![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Code, Boss Orange, Burberry, Bvlgari, Flower i wiele innych +inne+dżinsy Tally Weilj
Witam wszystkich Mam kilka rzeczy, które mi zalegają i chętnie je wymienię. Z rzeczy organizacyjnych - osoby z liczbą przekupek niższą niż 15 wysyłają paczkę pierwsze. Nie szukam odlewek, kosmetyków i zapachów Avon i Oriflame, niskiej półki. Oprócz tego każdą propozycję rozpatrzę.
Poszukiwane na wymianę, na przykład: Hypnotic Poison, Gucci Rush, Brit EDP, nowa Nina Ricci, Lola Jacobsa, Very Irresistible, JPG Classique EDT i inne. Z kolorówki Almost Powder Clinique odcień 02 neutral. Wymienię na jakieś perfumy: NIEAKTUALNE - Nikos Sculpture EDP, całe 50 ml. ubytek tylko na stestowanie. Z pudełkiem, a nawet folią ![]() NIEAKTUALNE - Armani Code EDP, pojemność wyjściowa 30 ml., dół flaszki nieco ukruszony, na samym dnie NIEAKTUALNE - Boss Orange, pojemność wyjściowa 30 ml. Tylko za coś, co mi się bardzo spodoba NIEAKTUALNE - Burbery EDP, pojemność wyjściowa 30 ml. Z pudełkiem NIEAKTUALNE - Bvlgari EDT, pojemność wyjściowa 100 ml. - Kenzo Flower EDP, ok. 20/30 ml. z pudełkiem (raczej za coś co mi się bardzo spodoba, ale można kusić) NIEAKTUALNE - Contradiction EDP Calvin Klein, ok. 7/30 ml., z pudełkiem - Tresor EDP, pk. 20/50 ml., bez pudełka. Uwaga! Jest to stara (vintage ) wersja tego zapachu w szczupłej butelce. Kod toCU175. Zapach jest moim zdaniem w porządku, nic się nie zmienił - Par Amour Tourjois ok. 20/50 ml. tester - Comptoir Sud Pacifique Vanille Abricot, ok. 10/50 ml. NIEAKTUALNE- Comptoir Sud Pacifique Vanille Peach, ok. 25/50 ml. NIEAKTUALNE- Escada Collection dekant, pojemność wyjściowa chyba 10 ml. - Amethyst Fatale Oriflame 50 ml. - nieotwierane, zafoliowane. Doskonałe na prezent NIEAKTUALNE- Demeter Macadamia Nut, cologne, 15 ml. z małym ubytkiem, bez atomizera Spodnie: - dżinsy Tally Weilj szare/popielate, rozmiar S (36), bardzo zgrabne rurki - dżinsy Tally Weilj ciemny granat, rozmiar XS (34), bardzo zgrabne rurki Kosmetyki, nie zapachy - raczej dodam jako gratisy do wymian: - Oriflame, Skin Satin radiance - balsamy brązujące do ciała x 2. 200 ml. każdy, nietknięte - Oriflame, Natural Skincare, Soothing Eye Contour Gel (Łagodzący żel pod oczy) - nieużywany, kupiony w komplecie z miodkiem Ori - Mroźny Blond 10 - Palette Color XXL, nieużywany (rozmyśliłam się z farbowaniem ) - dwie emulsje utleniające do farby Alfaparf OXID'O 30, 9%. Jedna nietknięta, druga maźnięta na spróbowanie (na pasmo włosów) - Tisane balsam do ust, nieotwierany Edytowane przez Szarada Czas edycji: 2010-02-27 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Code, Boss Orange, Burberry, Bvlgari, Flower i wiele innych +inne+dżinsy Tally
Kochana coś u mnie za:
- Armani Code EDP, pojemność wyjściowa 30 ml., dół flaszki nieco ukruszony, na samym dnie - Boss Orange, pojemność wyjściowa 30 ml. Tylko za coś, co mi się bardzo spodoba - Burbery EDP, pojemność wyjściowa 30 ml. Z pudełkiem A poza tym, to czemu takie piękności chowałaś, co ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Code, Boss Orange, Burberry, Bvlgari, Flower i wiele innych +inne+dżinsy Tally
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
perfumove love
|
Ciekawi mnie ten Boss
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,mnie interesuje Orange
![]() Mam pół z 50ml Gucci II,Kenzo L'EAUPAR Ice (50ml -kilka psików ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-01-13 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, odpowiem jutro. Musze się zastanowić. Osiołkowi w żłoby dano
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Moge sie za nia wymienic jesli cie to interesuje bo bardzo mi na demeterkach zalezy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za
- Burbery EDP, pojemność wyjściowa 30 ml. Z pudełkiem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hej ![]() ![]() Hej, nic nie znalazłam. Poza tym koszty wysyłki byłyby wyższe od ceny tego balsamiku ![]() Hello, dumam nad Rodriguezem... Oj, nie tym razem kochana ![]() Nic nie znalazłam, pozdrawiam |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Ok oddam Amorka za Burberry
![]() Chociaż biorę w ciemno ![]() Więc wymianka? ![]() Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2010-01-14 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze drugiego NR na stanie, może uda się dolać do pożądanej objętości
![]() Ale nie wiem bo jeszcze nie próbowałam tego robić ![]()
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Dobrze to w takim razie
- Comptoir Sud Pacifique Vanille Peach, ok. 25/50 ml. - Demeter Macadamia Nut, cologne, 15 ml. z małym ubytkiem, bez atomizera Za moja bluze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
perfumove love
|
Indian Holi jeszcze mam, PP już wyleciało. Mnie najbardziej ciekawi Boss Orange, ale nie wiem czy coś jeszcze dobierzesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny. Przemyślałam sprawę i jednak chyba popchnę Orange za Narciso. Jest jednak klops, bo i Małpeczka i Ivanna mają Narciso. No i nie wiem, której by sie należał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
- Boss Orange, pojemność wyjściowa 30 ml. Tylko za coś, co mi się bardzo spodoba
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Escadę Collection i Vanille Abricot?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Armani Code EDP, pojemność wyjściowa 30 ml., dół flaszki nieco ukruszony, na samym dnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koto, podoba mi się Gucci, ale to pewnie za dużo jak na te 2 rzeczy Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
ja mogę sobie ewentualnie coś dobrać na wyrównanie ml jeśli byłabyś chętna
![]() powiedz mi tylko ile tej escady masz na wymianę, nie umiem na zdjęciu tego oszacować ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.