|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Dziewczyny mam wielgachną prośbę. Potrzebuję opinii o Dj DoDo, Dj Delegat i Dj Atlantick. Może u którejś z Was grał na weselu?? Jeżeli coś wiecie to bardzo proszę o opinie
|
|
#4202 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie wiem
Ale wiem jak wyglada Tam sa 3 dziewczyny.Mnie czesala taka brunetka z dluzszymi wlosami.
|
|
|
|
|
#4203 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=koniczyna111;164238 79]Gospella, przepięknie Wam wyszły te zaproszenia. Gdzie kupowaliście materiały? No i jak udało Ci się zawiązać takie śliczne kokardki??
QUOTE] dzięki serdeczne papier na związkowej w hurtowni a tasiemke w realu w pasmanterii, kokardki normalnie zawiązałam, ale faktycznie robota precyzyjna zwlaszcza z klejemCytat:
|
|
|
#4204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bez problemu sie wstepnie dogadalismy. Polecalabym najpierw podzwonic i spytac sie czy maja wolny termin.
|
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie zrobiliśmy wstępne rozeznanie ale w akcji widzieliśmy tylko dj Atlanticka W październiku bawiliśmy się na weselu z Jego udziałem i świetnie goście się bawili. Tylko P. młody był niezadowolony, gdyż na długo przed weselem dał dj płytę z utworami, które chcieli mieć na weselu a On nawet tego nie przesłuchał i puszczał całkiem inna muzykę. Zastosował się przynajmniej do najważniejszej prośby Młodych i nie było disco-polo. Dla mnie najlepsze wesele na jakim byłam
Ale chciałabym też poznać Wasze opinie o pozostałych Dj'ach
|
|
#4206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4207 |
|
Przyczajenie
|
o rety jaki ruch na forum...
![]() u mnie narazie nic się nie dzieje... szukamy obraczek ale ceny przerażają, ale jak zwykle dzięki Wam wiem gdzie iść i szukać... ![]() dobrze że przynajmneij z bielizną nie będę mieć problemów w moim 75GG/H ![]() jak to jest z tymi naukami- tu jestem zielona... da się zrobić wszystko w jeden weekend?? hmm.... |
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Co do jubilera to my również zrezygnowaliśmy z obrączek z aparta, kruka i co tam jeszcze jest...bo po prostu jedna obrączka zwykła kosztowała tam drożej niż nasze dwie
8mouse3 a Ty na bezsenność cierpisz?! Przed 7 na wizażu? Czyżby nałóg?!
|
|
#4209 |
|
Przyczajenie
|
obrączki w aparcie... jchyab 2 modele mi się podobały a le cena juz mniej...
w kruku... hhmmmmm..... nie pamiętam.... yes... jeden model zwalił mnie z nóg gdy włożyłam obraczkę na palec... niestety cena też...:/ szukamy dalej... dziewczyny podawjcie konkretne namiary na sklepy jubilerskie (żebym mogła szybko wszystko objechac jak się wyrwę po sesji do lublina) ;D |
|
|
|
|
#4210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My zapewne też nie będziemy szukać obrączek w znanych firmach i zakładach jubilerskich- brat kupił bardzo ładne obrączki, z białego i złotego złota za ok 800zł w 2008r. Nie mamy zamiaru wydawac połowy pieniędzy przeznaczonej na ślub na obrączki, bo inaczej musielibyśmy zrezygnować z połowy gości ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- A jeszcze mam pytanko- podobno można gdzieś dowiedzieć się w jakim kościele jest jaki temat nauk i można jeździć po kościołach i zrobić szybciej te nauki. Czy któraś z Was wie coś na ten temat??
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do obrączek to my byliśmy w sumie u 3 jubilerów i przymierzałam ze 30 różnych wzorów nim wybraliśmy
|
|
|
#4212 |
|
Raczkowanie
|
Tak wcześnie trzeba zamawiać obrączki? Ja pracuję w jubilerze ale u nas nie ma obrączek niestety... Dziewczyny pytajcie czy złoto nie jest miękkie bo wam sie powycierają albo porysują! Jak jest miękkie złoto to nawet kształt może sie zmienić... Znam takie przypadki. Często ludzie przychodzą i sie skarżą...
|
|
|
|
|
#4213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosi się je nam bardzo dobrze, i po pół roku noszenia wiadomo ze się porobiły jakieś drobne ryski, ale dalej się tak samo ładnie błyszczą i są dalej okrągłe ![]() co u mojego TŻ jest naprawdę sukcesem
|
|
|
#4215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tu jest info o 2009 więc nie wiem na ile są te terminy powtarzalne, poza tym tu nie ma informacji kiedy jest która nauka, więc trzeba dzwonić i pytać się
|
|
|
#4216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4217 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj idę oglądać i mierzyć suknie
Jutro zdam wam relacje
|
|
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Męczę ich na kulu
|
|
|
#4219 |
|
Rozeznanie
|
No chyba wszystkie umowy już podpisałam, ale jeszcze nie mam...kościoła
![]() A mam pytanko- czy któraś Wizażanka słyszała coś o pani Ani Hajduk- makijażystce i kosmetyczce. Pytam, bo właśnie mam jej ulotkę i widziałam salon, ceny ma przystępne, więc może skuszę się na makijaż ślubny. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- hmm w zasadzie sama sobie odpowiem, bo poszukałam na forach i same pozytywy piszą o pani Ani, więc zdecyduję się na nią- o ile będzie jeszcze wolny termin, ale o tym przekonam się jutro
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przeżywam chwilowe załamanie i nic mi się nie chce...nic...i studenci mnie dziś wkurzyli...i TŻ...i sama już nie wiem czego chce...
