|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
Jeśli naprawdę lubisz dzieciaki to zachęcam. Co prawda zarobki nie są najwyższe, ale ja siebie w innej pracy nie widzę, odliczam czas do skończenia szkoły, nie mogę się już doczekać aż dostanę swoją grupę.I chociaż nawet ukończone studia nie dadzą ci pewności, że dostaniesz pracę to i tak warto mieć taką alternatywe, jak nie przedszkole to może coś w tej branży, w której teraz pracujesz. Choć nie ma co zakładać, że się w przedszkolu nie uda, grunt się gdzies zaczepić, pokazać z dobrej strony, nawet jeśli byłoby to na początku zastępstwo czy coś podobnego. Jak się wykarzesz to w przyszłości masz prawie pewność, że przy wolnym wakacie zadzwonią po Ciebie. trzymam mocno |
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczsynki
![]() musze sie pochwalic- dostalam dzis umowe na stale Wiem ze w dzisiejszych czasach nawet to nie daje zadnej pewnosci ale pracuje w administracji panstwowej wiec moze sie mnie tak szybko nie pozbędą
|
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ! gratuluje
|
|
|
#3094 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2010-01-13 o 19:18 |
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki
![]() mnie tam sie moj maz podoba
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
neska gratuluje i zazdroszcze.
|
|
|
|
#3097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrafi wzruszać i bawić do łez, zawsze rozczulał mnie w roli Nożycorękiego ![]() i wysoki ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-13 o 20:12 |
||
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
hehehe no wlasnie cos tu nie gra
Cytat:
|
|
|
#3100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie moje drogie
![]() Ale dzis mialam szalony dzien... i same stresy.. Najpierw jasełka w przedszkolu - chyba stresowalam sie bardziej od moich dzieciakow... ale wyszlo fajnie tylko zrobilam sama sobie małam wtope - polozylam plyte cd na podlodze z paneli i nie moglam jej posniesc bo wiecie slizgala sie i nie umialam jej podwazyc paznokciem dzieciaki konczyly wierszyk a ja sie meczylam ale zdazylam hiii Potem zebranie z rodzicami - moje pierwsze wiec stresik byl, ale tez jakosc poszlo. A potem jechalam do drugiej firmy gdzie pracuje i robilam warsztaty dla rodzicow. Tu byli akurat obcy ludzie wiec dodatkowo sie balam jak wypadne. Ale zarzucilam kilkoma madrymi terminami, porobilismt tesciki i cwiczenia i jakos poszlo... Teraz releksuje sie, robie lazanki na obiadek na jutro i podczytuje co tu stworzylyscie. neska - gratuluje !! w tych czasach to rzdakosc umowa na stale wiec jest sie czym cieszyc ! myszko-maj - trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte, wierze ze to nic powaznego nie bedzie ! ![]() kasiaher - sluzy maluszkowi przebywanie pod serduszkiem u mamusi, bo nigdzi nie bedzie juz taki bezpieczny - on o tym wie i nie chce wychodzic hiii Ale juz niedlugo bedziesz sie cieszyc trzymajac go w raczkach ![]()
|
|
|
|
#3102 | ||
|
Zakorzenienie
|
świetna wiadomość
gratulujęCytat:
za tydzień mam wizytę u gina. Tak sobie myślę, że to jest może efekt odstawienia hormonów albo stres Napisz co Ci gin powie? Cytat:
moim zdaniem to całkiem miła perspektywa. dobrze, że żyjemy w takich czasach gdzie kobiety mają swoje prawa. Do godnego życia, do wyborów w nim. jeżeli bredzę to przepraszam ale się rozłożyłam i od wczoraj leżę i smarkam... jakieś choróbsko gardłowe mnie wzięło, a teraz jeszcze przeszło na nos... |
||
|
|
|
#3103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się z tym spotykam, jak czasem rzucę nazwisko Barnesa A, i jeszcze do Indiany Jonesa vel Forda ma słabość ![]() Cytat:
