|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Mam dość udawania, że najważniejszy jesteś.
Nie warto było ufać, nie warto było wierzyć. 10. Szukam Cię moja druga połówko ! Na myśl, że w świecie jest ktoś, kto może sprawić bym w pełni była szczęśliwa ogarniają mnie dreszcze, że ten świat jest taki duży i że nie będę umiała tego kogoś odnaleźć ... Kiedyś będzie ten pieprzony koniec świata, lecz modlę się, że nie dziś, nie jutro . Im więcej nad tym myślę, tym mniej to rozumiem . Jak zapalniczka ogień, Jak sucha studnia wodę Kochaj mnie !
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje Karmelku ![]() _________________________ _________________________ _______________ Za każdym razem gdy chciała odejść On łapał ją za rękę, przyciągał do siebie i szeptał jej do ucha słowa, po których jej serduszko się litowało i nie miała odwagi odejść... Tylko mnie kochaj... ![]() -Patrzę w lustro i co widzę ?! Dziewczynę która kiedyś miała marzenia, potrafiła kochać, śmiać się i walczyś o swoje uczucia... ![]() Zatańcz ze mną ten ostatni raz... Zaczaruj mnie kolejny raz... Rozkochaj mnie w sobie... Naucz mnie jak być szczęśliwą...
|
|
#3363 |
|
Raczkowanie
|
grise , dziękuję
![]() patrzyłam na śmierć naszych uczuć i nic nie mogłam z tym zrobić. zapięta na ostatni guzik , pieprzona tęsknota! pochowałeś naszą miłość. całujesz inne usta.
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
wyrafinowanie.
nic nie trzeba. nic od zaraz. nic na teraz. nic naprawdę. nawet o mnie nic nie pomyśl. bo te `nic` może się okazać bezsensem. za dużo myślisz? oj, to nie zdrowo! wiem, że plotkujesz o mnie nałogowo!
|
#3365 |
|
Rozeznanie
|
walking through a dream, I see you.
Przechadzając się po marzeniach, widzę Ciebie. my light in darkness breathing hope of new life. Moje światło w ciemności oddycha nadzieją na nowe życie. now I live through you, and you through me. Enchanting. Teraz ja żyję przez Ciebie, a Ty przeze mnie. Oczarowani. I pray in my heart that this dream never ends. W sercu modlę się, żeby ten sen nigdy się nie skończył. I see me through your eyes. Widzę siebie przez Twoje oczy. You teach me how to see all that's beautiful. Nauczyłeś mnie jak widzieć wszystko co piękne. my senses touch your word I never pictured. Moje zmysły dotykają świata, którego nigdy nie widziałam. now I give my hope to you. I surrender. Teraz oddaję moją nadzieję Tobie. Poddaję się.
|
#3366 |
|
Przyczajenie
|
Heeej
Tak nieznośnie Ciebie wciąż mi brak... ![]() To spojrzenie, co daje wiarę w lepsze jutro... Wystarczy mi, jak się na Ciebie codziennie gapię. Kolorowe kredki w pudełeczku noszę , kolorowe kredki bardzo lubią mnie Jeden... jedyny... niepowtarzalny... ![]() Robię coś szalonego - leżę ...wciąż ta jedna osoba zaprząta mą myśl
Edytowane przez Sunrise _ Czas edycji: 2010-01-13 o 20:18 |
|
|
|
#3367 |
|
Raczkowanie
|
- Jakoś dziwnie wyglądasz. Chyba Cię coś bierze. - No.kuurwica. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3368 |
|
Zadomowienie
|
Chwilowo zajmuję się życiem.
Nie myśl o tym, co mówią inni. Najważniejsze jest Twoje szczęście.
|
|
#3369 |
|
BAN stały
|
Wpatrywał się we mnie jak w książkę, która fascynowała go z każdym słowem coraz bardziej.
