Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 22:02   #661
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=Aamof...ture=topvideos

niektóre z Was chciały ćwiczenia na pupkę
zaczyna się po 5 minucie

fajny ma tyłek też chcę taki...

tylko irytuje mnie, że tak sapie
jak to sapie??? to jakie to cwiczenia???

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość

?! ale rozstaliście się kiedy, jak?
Słuchaj, może rzeczywiście teraz zrozumie. Może to gorszy czas, który Wam wiele wiele da? ehh teraz się trochę przejęłam, nie powiem
Z pon. na wtorek za późno, jest już na pewno za późno...
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 22:06   #662
Myszunia19
Zakorzenienie

yyy E.J. mojbyly pisze teraz do mnie po dwoch latach! wiec ty nie mow ze za pozno!
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 22:08   #663
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Dzieki wsparcie na pewno mi sie teraz przyda
hejj Madame to co tam u Ciebie co ?
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 22:09   #664
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
yyy E.J. mojbyly pisze teraz do mnie po dwoch latach! wiec ty nie mow ze za pozno!
TY CHCESZ DO NIEGO WRÓCIC SKORO PISZESZ ŻE NIE ZA PÓŹNO O TYM PISZE??????????? :conf used: :conf used: :conf used: :conf used:
Stary 2010-01-13, 22:09   #665
yellowsunshine
Zadomowienie

jesli to jest miłość, to Droga E.J nigdy nie jest za późno a Ty jak to odczuwasz wszystko ?
Stary 2010-01-13, 22:10   #666
Myszunia19
Zakorzenienie

NIe!! chodzilo mi o to ze nie mow ze u Ciebie jest za pozno! Ja mam Tza wiec do nikogo nie wracam
Stary 2010-01-13, 22:14   #667
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
NIe!! chodzilo mi o to ze nie mow ze u Ciebie jest za pozno! Ja mam Tza wiec do nikogo nie wracam
Uffff, Myszka przez Ciebie bym na zawal padła Mnie chodziło, że za późno to stwierdził bo nie jesteśmy już razem, po fakcie to stwierdził.
Stary 2010-01-13, 22:15   #668
Lagunaaa
Wtajemniczenie

To ja wam powiem lepsza historie moj byly chcial do mnie wrocic a nie rozmawialismy ze soba 4 lata od rozstania stwierdzil ze mnie nadal kocha itp ale ja juz nic nie czuje wiec niestety