ja na zatoki zachorzałam i takie mi lekarz leki napakował, ze całe dnie bym spała... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-13 o 20:42 |
||
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przerobilam 1 temacik... jeszcze musze sobie go popowtarzac ale nie ma zle... ale glowa to mnie dzisiaj tak boli ze szok... nie wiem chyba sie pogoda zmienia albo co ;/ a w niedziele jedziemy do czestochowy ogladac domek ![]() ja chce lato... tez ostatnio tylko mysle gdzie by tu wybyc... urlopu mi chyba nie starczy takie mam plany haha ale nie wiem czy sie zrealizuja bo myslimy zeby kupic jakies mieszkanko lub wybudowac domek wiec nie wiem czy beda pieniazki i tz bedzie musial wziac urlop na remonty wiec moze okazac sie ze nigdzie nie pojedziemy... ale mi po ubieglorocznych wakacjach gdzie bylismy non stop w biegu (zjezdzilismy cala chorwacje) marzy sie ciepla plaza i wylegiwanie z drineczkiem
Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2010-01-13 o 20:42 |
|
|
|
|
#3105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pyszne było![]() Cytat:
Paulla beznadziejnie wypadła Na dodatek Orkiestra odbyła się na bardzo małej hali w Bydgoszczy i tłum ją wygwizdywał |
||
|
|
|
#3106 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() mąz poszedł się kąpac to wpadłam do was ![]() widze, ze nie tylko mnie ostatnio głowa boli ![]() tez kiedys tak myslała (było paskudne, tak samo jak takie za miękkie) ale kolega kiedys mnie oświecił w tym temacie. Kiedys wyczytałam, ze mango to najsmaczniejszy owoc świata ![]() my z męzem za chwilę bedziemy go jeść ![]() dzięki dziewczyny ![]() ból głowy miałam i dzis. znowu musiałam wziąć tabletkę przeciwbólową, a że nie miałam nic do popicia to musiałam się męczyc 2 godz i czekac na przerwę na szczęscie nie mdli mnie znowu, wiec o tyle dobrze. a te mdłosci i czasami zawroty głowy to tak sobie przychodzą ze sama nie wiem z czego się biorą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaaa wiecie dzis TZ załatwił nam bilety na mecz 18 lutego w Amsterdamie na stadionie ajaxu bedzie grał Ajax i Juwentus w ogóle sami faceci tam jadą i ja jedyna dziewczyna hehe![]() nigdy nie byłam na takim meczu na zywo. wczoraj zaczeli sprzedawac bilety i dzis juz zabrakło. nasz kolega jeszcze chciał a tu dupa. |
|||
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki?? ja jeszcze lubie owoc kaki (jadłyscie)?? |
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
daj się ponieść wyobraźni...
zamknij oczy i wyobraź sobie... Ty i on... spożywający najsłodszy owoc świata... owoc miłości... wyobraź sobie ten smak... zapach... soczystość... tę słodycz... A teraz zrób to samo z mężem!!! Do dzieła!
|
#3110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No byłam juz w Holandii, nawet mi sie podobało no i kasa lepsza niż w PL, chętnie bym znów pojechała, jak tam teraz z pracą wygląda?
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
do kuszenia pierwsza
![]() ach, te moje niegrzeczne myśli... niedobre! niegrzeczne! niegrzeczne! chyba czas spać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-13 o 21:21 |
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tesciową. tak sie smiejemy z TZ bo ile juz razy sie jej radzilismy w sprawach zdrowotnych. Tu tez chciałam jej powiedziec, ale w koncu mi na tydzien przeszło a od wczoraj znowu wróciło. poczekam jeszcze z 2 dni jak dalej mi ta głowa nie będzie dawała spokoju to jej powiem. co do pracy, to sama nie wiem. bo my z TZ od razu trafilismy do jednej firmy i nie szukalismy gdzie indziej pracy. ale niestety to firma sezonowo i juz niedługo sie sezon konczy wiec zobaczymy jak będzie dalej |
|
|
