|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Skanowałam zadania.
![]() Cytat:
![]() Martyna ![]() Marta, tak ogólnie to ![]() Cytat:
![]() ---------- Idę czytać Jodi Picoult, kolejna książka. ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- aa, miałam Wam jeszcze demoty zapodać. ![]() http://demotywatory.pl/736798/99-Groszy ![]() http://demotywatory.pl/729264/--Babciu-nie-smakuje-mi ![]() Edit: http://demotywatory.pl/730045/Gra-w-karty-na-komputerze ![]() http://demotywatory.pl/726742/Wysias...wym-przystanku xD http://demotywatory.pl/716272/-Stary-zwolnij ![]() http://demotywatory.pl/721399/Parasol ![]() http://demotywatory.pl/709517/Chinscy-mechanicy ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-01-13 o 15:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my o studniówce, a nauczyciele ciągle maturą straszą ![]() ;* dawno mnie tu nie było, bo nie miałam albo światła albo internetu ![]() wczoraj Was czytałam, cytowałam i.. światło zgasło. więc zła poszłam spać. nogi mam poobijane po kuligu, siniaki na kolanach, że łooo. i jak ja założę krótką sukienkę? ![]() większość kuligu leżałam na śniegu ![]() teraz robię prezentację mulimedialną do czołówki ze zdjęć z dzieciństwa, bo kamerzysta powiedział, że nam tego nie zrobi, bo jest za późno ![]() więc mam mu sama zrobić i wysłać, a tak się z nim wykłóciłam ![]() w szkole nuda, chce ferie. ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Martyna możesz mi wysłać linka na pw, które kupiłaś te rajstopy? bo ja szukam za pobraniem medium..
![]() |
#1923 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak nie kupi to co ? ![]() ![]() u mnie cały czas są rozmowy o studniówcę, aż dzisiaj pani na polskim się wkurzyła na nas;p Cytat:
![]() czesc ;* to widzę że nie tylko ja miałam zły dzień w szkole. na wf wstawiła mi jedynkę. i na złośc mi to zrobiła. ale nie bedę opisywała całej sytuacji bo wiadomo ![]() w ogóle moja szkoła jest pop.ierdo.lona. przepraszam za słownictwo. niewiem kto dopuścił nauczycielkę od angielskiego do pracy;] . nie robi z nami kompletnie NIC na lekcji. skargi już były , ale tak gów.no dają. po jaką cholerę omawiamy jakieś teksty o rapie,itp itd. zamiast tego moglibyśmy opisywac obrazki, cwiczyc mówienie. robic cokolwiek innego. POTRZEBNEGO do matury. zamiast napisac normalnego listu to piszemy tylko w podpunktach ![]() i gdzieś to mam że na jutro mi zmienili plan i zamiast na 9.45 mam na 8 pierwszą historię i potem 2 h wolnego ![]() no.wygadałam się. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Zadomowienie
|
już znalazłam i kupiłam
![]()
#1925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wymyśliłam, dałam radę coś napisać. Nie z każdym, ale coś tam po trochu ![]() Marta, trzymaj się, dasz radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
jestem ciekawa jak będą wyglądały te rajstopy w sprayu
![]() potrzebuję chemiczkę, która zrobi mi 4 zadania ![]()
#1927 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też będę bladolica ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16439735] w ogóle moja szkoła jest pop.ierdo.lona. przepraszam za słownictwo. niewiem kto dopuścił nauczycielkę od angielskiego do pracy;] . nie robi z nami kompletnie NIC na lekcji. skargi już były , ale tak gów.no dają. po jaką cholerę omawiamy jakieś teksty o rapie,itp itd. zamiast tego moglibyśmy opisywac obrazki, cwiczyc mówienie. robic cokolwiek innego. POTRZEBNEGO do matury. zamiast napisac normalnego listu to piszemy tylko w podpunktach ![]() [/QUOTE] Też miałam taką przez pierwsze dwa lata, na szczęście poszła na emeryture(chociaż teraz mamy niewiele lepszą...). Były skargi do dyra, a on nic, mieliśmy tylko gorzej przeje...chane^^ A facetka siedziała na lekcji ze słownikiem szukając podstawowych słówek i mówiąc do uczniów "eeeeeee... what co robisz, kolego?!" [cytat autentyczny...] Ja dalej siedze w tych prawach człowieka, masakra, chyba już to olewam, bo jak ja mam tam odpowiadać na coś takiego: W zwięzłej opinii prawnej na temat kazusu proszę uwzględnić następujące kwestie: - Czy wypowiedzenie I Protokołu fakultatywnego przez państwo pozwane było skuteczne? - Czy derogacja zobowiązań spełniała kryteria zawarte w 4 Paktu ? - Czy Republika Wolności naruszyła jakieś prawa skarżącego w niniejszej sprawie? - Czy można pogodzić zobowiązania międzynarodowe na tle MPPOiP z koniecznością zapewnienia ochrony państwa przed atakami terrorystycznymi? To sorry, ale wysiadam ![]() Demotywator z tym psem jest MEGA ![]() Kissy *; P.S. Dzięki za dodanie do listy! ![]()