Moją ulubioną muzyką jest Twoja cisza.Patrząc na Ciebie widzę pustkę.. jakbym leżała trzy metry pod ziemią.Nie wierzę, że wrócisz. Mam tylko nadzieję, że się mylę.Nie mów mi, że bez Ciebie nie mogę nic, bo mogę tylko to nie ma już sensu. |
|
|
|
#3370 |
|
Przyczajenie
|
I w moim innym świecie jesteśmy blisko
Ale tu bałam się, że mi pozwolisz spieprzyć wszystko człowiek to tylko człowiek więc uświadom sobie że też robisz błędy ja dotykam nieba bo dzisiaj czuję się wolna jak ptak jestem lekka , choć problemy przygniatają mnie o tak Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek Móc zawsze i wszędzie, móc polegać na sobie Czułam, że czujesz to co ja, może się mylę Czułam tak, gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę Między nami nie ma nic A to czego dotykamy - o tym nie wie nikt Pomiędzy ustami przebiega cienka nić Nie jesteśmy potrzebni sobie, by żyć Dlaczego ciągle mi powtarzasz, że tak lubisz się bać? Że to co między nami, nie powinno się stać? Ja jestem szczęśliwa i niczego nie chcę więcej gdyż potrafiłam znaleźć sobie w swoim życiu miejsce
|
#3371 |
|
Przyczajenie
|
Jestem tu nowa . Z góry sorki jak się coś powtórzy ;*. Staram sie robić wszystko by pewnego dnia nie stwierdzic , że nie umiałam żyć . ;]] pożyczone uczucia, podpatrzone uśmiechy, wyuczone zachowania. Nie Dbam O Ryzyko, Bo Nic Nie Ryzykuję Uciekam W Zapomnienie, Po Prostu Nic Nie Czuję to aż w oczy kłuje, że mówisz to, czego każdy oczekuje . ! Chcą Abyś Zgubił Sam Siebie w Pogoni, Goniąc Fikcyjne Szczęście, Czas Swój Trwonił Szare opuszczone ulice,
pozasłaniane firany w oknach, latarnie zgaszone, nikt nie zwraca uwagi na małą , siedzącą na ławce, zapłakaną dziewczynkę w podartej sukience, nikt nie stara się jej pomóc , Dwóch chłopców przechodzi obojętnie, nie obchodzi ich jej los . Wstała... poszła dalej. Gdzie? przed siebie , w poszukiwaniu szczęścia. Widzi zakochaną parę, ma już dość, wchodzi na most, modli się , zamyka oczy... i skacze... Czuje strach , a zarazem się cieszy. To koniec . To już koniec ! Mam nadzieję , że sie coś wam spodoba ;* |
|
|
|
#3372 |
|
Raczkowanie
|
- Krzycz.!
- Ale co.? - Obojętnie.! - Kocham Cię... - Agresywniej.! - Kocham Cię Kur.wa.! xD |
|
|
|
#3373 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. nie musze chyba mówić że jestem nowa.
a więc mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona. Namalowałam serce na kartce z twoim imieniem w środku po czym podarłam je na drobne kawałczeki. blask słońca w twoich niebieskich oczach. Nawed truskawkowa czekolada Wedla nie pomaga zapomnieć o tobie, cóż.
|
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
czuję twoje myśli, nie ciebie
słyszę jak mówisz - jestem szczęśliwy. potem przyglądasz się i dziwisz czemu moje oczy nie są niebieskie, a głos nie ten. wiesz dobrze, nie potrafię być nią w śmiesznej czapce, lubię cię nawet w niej. w tym i w tamtym - też a między piątą szafką kuchenną, a tyłem lodówki chowam bezsilność ty ze mną, lecz beze mnie podłoga wyszczerbiona od myśli, ściany powtarzają w kółko to samo cofam się, wracam na start, znów szukam, znów nie widzę mety nie biegnę, nie idę nawet serca obce, alienacja uczuć
|
#3375 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłbyś dla mnie wszystko? Ale to takie prawdziwe wszystko, to udawane nic mi nie da.
Czasem ukruszy się dzień, czasem życie tonami się wali. Złap moją dłoń. Zimną, bo oduczoną kochania. Staram się jak mogę. Przynajmniej sumienie mam czyste. Uważaj na kruche i niepewne fundamenty miłości. Dźwigają ogromny ciężar. Uzależniam się emocjonalnie od osób które się o mnie troszczą.
|
#3376 |
|
Zadomowienie
|
Pozostaw mi jedną rzecz, zanim się rozstaniemy. Pocałunek, na którym zbuduję sny.
And my heart beats so that I can hardly speak. (I moje serce bije tak szybko ze mam trudności z mówieniem) I wydaje się że znalazłam szczęście którego szukam. I wszystkie troski które obarczają mnie przez tydzień wydaja sie przepaść jak karciarzowi szczęśliwa passa. Nocne podmuchy wiatru zdają się szeptać "Kocham Cię". Podaruj mi swoje usta na jeden moment, a moja wyobraźnia go ożywi. Rzuciłeś magiczny czar i wszystko jest w różowych barwach. Każdego dnia słowa wydają się zamieniać w miłość. Podaruj mi pocałunek, na którym zbuduję sny, a moja wyobraźnia rozkwitnie… Bo głupio mówić ,że coś się zaczyna , skoro to stare uczucie jest nadal w moim sercu. (Louis Armstrong)
I zawieszę na ścianach wszystkie nasze zdjęcia, żeby żadna chwila nie uleciała z mojej pamięci. Edytowane przez Yakarta Czas edycji: 2010-01-13 o 21:01 |
|
|
|
#3377 |
|
Raczkowanie
|
Witam po nie zauważonej niobecności ;p . ; *
_____ to że sie uśmiecham nie znaczy , że jestem szczesliwa . jestem przy tobie i w tobie i w twojej głowie . i czuję jak pulsuje twój krwioobieg . jestes z kości Adama skonstruowana , kobieca kobieta pełna kobiecości . czujesz jak krew pulsuje Ci w żyłach ? chce wiedziec jak całujesz bo dostaje świra . nie mam zalet , mam wady . _____ jest dobrze .
