmy na kilka minut przed godziną "0" ![]() ![]() a co zagra organista, nie wiemy, jakoś sie nad tym bardzo nie rozwodzimy
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2010-01-13 o 17:59 |
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę kwartet, bo nie brzmi tak depresyjnie i grobowo jak organy tylko radośnie Na organach podoba mi się jedynie masz Wagnera. Ogólnie podobają mi sie też instrumenty smyczkowe w akompaniamencie organów![]() Jak byliśmy w zeszłym roku w Pradze poszliśmy do filharmonii i w repertuarze był m.in. Canon in D i Aria na strunie G i ja sie prawie poryczałam I tak myślałam, że chciałabym te utwory na nasz ślub Nie wiem czy dam radę na własnym ślubie tego wysłuchać bez wzruszenia...Trochę dziś pozałatwialiśmy, ale zaproszenia przełożyliśmy na przyszły tydzień, bo a dużo mamy na głowie ostatnio. A tak jak zamówimy za tydzień do ostaniemy je w ostatni tydzień stycznia, czyli w sam raz, żeby część już wysłać. A zaproszenia dla znajomych to jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to wręczymy być może na naszej parapetówce Ale to zależy jak szybko pójdzie remont.A tymczasem borem lasem spadam do nauki, bo tż zmył się na egzamin z krav magi, więc muszę ta wolną chwile wykorzystać efektywnie papa
|
|
#2983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie daj się jej, wiem że łatwo się mówi, ale dasz radę, poraz kolejny znajdziesz w sobie siłę.A to prawie w jednym czasie będziemy mierzyć suknie Ja idę w piątek, do dwóch salonów. Parę sukien mi wpadło w oko, ale zobaczymy jak będzie....Co do błogosławieństwa i podziękowań, to u nas będzie i jedno i drugie, Tyle, że podziękowanie zrobimy po błogosławieństwie, u mnie w domu, tak kameralnie. Ciekawe co na to moja teściowa....raczej tradycjonalistka
|
|
#2984 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nasi też dostaną po weselu albumy zrobione przez naszego fotografa W ogóle to nie uważam, że trzeba wychodzić z siebie i kupować jakiś odwalony prezent, nie to się liczy.Cytat:
O ile tata będzie chciał, bo może uznać, że on nie ma do tego nerwów i mam iść z tż Ale póki co to on wejdzie w obstawie świadków i moich sexi przyjaciółek A wyjdzie z sexi żoną![]() my chyb apodpisujemy przed mszą i tak bym wolała. LA e nie wiem jak jest u nas w kościele, dotąd spotkałam się z podpisywaniem 15 min przed mszą w zakrystii lub podczas mszy. Ale ja nie chce biurokracji na mszy, więc jeśli będziemy miec wybór podpiszemy przed.
|
|
#2985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mnie też tata będzie prowadził do ołtarza bo podobnie jak niektóre z Was, jestem córeczką tatusia ![]() Co do repertuar skrzypka, sama nie wiem muszę posłuchać w sieci co mi się spodoba Pisałyście coś o udzielaniu się lub nie, sorry ale Ja ostatnio nie mam czasu na zaglądanie ![]() Znikam bo zabieram się za malowanie obrazu
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak serio, to chyba zależy od parafii, bo moja kuzynka podpisywała przed, a TŻta kuzynka po Ja bym wolała chyba po, bo wtedy by już wszyscy goście wyszli przed kościół w tym czasie, a my byśmy później sami wychodzili z kościoła ![]() eeehh.. jak sobie pomyślę o tym całym zamieszaniu pod kościołem i później na weselu to chwilami żaluję, że nie zdecydowaliśmy się na cichy ślub Chyba mnie znów kryys weselny dopadł... bleeehh... Ale może to przez to, że mam @ i ogólnie czuję się jak kapeć i jeszcze ta nadchodząca sesja No to sobie ponarzekałam... sorry...
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny chyba te kciuki nie bardzo się przydały bo czuję że zwaliłam to koło...
A jutro jest następne i nie mam motywacji Ucze się i uczę i podczytuję tylko co się tu dzieje...Ja błogosławieństwo będę miała Dla mnie jest to bardzo ładna częśc całej uroczystości i będzie na pewno ![]() Ja bym chciała podpisac dokumenty wczesniej a wychodzic z kosciola jak wszyscy beda stali tam jeszcze No ale księdza trzeba spytac
|
|
|
|
#2989 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
dopiero z pracy wrociłam Cytat:
![]() Cytat:
no i na pewno nie bedziemy dawac albumow ze swoimi zdjeciami, bardzo mi sie to nie podoba,co do prowadzenia do ołtarza przez tate to myslalam ze pojde z tz ale w niedziele wywiazala sie rozmowa czy chce zeby mnie tata prowadzil i tak sie zaczełam zastanawiac i mozliwe ze sie na niego zdecyduje ![]() u nas dokumenty podpisuje sie na mszy zaraz po tym jak nałozymy sobie obraczki, co do winietek to my bedziemy robic sami,
|
|
#2990 |
|
Konto usunięte
|
U mnie błogosławieństwa nie będzie, ani my ani rodzice nie pałają chęcia do zrobienia czegoś takiego. Chociaż na pewno coś na kształt tego będzie, ale pewnie dzień przed...
Ja też jestem córeczką tatusia, ale nie chcę, żeby mnie prowadził do ołtarza. Nie wiem, jak to rozegramy. Chciałabym, żeby TŻ mnie zobaczył dopiero przy ołtarzu, ale z drugiej strony tak głupio samemu wchodzic...
|
|
|
|
#2991 | ||||
|
BAN stały
|
Ah zapomniałam gratuluje rocznicy.
I mi się też przypomniało,że mi ostatnio tzn wgrudniu przypomniał też że mamy rocznice,bo ja akurat zapomniałam. ![]() Do czegoś muszą się przydawać. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=certina4;16440989] cześć laski mam dosyć tej cholernej pracy, najlepiej wszystko zrzucić na nową osobę i nie umieć przyznać się do swojego błędu [QUOTE]Wrrr nie cierpie takiegoś czego,zresztą od atmosfery w pracy zalezy czy się z miłą chęcią do niej idzie. Cytat:
![]() Cytat:
ale to nie tylko ten powód jest przyczyną.
|
||||
|
|
|
#2992 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
wróciłam z wyjazdu służbowego..
|
|
#2993 |
|
Wtajemniczenie
|
I jak było Black?
|
|
|
|
#2994 |
|
Adwokat diabła
|
Ogólnie poznałam osoby z którymi pracuję bliżej, nie powiem było kilka stresujących sytuacji. Ale wybawiłam sie, samotność mi doskwierała wieczorami a raczej w nocy w pokoju
![]() Byłam w Jachrance w Warszawiance, większość dziewczyn z Warszawy powinna wiedzieć gdzie to jest hotel **** wiecie, full wypas
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2996 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Piękna data Cytat:
![]() Cytat:
No to zabieraj się do roboty ![]() Cytat:
![]() Podpisuję się pod tym w 100% ![]() Malujesz obrazy? Ale tak dla siebie czy profesjonalnie? A my jutro jedziemy do kucharki i ustalimy jadłospis |
|||
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jestem wykończona I coraz bardziej zestresowana ...Oj, żeby stres działał na mnie tak odchudzająco, jak na tancerkę albo certinę, to bym laska była, że hoho..... Co do błogosławieństwa - my będziemy mieć, bo podejrzewam, że rodzice TZ by tego nie przeżyli; a co do podziękowań - muszę to jeszcze omówić z TZ. Na pewno rodzice dostaną albumy z naszymi zdjęciami, ale czy jakieś podziękowania na ślubie będziemy robić, to nie wiem .... A do ołtarza będę szła z TŻ, bo innej możliwości nie ma
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, proszę o poradę. Czy te kolczyki (Marianna):
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1003 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=594 pasują do mojej "Sary"? Można też dokupić podobny naszyjnik. |
|
|
|
#2999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja nie czuję się specjalistką od mody więc moze niech inne PMki się wypowiedzą
|
|
|
|
|
#3000 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
Czuję się dziś strasznie zdechnięta ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i te kieliszki to nie najlepszy pomysł.Może lepiej kwiaty w dniu ślubu i ładne albumy z naszymi ślubno-weselnymi zdjęciami jakiś czas po. I też nie chcę robić z podziękowań szopki, więc podziękujemy jeszcze w domu raczej. Co do storczyka też pomyślę ![]() Cytat:
i jesteśmy śpioszkiZaraz zmykam spać, bo jutro z samego rana jedziemy w rodzinne strony. W planach jutro próbna fryzura, druga przymiarka sukni, a w piątek wizyta w zajeździe i dogrywanie szczegółów, kancelaria w kościele, kwiaciarnia itd.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