|
|
#4221 |
|
Rozeznanie
|
Telka10 nie przejmuj się
, jutro jest jest dzień i będzie lepszy od dzisiejszego- na pewno. A studenci, nie byliby studentami, gdyby nie dali wykładowcom czy ćwiczeniowcom popalić- tak to już jest. A faceci nie byliby sobą, gdyby nie podnosili nam ciśnienia Ale co tam, my też dajemy im w kość, gdy mamy TE swoje dni i związane z nimi humory, więc wszystko się wyrównuje A ten emotek jest bombowy
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
studenciakami nie ma sie co przejmować - tez możesz ich wkurzyć ![]() a tż-em też sie nie przejmuj. spędź miły wieczór, obejrzyj coś fajnego + jakieś junk food jak mnie wszystko wkurza, włączam sobie "Gilmore Girls" i od razu mi się humor poprawia. na pewno też masz coś, co porawi Ci humor a jak to mówiła Scarlett O'Hara - "jutro będzie nowy dzień"
|
|
|
|
#4223 |
|
Raczkowanie
|
Maggie123, będziesz na pewno na maxa zadowolona z tanecznych butków- są baaaaardzo wygodne- wiem bo tańczę od wielu lat.
Dziewczyny, czytając ile macie pozałatwiane- jestem zupełnie w tyle! Na razie mamy ciężkie chwile :-( |
|
|
|
|
#4224 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tylko depcze moje stópki 37 swoimi kajakami 45...Cytat:
A dziś ze mnie ranny ptaszek...jakoś spać nie mogłam...śniły mi się w nocy koszmary...i to całkowicie ślubne...
|
|
|
#4225 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
znowu zgłaszam się po tygodniowej nieobecnosci.... u nas zaczynamy rozdawanie zaproszeń od przyszłego czwartku (od niedzieli do czwartku znowu jestem slomianą wdową moj Tż znowu jedzie na delegacje do Yeovil) zaproszenia dalszej rodzince do której nie jesteśmy w stanie dojechać pójdą jutro pocztą.... a dzisiaj idziemy w końcu do kancelarii spisać protokół.... zostało nam 85 dni.... a wczoraj mialam pierwszy stresujacy koszmar przedslubny a jeszcze nie ma czego tak naprawde przezywac.... |
|
|
|
|
#4226 |
|
Raczkowanie
|
Hejka laseczki, jak samopoczucie w ten mroźny poranek? Bo ja złapałam doła. Na suwaczku 4 miesiące i 22 dni
Kiedy to zleciało??? Najgorsze jest to, że sukienka nie wybrana, te, które mi się od początku podobały są nieosiągalne w Lublinie, ja nie mam czasu pojechać do głupiej warszawy, żeby je zmierzyć, tu na miejscu podobały mi się zaledwie dwie sukienki i nie wiedziałabym którą wybrać, a w ogóle to już sama nie wiem czego chcę i chce mi się płakać.
|
|
#4227 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no a potem przeniosłyśmy się na korytarz i tam co się okazało że moja kieca jest w kolano.... no i mnie popchnęli żebym szła, stanęłam w drzwiach kościoła i mówie na głos do wszystkich gości - CHCĘ PRZEŁOŻYĆ ŚLUB ... no i ślub się odbył ale już potem przestałam snić więc nie wiem co mogło ciekawego wyjść na weselu ![]() Cytat:
|
|
|
#4228 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4229 | |
|
Raczkowanie
|
Oglądałam wczoraj sukienki i z kilku salonów tylko w Zuzannie były 2 które mi się bardzo podobały a w innych to jakiś badziew!!! Zmierzyłam te dwie i są super
Cena tez jest super he he, jedna 2600 a druga 3000, plus welon 300zł i jakieś bolerko to robi sie ładna sumka...---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Telka to może Ty i mnie męczysz
|
|
|
|
|
|
#4230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() my tez chyba pod koniec lutego zacznie my, nadal jestem w trakcie klejenie, tzn czekam az tżcik zagnie karteczki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

Ale wiem jak wyglada
Tam sa 3 dziewczyny.Mnie czesala taka brunetka z dluzszymi wlosami.

flejksy
, jutro jest jest dzień i będzie lepszy od dzisiejszego- na pewno. A studenci, nie byliby studentami, gdyby nie dali wykładowcom czy ćwiczeniowcom popalić- tak to już jest. A faceci nie byliby sobą, gdyby nie podnosili nam ciśnienia
tylko depcze moje stópki 37 swoimi kajakami 45...
Kiedy to zleciało??? Najgorsze jest to, że sukienka nie wybrana, te, które mi się od początku podobały są nieosiągalne w Lublinie, ja nie mam czasu pojechać do głupiej warszawy, żeby je zmierzyć, tu na miejscu podobały mi się zaledwie dwie sukienki i nie wiedziałabym którą wybrać, a w ogóle to już sama nie wiem czego chcę i chce mi się płakać.
że moja kieca jest w kolano....
no i mnie popchnęli żebym szła, stanęłam w drzwiach kościoła i mówie na głos do wszystkich gości - CHCĘ PRZEŁOŻYĆ ŚLUB