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 22:15   #669
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
jesli to jest miłość, to Droga E.J nigdy nie jest za późno a Ty jak to odczuwasz wszystko ?
Wiem o tym, ale wyszło tak jak wyszło. Na przykładzie przyjaciela widzę jednak, że można inaczej robic, reagowac, w sposób podobny do mojego. Dziwnie mi..brakuje mi jego, pisania z nim, wspólnych zakupów ect. tak jakoś pusto się zrobiło....
Stary 2010-01-13, 22:20   #670
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Uffff, Myszka przez Ciebie bym na zawal padła Mnie chodziło, że za późno to stwierdził bo nie jesteśmy już razem, po fakcie to stwierdził.
aaa to ja źle zrozumialam ale to mile ze ktos sie o mnie martwi
Stary 2010-01-13, 22:21   #671
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
hejj Madame to co tam u Ciebie co ?
A wiec bylismy wczoraj ze znajomymi, 3 pary i jedna laska. Najpierw pojechalismy do znajomych, tam reszta pila wodke oprocz mnie. Tz na poczatku byl grzeczny i w ogole ale przy wyjsciu oczywiscie musial odstawiac... Dokladnie rzecz biorac jedna dziewczyna mowila do swojego chlopaka cos tam "Kochanie daj mi szalik", a moj TZ oczywiscie sobie robil beke i jej odpowiadal niby za jej chlopaka i tylko slyszalam chyba dwa razy"juz daje Skarbie". Oczywiscie nic przy tym nie robil tylko sie glupio smial. Wkurzylam sie, ze takie slowa moze kierowac do obcych mu dziewczyn nawet dla beki. Pozniej poszlismy do klubu. Bylam tak wsciekla na niego, ze nie chcialam z nim gadac. Siedzielismy przy stoliku, a on sobie poszedl z kumplem pic przy barze i zostawil mnie na jakas godzine. Dobrze, ze jeden kumpel sie zlitowal i usiadl obok mnie i zaczal gadac olewajac swoja laske... Pozniej moj TZ wrocil i bardzo chcial ze mna tanczyc. Odmowilam. Pozniej drugi i trzeci tez odmowilam, az w koncu wkurzyl sie i poprosil inna laske do tanca I to takiego ktorego tanczyli dosc blisko... Po prostu wtedy miarka sie przebrala... Najpierw mowi do obcych bab Skarbie, a pozniej dziwi sie, ze nie chce z nim tanczyc i tanczy sobie z inna. Przepraszal mnie chyba ze 3 razy, powiedzial, ze juz nie bedzie i ze sie zmieni. Jasne. Powiedzialam mu, ze pasuja do siebie i ladnie razem wygladaja z ta dziewczyna, z ktora tanczył.... I ze z taka laska bylby szczesliwy, spokojna, grzeczna, nie majaca wlasnego zdania. Nie to co ja, wybuchowa, porywcza i bardzo temperamenta. Powiedzialam, ze nie chce juz z nim byc.
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 22:35   #672
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Posłuchaj, znaczy poczytaj, troszkę się teraz naprodukuję.
Ja też się podobnie zachowywałam, chciałam każdą drobnostkę wyjaśniać, zawsze chciałam się z nim spotykać, byłam natarczywa, narzucałam mu się, jak się nie chciał spotkać to zrobiłam wszystko, żeby i tak przyszedł, bo inaczej byłabym zła. Nic tym nie osiągnęłam, bo potem miałam pretensję, że przyszedł z łaską do mnie.
On był dla mnie całym światem. Nic się nie liczyło, po prostu nic. Mogłabym z nim spędzać 24h/dobe. Wydzwaniałam do niego, pisałam i reagowałam na wiele spraw dokładnie tak jak Ty. Efekt był taki, że on co raz bardziej się ode mnie odsuwał. Co raz mniej chciał się ze mną spotykać, nie zabiegał o mnie- bo niby jak miał o mnie zabiegać, jak to cały czas ja o niego zabiegałam?
Nie odbierał telefonu- już panika, co on robi gdzie on jest, milion razy potrafiłam dzwonić byleby tylko odebrał. Potem już tak się nakręciłam, że nie było spotkania bez pretensji i narzekań. A to nie odebrał, a to się spóźnił, a to on taki jest a to on owaki. Tak samo postępował, zaczął się śmiać z mojego postępowania. Jak zaczynałam płakać, chciał wychodzić, błagałam żeby zostawał. Miałam tego nie wspominać, ale robie to tylko dla Ciebie, bo może się opamiętasz przez to.
Były moje histerie, chciałam za wszelką cenę, żeby było dobrze, tymczasem wszystko wychodziło na opak. Nie było żadnych efektów, traktował mnie coraz gorzej, bo zwyczajnie miał mnie dość.
Jak patrzę na to z perspektywy czasu, to ja też bym miała dość. Dziwię się czasami, że mnie wtedy nie zostawił.
Opamiętałam się troszkę. Zaczęło mi przeszkadzać, że on się do mnie nie odzywa, że on nie proponuje spotkań, że on nie zabiega. Ale do cholery dlaczego tak jest? Bo go tak nauczyłam. Przecież zawsze ja dzwoniłam, ustalałam nasze spotkania, zabiegałam o to wszystko. No to przecież jak on nagle miał zacząć się starać, jak ja z dnia na dzień zmieniłam myślenie.
Powoli z tym walczyłam. Ale dalej popełniałam mnóstwo błędów. Za wiele na raz chciałam wyegzekwować od niego. Nie robił tak jak chciałam to dalej mu trułam i trułam. Ja nie mówie, że on w tym wszystkim jest bez winy, ale prawda jest taka, że ja go nauczyłam takiego zachowania i to ja byłam histeryczką.
Nawet odkąd do Was dołączyłam nie wszystkiego udało mi się wyzbyć. Dopiero teraz od nowego roku staram się bardziej. Czasami mnie to boli jak cholera, ale wiem, że muszę, bo moje podjeście było nie zdrowe. On nie może być epicentrum mojego świata. Przecież ja jego nie jestem, więc z jakiej racji.
Trzeba mieć dużo siły do tego, żeby tak zrobić, ale czym wcześniej tym lepiej. U mnie jest już troszkę za późno, mam nadzieję, że nie do końca. Liczę na to, że zauważy w końcu moją zmianę i doceni to. Tylko, że przez te wszystkie lata zapisał się w jego głowie mój obraz taki a nie inny, wymazać go teraz będzie wymagało trochę czasu. Niekiedy brakuje mi cierpliwości, ale wierzę, że dam radę. Nie wiem nawet czy czas do końca sesji to nie jest za mało. Ja kreaowałam swój zły wizerunek w jego głowie przez kilka lat, a teraz liczę, że w ciągu miesiąca wszystko się zmieni.
Nie wiem jak będzie, jak nie będę miała już siły, po prostu to zakończę, ale wydaje mi się, że w tym momencie to najłatwiejsze wyjście z sytuacji.