Pierwszy jeszcze był w miarę ciekawy, chociaż to jeden z trudniejszych przedmiotów (ale według mnie babka bardzo dobrze prowadzi... za to naokoło tylko słyszę, jakie to pierdoły i że nic się nie da zrozumieć, chociaż czasami jest rozrysowane na tablicy

i nie chodzi mi o club,ani o osoby ktore są na liście,ale jednak też się udzielają od czasu do czasu.Bardziej chodziło mi o osoby,które widnieją i się w ogóle tu nie udzielają.Czy mi to przeszkadza,hm nie chce mi się przekopywac listy by znaleść właściwe ktore biorą ślub i się na wątku udzielają.Nikt nie musi je usuwać/chilanes. 
Dzisiaj też lekko nie było, jestem strasznie zmęczona, ale nie mogłam sobie darować żeby tu nie zaglądnąć. Ominęło mnie coś ważnego?

mam dosyć tej cholernej pracy, najlepiej wszystko zrzucić na nową osobę i nie umieć przyznać się do swojego błędu
I tak myślałam, że chciałabym te utwory na nasz ślub
nie daj się jej, wiem że łatwo się mówi, ale dasz radę, poraz kolejny znajdziesz w sobie siłę.

I mi się też przypomniało,że mi ostatnio tzn wgrudniu przypomniał też że mamy rocznice,bo ja akurat zapomniałam.

No to zabieraj się do roboty
I coraz bardziej zestresowana ...
Dla Rodziców może i to miłe, ale liczy się sam fakt podziękwoań, a nie robienie tego publicznie i ja osobiscie nigdy nie lubiłam tego momentu na weselach