|
|
#3114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi prace załatwiła znajoma, bo tam juz kilka lat pracowała, ale teraz juz tyle osób nie zatrudniają, będę musiała w firmach posredniczących poszukać, a boję się troche bo różne opinie sie slyszy,że nie wypłacają kasy, że mało godzin itp.
|
|
#3115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz jestem ciekawa co bedzie jak sie sezon zakonczy. niestety ta zima sie daje we znaki
|
||
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny.Dzisiejszy dzień jakiś pechowy
I jeszcze dziś dowiedziałam się że przenoszą mnie w pracy więc same zmiany się szykują
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce latoooo
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- ja też |
|
|
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
Hejka dziewczyny
podczytuję codziennie co tam u Was słychać, sporo się dzieje ![]() Kasiuher bijesz rekordy, codziennie jak czytam to szukam wieści od Ciebie na temat porodu, a tu proszę Synek nawet nie myśli o opuszczaniu Twojego brzuszka, a tu tyle cioć wizażowych na niego czeka Martuś 3mam kciuki za egzam u G.Sz. mam nadzieję, że odsłoni swoje "lepsze" oblicze ...Ja w zeszły pt dyplom odebrałam i zauważyłam, że Pan z sekretariatu nam zniknął a ja na dyskusję z nim byłam przygotowana...Madzia dzwoń do teściowej i powiedz o swoich objawach, lepiej tego nie lekceważyć Mon_ja my z mężem tesz chcemy wyjechać, wczoraj natknęłam się na forum gdzie ludzie wypowiadają się na temat poszczególnych firm pośredniczących w takich wyjazdach, na 30 firm 1 pozytywna opinia zastanawiam się czy istnieje taka której można zaufaću mnie bezrobocia ciąg dalszy, w poniedziałek zarejstrowałam się w PUP, prawa do zasiłku nie mam, jadę jutro staże obczaić, czy wogóle mają coś godnego uwagi. Z pozytywów o dziś sprzedałam suknię ślubną, przez 4 miesiące stała w komisie i dziś poszła od ręki. Fajnie bo wpadnie nam kasa, której ciągle brak, a z drugiej strony niefajnie bo "szkoda" mi jej... Oprócz sprzedaży sukni, znajomi pisali esa, że szukają opiekunki dla swojego synka i czy nie byłabym zainteresowana, 5 zł/h raz bym siedziała 8h, raz krócej...chyba się zdecuduję, ale z doświadczenia wiem, że różnie się kończy taka współpraca, nie chciałabym żeby coś się popsuło. Cv-ek póki co nie wysyłam, zdołował mnie fakt, że na 10 wysyłanych dziennie, oddzwonią raptem z 2... Dziś mieliśmy kolędę, po krótkiej rozmowie z księdzem usłyszałam, że to przekleństwo młodych ludzi żyć w Polsce, gdzie człowiek zdrowy i chętny do pracy, wykształcony siedzi w domu i że coś czuję, że długo posiedzęŻonki za wszystkie te, które chcą zafasolkować trzymam kciuki, za kolejną mamusię również - Kasiuher ![]() buziaki
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam wiedziałam który
z Polskich to Bogusław Linda z zagranicznych to Hugh Grant (ahh ten jego akcent )i Rodrigo Santoro tż o tym wie i nie rozumie co mnie kręci w tym facecie oczywiście brat od dawna żonaty a do tego ja też
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

Jeśli naprawdę lubisz dzieciaki to zachęcam. Co prawda zarobki nie są najwyższe, ale ja siebie w innej pracy nie widzę, odliczam czas do skończenia szkoły, nie mogę się już doczekać aż dostanę swoją grupę.

poza tym skasowało mi się to co przed chwilą naprodukowałam
potrafi wzruszać i bawić do łez, zawsze rozczulał mnie w roli Nożycorękiego

za tydzień mam wizytę u gina. Tak sobie myślę, że to jest może efekt odstawienia hormonów albo stres
Napisz co Ci gin powie?

Na dodatek Orkiestra odbyła się na bardzo małej hali w Bydgoszczy i tłum ją wygwizdywał 

a ja na dyskusję z nim byłam przygotowana...