Wiem, że Ty też nie jesteś na tyle silna, żeby w tym momencie go zostawić. Więc proponuje zmienić myślenie. Żyjesz dla siebie, nie dla niego.

Noo to teraz już wiecie całą prawdę o Koszce
Dziękuję za ten post.
Faktycznie widzę, że robiłam ostatnio tak, jak Ty pisałaś.
Ja prosiłam, błagałam, dzwoniłam, pisałam, tłumaczyłam, płakałam.
Wiedział doskonale, że cokolwiek by nie zrobił, to ja wybaczę, odezwę się pierwsza i on o nic nie będzie musiał się starać.
Dziś po tym jak się rozłączył,na początku trochę to przeżyłam, taki żal, nienawiść i złość...
A potem ochłonęłam, wypiłam ulubione martini i zajęłam się swoimi sprawami.
Po godzinie pytał, co się ze mną dzieje, że się nie odzywam, bo się martwi bla bla. Ja nadal nic, telefon zostawiłam pod poduszką (). Zanim się obejrzałam - dzwonek do drzwi i przyjechał.
Wkurzył się trochę o wino, bo stwierdził,że my się kłocimy, a ja się swietnie bawię
A później pogadaliśmy i na końcu powiedział że "chciałby żebym mu bardziej okazywała uczucia" a ja mu powiedziałam, że "chciałabym ,żeby o mnie bardziej zabiegał".
Co do tego rozlączenia, to stwierdził, że myślał, że ja na niego podniosłam głos, a to nieprawda, bo miałam włączony tryb głośnomówiący i dlatego mógł tak pomyśleć
Stary 2010-01-13, 22:36   #673
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
zastanawiam sie czy jak sie TZ dzis nie odezwie to pisac mu cos na dobranoc? Koszka co ty na to?

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Wanilia to super ze sie uklada i dobrze ze TZ zauwaza zmiany
Mycha no nie wiem, jak masz ochotę to pisz, czemu nie Po co masz się męczyć, jak nie napiszesz to tylko Ty się będziesz denerwować, a on nawet nie zwróci uwagi bez względu na to czy napiszesz czy nie
Stary 2010-01-13, 22:40   #674
Myszunia19
Zakorzenienie

Koko napisal oczywiscie 2 smsy i koniec napisal pierwszy! na dobranoc ja nic nie pisze jutro o 12 bedzie u mnie po okulary w smsach odpowiedzial tylko na najwazniejsze a jak napisalam juz ze zachwile bedzie juz w lozku - bede mnie:P to juz nic nie odpisal. ale co ja sie bede denerwowac przeciez to facet a faceci to podgatunki wdl mojej przyjaciolki
Stary 2010-01-13, 22:41   #675
oh Mandy
Zakorzenienie

Madame nie za ciekawie... nie widzi swojej winy i jeszcze jakieś głupie mówienie sobie na złość. W tym momencie jest to chore. Ciekawe czy on byłby zadowolony, gdybyś Ty tańczyła z jakimś kolesiem objęta i wpatrzona w Niego, jak w obrazek?! Nie widzi swojej winy? Ma teraz swój czas, miejmy nadzieję, że coś do niego dotrze i zauważy, że nie do końca zachował się w porządku.
W sumie dziewczyny w dobrym kierunku myślały, że może wtedy chciał Ci zrobić na złość, ale skoro jesteś przekonana, że nie, to ta opcja odpada i On na serio uważa że nic złego nie zrobił.
Stary 2010-01-13, 22:45   #676
Myszunia19
Zakorzenienie

