|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
fajnie
ale to akurat bywa zaleta związków na odległość - nie denerwuje Cię na bieżąco ![]() wykopcie mnie, znów przebąblowałam całe popołudnie odreagowując stresy a, frenka - fajnie Ci, ja może pojadę w lutym, ale jeszcze do końca nie wiadomo
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to złamałam dzisiaj paznokcia tak okrutnie na maksa
btw złamałam go próbując wyciągnąć kieszeń spodni na zewnątrz (miałam płaszcz więc nikt nie widział tej wystającej kieszeni) bo coś mnie od wewnątrz w jej miejscu w udo drapało przy każdym kroku a spodnie mam od roku, noszone drugi raz dziś po ostatnim praniu... Mówiłam, że dziś miałam zły dzień Kocia scena zazdrości mnie uleczyła Ferg - TurboDymoMan to pseudo-superbohater występujący w reklamach yyy... Plusa? Jakiejś sieci komórkowej w każdym razie. Jest kilkanaście wersji tej reklamy, aż dziwne że nie widziałaś jak byłas w PL. TU przykład. Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2010-01-13 o 22:44 |
|
|
|
#4443 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Spotku masz genialny podpis
|
#4444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I pewnie dlatego te jazdy, bo TŻ się nie kwapi cosik, za dobrze mu może tak, jak jest?? ![]() Violl, współczuję
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2010-01-13 o 22:48 |
|
|
|
|
#4445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Żebyś widziała, co on mi dzisiaj w mailach wypisywał ... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#4446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4447 | ||
|
Zakorzenienie
|
rozumiem że masz na myśli proces ściskania folii bąbelkowej, celem jego pękniecia. Znany od wieków sposób odstresowujący
Cytat:
![]() przez minute i 31 sekund siedzialam kto wymysla te reklamy..? I dlaczego..... ? Nawet nie wiem jaka sieć.. wiem tylko że jak sie dowiem .. to nie skorzystam z niej...Cytat:
![]() Antm. America's next top model. Z Tyra. Taki badziew strasznie. ale poprawia mi humor
|
||
|
|
|
#4448 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
w Chorwacji to moje marzenie Ferg dziękuję, wiem, że nie równo, ale się wycieniowało ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
padam. ide spac i od rana znowu ta fize bede dlubac
![]() masakra jakas, jak w ogole mozna nawet myslec o tym, zeby caly material z fizyki przerabiac w semestr? i to wcale nie jakies super ogolniki. ehh.. niemniej, jak zalicze (jutro i jeszcze egzamin ale jutro i tak musze zaliczyc 3/4 materialu do egz wiec jeden pies) to jestem wolna, i jesli mi sie nie uwidzi polibuda czy jakies inne dziwne studia to nie bede musiala juz tego nawet kijem tykac ![]() takze, pieknie prosze o kciuki jutro od 15.30 ![]() ![]() dobranocka dziewczyny, wracam na dluzej w piatek
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy, czy jesteś zdesperowana
![]() ![]() ![]() A tak na poważnie, to czasami zaburzenie rutyny naprawdę pomaga, bo pozwala zrozumieć, że osoba u naszego boku to nie "oczywista oczywistość", tylko nasza wielka życiowa nagroda, o którą trzeba ciągle dbać i pilnować, żeby nie trafiła w ręce innego zawodnika w tej konkurencji.Co pisał? Wstydzę się powtórzyć ![]() ![]() W każdym razie to nieprawda, że facet myśli o seksie co 7 minut. Raczej 7 razy na minutę. A mój to już na pewno |
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Belissę na włosy i paznokcie... ale od jakichś 2 miesięcy mocno nieregularnie
co powinnam brać, robić? Głównym problemem jest pękanie na kciukach po bokach (choć i tak mniej niż kiedyś) i rozdwajanie. Kosmetyczka pierwsze co to zapytała, czy dużo na kompie piszę, twierdzi że te moje problemy paznokciowe wynikają z mikrouszkodzeń wywołanych klikaniem w klawiaturę Aaaaaaaa to, to norma że wyleciała bo przytyła! Myślałam, że u Ciebie w pracy tak się stało... pffff. Tam akurat mnie to nie dziwi bo show musi trwać, trzeba szpikować widzom umysł wizją ciała "idealnego". Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2010-01-13 o 23:02 |
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No z antm wyleciała przeciez nie z ksiegowości![]() A ja tylko jem. Ptasie mleczko po krewetkach. Woda i sliwki mnie nei zmogly.. to może i teraz nic nie będzie
|
||
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a faktycznie tak dużo klepiesz? Ja też całymi dniami przy kompie, a jakoś nie mam tego problemu. Kiedyś mi się rozdwajały, słabe były i pomógł Falvit, teraz wspomagająco też na włosy szamię Merz. Ale na krótko ciapię, bo niewygodnie pisać ![]() Cotko ![]() Kami, Fergie, ja też chcę takie... Mój TŻ ma chyba jakiś błąd w miejscu w mózgu, które każe pisać tego typu smsy i maile
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2010-01-13 o 23:14 |
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
No tyle siedzę, ile widzicie
|
|
|
|
#4457 |
|
Zadomowienie
|
Kami odpisałaś mi coś z tymi korektorami "ewentualnie na pół" bo chyba mi jakoś umknęło