M <3 |
|
|
|
#3378 |
|
Rozeznanie
|
magią dotykasz mnie, jesteś nią, czuję cię.
-widzisz to we mnie? -co? -granat bez zawleczki nie pytaj czy mi fajnie z tym. na pewno będzie spoko, raz się żyję.
|
#3379 |
|
Rozeznanie
|
`Chciałabym choć raz być wyjątkowa.. kochana...
`Od zawsze to w tobie kochałam: tą twoją bezwzględność,której nienawidzę..' `Nie potrafię być idealna. Nie jestem piękna,nie mam fajnych ciuchów, nie mam fajnych zainteresowań..ale czy to powody,dla których masz mnie traktować jak coś najgorszego?' `Bezczelna, wredna.... I tak na mnie te słowa wrażenia nie robią. `Czasem też chcę poczuć szczęście... Jednak nie wiem,co naprawdę znaczy to słowo..' `Dla ciebie zdobyłabym gwiazdę z nieba. Jednak dla ciebie nigdy się nie zmienię..' -Kocham go...Więcej grzechów nie pamiętam... `Nic naprawdę,nic nie pomoże.. Jeśli ty nie pomożesz dziś miłości' `Poza mną bunt i ból i zmiana ról i twoja mamo twarz. Poza mną lęk i cień dzieciństwa cierń. Samotność którą znasz.' `Z daleka kocham Cię, ta jedna łza to mój krzyk.
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
I co narobiłeś? Teraz nie mam do kogo buziaków na gadu wysyłać. Niszcz to co Cię niszczy, ;] nienawidzę Twoich rąk, którymi prowadziłeś mnie.
płakałam krojąc cebulę , przynajmniej nikt nie pytał dlaczego to robię . tak bardzo lobię być Twoja |
|
|
|
#3381 |
|
Rozeznanie
|
Z silną energią jestem zdolna dolecieć do miejsca, gdzie znów się spotkamy
często mała księżniczka mieszkająca we mnie domaga się Ciebie moje serce nie tęskni ono tylko zgubiło kontrolę Jestem poddana oczekiwaniu by wiedzieć co czuję ale nie czuję niczego to jest w porządku .żadna duża umowa <33 Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-13 o 21:07 |
|
|
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
bądź moim Tristanem, pierdo.lonym Romeo, a nawet Shrekiem ale po prostu bądź
zachowujesz się jak trzylatek, który najpierw stawia babkę z piasku, a potem ją depcze i płacze, że się rozpier.doliła. jesteś najpiękniejszym błędem , jaki mogłam popełnić ... ewidentnie zaczyna mi czegoś brakować ... i ewidentnie widać, że to chodzi o Ciebie. to dziwne, jak uzależniony jest mój humor od Ciebie i widząc Cie z inną, najpiew zmierze Twoją postać a potem z ironią uśmiechnę się do tej jakże głupiej dziewczyny idącej obok Ciebie
|
|
#3383 |
|
Przyczajenie
|
od dłuższego czasu was tu podglądam, i muszę przyznać, że jesteście świetnee!
___ jestem obliczalna. wiem, że wygram. dystans do związków - za to teraz siebie lubię. "...że z tylu różnych dróg przez życie każdy ma prawo wybrać źle..." pogorzelisko intelektualne. jest siła, która łamie duszę. i jest siła, która może ją uleczyć. może zacznę od początku. na początku był chaos. później byłam ja. ulżyło mi. całokształtowo. bo że jesteś – choć pewności mieć nie mogę – wierzę. to słodkie kłamstwa, nie pozwól im się zwieść. .że kamyk mały tak jak ja przyczyną może być lawiny. obecnie znajduję się nigdzie. tupnę nogą nie raz, by zatrząsł się świat w posadach. niech się rozsypie i on. mój indywidualizm przeciwko morzu ujednoliconych tchnień.
|
|
#3384 |
|
Zadomowienie
|
maluje obrazy wspomnień w mej głowie, tylko chwile z Tobą są różowe
Czekam, kocham, błagam wróć Chciałabym móc wyrwać tę stronę z mojej pamięci W jaki sposób możemy unieważnić chemię między nami? Staliśmy się podzieleni
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
W skupieniu słuchałeś i z niedowierzaniem kiwałeś głowa..