tylko ze ja np jestem zdania ze jakby mu zalezalo to by dla sietego spokoju przyznal jej racje. a moze on sobie szuka powodu zeby zerwac ale tak zeby to ona to zrobila a nie on? zeby nie czul sie winny?
Stary 2010-01-13, 22:46   #677
jagaaaaa
Wtajemniczenie

hmm.. my sie troche teraz pokłóciliśmy bo TZ mnie wkurzył na temat studiach i tak sie zdenerwowałam ze napisałam troche nie za mile słowa a ten wielki foch.. ze jak osoby kochające sie mogą mieć takie rozmowy.. pisząc takie rzeczy.. no zdenerwowałam sie a ten od razu wielki foch.. no ale przeszło mu i poszedł spać z opisem "głowa boli... "
tak.. od razu musi sie zastanawiać czy jestem jakaś nienormalna i ze go nie kocham za to ze tak napisałam.. czasami naprawde potrafi być gorszy niż ja

no ale nie narzekam, widać ze mu dalej zależy

co tam jeszcze u was?
przepraszam ze tak mało odpisuje wam ale ostatnio dużo mam nauki.. no wiecie.. same piszecie i widzę ze mało kto ma czasu heh..
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 22:48   #678
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
hmm.. my sie troche teraz pokłóciliśmy bo TZ mnie wkurzył na temat studiach i tak sie zdenerwowałam ze napisałam troche nie za mile słowa a ten wielki foch.. ze jak osoby kochające sie mogą mieć takie rozmowy.. pisząc takie rzeczy.. no zdenerwowałam sie a ten od razu wielki foch.. no ale przeszło mu i poszedł spać z opisem "głowa boli... "
tak.. od razu musi sie zastanawiać czy jestem jakaś nienormalna i ze go nie kocham za to ze tak napisałam.. czasami naprawde potrafi być gorszy niż ja

co tam jeszcze u was?
przepraszam ze tak mało odpisuje wam ale ostatnio dużo mam nauki.. no wiecie.. same piszecie i widzę ze mało kto ma czasu heh..
ale chyba już pogodzeni, co?

chyba u każdej z nas teraz mnóstwo nauki
Stary 2010-01-13, 22:54   #679
Myszunia19
Zakorzenienie

ja chce zeby sesja sie juz skonczyla( a jeszcze sie dobrze przeciez nie zaczęła...)...
Stary 2010-01-13, 22:56   #680
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość

co tam jeszcze u was?
jak pogodzeni to okejo no, tez mam tyle nauki i zero czasu praktycznie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Dziękuję za ten post.
Faktycznie widzę, że robiłam ostatnio tak, jak Ty pisałaś.
Ja prosiłam, błagałam, dzwoniłam, pisałam, tłumaczyłam, płakałam.
Wiedział doskonale, że cokolwiek by nie zrobił, to ja wybaczę, odezwę się pierwsza i on o nic nie będzie musiał się starać.
Dziś po tym jak się rozłączył,na początku trochę to przeżyłam, taki żal, nienawiść i złość...
A potem ochłonęłam, wypiłam ulubione martini i zajęłam się swoimi sprawami.
Po godzinie pytał, co się ze mną dzieje, że się nie odzywam, bo się martwi bla bla. Ja nadal nic, telefon zostawiłam pod poduszką (). Zanim się obejrzałam - dzwonek do drzwi i przyjechał.
Wkurzył się trochę o wino, bo stwierdził,że my się kłocimy, a ja się swietnie bawię
A później pogadaliśmy i na końcu powiedział że "chciałby żebym mu bardziej okazywała uczucia" a ja mu powiedziałam, że "chciałabym ,żeby o mnie bardziej zabiegał".
Co do tego rozlączenia, to stwierdził, że myślał, że ja na niego podniosłam głos, a to nieprawda, bo miałam włączony tryb głośnomówiący i dlatego mógł tak pomyśleć
Mandy, własnie jak tam u Ciebie przez te ostatnie dni a nawet tygodnie?