Dukam od 23.02.2011 175 cm 86 ![]() ![]() ![]() "girls! we can do IT!" ![]() Edytowane przez Sunrisek Czas edycji: 2010-01-13 o 15:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysłałam Ci ;P no,ale spoko ![]() za ile kupiłas?;>
![]() |
#1929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sylabud Czas edycji: 2010-01-13 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba jednak też. xD Koleżanka dzisiaj do mnie nieświadoma, że byłam już na solarium (nawet 2 razy) zapytała się mnie czy zamierzam pochodzić na solarium przed studniówką. ![]() Cytat:
A co do kolegi to bardzo mi przykro. ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-01-13 o 16:55 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
Ja Wam powiem ze przygotowania do studniowki tyle wysilku czasu i pieniedzy pochlaniaja... Oby to bylo warte zachodu. Nie wiem jak to wyjdzie, im blizej tym bardziej zaczynam sie bac tego ze bede sama
![]()
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
A ja brata zmusiłam, żeby ze mną poszedł
![]() Trochę się opierał ale pomarudziłam i jest. I przyszły moje odżywki do włosów. ![]() Litrowa jedwabna, litrowy kallos i jeszcze jedna 200 ml. Ale będę miała co nakładać, idę włosy myć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16439735]
ale masakra. 5 powinna byc przynajmniej . oj też nie lubię jak się ocenia za nazwisko , a niestety u mnie w klasie tak jest ![]() w ogóle moja szkoła jest pop.ierdo.lona. przepraszam za słownictwo. niewiem kto dopuścił nauczycielkę od angielskiego do pracy;] . nie robi z nami kompletnie NIC na lekcji. skargi już były , ale tak gów.no dają. po jaką cholerę omawiamy jakieś teksty o rapie,itp itd. zamiast tego moglibyśmy opisywac obrazki, cwiczyc mówienie. robic cokolwiek innego. POTRZEBNEGO do matury. zamiast napisac normalnego listu to piszemy tylko w podpunktach ![]() i gdzieś to mam że na jutro mi zmienili plan i zamiast na 9.45 mam na 8 pierwszą historię i potem 2 h wolnego ![]() no.wygadałam się.[/QUOTE] U mnie też po nazwisku niestety.. ![]() Współczuje... niektórze nauczyciele widocznie nie zdają sobie sprawy, że dla niektórych matura może być ważna ![]() Hehe był mój Tż w majce przed chwilą ![]() Ja nawet tak nie myślę o tej studniówce. Chyba dlatego, że pamietam że w tamtym roku było o nią tyle paniki, a znowu nic takiego wyjatkowego to nie było. No ale cóż i tak mam nadzieje, że moja będzie meega ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu nie mowiłaś,ze dzisiaj będzie?! specjalnie bym obejrzała ![]() to jest niebezpieczne? ![]() ![]()
![]() |
#1935 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest biorac pod uwage, że to jedyny w miarę ekstremalny moment w naszym polonezie i za bardzo kontrastuje z resztą ![]() Ale porównując z inna klasą, ktora przez 3/4 (dosłownie) poloneza ma mosty to i tak jesteśmy zaawansowani choreograficznie:P
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, fajną stronę mam.
![]() Właśnie biologię robię i przy okazji dowiaduję się nowych rzeczy. ![]() Która chętna to zgłaszać się. Wyślę PW. ![]()
![]() |
#1937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u nas podnoszenia, przerzuty, jakieś kwiaty lotosu, kółka, koła, kółeczka, mostki, łańcuszki.. i o jeżu. Cytat:
mi napisz jaka książka do genetyki Cię tak fascynowała bo dzisiaj moja G. mi mówiła, że bardzo jej się genetyka spodobała ![]() i mi tłumaczyła o płatkach uszu i języku w trąbkę, że recesywna jestem (chyba, tak mi się wydaje), haha.