Gdy skończyłam skwitowales: "Co za sk%rwiel !! ". Szkoda, ze nie domyśliłeś sie, ze w tej historii zamieniłam tylko twoje imię na inne ! poszukaj gwiazd na niebie, tam jest Twoja gwiazda.. ![]() pie**olić ten cały sentyment je*ie mnie to jak sobie to wytłumaczysz To ty sobie wmówiłaś, że najlepiej mi przy Tobie, Nie będzie, że,czegoś nie możemy, Wszystko możemy, jeśli tylko tego chcemy, .. z papierosem w ręku przeszłam odważnie obok niego. Wiedziałam, że tak bardzo nienawidził kiedy paliłam
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
abunee - gwiazdo! <3 KaMa2704 - wiesz że ja Cię też <3 nastychick - Muszę działać,żebyś mi nie uciekła <3 Toogether93 - ja trzymam pejcze nad wami :P ![]() bananowalaska- moja moja moja!!!!! <3 -- bo może po prostu lubię czasem się zapomnieć ? Bez Ciebie nie umiałam być szczęśliwa. Być blisko Ciebie. Chwile słodkie jak delicje.. kuszące i przepyszne.. łatwo zobaczyć miłość w moich oczach zakochała się bez pamięci jako że miłość nie dba o powody... dajesz powody do mruczenia ![]() Szczypta miłości. cicho. Jesteś moim kołem napędowym, zalej mnie miłością do pełna. Wzdycha tak jak tygrys, gdy mu się krew śni płacze tak, że jak deszcz lecą z jej oczu łzy a gdy kłamie to tak, że wierzysz w każdą rzecz ale nie gniewaj się taka po prostu jest. bo wszystko to iluzją jest.. nie lubię czekać, tęsknić też to z miłości, przecież wiesz nie lubię o nic prosić się jestem dumna, przecież wiesz nie lubię tez niczyją być to takie smutne, przecież wiesz jeszcze nie Twoja, nie Jego już zawieszona czekam tu. jeśli chcesz wiedzieć coś o mnie to coś Ci zdradzę, miłość dla mnie to huśtawka która stoi w równowadze. 'Teraz leżysz na plecach, spoglądasz na błękitne niebo, serce dotyka serca...' |
|
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
nie zostałam suką, po prostu wczułam się w rolę.
nie pójdę za tobą na koniec świata, ale mogę nauczyć cię żyć po mojemu. tam, gdzie diabeł nie może. jak Tokio pod śniegniem, marznę bez Ciebie. Otulając się kołdrą, włączam muzykę, próbując zagłuszyć krzyk rzeczywistości. nawet nie wiesz jak puste są wieczory bez Ciebie .. wtedy mam tylko gorzką herbate i głupią książke o miłości
|
#3388 |
|
Zadomowienie
|
wyjdź na spacer, ochłoń, dopiero porozmawiamy o tym, dlaczego MY to zły pomysł.
100% życia. bez cukru i słodzików. dobranoc. jutro ważny dzień. pa lale ![]()
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
... a jutro znów wstanie słońce, by oświetlić moją twarz i zagrzać do walki z życiem...
Czasami wolałabym się nie budzić. Są dni, po których nawet sen nie przynosi ukojenia. Wszystko boli, każde słowo rani me serce jak żyletka żyły. Dorosłość to nie tylko wiek, ale również dojrzałe decyzje, które pozwalają na prawdziwe życie. Są ludzie, których chciałabym ochronić przed nimi samymi. Nie da się zapomnieć o słowach, które tak mnie zraniły. Na zawsze pozostawią bliznę na sercu i ślad w pamięci. Przepraszam, że tak pesymistycznie, ale nic nie jest tak jak powinno. ciiri - Leona Lewis - I see you - mam to na pulpicie, żeby było pod ręką, słucham z włączoną opcją "powtarzaj". Uwielbiam podobnie jak Twoje opisy, które kradnę nałogowo. Kaaate90 - przejrzałam wszystkie Twoje opisowe posty i okradłam. Obie Panny uwielbiam ![]()
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-01-13 o 22:34 |
|
|
|
#3390 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ty też udzielaj się częściej ; **Cytat:
; *** Cytat:
; **<3no właśnie wiem, i to jest za***iste uczucie * <3------------------------------- teraz będzie to obciążać mój umysł kolejne miesiące . nie psuj tego nastroju, zadając pytania na które już znasz odpowiedź . don't fall in love, I'm not the one . /nie zakochuj się, ja nie jestem tą jedyną./ . /skromnie, ale po pracy dopiero jestem ; ) a jutro znowu dobranoc ; **/
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.