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
A wiec bylismy wczoraj ze znajomymi, 3 pary i jedna laska. Najpierw pojechalismy do znajomych, tam reszta pila wodke oprocz mnie. Tz na poczatku byl grzeczny i w ogole ale przy wyjsciu oczywiscie musial odstawiac... Dokladnie rzecz biorac jedna dziewczyna mowila do swojego chlopaka cos tam "Kochanie daj mi szalik", a moj TZ oczywiscie sobie robil beke i jej odpowiadal niby za jej chlopaka i tylko slyszalam chyba dwa razy"juz daje Skarbie". Oczywiscie nic przy tym nie robil tylko sie glupio smial. Wkurzylam sie, ze takie slowa moze kierowac do obcych mu dziewczyn nawet dla beki. Pozniej poszlismy do klubu. Bylam tak wsciekla na niego, ze nie chcialam z nim gadac. Siedzielismy przy stoliku, a on sobie poszedl z kumplem pic przy barze i zostawil mnie na jakas godzine. Dobrze, ze jeden kumpel sie zlitowal i usiadl obok mnie i zaczal gadac olewajac swoja laske... Pozniej moj TZ wrocil i bardzo chcial ze mna tanczyc. Odmowilam. Pozniej drugi i trzeci tez odmowilam, az w koncu wkurzyl sie i poprosil inna laske do tanca I to takiego ktorego tanczyli dosc blisko... Po prostu wtedy miarka sie przebrala... Najpierw mowi do obcych bab Skarbie, a pozniej dziwi sie, ze nie chce z nim tanczyc i tanczy sobie z inna. Przepraszal mnie chyba ze 3 razy, powiedzial, ze juz nie bedzie i ze sie zmieni. Jasne. Powiedzialam mu, ze pasuja do siebie i ladnie razem wygladaja z ta dziewczyna, z ktora tanczył.... I ze z taka laska bylby szczesliwy, spokojna, grzeczna, nie majaca wlasnego zdania. Nie to co ja, wybuchowa, porywcza i bardzo temperamenta. Powiedzialam, ze nie chce juz z nim byc.
Madame, kurcze, nie dziwie się temu, że zareagowałaś taką złościa sama poczułabym się beznadziejnie i w dodatku byłoby mi cholernie przykro ale jak, gadaliście już?

Cytat:
Wiem o tym, ale wyszło tak jak wyszło. Na przykładzie przyjaciela widzę jednak, że można inaczej robic, reagowac, w sposób podobny do mojego. Dziwnie mi..brakuje mi jego, pisania z nim, wspólnych zakupów ect. tak jakoś pusto się zrobiło....
Eh.. no właśniem zastanów się czy to nie czas na zmiany, ale byc moze i na powrot do siebie... okej, nie dawał Ci paru rzeczy, których potrzebowałaś, ale nie dlatego że Cie nie kochał, tylko po prostu miał inny charakter. Byc moze teraz zrozumiał..
Stary 2010-01-13, 23:00   #681
Rebelious
Zakorzenienie

Madame to mi bardzo przypomina moją sytuację z Sylwestra. jak widzisz faceci jak trochę wypiją odwalają różne dziwne rzeczy nie zdając sobie sprawy z tego, że robią źle.
wiem jak się czułaś. ta gula w gardle, ta nieopanowana wściekłość. ale on najwyraźniej na twojego focha zareagował wręcz alergicznie, stąd ten taniec z obcą dziewczyną.
skoro cię przepraszał 3 razy to żałuje więc może odpuść co?
zastrzeż tylko, że nie życzysz sobie takich akcji.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
ja chce zeby sesja sie juz skonczyla( a jeszcze sie dobrze przeciez nie zaczęła...)...
ja też

męczę TŻta od wczoraj swoim marudzeniem, ale dzielnie to wszystko znosi i cały czas mnie pociesza
przez tą sesję cały czas jestem rozdrażniona i tylko boję się, że się pokłócimy o jakąś głupotę.
póki co jest w porządku, jutro jedzie ze mną na egzamin, w piątek jedziemy razem kupić rybki do jego(naszego) akwarium, a w sobotę spędzamy wieczór osobno, bo koleżanka mnie zaprosiła na piwo, a on pewnie pójdzie do baru z kolegami.
sesja sesją, ale trzeba się jakoś wyluzować nie?
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 23:02   #682
Myszunia19
Zakorzenienie

moj to wogole uwaza ze powinnam nie miec pretesji jak idzie na piwo z kolezanka.
Stary 2010-01-13, 23:02   #683
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
Madame to mi bardzo przypomina moją sytuację z Sylwestra. jak widzisz faceci jak trochę wypiją odwalają różne dziwne rzeczy nie zdając sobie sprawy z tego, że robią źle.
wiem jak się czułaś. ta gula w gardle, ta nieopanowana wściekłość. ale on najwyraźniej na twojego focha zareagował wręcz alergicznie, stąd ten taniec z obcą dziewczyną.
skoro cię przepraszał 3 razy to żałuje więc może odpuść co?
zastrzeż tylko, że nie życzysz sobie takich akcji.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