![]() |
#1940 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobra to ja ide sie kąpać a później pouczyc coś ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
baba to tak nazywa ![]() bo to takie nieogarnięte. że cztery pary są w kółku. faceci się łapią za ręce a dziewczyny wchodzą do kółka pod ich rękoma, a oni nimi w tył machają, później oni to samo, wchodzą w nasze kółko, a my ręce w tył ![]() pokażę wam tego poloneza ![]()
#1943 |
Zakorzenienie
|
no się śmiejcie
![]() ale to wygląda z góry jak taki kwiat lotosu ![]() ostatnio kolegę niechcący w czoło uderzyłam przy tym kwiecie ![]()
#1944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My na szczęście 'normalnie' tańczymy o ile poloneza można nazwać normalnym tańcem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | |
Zadomowienie
|
dziękuję za linka
![]() ja za 19,99zł Twoje o 1,99zł tańsze ![]() Cytat:
![]() zrobiłam tą prezentacje, chociaż nie wszyscy dosłali mi zdjęcia no ale cóż, policzę się z nimi jutro, a kamerzysta musi sobie poczekać. 12 godzin go nie zbawi, a po z tym płacimy za to grubą kasę i niech sobie poczeka ![]() klient, jego Pan ![]() chciałabym zobaczyć ten Wasz ju ken dens ![]()
![]() |
#1946 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
dzisiaj,np.nie wiedziała jak jest dom kultury ;] nie mogłam tego wypowiedziec nawet;] . nie no świetnieeee. Cytat:
![]() Cytat:
![]() mówisz że chłopak w żółtej koszulce, tak? to bedę go wypatrywac ![]() Cytat:
![]() złośc mi już troszkę przeszła. ale to nie zmienia faktu że uczą mni beznadziejni nauczyciele.... ale wytrzymam do kwietnia ![]() no i przeczytałam całą lekturę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
idziemy do przodu po całej długości sali, łączymy się w czwórki, znowu spacerujemy całą długość sali, później się rozdzielamy i w tunel wchodzimy. znowu się łączymy w czwórki.. i idziemy, idziemy, rozchodzimy się na boki.. stajemy w parach naprzeciwko siebie. łańcuszek z parą sąsiadującą z II rzędu. później idziemy wokół partnera, a on na kolanku.. później np. ja się łączę z w parę z dziewczyną z przeciwnego rzędu, z tej pary naprzeciwko i się kręcimy trzy takty w koło, rozchodzimy się do tyłu do kółka ze wszystkimi dziewczynami i idziemy w prawo, a chłopcy idą w lewo po zewnętrznej.. i się spotykamy z partnerem, takie coś z rękoma robimy śmieszne, jakbyśmy w łapki grali ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1948 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja dostałabym ze wszystkiego 2. Max 3 ![]() Nie no, przewroty bym zrobiła, ale moja gwiazda wcale jak gwiazda nie wygląda ![]() Wróciłam dzisiaj do domu po 17. Poszliśmy z klasą do pubu i dobrze, że kolega mnie odwiózł, przy okazji dałam mu spódniczkę na piątkową czołówkę ![]() Wpadłam też do kolegi po spodnie od garnituru i czerwoną koszulę. Niezłe ciacho ze mnie będzie ![]() w ogóle jedna z dziewczyn w mojej klasie mnie rozwaliła. wczoraj kiedy ustalaliśmy scenariusz czołówki, wychowawczyni pytała się czy komuś się nie podoba pomysł. Nikt się nie zgłosił. dzisiaj dziewczyna wyskakuje z tekstem, że idzie do wychowawczyni bo ma nowy pomysł i w ogóle ten jest do dupy itp. Pytam się dziewczyny dlaczego się nie odezwała wczoraj jak rzucaliśmy propozycje. a ta do mnie "bo się mnie nie zapytała". Ja mówię, że przecież pytała się wszystkich czy komuś się nie podoba i czy ma ktoś inny pomysł. A ta "Ale MNIE się nie zapytała." Normalnie jak w przedszkolu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16444155]
jutro o 8 rano jest powtórka ![]() mówisz że chłopak w żółtej koszulce, tak? to bedę go wypatrywac ![]() ![]() Tak ![]() ![]() Cytat:
Staram sie to wyobrazić ![]() ![]() Musisz pokazać bo układ macie dość zaawansowany ![]() Buu na wątku o studiach napisała dziewczyna że po slawistyce nie ma praaacy ![]() Ok wracam do francuskiego ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-01-13 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16439735] ![]() a jak nie kupi to co ? ![]() ![]() To będziesz miała pecha, wyskoczy Ci tysiąc pryszczy na twarzy w dzień studniówki, wywalisz się w trakcie poloneza, rozerwie Ci się sukienka, a partner potknie się o Ciebie i wybije Ci ząb mądrości... i to wszystko będzie na kamerze, aaaa! ![]() [ale spoko, żartowałam, nie goń teraz mamy do sklepu ![]() Cytat:
![]() Może kiedyś się spotkamy na korytarzach UW ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.