Nie mam chyba cierpliwości do przesypywania prochów... stukam sobie w to pudełeczko i stukam, i czekam aż się przesypie do woreczka... i patrzę się przesypało...ale na piżamkę ![]() Violl jak mi się spodoba poison to sama myślałam o rozbiórce
Edytowane przez angel of sadness Czas edycji: 2010-01-13 o 23:18 |
|
|
|
#4458 |
|
Wtajemniczenie
|
Yo
Kami przypomniałaś mi ![]() Violl, a to jest całkiem możliwe, bo od kiedy próbuję pisać magisterkę i inne (ciekawsze) rzeczy, łamią mi się, jakby nie wiem co. A kojarzę- to Ty pytałaś o coś na przesuszenia? Bo jeśli tak, to ja polecam maść z vit A za 4,25 w aptece. Tak sobie wyleczyłam takie straszne coś na łapce od zapinania kozaków (wtf
|
|
|
|
#4459 |
|
Rozeznanie
|
kamilko, ja wiem, że Ty masz trudno
ale jak takie maile do Ciebie pisze, to chyba dobrze? sama wiem, że jak z mężem się parę dni nie widzę - rozjeżdzamy się, albo się mijamy, to bardziej go lubię intelektualista - mężczyzna, który jest w stanie przez 10 minut mysleć o czymś innym niż seks ferg, bąblowanie to określenie funkcjonujące w mojej rodzince na czynności typu wizaż, tv, leżenie na kanapie itp, nic wymagającego wysiłku ale opcja z folią bąbelkową jest niezła - wypróbuję następnym razem co ja to jeszcze miałam napisać? ![]() aa domi dziękuję w pewnym sensie jest odpowiedzią na twój ![]() głównym wnioskiem z jednego szkolenia
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na paznokcie to chyba nic nie pomoże... teraz muszę obciąć, zacznę regularnie maziać NailTekiem i zobaczymy
|
|
|
|
|
#4461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba jakaś inna jestem ![]() A co to za krem, co go Hex analizowała ?
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Bielenda z miodem i bursztynem
zamierzam go obczaić bo ma masę pozytywnych opinii."I was a virgin......... WAS!!!" będzie mi się to śniło Dobranoc
|
|
|
|
#4463 |
|
Zadomowienie
|
Violl, na czym w końcu byłyście w kinie?
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
A... na "Wszyscy mają się dobrze" - nie było nic innego, co mogłoby dziś stać się przedmiotem kompromisu. Mama na Parnassusa nie chciała, na Avatara też nie... Chciała na Raj dla Par ale nie grają już
![]() film jak dla mnie przygnębiający, chyba mam za dużo empatii w sobie... pouczający, to fakt, wyciągnęłam z niego co nieco, ale wyszłam z kina w dość refleksyjnym nastroju i podłym humorze
|
|
|
|
#4465 |
|
Zadomowienie
|
widomo, zawsze mam jeszcze zbója
![]() kurcze moglby byc taki wizaz o fizyce, pewnie bym wszystko wiedziala ![]() moj nie mysli co 7 minut (albo skrzetnie to ukrywa), chyba juz predzej ja no ale nie potrafie przewidziec co by bylo, jakby siedzial gdzies na misji hen daleko ![]() dzieki za kciuki dziewczyny
|
|
#4466 |
|
Zadomowienie
|
Cotko wczoraj trzymałam za kumpelę kciuki - też miała fizykę. Dzisiaj będę trzymać za Ciebie
|
|
|
|
#4467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda że w FV nie ma ![]() Cytat:
Na frytki mam ochotę ostatnio, chipsy przedwczoraj pierwszy raz od kilku lat zjadłam a dziś znów sobie kupiłam, colę pochłaniam litrami... Wyłącz głos ![]() Wyszłam dziś 1 raz od 26 grudnia z domu wyjechałam na kilka dni do mamy jutro też zamierzam wyjść Powiem Wam że było dziwnie, jakoś tak jasno i no.... hmmmm... dziwnie ![]() Widziałyście co się dziś działo na wątku atomizerkowym, tzn. na nowym rzucie
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2010-01-14 o 01:33 |
|||
|
|
|
#4468 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
(można tam nawet kupić frezarkę, w dodatku chyba do paznokci.... no ten świat to jest zaczarowany ..... ![]() )właśnie skończyłam pracę, tak to jest jak się chciało wizażować zamiast w pracy pracować ![]() branoc ![]() bry
Edytowane przez AnkaFranka Czas edycji: 2010-01-14 o 03:24 |
||
|
|
|
#4469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, śpiochy!
Cytat:
Zainstaluj mu wersję 2.0 ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A co , a co? ![]() Cytat:
Tylko nie sądziłam, że może mnie napastować nawet przez internet |
|||
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przytyła w stosunku do castingu - a tak jak mówili za gruba na modelkę za chuda na modelkę plus size - chociaż mi się podobała ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- a tak w ogóle Dzień Dobry
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

a spodnie mam od roku, noszone drugi raz dziś po ostatnim praniu...
klik!

(zastanawiało mnie niemożebnie jakim cudem udaje się wam w takim tempie tyle cytatów przekopiować..... no comments

co powinnam brać, robić? Głównym problemem jest pękanie na kciukach po bokach (choć i tak mniej niż kiedyś) i rozdwajanie. Kosmetyczka pierwsze co to zapytała, czy dużo na kompie piszę, twierdzi że te moje problemy paznokciowe wynikają z mikrouszkodzeń wywołanych klikaniem w klawiaturę 
a faktycznie tak dużo klepiesz? Ja też całymi dniami przy kompie, a jakoś nie mam tego problemu. Kiedyś mi się rozdwajały, słabe były i pomógł Falvit, teraz wspomagająco też na włosy szamię Merz. Ale na krótko ciapię, bo niewygodnie pisać 

?