ja też

męczę TŻta od wczoraj swoim marudzeniem, ale dzielnie to wszystko znosi i cały czas mnie pociesza
przez tą sesję cały czas jestem rozdrażniona i tylko boję się, że się pokłócimy o jakąś głupotę.
póki co jest w porządku, jutro jedzie ze mną na egzamin, w piątek jedziemy razem kupić rybki do jego(naszego) akwarium, a w sobotę spędzamy wieczór osobno, bo koleżanka mnie zaprosiła na piwo, a on pewnie pójdzie do baru z kolegami.
sesja sesją, ale trzeba się jakoś wyluzować nie?
brawa dla TŻcika tylko musisz mu wynagrodzić wszystko
Stary 2010-01-13, 23:05   #684
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
brawa dla TŻcika tylko musisz mu wynagrodzić wszystko
wynagrodzę wynagrodzę
na razie to straszna jestem, bo cały czas marudzę.

przyszedł do mnie wczoraj taki napalony (jak zwykle), a ja (jak nigdy) nie miałam ochoty na seks więc biedaczek musi wytrzymać do wtorku, bo wtedy mi się skończy krwawienie
poza tym teraz nie będzie tak kolorowo, bo odstawiłam tabletki anty.

p.s. ale kanapki i herbatę z cytryną zrobiłam głodomorowi! więc może nie jestem aż taka zła?
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 23:05   #685
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

Eh.. no właśniem zastanów się czy to nie czas na zmiany, ale byc moze i na powrot do siebie... okej, nie dawał Ci paru rzeczy, których potrzebowałaś, ale nie dlatego że Cie nie kochał, tylko po prostu miał inny charakter. Byc moze teraz zrozumiał..
Ale dalej mówimy innym językiem.No i charakteru nie da się ot tak zmienic, jeśli wogóle i na stałe.
Stary 2010-01-13, 23:13   #686
Myszunia19
Zakorzenienie

E.J. a co z tym przyjacielem? nie ciagnie was do siebie?
Stary 2010-01-13, 23:20   #687
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ale chyba już pogodzeni, co?

chyba u każdej z nas teraz mnóstwo nauki
pogodzeni pogodzeni heh chyba mu coś tylko tak chwilo odbiło..
nie wiem czy pisałam jak mi wczoraj opowiadał ile tygodni i dni zostało do mojego przyjazdu.. lepiej sie poczułam..

i nawet powiedział ze już mu sie odechciało tej studniówki, nie chce mu sie iść.. a ja powiedziałam niech sie wybawi bo będzie miał tylko jedna studniówkę w życiu i niech ma co wspominać (chciałam być dobra )
a TZ mówi ze będzie siedział i zamulał..

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Ale dalej mówimy innym językiem.No i charakteru nie da się ot tak zmienic, jeśli wogóle i na stałe.
czytam ostatnio dużo ale wybacz jak coś omijam z powodu brak czasu.. ale jak tam wszystko u was teraz jest? wiem ze sie rozstaliście..
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 23:20   #688
garfieldek
Zakorzenienie

jagaaa skoro tak podchodzi do tej studniowki bez ciebie, to widac, ze mu zalezy na tobie

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 23:25   #689
MadameButterfly6
BAN stały

Napisalam mu, ze jestem zadzrosnica i trudno. Ze nie potrafie zapomniec. Ze nie ma sensu sie meczyc. Ze zycze powodzenia.

Odpisal, ze przeciez on tego nie robil specjalnie, ze on juz nic nie moze teraz zrobic, ze chce zeby bylo dobrze i juz, tak po prostu.

Smieszny jest, dobrze i juz Nawet palcem nie kiwnie. Ojjjj wkurzylam sie
Napisalam mu taka wiazanke, ze nie pomyslal jak ja sie moge czuc, ze mysli tylko o swojej przyjemnosci, ze sie w ogole nie stara. I ze nie bede wiecej znosic takich upokorzen z jego strony.

Ehh jestem pewna, ze odpisze na to z pretensjami...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 23:29   #690
Myszunia19
Zakorzenienie

Motylku nosi cie.

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

dzogie panie ide spac dobranoc
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości